Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 16:06:48
|
|
|
|
arupnik3
|
ja lahko napišeš če hočeš
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 16:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
se pišemo jutri,
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 17:02:44
|
|
|
|
Dudica1
|
JANJA* kje si,si vredu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 17:46:52
|
|
|
|
janja*
|
Duduca1 tuki sem .Za danes sem že naredila veliko.Oprala sem vse zavese in pomila celo dva okna.Zdaj pa sem čisto zmazrana.Žal moram jit še v Logatec po Davida,ker plava.Vožnja mi pa res ne paše,ker me potem vse boli. Naša buksi se je javla in je okej.Zdaj je v fazi pospravljanja,ker bo šla kmalu rodit.Jaz sem vsakič vse pospravla ,potem pa sem šla rodit. Upam ,da bo z Gantar in njenim vse okej.Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 18:45:23
|
|
|
|
Dudica1
|
pridna JANJA le tako naprej... jaz pa zdaj grem pod tuš in na kavč se mal k stisnit... lepo noč vam želim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 19:23:21
|
|
|
|
copka
|
Jaz kar ne morem nehati misliti na gantar in njenega malcka. Res iz srca upam, da zdrzi se nekaj dragocenih tednov!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 7:15:56
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste spale danes, jaz bolj slabo smo imeli vsi trije na tapeti WC mene tud skrbi za ganter, kar ne morem nehat mislit nanjo, in če pomislim, da je ona dol v P. in da se z bojujeta za obstanek me tojk stisne pri srcu, da mi gre kar na jok upam da bo z njo vse O:K
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 7:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
samo toliko, da vam povem! gantar je včeraj rodila sinka ki pa je bil premajhen da bi preživel ! zelo mi je hudo za njo, kar na jok mi gre, pa tako se je veselila ! nič ne morem dodati kot samo to da mi je zelo hudo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 8:45:21
|
|
|
|
copka
|
nimam besed
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 8:55:57
|
|
|
|
janja*
|
gantar zelo mi je žal in vem kaj podoživljaš.Tudi meni se je to zgodilo.12.03. bo minilo natanko eno leto ,ko sem zgubila fantka v 14 tednu.Če kaj rabiš samo povej.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 8:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka nimam besed jaz tud ne bove same vozičale
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 8:59:57
|
|
|
|
copka
|
janja*, tudi za tvojo izgubo pred enim letom mi je zelo zal. Mislim pa, da se je gantar to zgodilo ze drugic.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 9:00:46
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: copka nimam besed jaz tud ne bove same vozičale ja, sigurno bova vozickale.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 9:42:40
|
|
|
|
buksi
|
Dobor jutro! JOj, res ne morem verjet, da se je to zgodilo . me je kar pretreslo. Sicer pa danes ne bo nič s pospravljanjem, ker nimamo vode!!! Nam je počila glavna dohodna cev v hišo.... Imam pa eno vprašanje. danes sem dobila odločbo iz centra za porodniško. In tu piše samo za porodniški dopust za 105 dni. Ali moram potem oddati še eno vlogo za varstvo - za nadaljnih 260 dni? kako to gre?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 9:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Dobor jutro! JOj, res ne morem verjet, da se je to zgodilo . me je kar pretreslo. Sicer pa danes ne bo nič s pospravljanjem, ker nimamo vode!!! Nam je počila glavna dohodna cev v hišo.... Imam pa eno vprašanje. danes sem dobila odločbo iz centra za porodniško. In tu piše samo za porodniški dopust za 105 dni. Ali moram potem oddati še eno vlogo za varstvo - za nadaljnih 260 dni? kako to gre? ko boš rodila in dobila rojstni list od pojdi na socialo in ti bodo dal za ispolnit še en papir, ki pa bo za nego otroka, in tisti je za preostalih 260 dni! upam da sem ti kaj razločno razložila
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 9:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka janja*, tudi za tvojo izgubo pred enim letom mi je zelo zal. Mislim pa, da se je gantar to zgodilo ze drugic. drugič ubožica
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 9:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
copka: a še hodiš v MŠ
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 9:55:18
|
|
|
|
buksi
|
cveka hvala za odgovor, res nisem vedela kako to gre, ker itak nil ne povedo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 9:59:24
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo kako ste? sm prebrala slabo novico boga gantar danes piha kot pr norcih in mi ne bomo šli nič ven z vožičkom drugače pa greva z danes malo zapravlat jaz sem lih zajtrk pojedla (zgodnja ane) saj veste najprej otroci potem pa mami no lepo bodite pa se tipkamo ane?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 10:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi cveka hvala za odgovor, res nisem vedela kako to gre, ker itak nil ne povedo. kako a ti na sociali niso nič povedal, ker men je pred tremi leti vse povedala in razložila, saj imaš v logatcu socialo a ne me ful čudi da ti ni nič povedala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 10:17:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 živjo kako ste? sm prebrala slabo novico boga gantar danes piha kot pr norcih in mi ne bomo šli nič ven z vožičkom drugače pa greva z danes malo zapravlat jaz sem lih zajtrk pojedla (zgodnja ane) saj veste najprej otroci potem pa mami no lepo bodite pa se tipkamo ane? ja danes pa ful piha tako da ni za nikamer it lepo zapravljaj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 11:55:20
|
|
|
|
buksi
|
ja res mi niso. ko sem prvič prinesla papirje je ni bilo in sem morala oddati eni drugi. Ta ni nič vedele, kar semspraševala. In to v časz uradnih ur. KO sem pa prinesla še z službe jepa spet ni bilo!!!! Tudi v času uradnih ur.ne vem no. A sem slučajno tako naletela. Sicer pa bi po moje mogla tudi katera druga na socialni kaj vedeti in ne samo ena oseba.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 12:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja res mi niso. ko sem prvič prinesla papirje je ni bilo in sem morala oddati eni drugi. Ta ni nič vedele, kar semspraševala. In to v časz uradnih ur. KO sem pa prinesla še z službe jepa spet ni bilo!!!! Tudi v času uradnih ur.ne vem no. A sem slučajno tako naletela. Sicer pa bi po moje mogla tudi katera druga na socialni kaj vedeti in ne samo ena oseba. ja ponavadi je tako, da nič noče nobena vedit, ko kaj vprašaš, se vse izgovarjajo na uno ki jo ni nimaš kaj!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 12:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
no punce kaj je zdaj, kaj ni nobene nikjer
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 17.2.2009 15:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, punca rodi otroka, otroček ji umre, ve pa naprej čvekate kot da se ni nič zgodilo... vsaj en dan bi se lahko zadržale z ostalim čvekom, veselimi smajlili.. sem kr žalostna no... berem poste: joj kak žalostno, da je rodila.. no ok, haha jaz pa grem pospravlat. žalostno, da vam je v resnici čisto vseeno zanjo in za njenega otroka. dve besedi sočutja, ker se spodobi in gremo naprej...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?