|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
11.2.2009 7:31:02   
tassika
Dobro jutro, evo tudi mene. Ja twxy res bi si jo kar sama naprintala. Bomo videli kaj bo ob 8 začnem klicat.

aja vidim naravna budilka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
11.2.2009 8:27:05   
Anonimen
Jutrooo...
Tassi, upam, da že kličeš. Ura je čez 08. Pa še eno mejhno pritožbo mam nad seznamom. Itaq si pridkana, ker ga delaš in ažuriraš in... Sam zdej, ko si nas zbrisala ne vem kdaj ma maj2009 roj. dan, za MMravljico vem, ker ga ma na moj PDP..., ne vem pa starosti, pa kraja.. pa... pač si ne bom zapomnila za vse nas.., bi pa rada, da si čestitamo in vemo. A se strinjaš? Si jezna? Ne bodi, bitte!

Twixy, tak cartko je ta mali mucek. Ooo..., sej se bo kmalu navadil in ne bo več jokcal za bratci. Boš tko lepo poskrbela... Sam pazi se pol, ko boš nosečka... teh drekcev od mucike... Naj dragi popuca.user posted image  Ime je pa res sladkooo..
Veš, včer sm si zvečer laske umila in šla spat že ob 21:30, zjutri sm se zbudla kot stara rascefrana metla.... , vse mi štrli.. Me je za spoznat na cesti.., če bo kera naokol hodila user posted image

sonček85
Men se je včer kr mešal, je mel SiMobil nek izpad na Celjskem koncu, telefoni niso delal od 17-21. Brrrrr... sm šla pa na najdi. si in od tam poslala 24 sms-jev in ma da mam gsm v žepu ceeel dan. Mam celo alarm vkljčen, da me spomni.user posted image  Je kr fajn a ne, večerjica? No, le pošiljaj sms-je... Itaq je pa sam 10 min cajta, ko rečejo.. jst mam pa možnost sam zvečer, ker v Lj. Fantasy ne lovi, na šihtu mamo pa blokado. Skratka, srreeečnoo!

MalaNosečkaMravljica
Jej, jej.... mmmm toast... , zdej bi enga zmazala. Jst sm tud včeri uživala v sirčku in salamci..., neki me lakota popada proti večeru..., zjutraj pa skoz slabo. Sam neki pojem, pa mine. Lih zdej papam vanilijev jogurt s podloženim sadjem jagod. Mnjam. Darička maaašš za Rižkota..., wauuuu..., kok lepo. Mami ne bo nč lubosumna sam vesela je. Milke marcipanove ne dobim tukaj. Je bla v Lj. nekaj časa pa je več ni. Mmm je pa tko dobra. Nima veze, vse čokolade pridejo v poštev. Sam ne z mandlji pa orehi, ker sm alergična. user posted image  Ti si ena pridna nosečkica.....

Nogavica... , danes je 31. dan!!!! Taka faca si da zdržiš. Jst sm delela en dan preden bi mogla M dobit. Tolk o moji potrpežljivosti.user posted image  Tok privoščim tvoji pikici sestrico al pa bratca. No... še mal čakamo..., še 1 dan, ne??
DRŽIM PESTI, da kostke pokajo.... user posted image

pilotina, ku, ku..., kje siii?
Drobtinica29, tudi ti?? Kaj delata?

tinuška, bejbiii..., soseda.... tako in drugače, a ne?user posted image Ti pišem zs. Nisi mi povedala v katerem jeziku ga sprechate danees? user posted image  Bodi mi pridkana, ne sekiri se.. sej bo kmalu čas za domov.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
11.2.2009 8:59:56   
tinuška
Dobro jutro vsem skupaj! user posted image
Ekola moja malenkost se je naspala!!! Sedaj že visim v službi in seveda sem šla najprej na net pogledat kaj so moje user posted image  napisale... Seveda je potrebno najprej branje vsega za nazaj (do tam kjer smo ostali), da smo malo bolj na tekočem... Ja tko je to: eni berejo Dnevnik, drugi Delo, spet tretji Novice, jaz pa forum na RR!!!user posted image

Rižko: user posted image user posted image user posted image  Dons ponoči smo bili tiho. Vsaj meni se tako zdi... Ne bi vedla točno, ker sem bila včeraj tako izmučena, da sem zvečer samo padla za svobodo in to ob ene devetih!user posted image  No, potem sem ga pa danes vlekla do 7:30. Super sem se naspala. Pridkana sem pa skoraj vedno. Včasih sem mali user posted image , ampak le takrat, ko mi resnično paše komu nagajat! user posted image user posted image user posted image
Skratka bejbika...soseda (tako in drugače) tudi ti bodi pridna in pozdravi malega Rižka! OPA! Še nekaj sem ugotovila... ti ješ keksolino?! TUDI JAZ!!!!! user posted image user posted image  

Twixy: tale tvoj cukrček je čist preveč cortkan...user posted image  Zgleda pravi nagajivček! Si včeraj dolgo čakala na dragega? Mogoče si je pa mislil, da imaš sedaj itak družbo in ga niti ne boš preveč pogrešala...user posted image

Nogavica: Draga moja PROSIM, če narediš test, ker imam občutek, da smo tukaj že vse nestrpne. Čakamo, čakamo, čakamo... in seveda držimo pestke!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassi: Je telefon že pregorel?! user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
11.2.2009 9:04:25   
Anonimen

Rižko: user posted image user posted image user posted image    No, potem sem ga pa danes vlekla do 7:30.

Joj tinuška, OPROSTI ampak ta stavek.... je povzročil... da se vse v meni trese..., ker se ne smem na glas smejat. user posted image  Ja, mal sm pokvarjena ampak.., dej preberi ga prrrrrooooosim.., no..
Keksolino je moj najboljši prjatu..user posted image  Ja, jem in jem ga.. pol mi pa čreva jokajo..
Maš pa en zs.

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
11.2.2009 9:12:35   
maj2009
dobro jutro!
jst pa res nimam sreče če kam grem, ko sm v bolniškiuser posted image me more zmer kakšn vidt.
sva pršla ene 10 do 8 v halo in sva ful gledala kje bi dobila stole za sedet. no in en ful prjazn prav, da ma 2frej in se prou veselo usedeva. a čez minutko šok! 3vrste pred nama ena sodelovka, ki je taka špeckahla, da me je že enkrat šefici zatožla, povrh vsega je pa še ena dalna žlahta od mojga. ej mi je ful pokvarl začetek koncerta. nisva čist zihr al naja je vidla al ne, lahko samo čakam, da me dons spet šefica kliče. jojuser posted image sva po par komadih probala nevidno ustat in sva šla dva uhoda naprej in sva rajš stala do konca. vam morm povedat, da so me tko noge bolele, da joj.
ja jst mam res krompir glede tega, morm rečtuser posted image user posted image . tko  da vam ne morm dat celotne ocene kako je blo na koncertu, dvorana je bla razprodana, ko je biu tazadn komad iz pekla do raja sva pa šla vn, da jo nebi še na vratih vidla.user posted image

ja tko se men dogaja, za znort!! zdej bom pa ceu dam živčna in gledala telefon al me bo šefica klicala.user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
11.2.2009 9:20:31   
Nogavica
Ojej, maj2009, upam, da te ni videla. Pa saj bi te verjetno pozdravila (da ti da vedet, da te vidi), če bi te, ali ne? Jaz se bolj nagibam k temu, da te ni, ti se pa poskušaj umirit. user posted image

Babike, hvala, ker stiskate pesti user posted image .
Mogoče bom danes šla kupit test in ga jutri ali pojutrišnjem naredila. Jeah, right! user posted image  Ampak res bi rada počakala še danes in jutri (če mi bo uspelo). Seveda, če me user posted image  ne prehiti.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 11.2.2009 9:23:06 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
11.2.2009 9:26:55   
maj2009
ne nogavica ona se pol kr potul (se skriva kot da me ne vid). res prou bedna jeuser posted image user posted image

ja tud take sodelavke mam nimaš kaj.user posted image

mah bo še. itak je taka, da more vsako zatožt k jo vid prava hijena, nimam druzga rečt.user posted image

punce dejmo se kej zanimivga pogovarjat, aja po koncertu je men zapasu pomfri, in sva šla v mc donaldsa in je biu tko dobruser posted image mi je sou mankala. njami

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
11.2.2009 9:28:44   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Rižko: user posted image user posted image user posted image    No, potem sem ga pa danes vlekla do 7:30.

Joj tinuška, OPROSTI ampak ta stavek.... je povzročil... da se vse v meni trese..., ker se ne smem na glas smejat. user posted image  Ja, mal sm pokvarjena ampak.., dej preberi ga prrrrrooooosim.., no..
Keksolino je moj najboljši prjatu..user posted image  Ja, jem in jem ga.. pol mi pa čreva jokajo..
Maš pa en zs.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za pop. user posted image ! Jaz ga pa pihnem! Res zveni sumljivo.

Obrazložitev:

POTEM SEM GA PA DANES VLEKLA DO 7:30 (VLEKLA: SPANEC NAMREČ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
11.2.2009 9:30:03   
Anonimen
Ja, Nogavica, stiskamo ti pesti na polnoooo! Naj te M NE prehiti, to želim ti. Aaa, sm pesnice?user posted image

maj2009, jst tud mislim, da bi te iz principa in žlehtnobe prišla pozdravit.., tok da vidiš, da te je zasledila. Ma, ne sekiraj se.... Škoda sam, da nisi uživala 100%. Jan zna narest super stvar!! Ne glej na telefon, ne bo te klicala veša od šefice. Ne bo. Pikica not čuti, da si obremenjena... , nehaj.. raj pejt kej pojest.
Joj, punce.. sam Donat pa je Donat... user posted image  Mi je dal vetra zdej.. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
11.2.2009 9:31:26   
Anonimen
Ej, help me. Dons mam zobarja ob 15:45? Kaj naj?? Baje ni fajn it v prvem trimesečju?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
11.2.2009 9:33:13   
maj2009
ja rižko sm kr eno sirovko u roko dubla, zdej jo pa žulmuser posted image

jst pa ne raabm donata se samo nanjo spomnm, pa že letim...

nogavica držim pestke, da user posted image ne pride!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
11.2.2009 9:34:26   
maj2009
ne mislm, da ni panike, samo slikat te ne sme pa glede inekcije tud nism čist zihr.user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
11.2.2009 9:42:16   
malaMravljica
Ojoj Maj, imas pa sreco s to sodelavko. Joj, si me spomlna na eno mojo odelavko v Sloveniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na zdej, mi pa zelodc obraca user posted image  user posted image  

Twixy, tvoja muci je pa tako lep, izgleda tak navihanc, ne bo ti dolgcas z njim. In ja, srcek je ze delal tik, tak, tik, tak, tik, tak, in utripal je na ekranu.

Tassika, ma daj, ko bos klicala za novo napotnico in ce bo kaj tezila ji samo povej, da nisi ti izgubila napotnice, da ti jo zdravstveno osebje ni dalo nazaj. Ne morem verjet, ze tako se ti kopicijo problem za problemom in pol se se dohtarji tako grdo obnasajo do tebe.

Jaz sem vceraj ob padcu kasirala se en mocan udarec v vrat. Nisem niti vedla, pol pa zvecer v postelji sem se hotla z enega boka na drugega prestavit in glava ni hotla it z mano, vrat je bil enostavno tako tezek, da ga nisem mogla premaknt. Sedaj me torej boli vrat, roka, nekaj spika po trebuhu in slabo mi je. Res super. Ce verjamete, sploh ne vidim vec dneva, da bi si kaj zazelela jesti, pa da me nic ne bo bolelo, da mi ne bo slabo. Kaj mislite, da me caka se zivljenje brez vsega tega?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
11.2.2009 9:43:10   
Anonimen
Ma, itaq mam odpor do zobarev...., bi blo boljš, da bi mi rekla, da je to čist prepovedan!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj...

Ej kako pa kej krči in bolečine, maj2009? Je bolš?

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
11.2.2009 9:46:53   
maj2009
ja zaenkrat nimam problemov, sm do zdaj samo 2 boskopana uzela.
mi je kr čudn, če me nč ne boli mam pa joške ful napete pa bradavice me ful bolijo.
trebuščk je na vsake tok cajta napet.  druzga ničuser posted image zaenkrat se počutm čist ok. zdej si grem pa laske umit sm taka ko petarda  v glavouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
11.2.2009 9:55:51   
sonček85
rižkoo:ja res imajo super to ,jaz bom poslušala danes po 13 h ker prej ne morem

uPAM DA KAJ ZADENEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam tale sonček polepša dan ,pri nas tko lepo sije ,da me je prav s postelje vrgeluser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
11.2.2009 9:59:36   
pilotina
dobro jutro user posted image

grem brat lepo po vrsti

Rižkoo...hihi...user posted image ...ka pa čmo user posted image
hvala...ja pikapoka je sreča za nas vse...si zaslužimo malček sreče
moja prijateljica je šla k zobarju v drugem mesecu...pa jo je pregledal in rekel, da naj se oglasi po porodu...sicer pa je fajn, da greš, da ti vsaj pogleda, ker se lahko zobi poslabšajo med nosečnostjo

Tassiiiika...šele nanes sem utegnila prebrati vse...jooo, žal mi je za nezeleno luč, pa napatnico

Anonimen...hvala ti user posted image

twixy....kako lepo od tvojega dragega...romantično user posted image ...vaš mucek princ, se bo hitro navadu, kar brez skrbi

malaMravljicamamica...hvala za pestke...ja upam, da bosta foliklčka še kej zrasla in dobim horm. injekcijo

Nogavica...sem vesela, da je s pljuči uredu...sicer je pa ta kašelj tako nadležen...ko se začne, se kr ne ustavi
jaaa...komaj čakam, da nam sporočiš pluska user posted image

maj2009...upam, da te sodelavka ni vidla...se pa to rado dogaja, res...ka pa ma od tega, da te špeca...bo mela umazanega rjavega noseka, če se bo tako stiskala k ritki od šefice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
11.2.2009 10:12:28   
pilotina
tinuška...me veseli, da si vlekla SPANEC in si odpočita user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
11.2.2009 10:17:46   
malaMravljica
Rizkoo, jaz sem zadnjic tudi hotla it k zobozdravniku in sem se pozanimala, baje ti lahko popravlja in dela vse, da inekcijo, le slikat ne sme. To informacijo sem dobila tukaj na rr in v zdravstvenem domu od med. sestre.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
11.2.2009 10:34:06   
drobtinica29
jutro punce! user posted image

no saj je že dan user posted image

Rižkooooo tuuuuukaj seeeeemmm! user posted image    včeraj vas nisem mogla več zvečer brat, me je kar pobralo, pa sem šla kar v postlo! user posted image  

tassika saj bo hitroto vse za taboi pestke!

twixy mucek je pa tako cotkan, je taki lepi cukkerček!
nogavica zate pa navijam  user posted image  in zase prav tako! meni še manjka par dni cca. 5 - 6, sam pri meni je tako, da ponavadi dobim ene 3 dni prej že rahel izcedek in pol točno vem kje sem! user posted image    tako da sedaj upam in navijam  še zase da teka izcedka ne bo!!! user posted image

lp

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
11.2.2009 10:38:46   
malaMravljica
Drobtinica, drzim pesti!!

Jaz pa jutri zacnem ze 8. teden user posted image user posted image user posted image user posted image   zame!  Do katerega tedna so pa slaboti prisotne, do 12? Ce so do 12. me bo prej pobralo.

Maj tudi zacne jutri 8 teden a ne?  user posted image user posted image user posted image user posted image  za Maj!

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
11.2.2009 10:54:07   
pilotina
malaMravljica...želim ti, da te čimprej minejo slabosti, čimprej...ti si ena tistih, ki jo minejo slabosti v osmem tednu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
11.2.2009 11:34:00   
tassika
Punce evo čisto na hitro več pa zvečer, imam grozno gužvo tukaj.

Glede zelene luči me nič ne skrbi ker moram kamlu dobit M in se takoj naročim in bom hitro na vrsti, ker itak vem da ni nič mi ni panike, samo da bo tiho pa je.

Napotnico sem dobila nazaj, pa je malo počečkana, ampak kaj naj, bom tam razložila celo zadevo, drugače bom pa šla naj mi jo zamenja. Sem pa tako šibala sem bila iz centa v leonišču pa nazaj v 40 min.

Tko zdaj pa res moram delat papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
11.2.2009 11:41:22   
maj2009
mravljica! jst sm en dan za tabo! bom v petek v 8.tednu!user posted image user posted image

ej punce jst sm pa prej z šefico govorla, sm jo mogla neki vprašat glede napredovanja, ker lahko napredujem v višji plačni razred. mi je tko srčk biu, če me bo kej vprašala za učeri, pa ni blo nč govora o tem. sm si tko oddahnilauser posted image

moj rd je 18.6.84-) torej sm stara 24 let, da boš vedla mravljica.
če bo vse ok z user posted image pol bom za rojstni dan že čutla brce svojgauser posted image ! to bo najlepše darilo

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
11.2.2009 11:49:37   
maj2009
user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?