Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 8:00:57
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz imam zdajle zajterk, pol pride kolegica na obisk, pol grem po opravkih, plačilo položnic , pol bom kosilo skuhala, pa mogoče pride še ena kolegica, pol bo kosolo, pa moja dva frajerja prideta domov, popoldne bom pa mal s sinkom pol bo pa večer in gremo spat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 9:00:21
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro! ne vem ali tudi vam nagaja rr, ampak sem ze dvakrat napisala sporočilo pa mi no e objaviti
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 9:03:39
|
|
|
|
buksi
|
No zdaj pa je!v glavnem vse vas lepo pozdravljam v tem jutru in naj povem ,da sem e vedno v enem kosu in nič ne kaže še na to, da bi kam šla . Hvala za vašo skrb. Sicer pa sem vikend preživela z mojim predragim in izkoristiva vsak trenute,da še malo uživava ko sva sama, potem bo verjetno malo drugače . Imam pa seveda, še nekaj stvari za pospraviti n naredit daens dopoldne in upam, da mi bo uspelo potem pa še južna skuhat. No počasi bom že naredila vse. kako pa kaj ve janja* in ostale?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 9:10:25
|
|
|
|
copka
|
So kaksne novice od gantar??? Drzim pesti, da ni nic. Sedaj me pa skrbi. Javite cim kaj izveste!! Sicer pa vidim, da je v soboto po raznih domovih disala pica. Tudi pri nas . Sva jo zvecer delala in je bila odlicna
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 10:02:27
|
|
|
|
Dudica1
|
Sporočite kaj o GANTAR BUKSI mi smo pa že mislili da si že res kam šla ker te ni bilo nič na rr ,no pa saj bo kmalu... JANJA spali smo kot angelčki in popoldne spet urejamo sobico . COPKA ja zgleda je tale pica kar šla od doma do doma
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 10:07:36
|
|
|
|
buksi
|
Duduca1: čez vikedn nisem prišla do računalnika, kot sem napisala. ja tok hitr se pa še ne dam. Mi je moj rekel, da naj kar počakam do marca. No do zdaj sem pa že vse skor pospravla ( pomedla, prah pobrisala itd...) in dala že kruhek pečt. Samo še likanje me čaka in da dam sušit druge cunje. Sam moram počakat, da pride mami domu, da mi prinese škaf, če ga bom sama bo m kregana kot . POl pa razmišljat, kaj za juzna narest... NO zaenkrat sem še polna energije, kar pa ponavadi popoldne mal splahti . pa ko bi vsaj ponoči spala.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 10:10:16
|
|
|
|
buksi
|
je govora o pici. kaj pa vem, mogoče jo tud jaz danes nardim za južno. Moram mojga vprašat, kdaj sploh konča danes, ko pa vsak dan drugače dela. v petek je bil cel dan od pol peteih do pol devetih od doma v službi ( pa pravijo recesija in ni dela) Jim je rečeno, da bodo doma, pa mora vseeno iti delat, nadur pa ne dobi plačanih
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 10:35:45
|
|
|
|
Dudica1
|
ma ja ta služba nikoli ni prav na žalost . Jaz sm pa zdaj cunje obesla zdaj pa pijem magnesol...kej več pa ne vem če mi bo ratal naredit ker se mi res ne da danes nič ,pa je treba še južno skuhat pa nimam ideje kaj naj...zdle govorim z mojim da so mel za malco rižoto in ni hudič da sm jo hotla jaz za južno naredit ,in zdaj moram spet razmišljat kaj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 11:14:23
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo no pa je spet dolg in zaspan ponedeljek no jst pa dons nism še nč naredla me še vse čaka, južna, cunje, pospravljanje.... no ja razen z našo Tjaško sem se ukvarjala drugače pa gremo tudi danes ven na zrak čeprav ni veliko sonca se bomo šli malo pretegnit kako ste preživele nedeljo mi smo šli na gorensko na en obisk..... drugače je pa vse po starem joj zdej moram pa it mal delat (al pa tud ne) bomo vidl tamala pa pančka lp
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 11:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo, ganter mi ni še nič javila kako je me kar skrbi da ni kaj hujšega, mormo še vedno držat pesti da je vse vredu no drugače sem pa jaz tud že vse postorila, zdaj pa čakam da bo se kosilo skuhalo! sem ravnokar dobila obvestilo od gantar, je pet cm odprta in očitno bo zgubila , sem kar žalostna, mi je napisala da mora počakat na UZ da bodo videli kako je
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 12:30:19
|
|
|
|
copka
|
ma ne, no!!! Molim, da bo se vse v redu. Ce jo se kaj slisis, ji povej, da mislim nanjo in ji posiljam pozitivno energijo!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 12:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sem ji napisala da vse mislimo nanjo in da upamo da bo vse o.k.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 12:37:59
|
|
|
|
Dudica1
|
o groza jaz upam da se popravi stanje in da bo vse vredu z obema
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 12:38:05
|
|
|
|
copka
|
cveka, ti nas samo obvescaj, ce bo kaj novega. Upam, na lepe novice
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 12:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tud upam ker je mensezdi že tam okrog v 21 tednu in upam da se njen dober drži seveda da vas bom obvestila, če ne jaz pa ganter sama
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 13:38:01
|
|
|
|
Dudica1
|
no zdaj se je pa kar nekaj umiril tukaj gor a ste vse za
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 14:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja jaz sem bila, pa nisem več zdaj bom samo še počivala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 14:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
aja gantar se zahvaljuje za našo podporo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 14:55:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 aja gantar se zahvaljuje za našo podporo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaj pravi?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 15:01:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 aja gantar se zahvaljuje za našo podporo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaj pravi? nič mi ni še javila, ker prejle je čakala na UZ, tako da ko bo vse konec mi javi!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 15:40:57
|
|
|
|
Dudica1
|
no javi nam ko bo kaj izvedela
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 15:49:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ja bom!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 16:01:55
|
|
|
|
arupnik3
|
ooo to pa je ja gantar
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 16:02:43
|
|
|
|
arupnik3
|
cveka30 zakaj pa boš mela CR saj si mogoče že povedala vendar nisem nikjer zasledila
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 16.2.2009 16:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 cveka30 zakaj pa boš mela CR saj si mogoče že povedala vendar nisem nikjer zasledila zato ker zdaj vsaki četrti od petih naredijo pri drugem otroku CR, ker v prvo ni bilo vse o.k. ti napišem na ZS, če te res zanima
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?