Anonimen
|
Ooo ste se naklepetale in ste že čiisst daleč... Uf, jst pa ne upam že k vozičkom. Res ne. Ko bom tam nekje... si ga bom zbrala... in sigurno iz Nemčije, ker vem, da so ceneje. Midva kr prek ebay-a nabavljava skor vse... , se splača. No, Mravljica, ko boš tukaj, se seveda oglasi. Nujno. Če bom pa kaj rabila..., mam pa še mal časa za razmislit, a ne? Drugač pa čist prijazno od tebe. Pridkana mravljica.. Jst pa nč preveč nism lačna, nobenih znakov... Čudn. Tud pri prejšnji ni blo nič... Ja, pregleda se pa kr veselim... sploh pa zarad ciste. Baje da poči, če je vodena do 3 meseca. Zaenkrat še ne vem je vodena al krvna... Jutri zvem vse in ja... komaj čakam. Maj2009, mislila sem, da nebi bo slabo it na pregled zato, ker ti je tvoja nekaj odkrila.. oz. sumi na pregrado al kaj... Zato sm misnla, da ni slabo se pogledat... , ne zarad bebija. Zdej ga itaq sploh vidit ne morejo. Jst grem jutr cisto pogledat in kje nosečnost sploh je.... Tko mi je G rekel. Skratka bolje preventiva kt kurativa. Tebi pa držim pestke kakorkoli si se že odločila. Škoda, da se ne vidiva. Tasssiiiiii..., ja sej ti jst tud pojamram dostkrat na mojga. Taki so, veš... Ne jezi se in ne bodi žalostka... , se sploh ne splača in jutri je že šiht. Boš zadnji dan izkoristla v tečnobo in slabo voljo, prosim ne. Sej si moja, moja.... Aja.., sej si najbrž že cool po šalčki Nescafeja Vanilijeeeeee....., mnjamii.. Evo spet neki podobnega.. Zdej vem kaj bova na drinku pile. Jst te vrečkice kr s seboj vlačim. Twixy.., jst dobre tortilje nardim... Upam, da boš enkrat moje probala. Za pregled pa itax poročam... Prejmi objemčka.., najbrž te buši boli, hm? Drugač sva bla pa dons pr babici od mojga v bolnici, je tkooo boga in... sva ji povedala, da bomo mel bebiko in bo prababica. In so se učke ji tko zasolzile, da me še zdej pr srcu stiska. Boga je in nam počasi odhaja.... , sm si prv zaželela ji povedat. Sej skor nič ne ve.. ampak sva tak nasmeh dobila in... ooo hudo je to. Aja... sva pa tud njegovim povedala. Kaj me briga..., nočm skrivat kot prejšnjič, ko sm mogla klicat in rečt..., ne bo me domov, sem v bolnici, ker sm splavila. Ne, paa tud, če se še enkrat ponovi.... Nej me majo za princesko.. Grem perilčka obesit..
|