Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 15:03:07
|
|
|
|
Dudica1
|
zelo mi je žal za GANTAR
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 15:06:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen joj, punca rodi otroka, otroček ji umre, ve pa naprej čvekate kot da se ni nič zgodilo... vsaj en dan bi se lahko zadržale z ostalim čvekom, veselimi smajlili.. sem kr žalostna no... berem poste: joj kak žalostno, da je rodila.. no ok, haha jaz pa grem pospravlat. žalostno, da vam je v resnici čisto vseeno zanjo in za njenega otroka. dve besedi sočutja, ker se spodobi in gremo naprej... a veš kaj, kdo hudiča pa si ti da nas boš obsojala, kaj a zdaj naj pa samo objekujemo, že tako je vse skup zelo hudo zanjo, zdaj bo potrebovala veliko podpore, ne pa jeb....... raje se ne oglašaj ker ne veš kako nas boli njena iguba se skrivaš pod anonimno, kaj te je sram , odkrij se da vidimo kakšna strahopetka si!
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 17.2.2009 15:07:37 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 15:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen joj, punca rodi otroka, otroček ji umre, ve pa naprej čvekate kot da se ni nič zgodilo... vsaj en dan bi se lahko zadržale z ostalim čvekom, veselimi smajlili.. sem kr žalostna no... berem poste: joj kak žalostno, da je rodila.. no ok, haha jaz pa grem pospravlat. žalostno, da vam je v resnici čisto vseeno zanjo in za njenega otroka. dve besedi sočutja, ker se spodobi in gremo naprej...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 15:10:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen joj, punca rodi otroka, otroček ji umre, ve pa naprej čvekate kot da se ni nič zgodilo... vsaj en dan bi se lahko zadržale z ostalim čvekom, veselimi smajlili.. sem kr žalostna no... berem poste: joj kak žalostno, da je rodila.. no ok, haha jaz pa grem pospravlat. žalostno, da vam je v resnici čisto vseeno zanjo in za njenega otroka. dve besedi sočutja, ker se spodobi in gremo naprej... Tudi jaz mislim tako.. res je žalostno!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 15:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
nam je hudo , sam kukar da ji stojimo ob strani, ji ne mormo več vrniti sinka , kaj se ti ne zdi da ona zdaj potrebuje našo podporo ne pa kritizeranje vseh RR-ovk
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 17.2.2009 15:25:40 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 16:28:23
|
|
|
|
buksi
|
ANonimna:Ne vem od kje ti to in kdo si, da nas obsojaš. Vem da nam je vsem puncam težko glede tega kar se je zgodilo. in da smo vse danes z mislimi pri gantar. In tudi mislim, da se vse punce na tem forumu bojimo da bi bilo narobe kaj z našimi otročki in ob takih dogodkih še bolj. Zato ne obsojaj nas in nas ne napadaj. ker s tem samo še poslabšuješ situacijo. Glede na to, da si anonimen zame pomeni, da se norčuješ iz nas in da tudi ti nimaš nobenega sočutja do pstalih. Očitno nisi še nič takega doživel-a, da tako pišeš. ne moreš vedeti, kako se drugi počutijo! Kjub takim dogodkom moramo iti naprej in biti optimistične.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 17:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ANonimna:Ne vem od kje ti to in kdo si, da nas obsojaš. Vem da nam je vsem puncam težko glede tega kar se je zgodilo. in da smo vse danes z mislimi pri gantar. In tudi mislim, da se vse punce na tem forumu bojimo da bi bilo narobe kaj z našimi otročki in ob takih dogodkih še bolj. Zato ne obsojaj nas in nas ne napadaj. ker s tem samo še poslabšuješ situacijo. Glede na to, da si anonimen zame pomeni, da se norčuješ iz nas in da tudi ti nimaš nobenega sočutja do pstalih. Očitno nisi še nič takega doživel-a, da tako pišeš. ne moreš vedeti, kako se drugi počutijo! Kjub takim dogodkom moramo iti naprej in biti optimistične. buksi: tukaj odspod se pa tud jaz podpišem, kako si upa nas obsojat, k sama je očitno še slabi, se skriva pod anonimnostjo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 18:43:21
|
|
|
|
Dudica1
|
JA RES NEVEM KDO SE ZDAJ VMEŠAVA TUKAJ IN NI LEPO DA OBSOJA DRUGE! Moje mnenje je da pustimo stvar pri miru ker vem kako je to ko izgubiš in sočustvujem z gantar.Nimam drugih besed...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 18:59:28
|
|
|
|
Neža7
|
Vidim, da ste dobile žalostno novico glede GANTAR Jaz sem cel dan brez besed in čist iz sebe. Tako hudo zanjo (in moža), ker vem kako si je Gantar zelo veselila . Tako sem bila vesela, ko sem dobila sporočilo, da je za gledala , večeraj dobim sporočilo, da je nekaj zelo hudo in bo brez svoje pikice ostala in danes dobim sporočilo,da male pikice ni več.... Hvala za podporo.... Veliko ga bo potrebovala
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 20:22:44
|
|
|
|
copka
|
Joj, neza, sem pri junijkah prebrala njen sms- da je celo zaslisala njegov jokec in so me oblile solze. Sem videla, da je ze doma. Gantar, en velik objem z moje strani
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 22:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Vse sem že napisala tu, potem pa kliknila na potrdi, pa mi je napisalo EROR. Nisem pozabila na vas. V glavnem sem danes prišla domov, k svojemu možu. Kar se je zgodilo, se je pač zgodilo. Sem vesela, da sem se lahko poslovila od svojega sinčka, da sva imela nekaj minut le zase. In prav to, da sem ga držala v naročju, me je ful pomirilo in potolažilo. Hvala vsem za spodbudne besede. Sva se pa z možem odločila, da bova sedaj pa delala na punčkah . Pač, takšno je življenje. Upam, da bom kdaj videla vaše sončke, ko se boste sprehajale po Logatcu. Saj bi kaj več napisala kaj se je sploh dogajalo z mano, sam raje ne bom, razen če bi katera to želela, ji lahko povem preko ZS-ja. Vedite, ni mi težko o tem govoriti. Anonimen ... hvala za skrb, vendar one imajo prav tako svoje življenje, svoje nosečniške težave in radosti. In ne morejo sedaj na formu razpravljati samo o meni. Življenje gre naprej in tudi prebiranje čvekari pomaga preboleti težko izgubo. Mojo ali pa od koga drugega. Hvala vsem še enkrat. Gantar
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 7:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro gantar: še enkrat iskreno moje sožalje vedi da te podpiramo vse tukaj na forumu, in da si vse želimo da boš kmalu zagledala + in po 9mesecih držala svojo štručko v naročju!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 7:38:59
|
|
|
|
janja*
|
Gantar prejmi tudi moje sožalje.Nevem zakaj mora biti tako????Naj čuvajo naše sončke,ki smo jih izgubile.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 10:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
no tukaj je pa vse tiho
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 10:51:51
|
|
|
|
copka
|
Gantar, zelo pozitivna oseba si in verjamem, da bos zelo kmalu imela, kar si najbolj zelis. Jaz ti bom pa mocno pesti drzala. Ce zelis, mi lahko napises na ZS, kaj se je dogajalo. Mene res zanima zakaj se to dogaja, ne bi pa ti rada priklicala tezkih spominov, ceprav je lazje, ko zgodbo pripovedujes veckrat. Mislim nate.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 10:56:01
|
|
|
|
Anonimen
|
gantar: kako si?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 12:30:59
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo sem opazila da se je veliko tu dogajalo ko me ni bilo gantar: res ti želim da to čimprej pozabiš in da se bo drugič srečno končalo tudi jaz sem nekoč izgubila pikico in vem kako ti je anonimen: to je bilo pa res grdo od tebe da nas tako napadaš nam je res zelo žal še posebej tistim ki so že kdaj zgubile drugače sem pa včeraj vse zapravla sva šla v lj po nakupih pa sva šle še dons z mal po nabavi tko da je v denarnici suša zunaj je sonček vendar tudi sneg tako da danes nič od spehoda se še kaj oglasim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 13:19:33
|
|
|
|
Dudica1
|
ARUPNIK3 ja denar kar kopni tako kot sneg,zunaj pa zebe pri nas je še zmeraj minus . Popoldne gremo na rojstni dan in nič ven ker tko piha burja da lohk še kej odnese...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 13:49:56
|
|
|
|
arupnik3
|
ja piha kot pr norcih si predctavljaš da grem ven z vozičkom in mi ga veter hoče prevrnit katastrofa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 15:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
danes je lep sonček ampak samo za gledat skozi okno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 16:29:57
|
|
|
|
HM84
|
Sem prebrala... nimam besed ...sožalje..
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 16:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
no kje pa ste vse, zunaj zebe!bbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 18.2.2009 18:13:23
|
|
|
|
HM84
|
Delamo, delamo... še 47min
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 7:04:42
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 19.2.2009 7:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?