Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 16:31:47
|
|
|
|
tinuška
|
Kolk ste luštne ko tako čvekate... Je prav lepo take srečke poslušat.... In ve kar veselo malicajte, ne se preveč nazaj držati! Rižko-si kar predstavljam vašo babi ob novici. In se strinjam tudi s tem, da sta že povedala staršem. Midva sva jim tudi povedala in je potem sledilo veliko razočaranje. Ampak sej sm jih kar kmalu na realna tla spet postavla! Kaj bodo žalostni še oni, kot da je konec sveta! ja pork... sej sva bila že midva dovolj na tleh. AMPAK - saj bodo kmalu ti meseci naokrog, pa pomlad bo in sonček in ve boste že z velikimi bušiji...pa skoraj zagotovo še k nam sonček posije! Saj enkrat pa mora!!! Tassika: tale tvoj frajer je po opisu sodeč zelo podoben vsem ostalim... ah te muhe moških - kdo bi jih zastopil!? Sicer pa če ti ne paše k njegovim hoditi (zaradi kakršnih koli razlogov - pa tudi če se ti ne bi dalo samo zato, ker zunaj pada dež ) pač NE hodi. Saj je polnoleten, odrasel in naj gre kar sam!! Tako! (moja trma bi zagotovo z veseljem odpeketala ) Twixy: tenis? Spet? In hrana seveda... Drugače pa res ne gre... Potem praviš, da sprehod odpade? Men se tud dane sprav nič ne da. Moj dragi jo je mahnil ven, ker ima ne vem kakšne "pomembne" opravke, jaz pa tukaj na RR malo svetim! In maj2009 ter Rižko - VELIKO SREČE NA PREGLEDU! Grem malo pogledat, če je kaj pametnega na TV....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 16:33:17
|
|
|
|
tassika
|
Jaz bom pomoje tudi drugič takoj povedala, ker sem itak mogla in veste kako je bilo povedat mami da sem bila noseča in nisem več. Itak so mi pa vis rekli da so videli, pojma nimam kje. Tako da drugič ne mislim skrivat nič več kot do prvega pregleda. Glede vozičkov, mene vleč jane ali buzz, všeč so mi velika kolesa in pa barve, moj bo zelen Aja moj je prišel vmes še enkrat domov, če res ne grem z njim in sem rekla da ne , ker me boli glava in ležim na kavču, lekadol ni nič prijel. No zunaj pa zdaj kar dobro sneži, jaz bi pa tortico pa je nimam, pa palačinke bi pa se mi jih ne da naredit, ah bom odprla škatlo piškotov.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 16:47:24
|
|
|
|
maj2009
|
PUNCE! pr ns ffuuulll snegc pada!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 16:49:18
|
|
|
|
tassika
|
maj vem sem zlo bliz
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 17:41:09
|
|
|
|
twixy
|
rizkoo iii..si kaj predstavljam tvojo babico.. Pa kako lepo,da ti je taksen sms napisala danes mami! Ti je moglo bit toplo pri srcku tinuska ja spet tenis A tebi je tudi dolgcas?? Sva midve neki lojziki Hihihi...ce mi bo ti bom napisala kaksen ZS.. Jaz kar lezim pred TV in iscem kje bo kaj pametnega pa nikjer nic. Aha,punce sem zasledila,da je danes EMA. A boste gledale? Pol pa meni porocajte,ce je na takem podnu kot ponavadi No ok pa bom se jaz kaj o vozickih Nikakor ne bom imela kaksne temne barve.. Vsec mi je rdeca,oranzna ali pa zelena Pa tale mi je zelo všeč Ampak bo takrat,ko bom jaz ze ven iz mode
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 17:52:27
|
|
|
|
pilotina
|
ojjj ravno sem prišla od prijateljice, ki ima danes rd...mmm....sem se fino napapcala, preveč napapcala zjutraj je med osmo in deveto tudi pri nas padal snegec ...zdej pa snežuje grem gledat finale rokometa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 18:06:48
|
|
|
|
tassika
|
Evo tole je pa zdele pri meni tole je pa piki
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 18:12:34
|
|
|
|
tassika
|
ups pozabila pomanjšat, zdaj pa ne znam popravit, naj kdo namesto mene tole bo bolj pravk
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 18:12:39
|
|
|
|
maj2009
|
ja tale voz je tud hud, sam je okol 1000e!! tolk pa definitivno ne dam zanga!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 18:39:24
|
|
|
|
maj2009
|
tassika! tale tvoj piki je pa prou simpatičn! a ti kaj fajn pohištvo grize?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 18:45:36
|
|
|
|
tassika
|
Malo pa, ampak se ne sekiram, ker je staro, se pa loti samo določenih stvari in samo to obdeluje. Pa še tko, če se ne ukvarjaš z njim začne zanalašč grizt in tako dobi vso pozornost. Delava pa na tem, da dobi večjo kletko, da bo več skakal in posledično ne bo toliko energije rabil zunaj. Zdaj ko se je že malo udomačil je ful faca, jaz tukaj z vami čvekam on pa gleda kaj delam ali v naročju ali na tipkovnici . Evo jaz sem pa še vedno sama, zdaj zgleda moj štrajka, ampak mi je luštno priznam. ps. moja mami je že pristala v Turčiji in zdaj bo cel teden tam, jaz bi bila tudi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 18:58:56
|
|
|
|
tassika
|
Maxy če nas kaj bereš, kako je s tabo, si že bila na pregledu, daj javi se kaj. Malo te pogrešamo
< Sporočilo je popravil tassika -- 1.2.2009 18:59:20 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 19:36:19
|
|
|
|
sonček85
|
Samo toliko da vas malo pozdravim ,več od mene pa jutri
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 19:44:16
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Samo toliko da vas malo pozdravim ,več od mene pa jutri Ooo hello Kako si nosecka? fejst brca? Jaz sem prisla iz sprehoda Ma mi je prav pasalo se malo sprehodit. Sem se malo izlozbe gledala in vidla cesa se nimam doma Ampaak sem rekla,da do 20.2 ne smem nic vec zapravit tassika iii..kaksna luskana cincila Meni pa je dragi obljubil muco v kratkem... Baje jo dobim,ko pride iz Londona
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 19:50:56
|
|
|
|
tassika
|
Uf twixy jaz sem tudi hotla muco, pa sem ugotovila, da je piki boljši za v blok, če bom pa kdaj v hiši je pa to prva živalca, ki jo bom na novo naselila. Do 20. ne smeš nič zapravit, to je pa dolga doba, a veš da je valentivnovo vmes . Jaz sem nama pa naročila novo posteljnino, ugante kakšno svetlečo zeleno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 20:05:52
|
|
|
|
tassika
|
a vam mal luštov nardim? Itak da bom
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 20:08:40
|
|
|
|
maj2009
|
punce! jst sm tud ravno pršla iz sprehoda, men je tok dobr po snegcu hodt, pa še mal zrakca sm se nadihala! zdej bom pa emo gledala, čeprou se mi zdi da je kr neki
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 20:17:36
|
|
|
|
pilotina
|
kaki je lepi ta tvoj piki
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 20:18:53
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika a vam mal luštov nardim? Itak da bom Opaa... ja se malo pa bos ti tako uzivala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 20:20:39
|
|
|
|
twixy
|
Ja do 20. je se zeloo dolgo Bom vidla,ce bom vzdrzala Pol bom nov rekord podrla Jaz pa se sploh nisem razmisljala kaj dosti o valentinovem.. Pomoje ga bom v savno peljala al pa v kaksen jacuzzi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 20:33:33
|
|
|
|
tassika
|
jaz niti nisem nekaj za valentinovo kakšno malenkost in to je to, meni so vse te zadeve malo izgubile čar, pol pa ob kakšnih drugih priložnostih malo pretiravam. Ja še dobre 4 mesece in grem na dopust, ob takih temnih dnevih se mi tako vleče ampak se truim ostati pozitivna in nedepresivna. Juti pa spet v službo, tako mi vsaj čas hitreje mine
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 1.2.2009 20:35:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Samo toliko da vas malo pozdravim ,več od mene pa jutri Ooo hello Kako si nosecka? fejst brca? ja brca ,brca in sedaj se gre mali stiskat k atiju
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 7:59:49
|
|
|
|
Nogavica
|
Jutro! Pa kaj bo že počasi konec te klinčeve zime? Nas že spet nekaj zdravje zeza, zaenkrat sicer v blažji obliki - Živa pokašljuje in smrka (brez vročine), D. je tudi včeraj nekam dosti kihal in smrkal, mene je pa ful grlo bolelo, ves hrbet in še kaj bi se našlo, zjutraj pa sem se zbudila z zlepljenim očesom.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 7:59:57
|
|
|
|
tinuška
|
Jutro punce! Ste že vse v službah? Jaz imam pa še cel teden bolniško in bo doma samevala... Še dobro, da ste ve tukaj! Twixy: kadarkoli mi lahko napišeš zs - veš ne grizem in z veseljem odgovarjam! In se ti ne zdi tisto do 20.02. malo pretirano? Ah jaz na tem področju nisem ravno tekačica na dolge proge... EME pa nisem gledala, ker mi res ni... Taka rivalska scena in en kup BV jokcanja! Izberejo pa itak.... tassika: tale tvoja činčila je pa res luštkana. Pravi frajerček! Mi imamo pa kužka. No ja, bolj psa. Zelo zabavno bitje je - ampak za spremembo od te tvoje pojavice nič kaj miren. Bi bilo pa zanimivo videti, kako bi se na tipkolnico vsedel! Je tvoj dragi včeraj dolgo štrajkal? Drugače pa moje: želim vam čim lepši začetek novega tedna in naj vam hitro mine...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 2.2.2009 8:02:21
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Jutro! Pa kaj bo že počasi konec te klinčeve zime? Nogavica - Nič ne kaže na konec. Drugače je zima en tak krasen letni čas, ampak letos pa tudi meni že kar malo preseda!!
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?