malaMravljica
|
Punce, oktobrke nimajo niti pod razno sans, da izvejo pred vami. Ker ko sem sla iz ordinacije sem itak na vas mislila. Tko, kaj vas pa zanima res no, ne vem kje zacet pisat. verjetno tam, da sem bila pri zdravniku. no, povedala sem mu, da nisem se hotla prist, da sem skup padla, kdaj sem imela zadnjo m, tudi on je potrdil 2.10. za uraden pdp. pol pa na postlo in pregled. hehehe.. kaj vse je reku, nekako tako: alles gut, super, prima, wunderbar, ganz sicher ok, tipi topi, keine sorge machen! saj ste razumele a ne, to so skratka skoraj ali pa zagotovo vsi izrazi v nemscini, da je vse ok. Rekel naj pogledam, da je vreckica hudo vecja kot zadnjic ob tem casu, in notri v vrecki ze malo mini bitje, in pol je priblizal uz in rekel naj pogledam to kar utripa, to je bil pa srcek. Takrat mi je padel kamen od srca. Pa veliko je bilo vse skupaj in jaaaaaa srcek utripa. Za mere pa je rekel, da tocno vstrezajo datumu. Rekel je, da koliko jem niti ni tako zelo problematicno kot veliko pit, tega pa nikakor pozabit. In ce zacnem krvavet, al pa hude bolecine v trebuhu, krci, dehidracija, .. se takoj narisat pri njemu. Heh.. pa rekel je, da se do 5. mesca ne rabim zredit nic, ker do takrat bo teza ploda tako mala, da ne rabim plusa kg, hahaha... v tem trenutku ne zgleda obetavno to z pridobivanjem kg pri meni. Mah, rekel je, da nikakor skrbet, normalno naprej zivet. Do tu vse ok. Kaj me je pa motilo pri zdravniku. Ma to, da mi je kao on danes uradno potrdil, da sem noseca in cestital, pa to jaz vem ze kolko casa no ma ja, fajn je ta moj g, rekel je gledat naprej, tisto kar je bilo pa za sabo pustit. Porocilo sestavili minimalaMravljica z mamico maloMravljico
|