|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
31.1.2009 20:08:35   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Twixy
Zapravljivka mala.... user posted image  Jst sm tud taka, ko moje polovičke ni...
Ne zs-ja ni.
Mi tukaj v Sloveniji bomo jedli rogljičke in pili vrooočega mlekaaa.. mnjamiiii....

Uzivam 101% ko sem samauser posted image Drugace samo sesteva nakupe skupaj in mi pol ven vrze koliko sem zapravilauser posted image
A..no pa ti se 1× posljemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 926
1.2.2009 0:11:51   
drobtinica29

vidim da že vse pančkate,... no saj jaz grem tud sedajuser posted image

sam da vam sporočim,... punce drage,... jaz se za 1 teden poslavljam grem na dopusteka...,
uživajte in imejte se lepo in veliko  čvekajte, pa user posted image pazite na pikice!

čaw baw!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 927
1.2.2009 8:46:44   
maj2009
Dobro jutro punce!!
a dons ste pa vse zaspanke?user posted image user posted image pr nas mal snegc naletava, jst ga mam ful radauser posted image

kako ste kajuser posted image ? jst se čist ok počutm, pa ve?

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 928
1.2.2009 9:20:45   
tinuška
user posted image Dobro jutro user posted image

Kako kaj? Vidim, da sta maj2009 in drobtinica29 že pofočkani...

Jaz bi šla tudi na dopustuser posted image . Drobtinica - lepo se imejte in uživajte!

In twixy: ti pa kar zapravljaš? Lepo to!!!user posted image  Kaj pa naj človek počne tako sam in v takem vremenu drugega? user posted image user posted image user posted image  

Rižko: temuj malemu rižku ti samo lepo povej, da mora notr lepo počivat in rasti in ne sme nikamor, ker zunaj pač še ni vse pripravljeno zanj... In še to, če boš ti jokcala in nas zalila s solzami... reci mu še, naj ga ne sračka, ker smo zelo slabi plavalci in bomo vsi potonili....user posted image  Si pa predstavljaj kakšno morje solza bi vilo, če bi še me jokale s tabo?! Rižko sem prepričana, da bo vse SUPER!!!! user posted image user posted image user posted image  

maj2009: katerega ginekologa pa imaš? In tudi ti ne razmišljaj negativno... Te slabe misli samo aktivirajo živčke...to pa ni dobro! Pojdi še ti malo po nakupih in si kaj lepega kupi pa bo! Pa malo se crkljaj z dragim in bo čas naslednjega pregleda tik tak tukaj!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 929
1.2.2009 10:42:46   
malaMravljica
Rizkoo, kako lep ticker imas sedaj. Zgleda pa, da bo pri tebi puncka, ker je ticker roza barve.

Jaz sem ze rekla, da bom ta teden povedala se eni kolegici, se spomnete. In ta koleica me je vceraj poklicala in zavija besede, pol pa rece, da mi je zadnjic na obrazu vidla, da sem noseca. Najprej sem se malo motala vn, pol sem pa rekla ja. In smo se zmenil, da je z mozem prisla k nam na vecerjo. Pride skozi vrata, se oba smejita, ona pa v roki eno goro knjig ( Postali bomo starsi, pa otroske bolezni, nosecnost) Suuuuuuper! Sem ze hotla it kaj kupit, pa mi je sedaj prinesla. Malo sem gledala, super so, tudi tko kako se da dojencka lezat, pa kako se ga povije, pa take zadeve, recimo popek na zacetku. Men bo to prislo tko prav, ker sem en teleban, saj sploh ne vem kaj in kako s tako malo strucko.

Ja, zapravljivke. Jaz sem si tudi en dan preden sem test naredila kupila ene hude cevlje s precej visoko peto. Jih moram sedaj spomladi malo ponosit, ker potem ne bo slo vec. Samo so pa taki, da ne pridejo iz mode, bom potem lepa mamica. V bistvu se jaz ze tako veselim, da bom mamica, verjetno sem edina user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 930
1.2.2009 11:35:13   
maj2009
ojla pun!ce!
malamravljica!
kako si? vidm, da si že obdana z raznorazno literaturo.kar pojdi v akcijo!
punce! jst sm se odločla, da greva jutr na pregled, zdaj me pa zanima, če se vidi srčk utripat, pomoje bi se že mogu, ane?
rižko!jutr se skor 100% vidva pri Možini!
je moj reku, da če sm že naročena pol pejva, da bova bolj mirna, in mislm, da ima čist prou!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 931
1.2.2009 12:18:34   
malaMravljica
Maj09, tvoj ticker pravi, da mu srcek ze dela user posted image user posted image  
sicer pa se mi zdi, da mu zacne delat proti koncu tega tedna. Da ne bos razocarana, ce mu se ne bo bil. Baje da niti ni nujno, da ti bo na UZ videl biti srcek, ceprav mu ze bije. Poglej si malo sem http://www.ringaraja.net/forum/m_870578/tm.htm

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 932
1.2.2009 12:48:13   
maj2009
malamravljica!hvala sem si mal prebrala,ja zdej pa spet ne vem a naj grem al ne.
povej, a bi ti šla na pregled čeprav nimaš nobenih neg. znakov, da bi blo kaj narobe?

prosim odpiši jutri bom v 6t2d.

Neposredna povezava do sporočila: 933
1.2.2009 13:27:13   
Anonimen
iiiiii poookiceeee..., pri meni tudi snegec pada... prv idilično je gledat ven... sam it ven me pa mine. Moram pa.
Ja Tinuška, Rižiju sm vse poročala....  in ker nočem, da moje prijateljice utonejo..., sm zihr, da tud jst ne bom jokec. user posted image  Enostavno nočem bit brez vas. Tko to je.

Mravljica.. ti meni mal slabo bereš. Ene par vprašanj sm ti postavila... že prej, gor... mogoče nisi našla. Al me pa ignoriraš... user posted image  Nekaj je. Dej se mal zaroli gor in poglej in povej...
Ticker je pa roza..., garantiram ti pa 100%, da bo fantek. Najbrž Liam. Jst prehitevam z imeni ampak je že blo zdavnaj določeno.

maj2009
Mislim, da ma tvoj dragi prav. Jst na tvojem mestu sploh nebi razmišljala. Maš možnost it tko hitr na pregled, ti pa kr mečkaš in mečkaš z razmišljanjem.... Nekaj bo že rekel, karkoli... saj vedla boš kako stanje je... trenutno. Tudi pri meni ne bo videl bitje srca... bo pa vsaj nekaj... Lažje ti bo, če boš pr eni taki osebi pri kateri boš zvedla marsikaj... oz. ga vprašala..., njega lahko. Itaq pa boš mogla povedat, da si vmes zanosila in si vseeno prišla..., če se lahko pomenita, te pogleda in tako.. EJ, JUTRRRR!!! A ne bo bolši občutek... ?! Ne vem, zame bi definitivno bil in jutri tudi BO. KArkoli bo že pokazalo.... Vpraši še enkrat dragija, vidim, da on pametno razmišlja.user posted image  Upam, da se vidimo...

Tassi, kje si??

Pilotina... pa vreme pri vas?! Sigurno mate mal sončija...

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
1.2.2009 13:33:20   
tassika
Evo mene, sem bila doma, gre moja mami danes v Turčijo pa sem ji pomagala pakirat, zdaj sem pa sama doma.

Sva se z mojmu prej skregala, ker je smotan do konca. Mu gre njegova žlahta na živce in bi mogla it danes na neko družonsko srečanje in sem rekla da ne grem ker se mi ne da in zdaj gre sam in kuha mula da jih ne maram, ja res mi niso najljubši ampak sem velikokrat šla in mislim da mi pač danes ni trea in ker njemu ni za it sem pol jaz vsega kriva. Ma naj se zaleti nekam. Mi je pokvaru cel dan in zdaj sem tukaj.

Iščem novo hiško za pikija, pa ne najdem nič pametnega.

Pri nas pa samo čisto malo sneži tko skoraj nič.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
1.2.2009 13:36:18   
malaMravljica
maj09, najprej eno moje vprasanje. Si napisala, da si 6t in 2 dni, to pomeni, da si 5t in 2dni in se rece da si v sestem tednu? Mi to ni jasno namrec.

Pa se tvoje vprasanje. Jaz sem sama pri sebi rekla, da grem tokrat kasneje na prvi pregled, da bo pikica ze precej konkretna, da bo srcek zagotovo bil. Ves, zadnjic sem bila prvic na pregledu v takem casu kot sem sedaj noseca ( stejem dneve od zadnje m) in se ni videlo nic kaj konkretno, je pa rekel, da sem noseca in mi cestital. Potem sem en dan pred predvidenim drugim pregledom sla, ker sem krvavela. Takrat me je najprej pregledal in rekel, da krvavim, ampak ni neke panike, da mogoce ni tako crno kot se zdi na prvi pogled. Ves, v tistem trenutku sem bila spet optimisticna, pol me je pa se na uz dal in je rekel to pa ne bo nic. Grozno je v eni sekundi si poln optimizma, cez minuto pa gre v sekundi vse v tri krasne. Tega nocem vec dozivet.
Ne vem kaj naj ti svetujem, ce bos sama pomirjena, da je do sedaj vse ok potem pojdi, sploh ker bo Rizkoo tam, moras pa vedet, da tako zgodaj se ne more kaj dorti povedat, zato tudi narocajo na prvi pregled malo kasneje. Nisem ti pomagala, oprosti.

Maj, daj povej mi v katerem tednu sem, zadnja m 26.12.  sem smotana vem.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 936
1.2.2009 13:43:10   
malaMravljica
Rizkooo, ne te ne ignoriram, sam smotana sem. In ce mi velja v opravicilo, v kos za pranje cunj sem vrgla vse cunjice za ocala brisat in sedaj so moja taka, da ne vidim nic vec skozi user posted image user posted image  Mislis tisto, da kdaj pridem. Uceraj sem ze pisala odgovor, pa sem ful napisala in me je dol vrglo, pol se mi pa ni dalo vec se enkrat pisat. Ok, pridem tam nekje okoli 15. februarja, bom skor 1 tedn dol. Se vidimo me nosecke in navijacice? Pa se napisala sem, da ce kdo kaj rabi made in Germany naj pove. Ti si zadnjic neki o nemski kavi pisala recimo.

No, grem se malo pogledat ce sem kaj spregledala.

Tassika, ma to so tipi! Zapomni si!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 937
1.2.2009 13:43:37   
tassika
Malamravljica žal mi je da si zadnjič imela tako salbo izkušnjo, ampak veš jaz sem šla kasneje na pregled, pa je bilo že vse ok, ko pa sem prišla v 1 tednu mi je rekla, da je srček nehal bit kmalu po prvem pregledu se pravi okoli 9 tedna.
Res je boljše it kasnej na pregled ker se že vse bolje vidi, ni pa nujno, da bo tudi tako vse OK.

Ampak pri vas bo, ker jaz to vem in hočem da je takouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 938
1.2.2009 13:44:42   
tassika
Ja tipi gor, tipi dol, zato sem pa iz protesta doma.

Rižko jaz si grem pa nardit en velik nescafejev kapučino vaniliauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 939
1.2.2009 14:01:13   
maj2009
ja jst ne bom šla jutr, ker sm tud sama hotla,da me g. pregleda kasneje kot 1. ko sm bla 7t2d user posted image (8tedn) in je bil viden srčkuser posted image pol mu pa v 9tednu ni več biu.zvedla sm pa komaj v 13tednu ko mu v bistvu že 4tedne ni več biu. tko da sm zato zdej naročena na 1. v začetku 11tedna.
ja malamravljica!sm narobe napisala zdej  sva v 6 tednu in sva noseči 5tednov in 3 oz.1dan.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 940
1.2.2009 14:05:27   
malaMravljica
ja, to sem jaz narobe govorila. vedno recem, da sem v petem tednu in par dni, pa sem v sestem in par dni. Komaj cakam cetrtek, bo moj koledarcek sel ze na sedmi teden, suuuper. Sedmi teden sem pa itak ze naprej prebrala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 941
1.2.2009 14:13:14   
maj2009
no moj se pa prestavi na soboto, tko da sm 2dni za tabo!user posted image user posted image
ja spet sm neki narobe napisala, user posted image 1. pregled imam v zaćetku 10tedna, tko da bom noseča 9t2d.
kdaj boš pa ti šla malamravljica?

Neposredna povezava do sporočila: 942
1.2.2009 14:31:48   
malaMravljica
ves, datuma ne vem, ker se nisem klicala. Pri meni je tako, da poklicem in dobim termin za nujno se tisti dan ali pa povem kdaj tisti teden. Ima en super sistem ta moj g in mi niti ni treba nikoli cakat na vrsto.
Narocila se bom zadnji teden v februarju, takrat bom v devetem tednu. To bo po moje ravno ok, kaj menis? Pa se zapolnjen urnik bom imela do takrat, bo lazje pocakat.

Maj, v katerem tednu pa se bomo zaceli o vozickih pogovarjat? Se ze veselim tega, v bistvu ze vem moje zahteve, samo ne vem kater temu ustreza.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 943
1.2.2009 14:48:15   
maj2009
oj ja bo čist ok, če se takrat naročiš
veš jst pa že zdej gledam vozičke, tko da ne bom nč čakala kdaj se lahko začnemo o tem pogovarjat. jst mam tud že zbranga in glih zdele je 90e cenejši. iz 620 na 530e se pozna sam je itak še prekmal. midva bova poleti to nabavlala.

men so od peregota dobri, pa ti kateri je tvoj favorit?

Neposredna povezava do sporočila: 944
1.2.2009 14:51:42   
twixy
user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 945
1.2.2009 14:53:33   
maj2009
evo ta je men ušeč!
na zdej ga pa ne morm prpopat gor!

ojla twixy!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 946
1.2.2009 15:01:11   
malaMravljica
Ma ne vem katera znamka, ker jih je toliko. Gledala bom da se obraca v obe strani voznje, da bo materjal bombaz, da bo za po terenu, da je rocaj za ga porivat nastavljiv - da bo ok tudi za ocija, da ni pretezek. Ali sploh obstaja tak vozicek?  Bom gledala da ga dobim na kaksni akciji, naceloma sem mnenja,da ne bi dala celega premozenja za vozek.

In Maj, naceloma so vozicki v tujini cenejsi, se vcasih splaca celo postnino placat in se vedno full manj placas.

Jaz grem sedaj malo pocivat, pa malo mi je spet slabo, vedno popoldne, cudno to.

Pozdravcek

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 947
1.2.2009 15:02:37   
malaMravljica
twixy, kater? povej ime da ga grem poiskat na net hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 948
1.2.2009 15:03:39   
malaMravljica
oh falila. Twixy ojla user posted image    maj pa pravi da ima enga, ki ji je vsec, kater?

Neposredna povezava do sporočila: 949
1.2.2009 15:03:56   
maj2009
ja kar pejd mal počivat, jst sm pa že lačna ratala.no pa mava znakeuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?