Anonimen
|
Pozdravljene! Da ne boste na drugi strani, se vam malo javim. Naj vam povem, da sem v redu (za enkrat). Spočila sem se, tako da jutri... jovo na novo v nov teden . Imam namreč bolniško še 2 tedna. Potem pa spet na šiht. Saj ne vem, ali naj se veselim ali ne. Malo me je strah, kak me bo gledal direktor. Sem pa vesela, ker mi nobenemu ne bo treba razlagat, kaj se je zgodilo, ker nisem nobenmu povedala da sem . No ja, direktor je vedel. Sam to je pa tud vse. Je pa on vsem povedal, tako da ... Ker jim je povedal za , naj jim pa še to, da je moj postal. Potem imam pa še en problem... kaj bo naredil z mano, ko mi maja poteče pogodba. Mislil mi jo je podaljašti za 1 mesec do porodniške, kaj bo pa sedaj naredu Pustimo se presenetiti. Sicer pa sem dobila včeraj izvid za patogene bagterije in ... izvidi so OK . Mi je povedal dr. Stanko Pušenjak. Me je tolk skrbelo, da sem mu kar pisala in pol sem dobila odgovor, da je vse v redu. Sem se kar oddahnila. Ko sem mu pisala, sem se pa spomnila, kaj mi je napisal po prvem SS, ki sem ga imela v 17T. In ko sem šla za nazaj pol še enkrat brat, sem ugotovila, da kar mi je on napisal leta 2007, mi piše sedaj na izvidu, ki sem ga dobila poleg odpustnice. To nemorete verjet. Sam ker je bil takrat prvič splav, se obravnava kot da ga ni bilo. Sedaj pa lahko povem, da bom zahtevala vse preiskave, ki jih je navedla dr. iz klinike. In če bo kdo imel kaj proti, ga bom nekam poslala . To pa je, najprej preiskava maternice, da se izloči možnost kakšne nepravilnosti, potem v naslednji pa merjenje MV že od 12T dalje in to v ginekološki kliniki v LJ in povsej verjetnosti bom imela cerklažo. Zdej pa samo na prvi pregled maternice in potem v akcijo. Upam, da nama bo kmalu potem uspelo zagledati . Seveda je možnost za kakšno pregrado, sam... jo bodo že odstranili. Ampak jst mislim in upam in želim, da jo ni. Moram bit pozitivna... Cveka... kako je s tabo? Je vse v redu? Dovolj počivaš? MORAŠ! Sicer se vam pa še javim kaj, da kaj novega izvem, npr. da je katera rodila ... Ko pa bom jst ponovno , se vam pa sploh javim in vam sporočim. Je pa res, da vprašanje, če bo katera še tu, ker boste vse pestvale svoje . Lep začetek tedna vse!
|