|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
16.2.2009 8:00:57   
Anonimen

no jaz imam zdajle zajterk, pol pride kolegica na obisk, pol grem po opravkih, plačilo položnicuser posted image , pol bom kosilo skuhala, pa mogoče pride še ena kolegica, pol bo kosolo, pa moja dva frajerja prideta domov, popoldne bom pa mal s sinkom pol bo pa večer in gremo spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
16.2.2009 9:00:21   
buksi
Dobro jutro!

ne vem ali tudi vam nagaja rr, ampak sem ze dvakrat napisala sporočilo pa mi no e objaviti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.2.2009 9:03:39   
buksi
No zdaj pa je!v glavnem vse vas lepo pozdravljam v tem jutru in naj povem ,da sem e vedno v enem kosu in nič ne kaže še na to, da bi kam šlauser posted image . Hvala za vašo skrb.

Sicer pa sem vikend preživela z mojim predragim in izkoristiva vsak trenute,da še malo uživava ko sva sama, potem bo verjetno malo drugačeuser posted image .

Imam pa seveda, še nekaj stvari za pospraviti n naredit daens dopoldne in upam, da mi bo uspelo potem pa še južna skuhat. No počasi bom že naredila vse.

kako pa kaj ve janja* in ostale?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 578
16.2.2009 9:10:25   
copka
So kaksne novice od gantar??? Drzim pesti, da ni nic. Sedaj me pa skrbi. Javite cim kaj izveste!!

Sicer pa vidim, da je v soboto po raznih domovih disala pica. Tudi pri nasuser posted image . Sva jo zvecer delala in je bila odlicna

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 579
16.2.2009 10:02:27   
Dudica1
Sporočite kaj o GANTARuser posted image
BUKSI mi smo pa že mislili da si že res kam šla ker te ni bilo nič na rruser posted image user posted image user posted image ,no pa saj bo kmalu...user posted image
JANJA spali smo kot angelčki in popoldne spet urejamo sobicouser posted image .
COPKA ja zgleda je tale pica kar šla od doma do domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
16.2.2009 10:07:36   
buksi
Duduca1: čez vikedn nisem prišla do računalnika, kot sem napisala.  ja tok hitr se pa še ne dam.  Mi je moj rekel, da naj kar počakam do marca.
No do zdaj sem pa že vse skor pospravla ( pomedla, prah pobrisala itd...) in dala že kruhek pečt. Samo še likanje me čaka in da dam sušit druge cunje. Sam moram počakat, da pride mami domu, da mi prinese škaf, če ga bom sama bo m kregana kot user posted image . POl pa razmišljat, kaj za juzna narest... NO zaenkrat sem še polna energije, kar pa ponavadi popoldne mal splahtiuser posted image . pa ko bi vsaj ponoči spala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.2.2009 10:10:16   
buksi
je govora o pici. kaj pa vem, mogoče jo tud jaz danes nardim za južno. Moram mojga vprašat, kdaj sploh konča danes, ko pa vsak dan drugače dela. v petek je bil cel dan od pol peteih do pol devetih od doma v službi ( pa pravijo recesija in ni dela) Jim je rečeno, da bodo doma, pa mora vseeno iti delat, nadur pa ne dobi plačanihuser posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 582
16.2.2009 10:35:45   
Dudica1
ma ja ta služba nikoli ni prav user posted image na žalostuser posted image .
Jaz sm pa zdaj cunje obesla zdaj pa pijem magnesol...kej več pa ne vem če mi bo ratal naredit ker se mi res ne da danes ničuser posted image ,pa je treba še južno skuhat pa nimam ideje kaj naj...zdle govorim z mojim da so mel za malco rižoto in ni hudič da sm jo hotla jaz za južno naredituser posted image user posted image user posted image ,in zdaj moram spet razmišljat kajuser posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 583
16.2.2009 11:14:23   
arupnik3
živjo
no pa je spet dolg in zaspan ponedeljek
no jst pa dons nism še nč naredla me še vse čaka, južna, cunje, pospravljanje....
no ja razen z našo Tjaško sem se ukvarjalauser posted image user posted image
drugače pa gremo tudi danes ven na zrak čeprav ni veliko sonca se bomo šli malo pretegnit
kako ste preživele nedeljo
mi smo šli na gorensko na en obisk.....
drugače je pa vse po starem
joj zdej moram pa it mal delat (al pa tud ne) bomo vidl
tamala pa pančkauser posted image
lp

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.2.2009 11:52:23   
Anonimen
živjo, ganter mi ni še nič javila kako jeuser posted image me kar skrbi da ni kaj hujšega, mormo še vedno držat pesti da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image

no drugače sem pa jaz tud že vse postorila, zdaj pa čakam da bo se kosilo skuhalo!

sem ravnokar dobila obvestilo od gantar, je pet cm odprta in očitno bo zgubila user posted image , sem kar žalostna, mi je napisala da mora počakat na UZ da bodo videli kako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
16.2.2009 12:30:19   
copka
ma ne, no!!!user posted image
Molim, da bo se vse v redu.user posted image  Ce jo se kaj slisis, ji povej, da mislim nanjo in ji posiljam pozitivno energijo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
16.2.2009 12:35:25   
Anonimen
sem ji napisala da vse mislimo nanjo in da upamo da bo vse o.k.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
16.2.2009 12:37:59   
Dudica1
o grozauser posted image jaz upam da se popravi stanje in da bo vse vredu z obemauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 588
16.2.2009 12:38:05   
copka
cveka, ti nas samo obvescaj, ce bo kaj novega. Upam, na lepe novice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
16.2.2009 12:40:00   
Anonimen
jaz tud upam ker je mensezdi že tam okrog v 21 tednu in upam da se njen user posted image dober držiuser posted image
seveda da vas bom obvestila, če ne jaz pa ganter samauser posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
16.2.2009 13:38:01   
Dudica1
no zdaj se je pa kar nekaj umiril tukaj gor a ste vse za  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.2.2009 14:53:20   
Anonimen
ja jaz sem bila, pa nisem več zdaj bom samo še počivalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
16.2.2009 14:54:00   
Anonimen
aja gantar se zahvaljuje za našo podporo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
16.2.2009 14:55:41   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kaj pravi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
16.2.2009 15:01:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kaj pravi?

nič mi ni še javila, ker prejle je čakala na UZ, tako da ko bo vse konec mi javi!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
16.2.2009 15:40:57   
Dudica1
no javi nam ko bo kaj izvedelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.2.2009 15:49:38   
Anonimen
ja bom!!!!!!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
16.2.2009 16:01:55   
arupnik3
ooo to pa je user posted image
ja gantar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
16.2.2009 16:02:43   
arupnik3
cveka30   zakaj pa boš mela CR  saj si mogoče že povedala vendar nisem nikjer zasledila

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 599
16.2.2009 16:05:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

cveka30   zakaj pa boš mela CR  saj si mogoče že povedala vendar nisem nikjer zasledila

zato ker zdaj vsaki četrti od petih naredijo pri drugem otroku CR, ker v prvo ni bilo vse o.k.
ti napišem na ZS, če te res zanima

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?