|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
6.2.2009 9:45:56   
buksi
Dobro jutro!

DAnes sem pa tako slabo spala.
materinska šola:Jaz sem hodila v Postojno. Je ni nić za plačat. glede potrdil je pa takole: V Postojni ga ne rabiš, povsod po drugih porodnišnicah pa ja ( to velja za očke). potrdila se ni plačalo.
je pa potrebno po vseh porodnišnicah plačati, če hoče biti oča zraven. Cena se pa giblje od 17 do 21 eurov. MIslim, da je v Ljubljani dražje kot v Postojni. Saj moj je tako rekel, ko se je mal poznanima. No upam, da sedaj kaj bolje veste.

Drgač pa me zanima, tiste, ki ste rodile v Postojni. Ali ste morale imeti s seboj spalno srajco ali pižamo? Jaz si pripravljam počasi torbo za v P in me zanima.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.2.2009 10:47:41   
Anonimen
Dober dan, čeprav je zame komaj dobro jutro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Sm mal potegnila danes, je kar pasalo, ko pa sem sama doma in me nihčene moti user posted image .
Sedaj sem pa tako veliko informaciji zvedla, da bom rabila eno beležko, da si vse zapišem, da maja ali pa junija ne bom tolk iskala user posted image . KOt sem ugotovila, povsod pokasirajo nekaj denarja. In če jst mojemu dragemu povem, da bo moral plačati, če bo želel biti zraven, bo sploh rekel, da ne bo šel zraven, ker ne bo plačeval za nekaj, kar nikoli ne bo videl, saj pravi, da bo skup padel user posted image  user posted image  user posted image  in pol bodo imel z njim še več dela kot z mano. Ker tega se opira z vsemi štirimi. Tako da silila ga ne bom, čeprav bi jst zelo rada videla, da bi bil ob meni. Mogoče se bo do junija še premislil user posted image .

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
6.2.2009 10:52:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Kam boš pa ti šla rodit?

Jst bom šla rodit kar v LJ, da bodo imeli vsi bližje pridet svojega vnuka in pravnuka pogledat oz. nečaka/nečakinjo. Če bi imela starše iz Logatca, ali pa iz Idrije (tako kot moj mož), bi se pa po vsej verjetnosti odločila za PO. Saj na koncu bom pa takrat glih v Zagorju in me bodo odpeljali kar v Trbovlje. Sam takrat se bom pa upirala z vsemi štirimi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
6.2.2009 11:15:12   
Dudica1
buksi v postojni ne rabiš spalne srajce,dobiš tam vsako jutro svežo,razen če nočeš tiste si prineseš svojouser posted image ...ja ja kar pripravi si kmalu bo...user posted image

gantar ti ga pa kar sabo imej bo lažje boš videla...sej ni nč tazga da bi lahko skup padel,razen če ni ful k temu nagnjenuser posted image user posted image user posted image .Moj bo šel tud zdaj sploh pomislu ni da pa ne bi šel...user posted image pa tud jaz si to ful želim da sva skupaj ko prijoka naš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.2.2009 11:31:10   
janja*
Souser posted image  kako ste kaj? Vreme je porazno in jaz se počutim temu primerno.Komaj čakam,da pojemo kosilo,da grem spat.Sploh se mi nič neda.To butasto vreme se bo še kar vleklo.
Buksi kar se tiče spalnih srajc vse dobiš tam kot praviDudica1,samo zelo smrdijo.Če pa bi hotela imeti svoje bi jih potrebovala veliko.Jaz sem umazala sigurno dve na dan.Kako kaj počutje buksi.Kdaj imaš kaj pregled?Lepo se imejte.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.2.2009 11:39:22   
Dudica1
no pri nas je posijalo sonce,tako da popoldne gremo sigurno na en sprehoduser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.2.2009 12:16:35   
Anonimen
pri nas je tud sonček, samo sprehod pa odpade, bom kar preležala dan!user posted image user posted image

v LJ. tu dopiš spalno srajco, ko sem bila pred tremi leti tam si dobu tud spodnjice in vložke s seboj si moral imeti samo osebno higienouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
6.2.2009 12:35:37   
buksi
Hvala za odgovore.

janja*: moje počutje ka danes še kar. S tem, da ponoči nisem skoraj nič spala in da mi danes že cel dopoldan nagaja nizek pritisk. Potem pa se še mali tako močno premika, da kar boli. Ja bo treba še malo zdržati. Danes je 35. teden po izračunih G, in 36. teden po ultrazvoku. Se mi zdi , da se res prav naredila in šla na bolniško, ker resnično ne vem kako bi zdržala v službi. Doma se lahko vsaj malo uležem... Pregled pa imam v torek. In glede na to, da je nekaj sneženega napovedano, sem prav vesela, da je mož dobil dopust, da me pelje.
Kako pa kaj fantje? kako kaj s smučanjem?

Sem pa danes že dala jabolčni štrudelj peči, potem pa še kosilo skuham za mojega. nekaj čist preprostega.

Potem pa malo ven na sonček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.2.2009 12:41:34   
Dudica1
uf buksi si pridna men se pa nč ne da pa sm si tud rekla da bi štrudelj spekla tako da ga bom najbrž jutri k mormo jabolka porabit k jih mamo polno...user posted image
Sploh nimam nobenih hlač lepih za oblečt...bom znorela en dan...user posted image

Sm pa vidla v reklami od mane neko trenirko pa bom šla pol pogledat če je vredu ker zdaj več al manj to nosim pa še k sestri bom šla spotoma...user posted image samo ene lepe hlače si pa morm pol še kupit

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.2.2009 12:44:15   
Anonimen
ja buksi saj ti boš pa kmal rodila, a si že na porodniški, kdaj si dobila paperje za socialo?
saj vem firbec?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 285
6.2.2009 12:48:02   
buksi
MAh nekaj se moram lotiti delat, da čas hitreje mine.

je moj reku, da ta teden sam še nekja pospravljam... In itak pol mi mora pa pomagat, ves bogi.user posted image DAnes popoldne morva sam še spalnico mal preuredit, za posteljco pa komodo. Tak, da bo pestro. Zato se mu pa moram mal oddolžt pa ga mal posladkatuser posted image .

Jaz sem zadnjič iskala po celem Logatcu eno bogo trenirko, ki bi imela normalno elastiko. Pa nisem nič našla, tako, da vso srečo pri iskanju.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.2.2009 12:50:55   
buksi
cveka30: se kar približuje ja.se, trenuto že cel tedn na bolniški, še do 22. februarja. Iz centra pa sem dobila zaenkrat samo odločbo o paketu, za ostalo pa še čakam, ker sem šele včeraj nesla dol papirje iz službe. Ta prvo odločbo sem dobila kar hitro po enem tednu. Bomo vidli, kako bo s to.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.2.2009 12:56:45   
Dudica1
ja not v reklami zgleda vredu bomo vidl če tud tko,ja problem je elastika in pasuser posted image
upam da bo vredu da mam pol samo še ene lepe hlače za najdit

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.2.2009 12:57:33   
Anonimen
v kerem tednu si bila ko ti je dal G. papirje za na socialo? sem firbčna saj vem user posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
6.2.2009 13:19:02   
buksi
Ja paprije mi je dala že pred novim letom v 28. tednu., tam nekje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
6.2.2009 13:26:27   
Anonimen
super, pol bom jaz jih dobila pr naslednjem pregleduuser posted image user posted image user posted image

kako drugače, jaz že celo uro ležim zunaj se nekaj sonček kaže, moj možek pa rihta zunaj, ima polno delauser posted image user posted image

v službi majo recesijo, pa je danes doma ( 36urni delovnik na teden), tako da bo vsak drugi petek frej pa 10% olače manjuser posted image user posted image

bomo že preživeluser posted image user posted image user posted image user posted image

mal gledam TV mal pa tipkam po netu, se kratkočasimuser posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
6.2.2009 15:23:59   
Anonimen
Oh Cveka... saj bo bolje. Tudi moj možek je eden izmed tistih, ki deljao sedaj po 36h na teden. Samo ne vprašaj, jutri mora it pa vseeno na šiht. Zakaj že? Zato, ker ima delo. Pa verjemi, da dela več kot 40h na teden, čeprav bi moral le 36H. In če pride v firmo inšpekcijo, bodo v user posted image , ker nebi smeli delati nad ur. Pa jih. Sam kdo jih bio pa plačal, pa noben ne ve. V tej firmi se jim je šlo samo za tistih 60€ na osebo, ki jo dobi firma in nič drugega. Saj tle kjer dela moj dragi. Res pa je da v nekaterih delih proizvodnje pa res nimajo dela. Ampak moj je solidaren z tistimi in je moral pol it tud na 36. Ma, zakomplicirano in jst tega nikol ne bom razumela, zakaj je tako. user posted image  user posted image  user posted image
Upam, da bo kmal konec te recesije, če ne drugač pa drugo leto, ko bom morala po porodniški iskat zaposlitev, ker mi tle s porodniško neha veljat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
6.2.2009 15:26:28   
Anonimen
Še nekaj za popoldanske sanje  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , dokler naši možje ne pridejo domov user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
6.2.2009 15:34:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Še nekaj za popoldanske sanje  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , dokler naši možje ne pridejo domov user posted image

user posted image

ti packa tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa imajo 10% nižjo plačo? ker moj jo ima!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
6.2.2009 16:21:22   
Anonimen
pa kaj kje pa ste vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
6.2.2009 17:01:09   
Dudica1
ooooo,gantar ti nam pa daješ grde misliuser posted image user posted image user posted image
no sej ti kar rada pogledam postavne moške,sploh k mojga ni domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.2.2009 17:46:09   
Anonimen
veš cveka, tudi moj ima 10% manjšo plačo. Sam to jimjo niso znižali, ampak avtomatično zaradi zmanjšanja ur pride do tega. Vsaj pri mojem je tako. V kateri ind. pa dela? V avtomobilski, lesni, gradbeni????

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
6.2.2009 17:47:51   
Anonimen
Nekaj za lepši dan, pa vedno paše, pa če je doma, al pa če ga ni user posted image  user posted image  user posted image  Gledamo pa ja lahko. A mislite da naši možje ne pogledajo za lepo deklino??? user posted image  user posted image  user posted image

Če še kaj najdem... pregrešnega... boste dobile za v pogled tudi ve user posted image  user posted image  user posted image  Da ne bom samo jst tista, k rada pogledam... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
6.2.2009 17:48:10   
janja*
Punce tuki pri nas ni bilo nič sončka.No pa tudi,če bi bil nisem bila sposobna jit nikamor.Tok me je bolelo v spodnjem delu trbuha,da sem kar ležala.Zdaj sem malo bolje.Pa to otrdevanje trebuha je tudi kar zoprno.
Buksi jaz bom pa v nedeljo dopolnila 33 tednov,tako,da se kar bljiža dan ,ko bo treba rodit.Moji fantje so okej.Saj veš kako je ,ko imaš tri športnike doma.Žan je super .Kar naprej smuča ,tako,da sem mu kar folš.Jest bi tut smučala ,pa že drugo sezono nič od smučanja.Bom potem vse nadomestila.Drugi trenira smučarske skoke in tretji plava.Ta bo pa verjetno igral nogomet.user posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 299
6.2.2009 18:37:22   
Dudica1
no naj povem da sem dobila ful dobro trenirko z bolj širokim pasom za malo denarja,tako da sem prav zadovoljnauser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?