Anonimen
|
Jutrooo... Tassi, upam, da že kličeš. Ura je čez 08. Pa še eno mejhno pritožbo mam nad seznamom. Itaq si pridkana, ker ga delaš in ažuriraš in... Sam zdej, ko si nas zbrisala ne vem kdaj ma maj2009 roj. dan, za MMravljico vem, ker ga ma na moj PDP..., ne vem pa starosti, pa kraja.. pa... pač si ne bom zapomnila za vse nas.., bi pa rada, da si čestitamo in vemo. A se strinjaš? Si jezna? Ne bodi, bitte! Twixy, tak cartko je ta mali mucek. Ooo..., sej se bo kmalu navadil in ne bo več jokcal za bratci. Boš tko lepo poskrbela... Sam pazi se pol, ko boš nosečka... teh drekcev od mucike... Naj dragi popuca. Ime je pa res sladkooo.. Veš, včer sm si zvečer laske umila in šla spat že ob 21:30, zjutri sm se zbudla kot stara rascefrana metla.... , vse mi štrli.. Me je za spoznat na cesti.., če bo kera naokol hodila sonček85 Men se je včer kr mešal, je mel SiMobil nek izpad na Celjskem koncu, telefoni niso delal od 17-21. Brrrrr... sm šla pa na najdi. si in od tam poslala 24 sms-jev in ma da mam gsm v žepu ceeel dan. Mam celo alarm vkljčen, da me spomni. Je kr fajn a ne, večerjica? No, le pošiljaj sms-je... Itaq je pa sam 10 min cajta, ko rečejo.. jst mam pa možnost sam zvečer, ker v Lj. Fantasy ne lovi, na šihtu mamo pa blokado. Skratka, srreeečnoo! MalaNosečkaMravljica Jej, jej.... mmmm toast... , zdej bi enga zmazala. Jst sm tud včeri uživala v sirčku in salamci..., neki me lakota popada proti večeru..., zjutraj pa skoz slabo. Sam neki pojem, pa mine. Lih zdej papam vanilijev jogurt s podloženim sadjem jagod. Mnjam. Darička maaašš za Rižkota..., wauuuu..., kok lepo. Mami ne bo nč lubosumna sam vesela je. Milke marcipanove ne dobim tukaj. Je bla v Lj. nekaj časa pa je več ni. Mmm je pa tko dobra. Nima veze, vse čokolade pridejo v poštev. Sam ne z mandlji pa orehi, ker sm alergična. Ti si ena pridna nosečkica..... Nogavica... , danes je 31. dan!!!! Taka faca si da zdržiš. Jst sm delela en dan preden bi mogla M dobit. Tolk o moji potrpežljivosti. Tok privoščim tvoji pikici sestrico al pa bratca. No... še mal čakamo..., še 1 dan, ne?? DRŽIM PESTI, da kostke pokajo.... pilotina, ku, ku..., kje siii? Drobtinica29, tudi ti?? Kaj delata? tinuška, bejbiii..., soseda.... tako in drugače, a ne? Ti pišem zs. Nisi mi povedala v katerem jeziku ga sprechate danees? Bodi mi pridkana, ne sekiri se.. sej bo kmalu čas za domov.
|