|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
1.2.2009 16:31:47   
tinuška
Kolk ste luštne ko tako čvekate... Je prav lepo take srečke user posted image  poslušat.... user posted image
In ve kar veselo malicajte, ne se preveč nazaj držati!

Rižko-si kar predstavljam vašo babi ob novici. In se strinjam tudi s tem, da sta že povedala staršem. Midva sva jim tudi povedala in je potem sledilo veliko razočaranje. Ampak sej sm jih kar kmalu na realna tla spet postavla! Kaj bodo žalostni še oni, kot da je konec sveta! ja pork...user posted image  sej sva bila že midva dovolj na tleh. AMPAK - saj bodo kmalu ti meseci naokrog, pa pomlad bo in sonček in ve boste že user posted image  z velikimi bušiji...pa skoraj zagotovo še k nam sonček posije! Saj enkrat pa mora!!!

Tassika: tale tvoj frajer je po opisu sodeč zelo podoben vsem ostalim... ah te muhe moških - kdo bi jih zastopil!?user posted image  Sicer pa če ti ne paše k njegovim hoditi (zaradi kakršnih koli razlogov - pa tudi če se ti ne bi dalo samo zato, ker zunaj pada dežuser posted image ) pač NE hodi. Saj je polnoleten, odrasel in naj gre kar sam!! Tako!user posted image  (moja trma bi zagotovo z veseljem odpeketalauser posted image user posted image )

Twixy: tenis? Spet? user posted image user posted image user posted image  In hrana seveda... Drugače pa res ne gre...user posted image user posted image user posted image  Potem praviš, da sprehod odpade? user posted image user posted image  Men se tud dane sprav nič ne da. Moj dragi jo je mahnil ven, ker ima ne vem kakšne "pomembne" opravke, jaz pa tukaj na RR malo svetim!

In maj2009 ter Rižko - VELIKO SREČE NA PREGLEDU!

Grem malo pogledat, če je kaj pametnega na TV....user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 976
1.2.2009 16:33:17   
tassika
Jaz bom pomoje tudi drugič takoj povedala, ker sem itak mogla in veste kako je bilo povedat mami da sem bila noseča in nisem več. Itak so mi pa vis rekli da so videli, pojma nimam kje. Tako da drugič ne mislim skrivat nič več kot do prvega pregleda.

Glede vozičkov, mene vleč jane ali buzz, všeč so mi velika kolesa in pa barve, moj bo zelenuser posted image

Aja moj je prišel vmes še enkrat domov, če res ne grem z njim in sem rekla da ne , ker me boli glava in ležim na kavču, lekadol ni nič prijel. No zunaj pa zdaj kar dobro sneži, jaz bi pa tortico pa je nimam, pa palačinke bi pa se mi jih ne da naredit, ah bom odprla škatlo piškotov.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 977
1.2.2009 16:47:24   
maj2009
PUNCE!
pr ns ffuuulll snegc pada!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 978
1.2.2009 16:49:18   
tassika
maj vem user posted image  sem zlo blizuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 979
1.2.2009 17:41:09   
twixy
rizkoo iii..si kaj predstavljam tvojo babico..user posted image Pa kako lepo,da ti je taksen sms napisala danes mami! Ti je moglo bit toplo pri srckuuser posted image

tinuska ja spet tenisuser posted image user posted image A tebi je tudi dolgcas?? Sva midve neki lojzikiuser posted image user posted image   Hihihi...ce mi bo ti bom napisala kaksen ZS.. Jaz kar lezim pred TV in iscem kje bo kaj pametnega pa nikjer nic.

Aha,punce sem zasledila,da je danes EMA. A boste gledale? Pol pa meni porocajte,ce je na takem podnu kot ponavadiuser posted image

No ok pa bom se jaz kaj o vozickihuser posted image Nikakor ne bom imela kaksne temne barve.. Vsec mi je rdeca,oranzna ali pa zelenauser posted image Pa tale mi je zelo všeč  user posted image
Ampak bo takrat,ko bom jaz user posted image ze ven iz modeuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.2.2009 17:52:27   
pilotina
ojjj

ravno sem prišla od prijateljice, ki ima danes rd...mmm....sem se fino napapcala, preveč napapcala user posted image

zjutraj je med osmo in deveto tudi pri nas padal snegec user posted image ...zdej pa snežuje user posted image

grem gledat finale rokometa

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.2.2009 18:06:48   
tassika
Evo tole je pa zdele pri meni user posted image

user posted image

tole je pa pikiuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.2.2009 18:12:34   
tassika
ups pozabila pomanjšat, zdaj pa ne znam popravit, naj kdo namesto meneuser posted image

tole bo bolj pravk

user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.2.2009 18:12:39   
maj2009
ja tale voz je tud hud, sam je okol  1000e!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tolk pa definitivno ne dam zanga!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 984
1.2.2009 18:39:24   
maj2009
tassika!
tale tvoj piki je pa prou simpatičn!user posted image
a ti kaj fajn pohištvo grize?user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 985
1.2.2009 18:45:36   
tassika
Malo pa, ampak se ne sekiram, ker je staro, se pa loti samo določenih stvari in samo to obdeluje. Pa še tko, če se ne ukvarjaš z njim začne zanalašč griztuser posted image  in tako dobi vso pozornost. Delava pa na tem, da dobi večjo kletko, da bo več skakal in posledično ne bo toliko energije rabil zunaj.
Zdaj ko se je že malo udomačil je ful faca, jaz tukaj z vami čvekam on pa gleda kaj delam ali v naročju ali na tipkovniciuser posted image .

Evo jaz sem pa še vedno sama, zdaj zgleda moj štrajka, ampak mi je luštno priznam.

ps. moja mami je že pristala v Turčiji in zdaj bo cel teden tam, jaz bi bila tudiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 986
1.2.2009 18:58:56   
tassika
Maxy če nas kaj bereš, kako je s tabo, si že bila na pregledu, daj javi se kaj. Malo te pogrešamouser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 1.2.2009 18:59:20 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 987
1.2.2009 19:36:19   
sonček85
Samo toliko da vas malo pozdravim ,več od mene pa jutriuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
1.2.2009 19:44:16   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ooo hellouser posted image Kako si nosecka? user posted image fejst brca?     user posted image

Jaz sem prisla iz sprehodauser posted image Ma mi je prav pasalo se malo sprehodit. Sem se malo izlozbe gledala in vidla cesa se nimam domauser posted image Ampaak sem rekla,da do 20.2 ne smem nic vec zapravituser posted image

tassika iii..kaksna luskana cincilauser posted image Meni pa je dragi obljubil muco v kratkem... Baje jo dobim,ko pride iz Londonauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 989
1.2.2009 19:50:56   
tassika
Uf twixy jaz sem tudi hotla muco, pa sem ugotovila, da je piki boljši za v blok, če bom pa kdaj v hiši je pa to prva živalca, ki jo bom na novo naselila.

Do 20. ne smeš nič zapravit, to je pa dolga doba, a veš da je valentivnovo vmesuser posted image . Jaz sem nama pa naročila novo posteljnino, ugante kakšno svetlečo zelenouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 990
1.2.2009 20:05:52   
tassika
a vam mal luštov nardim?

Itak da bomuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 991
1.2.2009 20:08:40   
maj2009
punce!
jst sm tud ravno pršla iz sprehoda, men je tok dobr po snegcu hodt, pa še mal zrakca sm se nadihala!user posted image user posted image
zdej bom pa emo gledala, čeprou se mi zdi da je kr nekiuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 992
1.2.2009 20:17:36   
pilotina
kaki je lepi ta tvoj piki user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 993
1.2.2009 20:18:53   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

a vam mal luštov nardim?

Itak da bomuser posted image

user posted image

Opaa... ja se malo pa bos ti tako uzivalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 994
1.2.2009 20:20:39   
twixy
Ja do 20. je se zeloo dolgouser posted image Bom vidla,ce bom vzdrzalauser posted image Pol bom nov rekord podrlauser posted image
Jaz pa se sploh nisem razmisljala kaj dosti o valentinovem..user posted image Pomoje ga bom v savno peljala al pa v kaksen jacuzziuser posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 995
1.2.2009 20:33:33   
tassika
jaz niti nisem nekaj za valentinovo kakšno malenkost in to je to, meni so vse te zadeve malo izgubile čar, pol pa ob kakšnih drugih priložnostih malo pretiravam.

Ja še dobre 4 mesece in grem na dopust, ob takih temnih dnevih se mi tako vleče ampak se truim ostati pozitivna in nedepresivna. Juti pa spet v službo, tako mi vsaj čas hitreje mineuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.2.2009 20:35:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ooo hellouser posted image Kako si nosecka? user posted image fejst brca?     user posted image
ja brca ,brca  in sedaj se gre mali stiskat k atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 997
2.2.2009 7:59:49   
Nogavica
Jutro!

Pa kaj bo že počasi konec te klinčeve zime? user posted image

Nas že spet nekaj zdravje zeza, zaenkrat sicer v blažji obliki - Živa pokašljuje in smrka (brez vročine), D. je tudi včeraj nekam dosti kihal in smrkal, mene je pa ful grlo bolelo, ves hrbet in še kaj bi se našlo, zjutraj pa sem se zbudila z zlepljenim očesom.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 998
2.2.2009 7:59:57   
tinuška
Jutro punce!

Ste že vse v službah? Jaz imam pa še cel teden bolniško in bo doma samevala...user posted image   Še dobro, da ste ve tukaj!user posted image user posted image

Twixy: kadarkoli mi lahko napišeš zs - veš ne grizem in z veseljem odgovarjam!user posted image  In se ti ne zdi tisto do 20.02. malo pretirano?user posted image  Ah jaz na tem področju nisem ravno tekačica na dolge proge...user posted image  
EME pa nisem gledala, ker mi res ni... Taka rivalska scena in en kup BV jokcanja! Izberejo pa itak....user posted image  

tassika: tale tvoja činčila je pa res luštkana. Pravi frajerček! Mi imamo pa kužka. No ja, bolj psa. Zelo zabavno bitje je - ampak za spremembo od te tvoje pojavice nič kaj miren. Bi bilo pa zanimivo videti, kako bi se na tipkolnico vsedel!user posted image user posted image   Je tvoj dragi včeraj dolgo štrajkal?

Drugače pa user posted image  moje: želim vam čim lepši začetek novega tedna in naj vam hitro mine... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 999
2.2.2009 8:02:21   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jutro!

Pa kaj bo že počasi konec te klinčeve zime? user posted image

Nogavica - Nič ne kaže na konec. Drugače je zima en tak krasen letni čas, ampak letos pa tudi meni že kar malo preseda!!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?