|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
10.2.2009 9:26:09   
maj2009
malamravljica!se boš mogla kr mal prsilt, da boš kej pojedla, ker tole pa ni dobruser posted image

držim pestke, da bo vse uredu s tabo in user posted image . jst sm pa glih učer razmišlala, da sm začela preveč jest,in da bom mogla bl pazit, drugač bom ko telebajsk prav mojuser posted image user posted image .vidš pri tebi pa glih obratno, joj skrbi me zate!

ne se tkole hecat!user posted image

no sporoči, ko boš prišla nazaj kako je blo, ja če ti bo naredu uz boš sihurno vidla svojouser posted image in srčka

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
10.2.2009 9:29:16   
pilotina
ja Zvesta...sem pozabu...zdej se spomnim, da sem brala...čukec jaz...no pa držim pestke za strokovni

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
10.2.2009 9:30:48   
Nogavica
malaMravljica, dobro, da ni bilo kaj hujšega, da se nisi poškdovala. Pazi se in probaj se prisilit malo pri hrani, da ne pristaneš v bolnici!

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 10.2.2009 9:32:29 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
10.2.2009 9:35:00   
pilotina
Nogavica...jutro user posted image ...moj dragi ma tudi precej znamenj...bil je pri dermatologu...odstranil mu je eno tako, ki je kr črnela...ampak so en mali košček neviden pustili in sedaj mu je tam zrasla spet...tko, da bodi pozorna na to

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
10.2.2009 9:58:09   
*manca*
Tassika, dobro opravi na pregledu. user posted image popoldne se pa le kaj javi user posted image

Zvesta, držim pesti za izpit!!user posted image bi se morala tud malo še učit, mi manjkata še dve izpita in diploma. ampak se mi nekako sploh ne ljubi učiti user posted image se bom morala malo prisilit...

malaMravljica, boš morala kar malo več jest, zdaj ti je dovoljeno. in pazi nase in na svojo malo pikico!! me veseli, da boš lahko danes vidila svojo malo pikico, bo nepozabno doživetje!!

Pilotina...user posted image nič hudega!! pri meni ni še nič novega. sporočim, ko bo kaj user posted image

Rižkoo in Maj2009, kako ste vidve danes?

Nogavica, ti se le odpravi k dermatologu. ta poseg je neboleč (no vsaj tako pravijo user posted image ).sama tudi premišljujem, če bi se dala eno znamenje na vratu odstranit, ker me moti. spolh kadar se ga dotaknem ali se s pulijem v njega drgnem, me kar skeli...

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
10.2.2009 9:59:21   
drobtinica29
jutro punce!!!

začela  lepo pisa, pa mi kar naenkrat se vgasne računalnik,...  user posted image ...  brrr, pa še vse 1x od začetka pisat   user posted image user posted image user posted image ... ha ni kaj lep začetek dneva ... 

twixy VSE NAJ NAJ ZA TVOJ PRAZNIK! user posted image  
pošiljam ti enga   user posted image    v njem pa en velik koš želja, ki naj se ti izpolnijo!!

mravljica user posted image  zate, pa da bo vse ok s tvojo pikico!

tassika zate pa ržim pestke, in ne sekiraj se preveč, vse bo ok!!

punce lep dan še naprej!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
10.2.2009 10:13:16   
MAŠKA
Dobro jutro,

Vse naj, naj za Twixyuser posted image , naj se ti čimprej izpolni tvoja velika želja!user posted image

Mravljica, upam, da ni nič narobe, najbrž je to posledica nosečnosti, mogoče imaš nizek pritisk. Sem že večkrat slišala za kakšno nosečnico, da je omedlela in da se to v nosečnosti rado zgodi. Se spomnim moje sosede, da je skup padla na avtobusno postaji, pa je potem uspešno donosila.  Je pa prav, da greš na pregled in da si pazljiva, da v primeru slabosti greš na varno, da se slučajno ne poškoduješ.

Zdaj pa grem delat, podite pridne, nosečke pa čuvajete nase in na pikice!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
10.2.2009 10:23:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Sonček faca je tale Garfield, hvala... sem si ga shranla, bo prišel na vrsto... če zadanem na lotu, si ga takoj naštimam. Al pa takrat, ko bom nosečka in ko mi bodo povedali, da je vse OK. Še rajši takrat. Trenutno še za takšnega veseljaka nisem razpoložena, zato mora priti pravi trenutek... ko ga boste zagledale na mojem avatarju, bo pomenilo, da sem resnično veselauser posted image .

Punce, fajn spančkajte, nočko...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOMAJ ČAKAM

twixy:user posted image happy birthday

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
10.2.2009 10:30:11   
malaMravljica
Punce, ma hvala vam za skrb, sem vedla, da boste mislile name in tolk pozitivne E more dat dober rezultat vn.
Pregled imam ob 15.10, to pomeni, da morem bit ob 15.5 tam in ob 15.25 bom verjetno ze uz imela. tega se veselim. Sedaj eno vprasanje, ali je mozno, da danes srcek se ne bije in ga ne vidim, sem v 6t5 dni? da ne naredim kaksne panike, ce srcka ne bi bilo. Ceprav po taki jutranji telovadbi mu bo srcek zagotovo se kako bil user posted image
Ma, bil je mal sok, toliko casa sem pocasi padala v temo in potem ???? da povem, nasa tus kabina je zagotovo vsaj 20 cm visja od tal, sem imela sreco, da nisem kaj zlomila. Ti Maj, se pa ne smej na tem mestu sedaj user posted image user posted image  mojim padcem se bomo smejale, ko bomo po tivoliju skup vozke porivale. Ja, Maska, na varno, da se ne poskodujem. Ma punce no, ce katero zanima zakaj mi je to tolk smesno vam dam na zs, tukaj gor ne napisem, je prevelika sramota zame, Maj ze ve o cem se gre.
Rizkoo hvala, si bom prepisala in ti pol sporocim kaj in kako.
Aja, je bila mogoce kaksna luna danes, jaz znam bit precej obculjiva na to.
In se nekaj, da ne bo katera mislila, da sem tolk, da se trudim manekensko postavo obdrzat. Jaz bi jedla se in se, naceloma jem veliko in zelo zdravo hrano, odkar mi je slabo, so pa slabosti tako hude, da hrane ne morem videt, mi obrne zelodc. Tudi ko tukaj ali pa tam med oktobrkami kaksno slikco hrane ali kave kdo gor zalima in to vidim, ja kar bruhat bi lahko sla.Sem pa danes ze jedla cokolado, koscek sira in pomaranco in 1/2 l jabolcnika spila.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
10.2.2009 10:42:47   
maj2009
malamravljica zs maš

Neposredna povezava do sporočila: 1535
10.2.2009 10:58:12   
Nogavica
malaMravljica, danes je polna luna, ja (ali je bila včeraj user posted image ), tako da to verjetno pojasni vse, če praviš, da si občutljiva na luno.
Lahko mi napišeš na zs tvojo "sramoto" user posted image , ker me malo firbec matra.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
10.2.2009 11:04:08   
pilotina
malaMravljica...mislim, da je vse možno ja pri teh tednih...lahko se bo srček slišal, ali pa ne...ta meja je zelo retlativna...enim se pri 6 t lepo sliši, drugim pa komaj v 8 t...tako, da brez skrbi...samo, da vidiš tvojo pikico user posted image

te razumem glede hrane...sem bila na istem, res...čisto nič nisem spravila vase...se zna zgoditi, da te bojo dali na infuzijo...ampak je boljše tako, kot pa da spet kam padeš in se udariš

pošlješ prosim še meni ZS...sem tudi jaz firbček user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
10.2.2009 11:24:19   
zvesta
jaz sem tudi firbec...

in ja, jaz dam roko v ogenj, da si imela nizek pritisk in nizek sladkor, ker nisi nič pojedla.... pa še lun... našega je danes tudi ponoči trgalo...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
10.2.2009 11:34:30   
malaMravljica
vsem sem vam dala zs sedaj ge pa na  net gledat katere rozice bom imela poleti na balkonu. a morat to tud na zs dat user posted image user posted image  tassiki bom ze zagotovo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
10.2.2009 12:19:33   
pilotina
punce...grem na UZ...se oglasim popoldan

malaMravljica in tassika tudi, ane

držim pestke

Neposredna povezava do sporočila: 1540
10.2.2009 12:20:37   
Anonimen
malaMravljica... nism še ok dokler se ne vrneš s pregleda. Me skrbi veš? Poskusi pač jest..., pa se sili. Sej vem, da je hudo ampak... moraš za pikico malo v bušiju. Sej veš, da rabi. A vsaj vitaminčke piješ tiste ki so poleg folne? Si me pa prestrašla, moram rečt. No, sam javi se.... popoldan. Bom pršla gledat.
drobtinica29, a veeeš kolk sm že vsega napisala in me je 2x ven vrglo, sm kr norela... Vsaki posebej se posvetim, pa .... mi zbriže. Norija.
*manca*, hvala za skrb. Jst sm danes po počutju prvič slabo. Čutim slabost in vrti se mi in... čudna, čudna. Dol pa ne neha špikat... Sva bla pa zdej z mojim na kosilčku, sm jedla njoke po bolonjsko..., pa mi je kr fajn zdej v želodčku. Bolš.
pilotinčika mala user posted image  Sm lih gor pri manci napisala, da sm čudkana. user posted image  Mal se mi obrača po želodcu... pa kašlam dons in se slinim. Jutr če bom taka kr doma ostanem, pa šef gor al pa dol. Ej, nism ti rekla, da maš tako cortano slikico..., mala pikapolonica... za srečo. Lepa zlo. Kaj pa ti..., miška? Si se nehala slončkat, si dala dragiju dihat?? user posted image  Dej mi povej... mogoče sm spregledala, kdaj čakaš M? Joooj, bog, da jo ne dočakaššššš....
maj2009, nosečkica, ti kr jej, kaj te briga. Se boš pol sekirala. Čeprav jst tud na to pomislim... sam mi pravijo, da bi mogla prvo še ene 5kg dobit pa plus vse kar pride z otročkom.., da ga bom sploh lahko nosila. Zdej sm kr mal pod 49kg padla, no nism ekstremno velkauser posted image  ampak... tko pravijo. No, priplazila sem se pa do 158cm.user posted image  Jem pa normalno..., nč ne bruham..., ne vem kam so šle 2 klici.
zvesta
Sm se ustrašla, da koledarček res ni ok. Uf... Ja, opozarjat pa zna... ajn se uči..., zrihti izpita, pa bo. Kako je pa kej s tvojim možekom??
tinuška, bejbiiikaaaa..... user posted image Ej ... nimam težav z luno.., pa mi je kr čudn ko pišete, da vas matra. Jst sm k beba. Zaprem oči, me dragi zjutraj zbudi. To sm jst. Zdej grem sam še enkrat vmes na wc... in to je to. DObr spim.., upam, da bo skoz tko. user posted image  Malo morgen, vem.
Ej, ti je dragi v nočnem govoru kaj zaupal?! Uf, to zna bit zaj., ko ne ve kaj govori.user posted image  Moj Rižko nagaja. Ni nič bolš kot včeraj... sam včer sm bla še tečna pa sm bolj čutla, dons sm dala mal na stran vse skup. Itaq je vse ok... (upam).
Ej, pri meni pa pada dež..., na Viču sm. Sva zdej z mojim štancala po dežeku z marelo..
Ej... v kerem jeziku se dons pogovarjate??? user posted image
sonček85
Sprememba termina. Prvi pregled mam 10.3. ob 7:15. Mi je dons po pogovru spremenila, ker je bil prvotni datum že v 11t, pa sm se mal zbunila. Tok, da veš. In kje si..., kako si?!

TASSIKA.... čakam na poročanje. Držim pestke..

Neposredna povezava do sporočila: 1541
10.2.2009 12:46:23   
malaMravljica
Rizkoo ma pa pregled tocno cez 1 mesec. Joj, do tja pa ne bos zdrzala, grem stavit, da bos sla prej na samoplacniski uz bejbija gledat. in ves kaj, njoki po bolonjsko, te bi pa tako zmazala sedaj. sem imela ze vceraj zeljo po njokih, samo sem razmisljala preden jih naredim, pol pa nisem. Ma enkrat ta teden jih pa morem. eno bolonsko omakco mam pa se v zamrzovalniku. vceraj sem pol rizoto naredila zame. in danes sem sla prejle k tasci in sem pojedla polovico piscanckove nogice. nisem bila narocena na kosilo in ni imela tako veliko, pol sem pa polovicko mojmu odstopila, ker ze cel dan dela. In on sedaj kar pri tasci je, ke jaz ne morem kuhat. Sem rekla, da danes ce bo vse ok, bi ima zvecer povedala, da bo vsaj vedla, zakaj ze tolk casa govoriva da sem slaba, da imam gripo, pa en virus, pa bla bla bla..  pa en paket ferrero küsschen sem nacela.

Pa se nekaj vam povem, ene fajn punce ste tukaj, vsaka po vrsti. Se takoj razbere iz stila pisanja. Sem prav vesela, da smo se nasle. A imam se kaj upanja, da se katera oktobrka postane, oktober je namrec dolg celih 31 dni in me tri smo vse tam na zacetku sedaj, rabimo se eno grupo na koncu mesca.

ja Pilotina, imas lepo slikco. Jaz sem zadnjic v spalnici dobila eno pikapolonico in ker je zunaj tako mrzlo, sem jo kar v spalnici pustila, saj baje zimo prespi.

Tukaj pa tako mocno veter piha, se kar bojim da nam streho odnese in se mene zraven, ker sem sedaj cist gor na vrhu.

se malo in bo moj pregled tu. a vam se nekaj povem, sedaj se pa moj mal boji, ker midva sva zjutraj nekaj pocela in imam pregled sedaj user posted image user posted image user posted image   sem mu rekla, da dohtar ze ve, da sva dva zdrava odrasla clovecka user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
10.2.2009 13:06:21   
sonček85
Seveda bo in nikar ne skrbi ,ti nam samo sporoči potem veselo novičko me bomo pa držale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Res pa je da neakterim se sliši in vidi že v 6 t kot meni nekaterim pa kasneje.user posted image user posted image user posted image user posted image domačo nalogo sta pa le naredila danes-pridnauser posted image
nogavica:polna luna je bila včeraj se mi zdi:)user posted image
rižkoo:ja evo me .A prestavila ti je termin no pa saj bo ,bom videla kdaj ga bom pa jaz imela naslednjegauser posted image user posted image user posted image
Sem pa kosilala in se malo cartala ,pa dragi je bil malo na rač .sedaj gre pa v službo ,ves popoldan samauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1543
10.2.2009 13:14:12   
Anonimen
Ja, Mravljica.. veš kje je 10. 3. Bom kr živčnga fasala... Tud jst si upam pomislit, da bom šla kam prej na samoplačniški UZ. Jst sm čist preveč nepotrpežljiva punca. Pa... sej mi ne škodi.
Njokci so bli super, moje počutje trenutno pa tudi.., najbrž zarad njokijev...user posted image
Ej, pa sej se nima kaj bat..., zakaj?!

Jst sm pa tud vesela, da smo se našle... user posted image  Sm že več x to napisala, pa bom ponavljanka zdej za tabo..., mravljica.user posted image

Ti skratka nič ne skrbi..., še 2h pa si tam.. Jaz upam, da srčka slišiš, če ne.. ga boš pa naslednjič. Zna bit prezgodaj... ali pa ne?! Uuuu.. bi blo fino.., da bi vidla enga user posted image  po svojim user posted image . Jst bom jokala, ko to doživim...

Neposredna povezava do sporočila: 1544
10.2.2009 13:43:30   
sonček85
lahko pa da bo videla dva srčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
10.2.2009 15:10:46   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

tinuška!

tud jst sm dons za en k.... spala od 3 do 6 sm bla budna in v luno gledala ko kakšn ps sam še lajat bi mogla začetuser posted image

pol pa komi zaspim, so se pa mački pod mojim oknom g... pa cvill, da sm ustala pa jih tko nazjala, da sm vse u bajti zbudlauser posted image

maj2009

user posted image user posted image user posted image  ne vem kako bi te sosedi gledali, če bi lajala na luno, ampak tisti mački....tisti mački bi pa zagotovo pobrali šila in kopita!!!!user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
10.2.2009 15:20:19   
tinuška
Rižko: moj dragi ponoči govori take neumnosti... Mislim, da ima prav en svoj jezik. Ah kdo bi ga zastopil!? Mu bom rekla, če bi mi kakšen slovar posodil!user posted image user posted image
A na Viču delaš? Bravo!!! Jaz pa tam blizu živim. Da te ne bom slučajno kje ujela, ker potem se me zlepa ne rešišuser posted image user posted image ... Dež je pa danes zalil že vso Slovenijo mislim. Saj pravim: BEDA! Komaj že čakam poletje, vročino, sonček....user posted image  Kar živet začnem, ko mi vročina in sonce nabijata v glavo (sem tak zmrznjenček...).

Počasi bom odpeketala proti domu. Ko pa pridem domov - PA NA RR SPET!!! Juhuhu!!!user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
10.2.2009 15:22:10   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pa se nekaj vam povem, ene fajn punce ste tukaj, vsaka po vrsti. Se takoj razbere iz stila pisanja. Sem prav vesela, da smo se nasle. A imam se kaj upanja, da se katera oktobrka postane, oktober je namrec dolg celih 31 dni in me tri smo vse tam na zacetku sedaj, rabimo se eno grupo na koncu mesca.

malamravljica: Jaz bi bila z največjim veseljem med vami... Ampak žal... Bom pa poskusila kakšno za konec leta ušpičit!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
10.2.2009 15:24:07   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Jst sm pa tud vesela, da smo se našle... user posted image  Sm že več x to napisala, pa bom ponavljanka zdej za tabo..., mravljica.user posted image

JAZ TUDI!!! NESKONČNO!! Same fajn pupike ste tukaj gor. Moram kar malo pazit, da se ne zaljubim... (bo potem moj najdražji ljubosumen)user posted image

Lupčka VSEM! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
10.2.2009 15:37:02   
tassika
Evo me, ampak najprej lepo od začetkauser posted image

Twixy vse najbolje, pa res da se ti izpolne vse kar si želiš, tortico pa dobiš ko prideš k meni na obiskuser posted image

Malamravljica, jaz pa sem našla diagnozo za tvoj padec in ti kar povem da sem jaz že nekaj podobnega prakticirala, imam nizek pritisk in med nosečnostjo sem imela še bolj in midva zjutraj telovadiva in potem ustanem in sem komaj prišla do wc školjke da sem se prijela ker nisem mogla nič. Hitro pročaj kako je bilo na pregledu.

Pilotina tudi ti javi kako pa kaj, sem skoraj toliko živčna kot sem bila zase.

Tinuška, saj bo kamlu boljš služba z manj živčki.

No zdaj pa pridem jaz na vrsto.
V Ljubljano sem prišla ob 9,00 in potem čakala na zdravnika do 11,40. Da ne povem da ima ordinacijo zraven laboratorija in cel dan gledam same nosečke. No pa mi vsaj dolgčas ni bilo ko sem ocenjevala, katera je mlada, katera je luštkana, katera ima lepe pulovrčke,.user posted image ..
No in ko končno pridem na vrsto se mi tudi sleči ni bilo potrebno, pogleda izvide in pove mojo obsodbo. Sploh ni bilo tako hudo kot sem mislila.
No v vzorcu tkiva, ki mi ga je vzel, je zaznal pristonost virusa HPV, ki lahko povzroča tudi kondilome, ampak pri meni tega še ni bilo. In da to ne vpliva na morebitno nosečnost ali plod. Tako da je predlagal večkratne kontrole brisa. In potem me je vprašal če uporabljava zaščito in jaz pravim, da ja ker mi je g. tako rekla zaradi polipa in on meni nazaj, če še kaj krvavim in jaz da nič in on meni, da to najbrž sploh ni to, ampak je bila samo odebeljena sluznica,... In da sem zato sploh premlada in da zaradi njega, pazite to ni potrebno več uporabljati zaščite. Viiiiiuser posted image .
Ampak se bom prej še vseeno naročila k svoji g. na posvet za vsak slučaj.

No in potem sva šli z mami v Škofja Loko v Odejo po kovtre in povštre, sem jih naročila in tam kolegica pove, da zapirajo trgovino Kroj in imaj blazna znižanja, če katero zanima, jaz sem kupila dve lepi kiklci za 20 eur, moja mami pa eno, ki je prej stala 128,00 za 35 eur.

Zdaj grem pa malo pojest ker bom sestradala. Nisem od zjutraj nič jedla, ker si nikoli ne upam, če me slučajno kam pošljejo.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?