Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 11:50:53
|
|
|
|
maj2009
|
punce jst bi pa to slikco rada mela pod svojim imenom, kako to nardim?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 12:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassi... ne me hecat. Pa jst sm bla na Leonišču ... , dons.. ,sm tud od šihta do tam pa nazaj rabila 45 min, sm tko letela.., sm kr na parkingu za Taxiste parkirala.. Pol so se pa neki hotli bunit, pa so vidli malo deklico, pa še nasmejala sm se... , no pol so mi pa še vn pomagali, ker me je en stric pošteno zaprl. Kdor zna zna. Joj, lohk da sva se vidle.. Sm šla 10:15, nazaj sm bla 11:00. Po kopijo kartona sm šla za mojo G v Laškem. Drugač pa kr u miru delaj, bomo že počakale nate. drobtinica29, super, da si tukaj.. a veš, da tud zate držim močno pesti, a veš, a veš...??! malaprijaznaMravljica, zakaj si mi to napisala za zobarja. Jst hočem razloge, da ne grem. Tok močno jih ne maram. Pa tak velik in bajsko je moj zobar. Take roke veeelke ma, da vsakič pridem rdeča okol ust ven... Na zadnje so mi solze tekle, ker ni dal inekcije in mi je rinu not une igle...oooo neeeeeeeeeee.. Maš zs. pilotina... si sam brala..., nič pa nisi napisala kaj počneš... , delaš? Si pridnaaa? maj2009 Greš na MOJA RINGARAJA (levo zgoraj), zarolaj se dol in pod moje povezave najdi.. Moj profil.. spet se zarolaj in pod okenčkom dodaten opis imaš Moj avatar, klikneš Naloži mojo sliko - avatar (obstoječa bo nadomeščena)... potem Browse in najdeš slikico, kjer jo imaš shranjeno. Na koncu POTRDI in še enkrat potrdi... Če ne gre, mi na zs pošlji geslo in uporab. ime, pa ti naredim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 12:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mravljica... lej, dobr si poglej slikco... Upam, da si v enakem položaju.., da mi ne padeš še enkrat in boš še bolj plava.., ker to pa ni ok pr teb. Preveč slabosti. Si kej na silo stlačla vase.. Jst že ampak ne na silo.. .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 12:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
maj2009, MAŠ pa lep avatarček
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:03:34
|
|
|
|
sonček85
|
tassi:super ,da si dobila napotnico maj:super za možno napredovanjeeeeeeeeee kako lepa slikca
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:03:59
|
|
|
|
pilotina
|
sem pridkana ja, sem sem Rižkoo...pridno slončkava, se cartava, uživava trenutke, ko sva skupaj...sem v službi, on pa nekako tudi...pomaga prijatlu neki barvat...pravi, da mu ni za bit sam doma...razumljivo...v petek pa sem si kar fraj vzela v službi, da opravim kar mam, pa da greva z dragim malo pohajati...popoldan pa greva na 5moških.com
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:14:55
|
|
|
|
maj2009
|
ja za mojo slikco se morm pa še javno zahvalit našmu rižkotu!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:17:13
|
|
|
|
maj2009
|
slikco sm nardila sama na brdu, tm so mi bli tko lepi lokvanji pa sm kr slikala enga. rižko je pa ostalo opravla, da je zdej tko kot je jst pa makarončke z bolonsko omakco papam, moj oči tok dobro omakco nardi, njami!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:24:27
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ma kasno lepo zibko mi je Rizkoo dobila. Bi jo kar iz ekrana dol dala in v sobico nesla Rizkoo moj zs gres lahko brat samo doma, je predolg za v sluzbi brat!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:34:25
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:evo me kako pa zgleda ta najava ,ki jo da fantasy v eter.Sedaj je nekaj govorila o tem dda bodo jutri vsako uro podeljevali za valentinovo bon v vrednosti 20 e za parfumerijo lImoni-to ni to po moje. Prej je pa bla ena k je dec se dru da kaj babnca kuha da tko smrdi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček85 Najava zgleda tko, da en stric reče.. "od tega trenutka imate 10 min časa, da nam pošljete sms na št......... z vsebino HOTEL EVROPA, ime in priimek" Mislim pa, da je tema Ljubezen gre skozi želodec. Mravljica, bom res doma prebrala. Komi čakam.. Tako zibko podobno bo pa mel moj bebi..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:48:39
|
|
|
|
malaMravljica
|
Moj lubi je pa reku, da bo najin dojencek ze takoj dobil vodno postlco, so prav take za dojencke, je reku, da to je za hrbtenico najboljse in da bo pridno spal. A katera kaj ve na to temo, je to res?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
VODNE POSTELJE
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:51:57
|
|
|
|
sonček85
|
aha k bo tko reku ti sporočim mogoče pa obe zadeneva in se srečava tam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še.. Vodne postelje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:53:21
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, to sem ze brala, samo se malo bojim, da stroka pac hvali svojo branzo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 13:55:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Prv sončica...., ti men sporoči, prosim... če en bom že doma. Zdej je 2 dni okrog 19 objavil to zadevo.. Uf, bi si mahale z mize na mizo... Jst te bom itaq lažje prepoznala, bom mogla jaz pristopit... k Aleksu. Mravljica, pa še to.. , vodne postelje. Kr fajn zadeva, bi se strinjala s tvojim dragim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 14:10:27
|
|
|
|
sonček85
|
ja mene boš lažje prepoznala kot jaz tebe ,ki se ti še buši ne pozna kot meni-
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 14:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ej punce, lejte to... Ko se rodim, sem črn, ko zrastem, sem črn, ko grem na sonce, sem črn, ko sem prestrašen, sem črn, ko mi je slabo, sem črn in ko umrem sem še vedno črn. In ti, beli kolega: ko se rodiš, si rožnat, ko zrasteš, si bel, ko greš na sonce, si rdeč, ko te zebe, si moder, ko te je strah, si rumen, ko ti je slabo, si zelen, in ko umreš si siv... In ti praviš, da sem jaz obarvan ??? (Pesem je napisal nek afriški otrok)
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 14:19:50
|
|
|
|
sonček85
|
no evo da vam še jaz pokažem našega domačega ljubljenčka ,ki ni prav nič glasen in no pa še moj buši slikan v ponedeljek
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 14:21:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo ej punce, lejte to... Ko se rodim, sem črn, ko zrastem, sem črn, ko grem na sonce, sem črn, ko sem prestrašen, sem črn, ko mi je slabo, sem črn in ko umrem sem še vedno črn. In ti, beli kolega: ko se rodiš, si rožnat, ko zrasteš, si bel, ko greš na sonce, si rdeč, ko te zebe, si moder, ko te je strah, si rumen, ko ti je slabo, si zelen, in ko umreš si siv... In ti praviš, da sem jaz obarvan ??? (Pesem je napisal nek afriški otrok) hhhhhhhhhhhhhhhh ta je pa dober in resničen
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 14:34:24
|
|
|
|
galea
|
Pozdravljena Rižko! Kako je kaj? Včeraj sem bila na UZ ledvic, ker bi naj imela kamne in so mi pogledali dojenčka, ki je v enem tednu zrasel za 1 cm. Slabosti pa še vedno imam hude. Bruham sicer ne več toliko, ampak slabo mi je pa ful. Kako pa ti kaj?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 14:44:00
|
|
|
|
Anonimen
|
galeaaaa Lepo pozdravljena. Na kateri temi si drugače? Nič te ne zasledim.. si redkočrkna.. Jst sm v redu, hvala. Mejčkan me je bolel pa sm neke panike delala, klicarla, morila okol..., ko sm pa uro pregleda dobila, sm se umirila in nism šla. Mal se bojim zarad ss-ja, zato pa sm vsa prestrašena na momente. Drugače pa nimam prav res nobenih znakov. Tvoja bebi pa raaste..., opa... 1 cm..., bo to velka bebika. Zlo lepo. Veš, jst pa komaj čakam na svoji prvi pregled. Ga imam 9.3. in 10.3. Sm mal zmešana, veš.. pa grem k dvema G. En je moški, druga ženska. Ja, lih tko sta mi datume dala, kaj me briga. Bom bolj zihr. Sej en je zastojn. Ti se pa le čuvaj..., pa upam, da ješ. Maš pa težava kot naša malaMravljica... , sta boge obe. Sam pit pa jest... in javljaj se. Kdaj maš PDP?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 11.2.2009 14:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Sončkica85, nimaš tolk velkega bušija.... faaajn je.. , joj kdaj bom jst taka?? Ooo bog prosim, da me odpelje do tja... Želvica tudi.., srčkana.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?