|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
3.2.2009 17:19:38   
Dudica1
pr nas mamo pa že lepo skidanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
3.2.2009 17:49:00   
Anonimen
Končno doma. Sva morala kar pri sosedu parkirat, ker je pri nas še preveč snega. No ja, sedaj so nama že splužili. Sam ne cestna, ampak dobri sosedje (samo ne tisti, ki se poznajo s cestarji, ki plužijo user posted image  user posted image  user posted image ).

Punce, a mi zna katera povedat, kako naj se obnaša nosečnica, če faše kakšno virozo z vročino. Ful me je strah, da ne bom kaj dobila, glede na to, da sem bila v Zagorju čez vikend, dol je bil pa moj oči bolan (včeraj zvedel, da ima gripo, čeprav je že od sobote samo počival z vročino), včeraj pa še stara mama začela driskart in bruhat. Tle, kjer živiva pa spodaj stanuje teta, ki pa je že tudi od včeraj bolna, danes pa ima že tudi vročino in zgleda, da ima tudi gripo, saj jo vse boli. Da pa to ne bo vse, naj dodam, da pa je meni danes ful začelo iz nosa liti user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bo samo pri temu ostali, sam nikoli se ne ve. Saj se pazim in pijem ter jem vitaminčke, sam imam občutek, da to ni dovolj. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
3.2.2009 17:56:42   
Anonimen
gantar, če imaš občutek da si zbolela pejt takoj na bolniško, da ne boš fasala še kaj hujšega kot prehlad, kot nosečnica ne smeš jemati nobenih tablet, če ti jih ne predpiše dr. , sama lahko vzameš samo maximalno tri lekadole na dan, za nos pa si lahko pomagaš z operilom, olinth, samo ne pretiravat in seveda vsestransko fiziološko raztopino. zvečer ko greš spat se zadekaj, da boš prešvicala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
3.2.2009 17:59:01   
Dudica1
GANTAR to je zdaj tak letni čas in nimaš kaj da ne bi tudi ti kdaj zbolela.Počivaš lahko piješ čajčke in ješ vitaminčke,pa čakaš da mine...res nimaš kaj tud jaz sm bla bolna pa sm čakala da mine pa itak sm skoz prehlajena user posted image mi zkoz teče iz nosauser posted image

upam da se te ne bo prijelo,če pa že pa se pridno pozdraviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
4.2.2009 6:26:46   
Anonimen
dobro jutro

kako ste spale? jaz sem spala do petih pol sem pa mogla na WC pa sem kar vstala, ker nisem mogla več spatuser posted image

no danes pravijo da ne bo nič dol letel, do soboteuser posted image jaz pa upam da je konec s tem snegom, ker ga imam že vrh glaveuser posted image user posted image

moj mali se je včeraj prov joku, ker je mogu bit v hiši, ker je popoldne dež padal, oči mu je obljubil snežaka, pol je pa dež začel ful padat, je bilo pa konecuser posted image in naš malček je začel jokatuser posted image user posted image user posted image ! tako da upam da  danes ne bo dež padal da bo naš frajer lahko snežaka šel ven delat, ker sem mogla včeraj krenček za nos kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače se pa kar uredu počutim samo dolgčas mi je, brat se mi pa ne da, ker sem že vse knjige ki jih imamo doma prebrala! no ja bom že kaj počela, saj je dost stvari ki bi jih lahko delala pa se mi jih ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vam želim!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
4.2.2009 9:15:24   
Dudica1
no kje ste zdaj vseuser posted image
JANJA
ste se odkidali user posted image kako si? Mi smo se odkidali ampak zdaj je pa ful gladka cesta moraš kar previdnouser posted image

BUKSI kako si drugače,kdaj pričakujete?
JANJA  in BUKSI vidve bosta kmal na vrsti,a imata že vse pripravljenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
4.2.2009 9:39:56   
Anonimen
no saj jaz sem že skojz tukiuser posted image

sam umes sem še mal jedla, zdaj bom pa šla še mal jest ker sem lačna!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
4.2.2009 10:00:09   
janja*
Dudica1 odkidani smo,samo ,da je normalna cesta pa je vse okej.Ta sneg mi gre na živce samo,ker ne zrihtajo cest tako kot je treba.Včeraj sem klicala na občino in zdej se ful dela.Bomo videli koliko časa.
Ja naš čas se bliža in tudi malo je že strahec prisoten.Če sem rodila tri bom pa tudi četrtega.Naštimano imam že skoraj čisto vse,ker nikoli ne vem kdaj me preseneti.Vsakega sem rodila prej.
Po pravici povedano že komaj čakam.Ali že veš kaj pričakuješ?Ti imaš rok enkrat maja?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 233
4.2.2009 10:04:53   
janja*
gantar kar se tiče pa viroze pa ne moreš storiti čisto nič.Misli pozitivno in bo že to pomagalo.Jaz sem bila že dvakrat kar fino prehlajena,bolelo me je grlo, vročine pa hvala bogu nisem imela.Veliko tekočine,veliko pomaranč pa bo vse okej.Držim pesti,da boš okej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
4.2.2009 10:07:48   
Dudica1
Ja vem kaj bomo imeli samo raje tuki ne govorim,ker veva samo midvauser posted image ,ja rok mam pa 1. maja pa prvi je bil 5 dni prej tko da mal na to upam,ker sm že ful štorastauser posted image . Strah pa mene nč ni pa tebe tud ne no...sej bo že četrič...user posted image Jaz pravim da bo tko kot bo mogl bituser posted image
Sej a si mogla kaj novega nabavit...al maš vse od prej?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 235
4.2.2009 10:35:13   
Anonimen
janja kdaj pa imaš rok, če ni skrivnost?

dudica saj je samo še tri meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
4.2.2009 10:49:50   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

janja kdaj pa imaš rok, če ni skrivnost?

dudica saj je samo še tri meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

ŠE MANJuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
4.2.2009 11:03:26   
Anonimen
ja zate, zame je pa še mal več kot tri mesece, zaokroženo tri meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
4.2.2009 11:54:41   
Anonimen
ganter kaj je s tabo, si kaj bolje?

jaz že kuham kosilo, sem ful lačna, pa sem dve uri nazaj jedlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
4.2.2009 12:34:32   
Anonimen
Oj punce!
Sem prišla na komp zato, da vas vprašam za nasvet, saj ste Logatčanke in vem, da boste še najbolj vedle kako in kaj.
Najprej naj povem, da sem bila 4h na šihtu, sedaj sem pa doma, ker nisem več zdržala. In ko sem si zmerila vročino, sem ugotovila, da jo imam 37,5. Ni velik, sam smo šele sredi dneva. In rada bi šla k zdravniku. Sam kam? Moja zdravnica (ki ni čist osebna, čeprav ne vem zakaj ne) je dr. Jagodic, ki naj bi danes delala na medicini dela (lahko pa jo kdo nadomešča, ne vem). In k njej vem, da ne morem it. Popoldan pa baje dela dr. Likar. A naj pokličem njo in vprašam, če se mi sploh spalača it pokazat, al ne, nimam pojma. Zato pa sprašujem vas za nasvet. Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
4.2.2009 12:38:42   
buksi
OJla!

dudica1; Ja dan d se kar približuje in po eni strani že komaj čakam. pričakujem pa marca, čez okol 6 tednov oziroma že manj:). pa še rekli so ,da je lahko teden prej. Tako da....
Imava pa že večinoma vse pripravljeno. vsaj upava tako. sva pa vse čisto na novo kupila itd...  Tako, daje kar naneslo, ampak kaj čmo.

Glde viroze in prehlada. jaz sem bila nekje v 18. tednu ful prehlajena in sem šla prav do zdravnika. dal mi ni nič, samo sem pa morala 14 dni počivat pa čajčke pit. Če pa ne bi bilo bolje bi pa dobila še antibiotike. najprej skušajo brez njih pozdravt. Lahk vzameš pa kak lekadol.

Zdaj pa komaj čakam, da me moj pokliče kdaj pride iz službe. Upam, da danes kaj prej konča, da ne bom spet cel dan sama.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
4.2.2009 12:40:43   
buksi
Gantar: ti kar pokliči in povej situacijo. Ti bojo že znal povedat. Jaz sem bila v ponedeljek dol in je res veliko ljudi bolnih. Tako, da ti naj povejo in da se slučajno še bolj ne nalezeš.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.2.2009 12:41:22   
Dudica1
jaz osebno ne bi hodila k zdravniku zarad 37,5 vročine,sem jo mela že veliko več pa nisem šla pa ni z mano nič narobe.Če pa sama meniš da moraš it potem pokliči in vprašaj če te vzame likarjeva.Če še dela ker je baje dala odpoved gre nekam drugamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.2.2009 12:43:37   
Dudica1
BUKSI kar nanese ja,no jaz mam še vse od prvega tako da mi zdaj ni treba nič razen kakšnih novih cunjc za mojo dušouser posted image user posted image user posted image .Treba pa je kupit to pa res nimaš kaj da nebiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
4.2.2009 12:46:31   
buksi
ja kaj čmo. Bomo že. Sicer ppa je smotano samo to ,ker kupujeva vse nevtralne barve, ker je spol presenečnje. In je kar težko kupiti kaj. Ali je vse modro ali pa rozasto. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 245
4.2.2009 13:45:47   
Anonimen
Dudica1: kaj je dala dr.  Likarjeva, ODPOVED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

gantar: pokliči in vprašaj za nasvet, samo dol pa ne bi šla ker je men likarjeva rekla da je bolje da ne hodim dol, ker se lahko kaj nalezem in bo še slabše, tako in tako ti ne bo dala nič! poskusi doma s čajem pozdravit, če pa bo res slabi pa pojdi! lahko pa vzameš tri lekadole na dan maximalno

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
4.2.2009 14:25:54   
Dudica1
ja CVEKA baje gre nekam drugam zdravit...in da je tukaj že dala odpoved...škoda pa res ker je ena boljših zdravnic...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
4.2.2009 16:00:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja CVEKA baje gre nekam drugam zdravit...in da je tukaj že dala odpoved...škoda pa res ker je ena boljših zdravnic...user posted image user posted image user posted image

in kam bom jaz pol hodilauser posted image user posted image user posted image sami dobri dr. gredo iz logatca nam pa ostanejo mazačiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , me prav zanima kdo jo bo menaluser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
4.2.2009 18:24:32   
janja*
Kdaj imam rok točno še sama ne vem.Najprej so rekli 04.04.2009,potem že 31.03.2009,kdaj pa bom rodila pa ne vem.Upam,da sredi marca.
Kar se tiče pa cunc za bebico sem pa vse dala,ker nisem nameravala imeti še enega otroka.A želja po otroku je bila zelo velika,zato sva se odločila še za enega.Zdaj mi je sicer dala ena prijateljica vse stvari,ki so skoraj čisto nove,samo so za punčko????Bomo že.
Gantar čimprej se pozdravi.
Slišim,da gre Dr.Likarjeva stran.Groza koga bom pa zdaj imela za osebno zdravnico?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
4.2.2009 18:41:54   
Dudica1
ja JANJA to sem jaz slišala za likarjevo lahko pa da ni res ne vem...user posted image

Ja sej men je tud pr prvem ena posodla čist tamale številke zdaj sm mogla pa glih še kakšno stvarco kupit tud bolj za svojo dušo kot kej druzgauser posted image user posted image user posted image .
Ja vglavnem ful dobr sm brala mal nazaj pa vidim da bo še en user posted image ...lepo.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?