|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
11.2.2009 11:50:53   
maj2009
punce jst bi pa to slikco rada mela pod svojim imenom, kako to nardim?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
11.2.2009 12:24:41   
Anonimen
Tassi... ne me hecat. Pa jst sm bla na Leonišču ... , dons.. ,sm tud od šihta do tam pa nazaj rabila 45 min, sm tko letela.., sm kr na parkingu za Taxiste parkirala.. user posted image  Pol so se pa neki hotli bunit, pa so vidli malo deklico, pa še nasmejala sm se... , no pol so mi pa še vn pomagali, ker me je en stric pošteno zaprl.user posted image  Kdor zna zna. Joj, lohk da sva se vidle.. Sm šla 10:15, nazaj sm bla 11:00. Po kopijo kartona sm šla za mojo G v Laškem. Drugač pa kr u miru delaj, bomo že počakale nate.

drobtinica29, super, da si tukaj.. a veš, da tud zate držim močno pesti, a veš, a veš...??!

malaprijaznaMravljica, zakaj si mi to napisala za zobarja. Jst hočem razloge, da ne grem. Tok močno jih ne maram. Pa tak velik in bajsko je moj zobar. Take roke veeelke ma, da vsakič pridem rdeča okol ust ven... Na zadnje so mi solze tekle, ker ni dal inekcije in mi je rinu not une igle...oooo neeeeeeeeeee..
Maš zs.

pilotina... si sam brala..., nič pa nisi napisala kaj počneš... , delaš? Si pridnaaa?

maj2009
Greš na MOJA RINGARAJA (levo zgoraj), zarolaj se dol in pod moje povezave najdi.. Moj profil.. spet se zarolaj in pod okenčkom dodaten opis imaš Moj avatar, klikneš Naloži mojo sliko - avatar (obstoječa bo nadomeščena)... potem Browse in najdeš slikico, kjer jo imaš shranjeno.
Na koncu POTRDI in še enkrat potrdi...

Če ne gre, mi na zs pošlji geslo in uporab. ime, pa ti naredim.

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 1627
11.2.2009 12:37:52   
Anonimen
Mravljica... lej, dobr si poglej slikco...
Upam, da si v enakem položaju.., da mi ne padeš še enkrat in boš še bolj plava.., ker to pa ni ok pr teb. Preveč slabosti. Si kej na silo stlačla vase.. Jst že ampak ne na silo.. user posted image .
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
11.2.2009 12:59:08   
Anonimen
maj2009,
MAŠ pa lep avatarček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
11.2.2009 13:03:34   
sonček85
tassi:super ,da si dobila napotnicouser posted image user posted image user posted image user posted image
maj:super za možno napredovanjeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image kako lepa slikcauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
11.2.2009 13:03:59   
pilotina
sem pridkana ja, sem sem Rižkoo...pridno slončkava, se cartava, uživava trenutke, ko sva skupaj...sem v službi, on pa nekako tudi...pomaga prijatlu neki barvat...pravi, da mu ni za bit sam doma...razumljivo...v petek pa sem si kar fraj vzela v službi, da opravim kar mam, pa da greva z dragim malo pohajati...popoldan pa greva na 5moških.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
11.2.2009 13:14:55   
maj2009
ja za mojo slikco se morm pa še javno zahvalit našmu rižkotu!user posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
11.2.2009 13:17:13   
maj2009
slikco sm nardila sama na brdu, tm so mi bli tko lepi lokvanji pa sm kr slikala enga. rižko je pa ostalo opravla, da je zdej tko kot jeuser posted image user posted image
jst pa makarončke z bolonsko omakco papam, moj oči tok dobro omakco nardi, njami!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
11.2.2009 13:17:44   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
11.2.2009 13:24:27   
malaMravljica
Ma kasno lepo zibko mi je Rizkoo dobila. Bi jo kar iz ekrana dol dala in v sobico nesla user posted image   Rizkoo moj zs gres lahko brat samo doma, je predolg za v sluzbi brat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
11.2.2009 13:34:25   
sonček85
rižkoo:evo me kako pa zgleda ta najava ,ki jo da fantasy v eter.Sedaj je nekaj govorila o tem dda bodo jutri vsako uro podeljevali za valentinovo bon v vrednosti 20 e za parfumerijo lImoni-to ni to po moje.

Prej je pa bla ena k je dec se dru da kaj babnca kuha da tko smrdi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
11.2.2009 13:45:29   
Anonimen
sonček85
Najava zgleda tko, da en stric reče.. "od tega trenutka imate 10 min časa, da nam pošljete sms na št......... z vsebino HOTEL EVROPA, ime in priimek" Mislim pa, da je tema Ljubezen gre skozi želodec.

Mravljica, bom res doma prebrala. user posted image  Komi čakam..
Tako zibko podobno bo pa mel moj bebi..

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
11.2.2009 13:48:39   
malaMravljica
Moj lubi je pa reku, da bo najin dojencek ze takoj dobil vodno postlco, so prav take za dojencke, je reku, da to je za hrbtenico najboljse in da bo pridno spal. A katera kaj ve na to temo, je to res?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
11.2.2009 13:50:49   
Anonimen
VODNE POSTELJE

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
11.2.2009 13:51:57   
sonček85
aha k bo tko reku ti sporočim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa obe zadeneva in se srečava tamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
11.2.2009 13:52:36   
Anonimen
Pa še.. Vodne postelje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
11.2.2009 13:53:21   
malaMravljica
Rizkoo, to sem ze brala, samo se malo bojim, da stroka pac hvali svojo branzo user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
11.2.2009 13:55:30   
Anonimen
Prv sončica...., ti men sporoči, prosim... če en bom že doma. Zdej je 2 dni okrog 19 objavil to zadevo.. Uf, bi si mahale z mize na mizo... Jst te bom itaq lažje prepoznala, bom mogla jaz pristopit... k Aleksu.user posted image

Mravljica, pa še to.. , vodne postelje. Kr fajn zadeva, bi se strinjala s tvojim dragim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
11.2.2009 14:10:27   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja mene boš lažje prepoznala kot jaz tebe ,ki se ti še buši ne pozna kot meni-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
11.2.2009 14:10:53   
Anonimen
ej punce, lejte to...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se rodim, sem črn,
ko zrastem,  sem črn,
ko grem na sonce, sem črn,
ko sem prestrašen, sem črn,
ko mi je slabo, sem črn
in ko umrem sem še vedno črn.

In ti, beli kolega:
ko se rodiš, si rožnat,
ko zrasteš, si bel,
ko greš na sonce, si rdeč,
ko te zebe, si moder,
ko te je strah, si rumen,
ko ti je slabo, si zelen,
in ko umreš si siv...

In ti praviš, da sem jaz obarvan ???

(Pesem je napisal nek afriški otrok)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
11.2.2009 14:19:50   
sonček85
no evo da vam še jaz pokažem našega domačega ljubljenčka ,ki ni prav nič glasenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image

no pa še moj buši slikan v ponedeljekuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
11.2.2009 14:21:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

ej punce, lejte to...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se rodim, sem črn,
ko zrastem,  sem črn,
ko grem na sonce, sem črn,
ko sem prestrašen, sem črn,
ko mi je slabo, sem črn
in ko umrem sem še vedno črn.

In ti, beli kolega:
ko se rodiš, si rožnat,
ko zrasteš, si bel,
ko greš na sonce, si rdeč,
ko te zebe, si moder,
ko te je strah, si rumen,
ko ti je slabo, si zelen,
in ko umreš si siv...

In ti praviš, da sem jaz obarvan ???

(Pesem je napisal nek afriški otrok)user posted image
hhhhhhhhhhhhhhhh ta je pa dober in resničenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
11.2.2009 14:34:24   
galea
Pozdravljena Rižko!

Kako je kaj? Včeraj sem bila na UZ ledvic, ker bi naj imela kamne in so mi pogledali dojenčka, ki je v enem tednu zrasel za 1 cm. Slabosti pa še vedno imam hude. Bruham sicer ne več toliko, ampak slabo mi je pa ful. Kako pa ti kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
11.2.2009 14:44:00   
Anonimen
galeaaaauser posted image
Lepo pozdravljena. Na kateri temi si drugače? Nič te ne zasledim.. si redkočrkna..user posted image
Jst sm v redu, hvala. Mejčkan me je bolel pa sm neke panike delala, klicarla, morila okol..., ko sm pa uro pregleda dobila, sm se umirila in nism šla. Mal se bojim zarad ss-ja, zato pa sm vsa prestrašena na momente. Drugače pa nimam prav res nobenih znakov. Tvoja bebi pa raaste..., opa... 1 cm..., bo to velka bebika. Zlo lepo. Veš, jst pa komaj čakam na svoji prvi pregled. Ga imam 9.3. in 10.3. Sm mal zmešana, veš.. pa grem k dvema G. En je moški, druga ženska.user posted image  Ja, lih tko sta mi datume dala, kaj me briga. Bom bolj zihr. Sej en je zastojn.user posted image  Ti se pa le čuvaj..., pa upam, da ješ. Maš pa težava kot naša malaMravljica... , sta boge obe. Sam pit pa jest... in javljaj se. Kdaj maš PDP?

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1649
11.2.2009 14:45:07   
Anonimen
Sončkica85, nimaš tolk velkega bušija.... faaajn je.. , joj kdaj bom jst taka?? user posted image Ooo bog prosim, da me odpelje do tja... Želvica tudi.., srčkana. 

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?