|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
16.2.2009 16:06:48   
arupnik3
ja lahko napišeš če hočeš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
16.2.2009 16:57:43   
Anonimen
se pišemo jutri,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
16.2.2009 17:02:44   
Dudica1
JANJA* kje si,si vreduuser posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 603
16.2.2009 17:46:52   
janja*
Duduca1 tuki sem .Za danes sem že naredila veliko.Oprala sem vse zavese in pomila celo dva okna.Zdaj pa sem čisto zmazrana.Žal moram jit še v Logatec po Davida,ker plava.Vožnja mi pa res ne paše,ker me potem vse boli.
Naša buksi se je javla in je okej.Zdaj je v fazi pospravljanja,ker bo šla kmalu rodit.Jaz sem vsakič vse pospravla ,potem pa sem šla rodit.
Upam ,da bo z Gantar in njenimuser posted image vse okej.Držim pesti.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 604
16.2.2009 18:45:23   
Dudica1
pridna JANJA le tako naprej...user posted image

jaz pa zdaj grem pod tuš in na kavč se mal k user posted image stisnit...

lepo noč vam želim

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 605
16.2.2009 19:23:21   
copka
Jaz kar ne morem nehati misliti na gantar in njenega malcka. Res iz srca upam, da zdrzi se nekaj dragocenih tednov!!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.2.2009 7:15:56   
Anonimen
dobro jutro

kako ste spale danes, jaz bolj slabouser posted image smo imeli vsi trije na tapeti WC
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

mene tud skrbi za ganter, kar ne morem nehat mislit nanjo, in če pomislim, da je ona dol v P. in da se z user posted image bojujeta za obstanek me tojk stisne pri srcu, da mi gre kar na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da bo z njo vse O:Kuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
17.2.2009 7:51:12   
Anonimen
samo toliko, da vam povem! gantar je včeraj rodila sinka ki pa je bil premajhen da bi preživeluser posted image user posted image user posted image user posted image !
zelo mi je hudo za njo, kar na jok mi gre, pa tako se je veselilauser posted image user posted image user posted image user posted image ! nič ne morem dodati kot samo to da mi je zelo hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
17.2.2009 8:45:21   
copka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nimam besed

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.2.2009 8:55:57   
janja*
gantar zelo mi je žal in vem kaj podoživljaš.Tudi meni se je to zgodilo.12.03. bo minilo natanko eno leto ,ko sem zgubila fantka v 14 tednu.Če kaj rabiš samo povej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.2.2009 8:56:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: copka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nimam besed

jaz tud neuser posted image user posted image user posted image user posted image
bove same vozičaleuser posted image user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
17.2.2009 8:59:57   
copka
janja*, tudi za tvojo izgubo pred enim letom mi je zelo zal. user posted image

Mislim pa, da se je gantar to zgodilo ze drugic.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.2.2009 9:00:46   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

nimam besed

jaz tud neuser posted image user posted image user posted image user posted image
bove same vozičaleuser posted image user posted image

ja, sigurno bova vozickale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.2.2009 9:42:40   
buksi
Dobor jutro!

JOj, res ne morem verjet, da se je to zgodilouser posted image . me je kar  pretreslo.
Sicer pa danes ne bo nič s pospravljanjem, ker nimamo vode!!! Nam je počila glavna dohodna cev v hišo....
Imam pa eno vprašanje. danes sem dobila odločbo iz centra za porodniško. In tu piše samo za porodniški dopust za 105 dni. Ali moram potem oddati še eno vlogo za varstvo - za nadaljnih 260 dni? kako to gre?

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.2.2009 9:47:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Dobor jutro!

JOj, res ne morem verjet, da se je to zgodilouser posted image . me je kar  pretreslo.
Sicer pa danes ne bo nič s pospravljanjem, ker nimamo vode!!! Nam je počila glavna dohodna cev v hišo....
Imam pa eno vprašanje. danes sem dobila odločbo iz centra za porodniško. In tu piše samo za porodniški dopust za 105 dni. Ali moram potem oddati še eno vlogo za varstvo - za nadaljnih 260 dni? kako to gre?

ko boš rodila in dobila rojstni list od user posted image pojdi na socialo in ti bodo dal za ispolnit še en papir, ki pa bo za nego otroka, in tisti je za preostalih 260 dni! upam da sem ti kaj razločno razložilauser posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
17.2.2009 9:48:36   
Anonimen

janja*, tudi za tvojo izgubo pred enim letom mi je zelo zal. user posted image

Mislim pa, da se je gantar to zgodilo ze drugic.user posted image

drugičuser posted image ubožicauser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
17.2.2009 9:49:11   
Anonimen
copka: a še hodiš v MŠuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
17.2.2009 9:55:18   
buksi
cveka hvala za odgovor, res nisem vedela kako to gre, ker itak nil ne povedo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
17.2.2009 9:59:24   
arupnik3
živjo
kako ste?
sm prebrala slabo novico boga gantaruser posted image user posted image user posted image
danes piha kot pr norcih user posted image user posted image user posted image   in mi ne bomo šli nič ven z vožičkom
drugače pa greva z user posted image danes malo zapravlat user posted image
jaz sem lih zajtrk pojedla (zgodnja ane) saj veste najprej otroci potem pa mamiuser posted image user posted image
no lepo bodite pa se tipkamo ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
17.2.2009 10:16:12   
Anonimen

cveka hvala za odgovor, res nisem vedela kako to gre, ker itak nil ne povedo.

kako a ti na sociali niso nič povedal, ker men je pred tremi leti vse povedala in razložila, saj imaš v logatcu socialo a neuser posted image me ful čudi da ti ni nič povedalauser posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
17.2.2009 10:17:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

živjo
kako ste?
sm prebrala slabo novico boga gantaruser posted image user posted image user posted image
danes piha kot pr norcih user posted image user posted image user posted image   in mi ne bomo šli nič ven z vožičkom
drugače pa greva z user posted image danes malo zapravlat user posted image
jaz sem lih zajtrk pojedla (zgodnja ane) saj veste najprej otroci potem pa mamiuser posted image user posted image
no lepo bodite pa se tipkamo ane?

ja danes pa ful piha tako da ni za nikamer ituser posted image

lepo zapravljajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
17.2.2009 11:55:20   
buksi
ja res mi niso. ko sem prvič prinesla papirje je ni bilo in sem morala oddati eni drugi. Ta ni nič vedele, kar semspraševala. In to v časz uradnih ur. KO sem pa prinesla še z službe jepa spet ni bilo!!!! Tudi v času uradnih ur.ne vem no. A sem slučajno tako naletela. Sicer pa bi po moje mogla tudi katera druga na socialni kaj vedeti in ne samo ena oseba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
17.2.2009 12:01:48   
Anonimen

ja res mi niso. ko sem prvič prinesla papirje je ni bilo in sem morala oddati eni drugi. Ta ni nič vedele, kar semspraševala. In to v časz uradnih ur. KO sem pa prinesla še z službe jepa spet ni bilo!!!! Tudi v času uradnih ur.ne vem no. A sem slučajno tako naletela. Sicer pa bi po moje mogla tudi katera druga na socialni kaj vedeti in ne samo ena oseba.

ja ponavadi je tako, da nič noče nobena vedit, ko kaj vprašaš, se vse izgovarjajo na uno ki jo niuser posted image nimaš kaj!

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
17.2.2009 12:55:48   
Anonimen
no punce kaj je zdaj, kaj ni nobene nikjeruser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
17.2.2009 15:02:54   
Anonimen
joj, punca rodi otroka, otroček ji umre, ve pa naprej čvekate kot da se ni nič zgodilo...user posted image vsaj en dan bi se lahko zadržale z ostalim čvekom, veselimi smajlili..

sem kr žalostna no...

berem poste:

joj kak žalostno, da je rodila..
no ok, haha jaz pa grem pospravlat.

žalostno, da vam je v resnici čisto vseeno zanjo in za njenega otroka. dve besedi sočutja, ker se spodobi in gremo naprej...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?