|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
10.2.2009 19:11:11   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce, kaj za mene kaj navijate? Danes je 30. dan. Nočem si prehitro delat kakih utvar, zato bom počakala še 2 dni, potem se bom pa upala potiho veseliti.

Navijamo, navijamo!!!user posted image user posted image user posted image  In držimo pestke!!!user posted image user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
10.2.2009 19:14:10   
malaMravljica
Pilotina, jaz ti bom pa tko pesti drzala, da ti dajo tisto inekcijo, potem bosta vidva pridno sportala user posted image user posted image  in pol ti bom spet pestke drzala, da zagledas en plusek.

He he he Soncek, nekaj sem se spomlna sedaj, ker jaz vcasih tako na kablih sedim. Pa ti ne povem kaj, samo eno presenecenje bo. Aja, pa ne tko hitro, da me ne bos za besedo prehitro drzala. Pa Maj bo dobil presenecenje in Rizkoo tudi. Presenecenje od Rizkota je ze v moji omari in ti velika Rizkoo nikar ne misli, da je zate user posted image user posted image user posted image  Joj, ta marcipan Milka, nas Müller je nima, pol mi je pa na kasi ze malo spet slabo delalo, ma v smislu skup pasti in nisem sla naprej iskat, sem pa eno drugo po mojem izboru vzela, pa je verjetno ena nova, ker jo jaz se nisem jedla. Sam mi itak cokolado vedno v Aldiju kupujemo, moj hoce eno, ki meni ni tako fina, jaz pa eno s celimi lesniki, je the best. Sam sem jo tudi v Hoferju v Slo kupila in ni bila tako dobra.

Punce, Müller ima pa cel oddelek bejbi pripomockov in oblekic in ful stvari. Se morem tako hitro tam mimo premikat user posted image user posted image  sam zavit pa morem vedno mimo tistega oddelka.

Tassika, da ne bos vzela, kot da ti tezim s tabelo. Si zelo pridna, da jo sploh delas in vem, vzame zagotovo kar nekaj casa, pa me moramo podatke sporocat, da so azurni. Sam zdi se mi ze nekaj casa, da so stari podatki, ker kao nekaj punc  + pricakuje januarja, pa je ze februar, mene pa zares tko noro firbc matra kdaj bo spet sezona testov. Ma tako se bomo spet veselile, bo zagotovo spet ena grupica noseck. PA Tassi, da ne bos ti tudi zraven. Joj, ta tvoja g, mah jaz bi skor kar tistega g od danes poslusala. A ves, jaz bi ze tako rada, da ti tudi plusek zagledas in se veselis.  Tassika, ce bos se kaj tabelco delala je moj naslednji pregled 23.2. Ta moj g je ocitno zelo natancen - to berite, da je zelo dobro placan za vsak pregled, ki ga opravi.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
10.2.2009 19:16:34   
malaMravljica
Madonca Nogavica, sedaj pa ti. Jooooj, ma kako zdrzis tolk cajta brez testa? Na koliko dni ponavadi dobis M? In se nekaj, a imas kaksen test doma in bi te lahko sedaj porepricala,da ga gres delat? Jaz sem mojega tudi delala zvecer na 28. dan.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
10.2.2009 19:18:07   
sonček85
aha bom šla pokukat ,hvala ja to pa vem da imajo vsako leto in časopis celjan tudi.Mmogoče pa le katera odnaju zadeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nogavica .seveda mislimo nate in navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
10.2.2009 19:21:09   
malaMravljica
Da vams se to povem, zdejle sem pojedla dva toasta s topljenim sirckom in salamckom.
In kupila sem ingverjev caj in bonbone. Pa sem en bonbon v usta dala, tako zanic, sem ga mogla vn pljunit, da nisem bruhala. bljak, ene take zelatinaste so imeli, ma tako zanic. Baje se jih pa lahko tudi v caj da, to bi verjetno se prenesla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
10.2.2009 19:21:52   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Madonca Nogavica, sedaj pa ti. Jooooj, ma kako zdrzis tolk cajta brez testa? Na koliko dni ponavadi dobis M? In se nekaj, a imas kaksen test doma in bi te lahko sedaj porepricala,da ga gres delat? Jaz sem mojega tudi delala zvecer na 28. dan.

user posted image  Ti si pa taprava, mM!

Ja, napisala sem, da bom čakala še 2 dni, ker sem zdaj od ss imela "neredne" M, nekje na 28-32 dni. In ne, nimam nobenega testa in prav je tako, sicer tudi jaz verjetno ne bi mogla čakat. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1581
10.2.2009 19:23:40   
sonček85
sem prebrala in bom jutri lepo poslušala radio ves danuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
10.2.2009 19:24:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Da vams se to povem, zdejle sem pojedla dva toasta s topljenim sirckom in salamckom.

mm si mi naredila lušte,nevem če ne bom jutri kupila toast kruh in naredla tople sendvičeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1583
10.2.2009 19:24:51   
tinuška
malamravljica user posted image user posted image user posted image  Super novička!! Zdaj pa le mirno naprej... in čim več tekočine!! Ta tvoj g je pa zgleda res frajer... Moja g je približno taka. Pravi ne sekiraj se! In če že se razburjaš, se moraš potem vsaj dobro počutiti, ker je drugače vse brez pomena.user posted image  Pa ingverjeve bonbone si že poskusila? (meni to zveni tko bljak! user posted image )

Maj2009: jaz sem bila tudi enkrat na Janovem koncertu v križankah in je blo SUPER! Sicer je 99% vseh obiskovalk ženskega spola in je kar veliko visokih tonov naokoli, ampak drugače pa res krasno. Takoj bi šla še enkrat! Ti pa le uživaj in tako kot je rekla Rižko: "Bodi pri vratih...ne rini se k Janu"user posted image user posted image

Sonček: pri tebi kaj novega? Mali še napada zizo?user posted image user posted image

Tassika: tale tvoja g ga pa pihne! user posted image  Ampak saj ti verjetno le dobro hoče! Ne sekiraj se! Veš kaj!? Midve se pa zmeniva za Silvestra v porodnišnici!user posted image  Bo tak žur, da bo groza!user posted image user posted image  Kaj praviš?! Rezerviram?

Twixy: Mucek mali še nima imena? Kaj pa če bi bil kar princ?!user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
10.2.2009 19:29:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška
Sonček: pri tebi kaj novega? Mali še napada zizo?user posted image user posted image
ja napada ,samo danes ne toliko ,saj sem prej počivla in se odklopla od računalnika in je veslo migal in plaval koliko še lahko v meniuser posted image user posted image
V zizo napada samo kadar sem za računalnikom k sedimuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
10.2.2009 19:30:05   
sonček85
če je mucek bi mu res lahko bilo ime Twixy kot je ena zadnjič napisalauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
10.2.2009 19:58:06   
twixy
Evo jaz imam slikice tako,da se pripraviteuser posted image

malaMravljica jupiiiiiiiiuser posted image user posted image A srcek si ze slisala? Joj kako lepouser posted image user posted image Ti prav vrjamem,da se ti je kamen odvalil od srca..

nogavica navijamo in upamo z tabo,da se user posted image ne prikaze..user posted image Res ti privoscim,da zagledas user posted image user posted image ..

maj vidim,da gres na Janov koncertuser posted image Uzivaj maksimalno in misli na mene,ko bos tam prepevala njegove pesmiuser posted image Jaz sem se 2× z njim pogovarjala in mi je super decko.. Pa tudi njegova pesmi so mi vsec. Splo tiste malo starejse. Zdaj ne morem vec toliko sledit kaj je novega na sceni v Slovenijiuser posted image

tinuska a ves,da sem ga jaz danes ze celi dan klicala princuser posted image In pol sva z dragim izzrebala in zdaj je nasemu princu ime sweetie... Sva pa noter imela se Twixy in Fuzziuser posted image Pac malo mesano.. Slovensko,Anglesko in Nemskouser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
10.2.2009 19:58:48   
tassika
 user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.04.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*              23                   ok.Kranja            xx.xx.2009
05. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               17.02.2009
06. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              12.02.2009
07. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
08. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
09. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
10. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
11. Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija               xx.xx.2009
12. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11.02.2009
13. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
14. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
15. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

PREGLED       NS            PPD
MalaMravljica user posted image           23.2.09                          02.10/2009
Maj2009 user posted image                  02.3.09         20.3.         10/2009
Rižko user posted image                       10.3.09                           10/2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti

< Sporočilo je popravil tassika -- 10.2.2009 20:13:15 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
10.2.2009 19:59:58   
tassika
Punce saj ni problem v tem, da je še treba malo počakat, bolj je v tem kako me je nahrulila, ker so mi zamenjali napotnice, zadnjič ko pa se je ona zmotila je pa lahko komot novo napisala in zdaj se jaz tukaj živciram in sploh ne vem kaj naj nardim. Prov jezna sem.

Twixy sweetiy jeprav lepo imeuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 10.2.2009 20:00:32 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
10.2.2009 20:02:28   
twixy
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
10.2.2009 20:06:51   
Nogavica
Ooooooooo, twixy, kak srček je Sweetie!!! user posted image  user posted image  user posted image
Sem kar malo solzna ratala zdaj. user posted image

Tudi naš Luc je črnuhec. Aja, pozabila sem napisat, da je Luc danes ful Metko iskal. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
10.2.2009 20:06:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce saj ni problem v tem, da je še treba malo počakat, bolj je v tem kako me je nahrulila, ker so mi zamenjali napotnice, zadnjič ko pa se je ona zmotila je pa lahko komot novo napisala in zdaj se jaz tukaj živciram in sploh ne vem kaj naj nardim. Prov jezna sem.

Twixy sweetiy jeprav lepo imeuser posted image
ja tko pač je oni se nkol ne zmtjo a več(v narekovaju)user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
10.2.2009 20:07:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

user posted image

i kak cartek je sweetieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
10.2.2009 21:25:17   
twixy
Kje pa ste vse??user posted image

Moj dragi je sel na eno pijacko.. mhm... In pol se ta ena pijacka zavlece v 10pijac in pride namesto ob 21ih domov ob 12ihuser posted image user posted image
Po TV ni nic pametnega,zdaj sem se malo z Sweetijem ukvarjala ampak sem ga prevec namucla in spi na kavcuuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
10.2.2009 21:31:26   
*manca*
Txixy, sweetie je pa res em lep mali mucek!!!!! prav lušten je user posted image
v njega se pa res ni težko zaljubiti!!

Tassika, ti bod kar jezna, se bš kuj bolje počutila. itak, je pa tak vedno. če oni naredijo napako, jo lahko takoj popravijo, če jo pa ti, imaš pa potem celo štalo zaradi tega....  beda!!!  najbolje da si napotnico kar sama naprintaš user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
10.2.2009 21:31:59   
*manca*
Txixy=Twixy
sori!! user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
10.2.2009 21:37:44   
MAŠKA
Twixy lepega kosmatinca imaš. Baje črne mačke denar k hiši nosijo! user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
10.2.2009 22:43:36   
sonček85
Saj bo kmalu doma ,moj je pa malo prej prišel domov iz službe  in se tuširauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
10.2.2009 22:49:58   
twixy
Ja moral bo prit pocasi.. Drugace bo mene poslusal in to ni vedno tako fajnuser posted image user posted image

Tut jaz grem pocasi pod tus si moram glavo oprat,da bom lepa ju3 za v sluzbouser posted image Tako,da se vam ju3 javim komaj okoli 20ih. Prej mi pomoje ne bo zneslo ker imam res guzvo.

Tako,da lepo klepetajte da bom imela kaj za bratuser posted image

nosecke ve se mi cuvajte in cuvajte pikice v trebusckih..user posted image user posted image
Pa upam,da bom mogoce prebrala kaksno novicko o plusihuser posted image (nogavica tukaj mislim predvsem na tebeuser posted image )

Lahkooo noc

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
11.2.2009 6:45:30   
twixy
Uuuu danes sem pa jaz prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se zbudite :) Danes smo ze boljse spali.. Sweetie je takoj zaspal zdaj pa ze nori okoli in se podi za namisljenimi miskamiuser posted image To je tudi razlog,da sem tako hitro pokonciuser posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?