|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
10.2.2009 15:45:52   
Anonimen
TASSI, Tooooooooooooooo BRAVOoooooooooooooo.... , vse skrbi so ble odveč. Kok noro dobr občutek. Vesela sm zate, veš. Zdej boš pa hopsla, da boš kg zgubla. Light show brez ovir.

Komaj čakam, da mala Mravljica pride domov in vam lepo novičko pove sama. Jst povem, da je lepa. Mravljica sorry..., morala sem...ker sm cel veseuček...user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1551
10.2.2009 15:50:53   
drobtinica29
 vidiš tassika pa le ni bilo tako hudo, kot je zgledalo! bravo za tebe user posted image

sedaj bosta pa lahko tudi vidva veselo in brezskrbno  user posted image   in upam da čimprej zagledaš + !!!

zdaj pa si brž napolni želodček,...
tudi jaz sem taka, da ko imam kakšen pregled nič ne jem, če me kam pošljejo slučajno, da ni treba drugi dan hodit spet okoli.

PUNCE tud jaz sem vesela da smo se našle!!! in smo take čvekice!

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
10.2.2009 15:51:24   
Nogavica
Super, tassika user posted image , sem ful vesela zate.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
10.2.2009 15:57:24   
sonček85
tassi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa le hitro do G in veselo slončkanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj ko bi bila malo bližje  bi šla v tisto trg. in si kaj kupila.No sem pa danes kupila dragemu za rd in valentinovo kopalni plašč ,(naš hodi samo v njem doma k sva sama da potem nimam veliko dela ko greva telovadit)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in malo pižamico za Aleksa,no pa meni malo čokoladicouser posted image user posted image user posted image user posted image tko da ja mami dobi najmanjuser posted image

rižkoo:to pa ni fer ,me bi tudi rade vedele,a sta dva srčka kot sem reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
10.2.2009 16:01:41   
Anonimen
pozdravljene, drage punce,

za vse ful navijam in jim želim plusek čimprej, tistim, ki pa ga že imate, pa ful srečno in čim bolj brezskrbno nosečnost.

Rizkoo, tebi, ki te je te dni tako strah, bi pa samo rada povedala, da sem v 6. tednu tudi sama imela temno rjav izcedek en dan, pa se je vse izteklo kot v pravljici ali učbeniku, če si bolj tehnične narave user posted image ...zato skrbi na stran, ker bo vse lepo in boš čez 1 mesec zajokala od sreče, ko boš slišala da dam da dam da dam user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
10.2.2009 16:09:51   
*manca*
Tassika, bravo za opravljene pregled user posted image  user posted image  user posted image zdaj pa sledi veslo slončkanje in čez en mesec plusek!!! jeeeeee!!!

Rižko in malaMravljica, me bi tudi rade vedle.... tako, da čimprej na dan z veselo novičko user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
10.2.2009 16:31:17   
twixy
Cvekice mojeuser posted image
Hvala vam 1000×.. Ste se ful lepo spomnile na meneuser posted image user posted image user posted image  Zlate ste pikice.. Res ne vem kaj bi brez vasuser posted image
Me je danes zjutraj dragi tako lepo presenetil.. Mi je prinesel torto v posteljo in en veeelik sopek roz in mi pel happy birthdayuser posted image  In pol sva kar v postelji tortico pojedla.. Se malo pocartala. Vglavnem uzivalauser posted image

Drgace celo noc nisem kaj dosti spala.. Nasa mala mucka je nonstop tako zalostno mjavkala,da nisem vedela kaj naj naredim! Pa tako se mi je smilila.. Je bila z 3bratci zdaj pa je sama! Ampak sem potem jaz z njo na kavcu zaspala in je blo superuser posted image  Joj ze vidim kako bo tale princ razvajenuser posted image  Ja ja..fantek jeuser posted image  Imena se zmeraj nima.. Se razmisljamo :)
Drugace pa zdaj sedi tukaj pri tipkovnici in me spega kaj delamuser posted image  Je se ful zadrzan.. Pa tako miren se mi zdi..user posted image

malaMravljica pazi se lepo te prosim..user posted image user posted image  Pa veliko jej.. saj ves,da imas se enega skratka v trebuscku in rabis zdaj vec hrane.. Res pazi se prosim.. Pa porocaj vseuser posted image

rizkoo kako pa si ti? Ti slabosti ze kaj nagajajo?user posted image

tassika jeeeeej superuser posted image user posted image user posted image user posted image  i'm so happyuser posted image  Zdaj pa upam,da cimprej zagledas +

Slikico nasega malcka dobiteko grem v sluzbo po kabel za fotoaparat.. Pa tostico vam tudi zvecer prilepim,da ne bom samo jaz jedla ampak se boste ve tudi malo sladkaleuser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
10.2.2009 16:41:39   
sonček85
joj si kar predstavljam toga princa kkao sedi poleg tebe in te opazuje kaj počneš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
10.2.2009 17:02:12   
malaMravljica
Punce, oktobrke nimajo niti pod razno sans, da izvejo pred vami. Ker ko sem sla iz ordinacije sem itak na vas mislila.

Tko, kaj vas pa zanima user posted image user posted image user posted image  res no, ne vem kje zacet pisat. verjetno tam, da sem bila pri zdravniku.
no, povedala sem mu, da nisem se hotla prist, da sem skup padla, kdaj sem imela zadnjo m, tudi on je potrdil 2.10. za uraden pdp.
pol pa na postlo in pregled. hehehe.. kaj vse je reku, nekako tako: alles gut, super, prima, wunderbar, ganz sicher ok, tipi topi, keine sorge machen!  saj ste razumele a ne, to so skratka skoraj ali pa zagotovo vsi izrazi v nemscini, da je vse ok. Rekel naj pogledam, da je vreckica hudo vecja kot zadnjic ob tem casu, in notri v vrecki ze malo mini bitje, in pol je priblizal uz in rekel naj pogledam to kar utripa, to je bil pa srcek. Takrat mi je padel kamen od srca. Pa veliko je bilo vse skupaj in jaaaaaa srcek utripa. Za mere pa je rekel, da tocno vstrezajo datumu.

Rekel je, da koliko jem niti ni tako zelo problematicno kot veliko pit, tega pa nikakor pozabit. In ce zacnem krvavet, al pa hude bolecine v trebuhu, krci, dehidracija, .. se takoj narisat pri njemu. Heh.. pa rekel je, da se do 5. mesca ne rabim zredit nic, ker do takrat bo teza ploda tako mala, da ne rabim plusa kg, hahaha... v tem trenutku ne zgleda obetavno to z pridobivanjem kg pri meni. 

Mah, rekel je, da nikakor skrbet, normalno naprej zivet. Do tu vse ok. Kaj me je pa motilo pri zdravniku. Ma to, da mi je kao on danes uradno potrdil, da sem noseca in cestital, pa to jaz vem ze kolko casa no user posted image user posted image user posted image  ma ja, fajn je ta moj g, rekel je gledat naprej, tisto kar je bilo pa za sabo pustit.

Porocilo sestavili minimalaMravljica z mamico maloMravljico

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
10.2.2009 17:05:19   
malaMravljica
he he he tassika, sedaj pa tudi pri tebi ze na plusek cakamo. Jeeeeeeeeee..... in ker si tako podkovana na racunalniskem znanju, bos naredila en nov seznam cakajocic na plus, ko bos imela cas, tko malo bolj updatan, da bomo tocno vedele kdaj se veselimo in stiskamo pesti.

Twixy, ma super za tvojo mucko. Crne so tako lepe, moja je bila tudi crna.

Pa se nekaj od mene, naredil je slikco in mi jo pozabil dat, jaz pa raztresena do konca tudi pozabila vprasat.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
10.2.2009 17:09:32   
*manca*
malaMravljica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ful lepo da si vidla minimaloMravljico in njen srček ter da je vse super!! res sem vesela zate in za tvojo pikico!! se kar smejem!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
se vidi, da smo fejst držale pesti  in mislile nate user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

Neposredna povezava do sporočila: 1561
10.2.2009 17:11:45   
maj2009
superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst sm pa to popoldne čist aut.sm tok nate misla, da sm kr user posted image .tko da bom zdele čokolino jedla, če mi bo ustau u želodčku.

bravo še enkrat!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1562
10.2.2009 17:26:50   
malaMravljica
Maj, ma hvala ti, bom jaz sedaj pa nate mislila in ti bo upam, da boljse. Ves kaj, ce ti je slabo in vidis, da se ti crna slika pojavlja se pa kar usedi, magari na tla in pocakaj da mine!

*manca* ma hvala tudi tebi, jaz bom pa tebi stiskala pesti, ko bos rabla.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
10.2.2009 17:37:50   
tassika

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*              23                   ok.Kranja
05. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               xx.01.2009
06. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              xx.02.2009
07. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
08. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
09. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
10. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
11. Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija               10.02.2009
12. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11. 2. 2009
13. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.2009
14. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
15. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

PREGLED       NS            PPD
MalaMravljica user posted image             .                               02.10/2009
Maj2009 user posted image                    2.3.             20.3.         10/2009
Rižko user posted image                         10.3.                              10/2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
10.2.2009 17:45:48   
malaMravljica
Punce, kaj t pomeni da sasas jutri test dela?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
10.2.2009 17:53:45   
Anonimen
Super vas je brat. Pa tko pozitivne novičke... user posted image
Mravljica, poročilo je super... vzpodbudno in... sam jej, prosim. Jej. Pa pij. Joj, jst tud.. bolj slabo pijem. Sicer pa hvala za obvestilo, ne vem, če si nazaj dobila.., ker nam je neki vrgl omrežje vn in sm zdej brez tel., pa še neka nagradna igra je na radiu in jst zdej ne morem niiiiiič. user posted image

Drugač sm pa jst ok..., po njokih sm zaživelaaaa. Zdej bi pa sam eno marcipanovo milko, pa sm na konju..., sam je niiiii..., tok težko dobim..user posted image

Punce vseeeeeeeee...., tud od mene HVALA, ker ste tko skrbne do nosečkic. Joj, vse vrnem. Vsako lepo, toplo besedo. Grem na keksolino,..

Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.2.2009 18:12:53   
tassika
No tko od svoje g. nisem dobila zelene luči, ker moram še na pregled maternice, da res ni kaj notri, kar pomeni da zdajle počakam M pokličem in upam, da hitro dobim UZ, imam pa problem, ker ssem imela dve napotnici in so mi zdaj vzeli napačno in nimam prave niti za UZ in je čist vn padla, da moram it tja in jo zahtevat nazaj. Jaz pa sploh nisem v službi in imam čas se samo naokoli sprehajat. grr. Prov posalbšala mi je večer.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.2.2009 18:13:18   
tassika
Aja glede seznamčka mi sporočite nove datume.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.2.2009 18:17:11   
maj2009
ojla, jst sm pa mal zadremala, mi je čokolino tko dobr u trebuščku naredu.
zdej se bom šla pa počas mal nališpat me moj dons pelje na koncert  J. Plestenjaka. nism ful velika fenica ampak ma kr neki luštnih komadov.
joj sam me mal skrbi, da mi bo slabo ker bo ful folka v hali tivoli tko da bomo vidl kako bo.

sm jedla za kosilo mrzu krompir, ki ga obožujem, pa je mami po pomoti poper dala gor in se mi je želodc obrnu sm bla res kr boga. ampak zdej sm kr okuser posted image

zdej sm vama (malamravljica in rižko) pa fouš k sta že vidle svoje pikice.ne sej ne super, da sta obe ok, zdej pa bomo doug držale pestke, da bom še jst zagledala svojo pikico in njen srčk.

dons sm bl tko tkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.2.2009 18:31:26   
pilotina
nisem pozabila na vas punce moje drage, ampak ne utegnem...šibam dalje...nečaka naju želita videti in greva na obisk in igranje user posted image

sem sam hitro skočila gor, da prberem tassiko in maloMravljico in si oddahnem...superrr punciiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostale preberem pol ali jutri

z mano je pa tako...zaenkrat še nič kaj ne kaže na ovulacijo...grem v petek spet, da zmeri folikle in če bo okej in bosta dovolj velika (dva mam) dobim injekcijo za sprožitev ovulacije...

no zanekrat toliko, da ne boste skrbele še zame

morda pridem še zvečer, če ne bo prepozno...če ne pa se pišemo jutri

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.2.2009 18:45:28   
sonček85
MM:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to sem želela prebrati da je vse ok in da si videla in čulauser posted image
(¨`•.•´¨) Always
`•.¸(¨`•.•´¨) Keep
(¨`•.•´¨)¸.•´ Smiling!
`•.¸.•´

Sedaj pa le pazi na svoj mali zakladek in ga pobožaj v mojem imenu,Aleks ga pa lepo pozdravljauser posted image user posted image user posted image in seveda veliko malo Mravljico tudiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1571
10.2.2009 18:45:30   
sonček85
tassi:ojoj to pa ni dobro ,no pa saj bo hitro se vse uredilo boš videla in potem bosta veselo slončkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
maj:tudi jaz sem jedla mrzel krompir-krompirjevo solato(z poprom)in hrenovkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
seveda boš zagledala srček ,kake sploh imaš dragam oja.Ti samo božaj bušija in bo vse ok ,boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
10.2.2009 19:04:13   
Nogavica
Evo, tudi jaz sem od zdravnika. Dobila sem napotnico z dermatologa, je rekel, da so nekatera znamenja vsekakor za pregledat malo bolj natančno. Dobila sem tudi napotnico za odvzem krvi, natančneje za pregled delovanja ščitničnega hormona, ker pravi, da imam malo zadebeljeno ščitnico user posted image . Pa Sinecod tablete moram jemati in če ne bo kašelj minil v 10 dneh, moram nazaj, da mi da napotnico za slikanje pljuč, sicer danes na pljučih nič ni slišal.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
10.2.2009 19:07:42   
Anonimen
maj2009
Nič ne bodi fouš. Sva dve, ki čakava na pregled. Si mejčkan zalutala, ker toliko pišemo..., jst ga nism mela. Mam ga 10. 3. Crknla bom do takrat.
Men pa Jan čudovito poje. Soba 102..., všeeeeeeeč. Uživaj, uživaj... bodi kje pri vratih.., ne rini se k Janu user posted image

Nism jedla keksolina. Mi je zapasal paradižnik.. pa mal sm si sirčka narezala, pa mal salamce, pa un bio kruh iz Dm-ja.., ta je ta bolji..user posted image  pa fajn sm paradižnika posolila in je tkoooo pasal.., tko fejst.

Ej sonček85, še teb povem, ker si iz CE. Majo na Fantasyu.. nagradno igro, Valentinovo. Pejt na njihovo stran, pa si poglej... mogoče zadaneš eno fensi šmensi večerjico z dragim v Hotelu Evropa... mmmm, mene je zamikal.. in sm že poslala par smsm-jev. Mogoče rata. Če ti kej ne bo jasno, sam vpraši. Jst k se vsak dan vozim, mam cajt poslušat pa pisat pa nič zadet.user posted image

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
10.2.2009 19:09:35   
Nogavica
malaMravljica, super, da je vse o.k. user posted image

tassika, upam, da boš kmalu dobila zeleno luč tudi od svoje G. user posted image

maj2009, hitro nasmeh na obraz user posted image

Punce, kaj za mene kaj navijate? Danes je 30. dan. Nočem si prehitro delat kakih utvar, zato bom počakala še 2 dni, potem se bom pa upala potiho veseliti.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?