malaMravljica
|
Pilotina, jaz ti bom pa tko pesti drzala, da ti dajo tisto inekcijo, potem bosta vidva pridno sportala in pol ti bom spet pestke drzala, da zagledas en plusek. He he he Soncek, nekaj sem se spomlna sedaj, ker jaz vcasih tako na kablih sedim. Pa ti ne povem kaj, samo eno presenecenje bo. Aja, pa ne tko hitro, da me ne bos za besedo prehitro drzala. Pa Maj bo dobil presenecenje in Rizkoo tudi. Presenecenje od Rizkota je ze v moji omari in ti velika Rizkoo nikar ne misli, da je zate Joj, ta marcipan Milka, nas Müller je nima, pol mi je pa na kasi ze malo spet slabo delalo, ma v smislu skup pasti in nisem sla naprej iskat, sem pa eno drugo po mojem izboru vzela, pa je verjetno ena nova, ker jo jaz se nisem jedla. Sam mi itak cokolado vedno v Aldiju kupujemo, moj hoce eno, ki meni ni tako fina, jaz pa eno s celimi lesniki, je the best. Sam sem jo tudi v Hoferju v Slo kupila in ni bila tako dobra. Punce, Müller ima pa cel oddelek bejbi pripomockov in oblekic in ful stvari. Se morem tako hitro tam mimo premikat sam zavit pa morem vedno mimo tistega oddelka. Tassika, da ne bos vzela, kot da ti tezim s tabelo. Si zelo pridna, da jo sploh delas in vem, vzame zagotovo kar nekaj casa, pa me moramo podatke sporocat, da so azurni. Sam zdi se mi ze nekaj casa, da so stari podatki, ker kao nekaj punc + pricakuje januarja, pa je ze februar, mene pa zares tko noro firbc matra kdaj bo spet sezona testov. Ma tako se bomo spet veselile, bo zagotovo spet ena grupica noseck. PA Tassi, da ne bos ti tudi zraven. Joj, ta tvoja g, mah jaz bi skor kar tistega g od danes poslusala. A ves, jaz bi ze tako rada, da ti tudi plusek zagledas in se veselis. Tassika, ce bos se kaj tabelco delala je moj naslednji pregled 23.2. Ta moj g je ocitno zelo natancen - to berite, da je zelo dobro placan za vsak pregled, ki ga opravi.
|