|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
17.2.2009 15:03:07   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal za GANTARuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
17.2.2009 15:06:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

joj, punca rodi otroka, otroček ji umre, ve pa naprej čvekate kot da se ni nič zgodilo...user posted image vsaj en dan bi se lahko zadržale z ostalim čvekom, veselimi smajlili..

sem kr žalostna no...

berem poste:

joj kak žalostno, da je rodila..
no ok, haha jaz pa grem pospravlat.

žalostno, da vam je v resnici čisto vseeno zanjo in za njenega otroka. dve besedi sočutja, ker se spodobi in gremo naprej...

a veš kaj, kdo hudiča pa si ti da nas boš obsojala, kaj a zdaj naj pa samo objekujemo, že tako je vse skup zelo hudo zanjo, zdaj bo potrebovala veliko podpore, ne pa jeb....... raje se ne oglašaj ker ne veš kako nas boli njena igubauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se skrivaš pod anonimno, kaj te je sramuser posted image , odkrij se da vidimo kakšna strahopetka si!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 17.2.2009 15:07:37 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
17.2.2009 15:09:12   
Anonimen

joj, punca rodi otroka, otroček ji umre, ve pa naprej čvekate kot da se ni nič zgodilo...user posted image vsaj en dan bi se lahko zadržale z ostalim čvekom, veselimi smajlili..

sem kr žalostna no...

berem poste:

žalostno, da vam je v resnici čisto vseeno zanjo in za njenega otroka. dve besedi sočutja, ker se spodobi in gremo naprej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
17.2.2009 15:10:05   
Anonimen

sem kr žalostna no...

berem poste:

Tudi jaz mislim tako.. res je žalostno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
17.2.2009 15:21:22   
Anonimen
nam je hudouser posted image , sam kukar da ji stojimo ob strani,  ji ne mormo več vrniti sinkauser posted image , kaj se ti ne zdi da ona zdaj potrebuje našo podporo ne pa kritizeranje vseh RR-ovkuser posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 17.2.2009 15:25:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
17.2.2009 16:28:23   
buksi
ANonimna:Ne vem od kje ti to in kdo si, da nas obsojaš. Vem da nam je vsem puncam težko glede tega kar se je zgodilo. in da smo vse danes z mislimi pri gantar. In tudi mislim, da se vse punce na tem forumu bojimo da bi bilo narobe kaj z našimi otročki in ob takih dogodkih še bolj. Zato ne obsojaj nas in nas ne napadaj. ker s tem samo še poslabšuješ situacijo. Glede na to, da si anonimen zame pomeni, da se norčuješ iz nas in da tudi ti nimaš nobenega sočutja do pstalih. Očitno nisi še nič takega doživel-a, da tako pišeš. ne moreš vedeti, kako se drugi počutijo!
Kjub takim dogodkom moramo iti naprej in biti optimistične.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
17.2.2009 17:28:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

ANonimna:Ne vem od kje ti to in kdo si, da nas obsojaš. Vem da nam je vsem puncam težko glede tega kar se je zgodilo. in da smo vse danes z mislimi pri gantar. In tudi mislim, da se vse punce na tem forumu bojimo da bi bilo narobe kaj z našimi otročki in ob takih dogodkih še bolj. Zato ne obsojaj nas in nas ne napadaj. ker s tem samo še poslabšuješ situacijo. Glede na to, da si anonimen zame pomeni, da se norčuješ iz nas in da tudi ti nimaš nobenega sočutja do pstalih. Očitno nisi še nič takega doživel-a, da tako pišeš. ne moreš vedeti, kako se drugi počutijo!
Kjub takim dogodkom moramo iti naprej in biti optimistične.

buksi: tukaj odspod se pa tud jaz podpišem, kako si upa nas obsojat, k sama je očitno še slabi, se skriva pod anonimnostjouser posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
17.2.2009 18:43:21   
Dudica1
JA RES NEVEM KDO SE ZDAJ VMEŠAVA TUKAJ IN NI LEPO DA OBSOJA DRUGE!

Moje mnenje je da pustimo stvar pri miru ker vem kako je to ko izgubiš user posted image in sočustvujem z gantar.Nimam drugih besed...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.2.2009 18:59:28   
Neža7
Vidim, da ste dobile žalostno novico glede GANTAR user posted image user posted image user posted image

Jaz sem cel dan brez besed in čist iz sebe. Tako hudo zanjo (in moža), ker vem kako si je Gantar zelo veselila user posted image . Tako sem bila vesela, ko sem dobila sporočilo, da je za gledala user posted image , večeraj dobim sporočilo, da je nekaj zelo hudo in bo brez svoje pikice ostala in danes dobim sporočilo,da male pikice ni več....

Hvala za podporo.... Veliko ga bo potrebovala user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.2.2009 20:22:44   
copka
Joj, neza, sem pri junijkah prebrala njen sms- da je celo zaslisala njegov jokec in so me oblile solze.user posted image user posted image

Sem videla, da je ze doma. Gantar, en velik objem z moje straniuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.2.2009 22:58:12   
Anonimen
Pozdravljene!

Vse sem že napisala tu, potem pa kliknila na potrdi, pa mi je napisalo EROR.user posted image  

Nisem pozabila na vas.

V glavnem sem danes prišla domov, k svojemu možu. Kar se je zgodilo, se je pač zgodilo. Sem vesela, da sem se lahko poslovila od svojega sinčka, da sva imela nekaj minut le zase. In prav to, da sem ga držala v naročju, me je ful pomirilo in potolažilo.
Hvala vsem za spodbudne besede.
Sva se pa z možem odločila, da bova sedaj pa delala na punčkah user posted image . Pač, takšno je življenje.
Upam, da bom kdaj videla vaše sončke, ko se boste sprehajale po Logatcu.
Saj bi kaj več napisala kaj se je sploh dogajalo z mano, sam raje ne bom, razen če bi katera to želela, ji lahko povem preko ZS-ja. Vedite, ni mi težko o tem govoriti.

Anonimen ...  hvala za skrb, vendar one imajo prav tako svoje življenje, svoje nosečniške težave in radosti. In ne morejo sedaj na formu razpravljati samo o meni. Življenje gre naprej in tudi prebiranje čvekari pomaga preboleti težko izgubo. Mojo ali pa od koga drugega.

Hvala vsem še enkrat. user posted image

Gantar

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
18.2.2009 7:21:58   
Anonimen
dobro jutro

gantar:
še enkrat iskreno moje sožaljeuser posted image user posted image vedi da te podpiramo vse tukaj na forumu, in da si vse želimo da boš kmalu zagledala + in po 9mesecih držala svojo štručko v naročju!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
18.2.2009 7:38:59   
janja*
Gantar prejmi tudi moje sožalje.Nevem zakaj mora biti tako????Najuser posted image user posted image čuvajo naše sončke,ki smo jih izgubile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
18.2.2009 10:16:11   
Anonimen
no tukaj je pa vse tihouser posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
18.2.2009 10:51:51   
copka
Gantar, zelo pozitivna oseba si in verjamem, da bos zelo kmalu imela, kar si najbolj zelis. Jaz ti bom pa mocno pesti drzala.user posted image
Ce zelis, mi lahko napises na ZS, kaj se je dogajalo. Mene res zanima zakaj se to dogaja, ne bi pa ti rada priklicala tezkih spominov, ceprav je lazje, ko zgodbo pripovedujes veckrat.

Mislim nate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.2.2009 10:56:01   
Anonimen
gantar: kako si? 

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
18.2.2009 12:30:59   
arupnik3
živjo
sem opazila da se je veliko tu dogajalo ko me ni bilo
gantar: res ti želim da to čimprej pozabiš in da se bo drugič srečno končalo
            tudi jaz sem nekoč izgubila pikico in vem kako ti je
anonimen: to je bilo pa res grdo od tebe da nas tako napadaš nam je res zelo žal še posebej tistim ki so že kdaj zgubileuser posted image
drugače sem pa včeraj vse zapravlauser posted image sva šla v lj po nakupih
pa sva šle še dons z user posted image mal po nabavi tko da je v denarnici sušauser posted image user posted image
zunaj je sonček vendar tudi sneg tako da danes nič od spehoda
se še kaj oglasim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.2.2009 13:19:33   
Dudica1
ARUPNIK3 ja denar kar kopni tako kot sneg,zunaj pa zebe pri nas je še zmeraj minususer posted image .
Popoldne gremo na rojstni dan in nič ven ker tko piha burja da lohk še kej odnese...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.2.2009 13:49:56   
arupnik3
ja piha kot pr norcih
si predctavljaš da grem ven z vozičkom in mi ga veter hoče prevrnit
katastrofa

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.2.2009 15:14:55   
Anonimen
danes je lep sonček ampak samo za gledat skozi oknouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
18.2.2009 16:29:57   
HM84
Sem prebrala... nimam beseduser posted image ...sožalje.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.2.2009 16:56:29   
Anonimen
no kje pa ste vse, zunaj zebe!bbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
18.2.2009 18:13:23   
HM84
Delamo, delamo... še 47min user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
19.2.2009 7:04:42   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 649
19.2.2009 7:14:56   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?