|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
21.2.2009 12:47:43   
Anonimen
mi pa zdajle kuhamo kosilo, pol bomo šli pa mal v maškare sika peljat mal pokazatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
21.2.2009 13:50:31   
Dudica1
NO ZDAJ POČASI BO TUD PRI NAS KOSILO POTEM PA VEN...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.2.2009 14:26:02   
Anonimen
no mi smo pa že po kosilu, malo počitka potem pa v maškareuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
21.2.2009 19:35:33   
Anonimen
kaj a tuki ni pa nobene blo danesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
22.2.2009 9:08:59   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
22.2.2009 11:39:51   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
22.2.2009 17:19:48   
Anonimen
dones ni tukaj nobeneuser posted image

janja in buksi
a sta še v enem kosu k se nič ne javitauser posted image

arupnik kako si, kaj si kaj počela na ta turoben danuser posted image

gantar: kako si, a si se odpočila, kako se počutišuser posted image javi se kaj, če si že nazaj na notrenskemuser posted image

dudica1: kaj počnešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
22.2.2009 17:22:46   
Dudica1
JANJA je še v enem kosu...je na počitnicah na rogli...user posted image .Upam da uživate Janjauser posted image
za buksi pa res ne vem nič jo ni res slišati,ampak pomoje bi že vedeli pri marčevkah kaj pomoje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
22.2.2009 22:07:18   
Anonimen
Pozdravljene!

Da ne boste na drugi strani, se vam malo javim. user posted image  Naj vam povem, da sem v redu (za enkrat). Spočila sem se, tako da jutri... jovo na novo v nov teden user posted image . Imam namreč bolniško še 2 tedna. Potem pa spet na šiht. Saj ne vem, ali naj se veselim ali ne. Malo me je strah, kak me bo gledal direktor. Sem pa vesela, ker mi nobenemu ne bo treba razlagat, kaj se je zgodilo, ker nisem nobenmu povedala da sem user posted image . No ja, direktor je vedel. Sam to je pa tud vse. Je pa on vsem povedal, tako da ... Ker jim je povedal za user posted image , naj jim pa še to, da je moj user posted image  user posted image  postal. Potem imam pa še en problem... kaj bo naredil z mano, ko mi maja poteče pogodba. Mislil mi jo je podaljašti za 1 mesec do porodniške, kaj bo pa sedaj naredu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pustimo se presenetiti.
Sicer pa sem dobila včeraj izvid za patogene bagterije in ... user posted image  user posted image  user posted image  izvidi so OK user posted image  user posted image  user posted image  . Mi je povedal dr. Stanko Pušenjak. Me je tolk skrbelo, da sem mu kar pisala in pol sem dobila odgovor, da je vse v redu. Sem se kar oddahnila. Ko sem mu pisala, sem se pa spomnila, kaj mi je napisal po prvem SS, ki sem ga imela v 17T. In ko sem šla za nazaj pol še enkrat brat, sem ugotovila, da kar mi je on napisal leta 2007, mi piše sedaj na izvidu, ki sem ga dobila poleg odpustnice. To nemorete verjet. Sam ker je bil takrat prvič splav, se obravnava kot da ga ni bilo. Sedaj pa lahko povem, da bom zahtevala vse preiskave, ki jih je navedla dr. iz klinike. In če bo kdo imel kaj proti, ga bom nekam poslala user posted image  user posted image . To pa je, najprej preiskava maternice, da se izloči možnost kakšne nepravilnosti, potem v naslednji user posted image  pa merjenje MV že od 12T dalje in to v ginekološki kliniki v LJ in povsej verjetnosti bom imela cerklažo. Zdej pa samo na prvi pregled maternice in potem v akcijo. Upam, da nama bo kmalu potem uspelo zagledati user posted image user posted image . Seveda je možnost za kakšno pregrado, sam... jo bodo že odstranili. Ampak jst mislim in upam in želim, da jo ni. Moram bit pozitivna... user posted image

Cveka... kako je s tabo? Je vse v redu? Dovolj počivaš? MORAŠ! user posted image  user posted image  user posted image

Sicer se vam pa še javim kaj, da kaj novega izvem, npr. da je katera rodila ... Ko pa bom jst ponovno user posted image , se vam pa sploh javim in vam sporočim. Je pa res, da vprašanje, če bo katera še tu, ker boste vse pestvale svoje user posted image .

Lep začetek tedna vse!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
22.2.2009 22:15:27   
Anonimen
Zdaj pa grem.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
23.2.2009 8:04:17   
Anonimen
dobro jutro

Gantar: lepo da si prišla nazaj, malo se še kaj oglasi tukaj gor,
poslala sem ti ZS, user posted image

kako ste drugače danes spale notranjkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
23.2.2009 8:44:50   
copka
Gantar- lepo da si se javila. Seveda bomo se tukaj, ko bos ti nosecka, saj se bomo s tabo veselile. Pa iz gornjega do doljnega je ravno prav za en sprehod, pri nas se bos pa osvezila in odpocilauser posted image

Sicer pa sem jaz fajn. Vceraj sem delala krofe in ne vem, kako ostalim uspe, da jih ne zazgejouser posted image  Moji so bili malo zazgani ampak dobri (ce odvzames zazgano skorjicouser posted image  ). No, soseda je hotela se dva za domovuser posted image   user posted image
Me pa malo skrbijo kg. Po moji tehtnici sem malce shujsalauser posted image . Se dobro, da imam cez 11 dni pregled in bom povedala moji G.

lepo se imejte punce. Aja, za maskare so mi pa rekli: krof, bowling kugla... user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 687
23.2.2009 8:57:25   
Dudica1
COPKA mislim da ni nič tako narobe zarad kg lahko ti je samo tehtnica pokazala narobe...pri g. vprašaj pa boš videla kaj ti bojo rekli.
ja tudi jaz sem bila krof za maškare pa eden mi je reku da sm kinder jajček...user posted image ...kao s presenečenjemuser posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
23.2.2009 8:59:15   
Anonimen
no saj tisti krofi bodo vseeno pošli copkauser posted image

ja gantar, jaz in copka bove kar naprej hodile iz dolnega v gorni logatec, tako da ne boš imela miru pred nama user posted image a je tako copkauser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
23.2.2009 9:30:59   
Dudica1
buksi kje siuser posted image ...zdaj te pa že res dolgo ni bilo med nami?...že pestvaš svojga sončka mogočeuser posted image ...no upam da si vredu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
23.2.2009 9:37:18   
arupnik3
živjo
no da se še jaz malo oglasim
kako ste
kaj delate
cveka včeraj nisem nič kaj pametnga delala mal smo šli h stari mami na obisk in to je tudi vse

drugač mi pa tamala zdej spi in sm izkoristila tole mal za net pol grem pa ene cunje pospravlat....
ma skoz lohk neki delaš sam kaj ka se meni nič ne da user posted image user posted image
bote šle jutri kej u maškare
mi nismo šli še nič mogoče jutri domov na petkovec pa še to same z tamalo ka ma gospod tojk enga dela
no sej še kej prletim gor

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 691
23.2.2009 9:53:06   
Dudica1
no tebe tud že dolg ni blo med nami ARUPNIK3user posted image
mi bomo malega jutri oblekli za v vrtec ker imajo pustno rajanje...sej njemu je ful zanimiv pa tud čudn bi blo če samo on ne bi bil maškarcauser posted image ...pa moram še probat če mu je sploh še dost veliko lansko...upam da je...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 692
23.2.2009 9:55:14   
Dudica1
GANTAR vidim da si gor...si vredu?upam da sta se potolažila,tud jaz sem izkusila to grenkobo življenja...me pa zanima če lahko o tem govoriš kaj je bilo narobe,da je prišlo sploh do krčev...če sem prav razumela cveko?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 693
23.2.2009 9:56:46   
buksi
ojla!

se oglasam in sem še v enem kosu. Nisem bilapa nič na računalniku od petka naprej, ker so pri mojemu v službi imeli spet prislni dopust in tako sva izkoristla trenutke skupaj....- pa se danes je doma. Sem prav vesela.
Sicer pa me je začelo mučiti spanje!!!!! Mi ga zelo primanjkuje. No dan d se pa kar bliža.
Se še oglasim kaj, ker zdajle grem južno kuhat, pol pa še mal počivat, ker sem čist out.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 694
23.2.2009 10:00:46   
Dudica1
no buksi samo da ste vredu ostalo pa bo že samo od sebe...user posted image ja lepo da ga imaš doma ene smo pa same do večera ker delajo cel danuser posted image ...ma no bomo že kaj 

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 695
23.2.2009 10:07:54   
buksi
no saj zato pa te dneve ko vem, da je doma izkoristim, ker vem, da bo pol spet po cele dneve v sluzbi. Tako,da takrat računalnik čist pozabim, ker mi ni nič dolgčasuser posted image .

No bo že. lepo se imejte in lepo preživite dan.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 696
23.2.2009 10:10:54   
Anonimen
no buksi samo da si še v enem kosu, k boš pa rodila bomo pa tako in tako zvedle, a neuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
23.2.2009 10:48:42   
arupnik3
ja me že nekaj časa ni bilo gor ja
ma sej mam polno dela (mal se moram pohvalt)
pa sej veste drugorodke kako je to 3 mesece staro dete ....
no pri nas tu v hotedršici so sami naraščaji bo naša punca imela veliko druščino (po mojem)
joj jst komaj čakam da bo 14. marec  sej veste (plača, porodniška, bolniška,...)user posted image user posted image user posted image
in kaj delate
kaj bo za kosilo
jst nč ne vem user posted image itak v službi je tko da bo po mojem sam kaj za večerjo bomo vidl
ven ne grem pa danes nič ker ni sončka pa še mrzlo je
no ja mogoče bom pa popoldne pekla jabolčni zavitekuser posted image
no bomo videli

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
23.2.2009 10:54:25   
Anonimen
jaz sem glih kar spekla jabolčni štrudelj, njamiuser posted image
drugače pa kosilo kuham, tako da imam polne roke dela, pospravljeno in speglano pa tud že imam sem včeraj speglala perilouser posted image user posted image

tako da bom danes več al manj samo počivala

ganter sem ti en mail poslalauser posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
23.2.2009 11:01:37   
copka
cveka- pa ti vsak dan nekaj peces. Se bom pa res morala oglasit pri tebiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?