malaMravljica
|
Rizkoo, kako lep ticker imas sedaj. Zgleda pa, da bo pri tebi puncka, ker je ticker roza barve. Jaz sem ze rekla, da bom ta teden povedala se eni kolegici, se spomnete. In ta koleica me je vceraj poklicala in zavija besede, pol pa rece, da mi je zadnjic na obrazu vidla, da sem noseca. Najprej sem se malo motala vn, pol sem pa rekla ja. In smo se zmenil, da je z mozem prisla k nam na vecerjo. Pride skozi vrata, se oba smejita, ona pa v roki eno goro knjig ( Postali bomo starsi, pa otroske bolezni, nosecnost) Suuuuuuper! Sem ze hotla it kaj kupit, pa mi je sedaj prinesla. Malo sem gledala, super so, tudi tko kako se da dojencka lezat, pa kako se ga povije, pa take zadeve, recimo popek na zacetku. Men bo to prislo tko prav, ker sem en teleban, saj sploh ne vem kaj in kako s tako malo strucko. Ja, zapravljivke. Jaz sem si tudi en dan preden sem test naredila kupila ene hude cevlje s precej visoko peto. Jih moram sedaj spomladi malo ponosit, ker potem ne bo slo vec. Samo so pa taki, da ne pridejo iz mode, bom potem lepa mamica. V bistvu se jaz ze tako veselim, da bom mamica, verjetno sem edina
|