|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
1.2.2009 15:05:29   
malaMravljica
sam se ime tistega vozicka napis, da ga grem precekirat

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 951
1.2.2009 15:05:30   
maj2009
ja od peregota skate bubbles green! pejd na sonček.si pa boš vidla, da je glih v akciji!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 952
1.2.2009 15:10:28   
malaMravljica
ja, je lep. Samo zame ne pride v postev, moj bo terenc, da bo mali takoj zacel sportat z nama user posted image  mami bo pa kile ki se bodo zdej nabrale tko izgubila user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 953
1.2.2009 15:10:50   
twixy
ja vidim,da se o vozickih pogovarjate in se tukaj ne morem sodelovatuser posted image user posted image

Jaz sem ravno mela sosedo na kavici.. Sva skupaj tenis gledale in malo sva na smucanje vsem daliuser posted image Soseda pa je tortilje naredila in sva se basaliuser posted image Zdaj pa bom sla mogoce na kaksen sprehod,ce mi bo..user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 954
1.2.2009 15:16:26   
malaMravljica
oprosti Twixy, ne bova vec. Sej midve sva itak slaba druzba postali, ena je lacna, drugi je pa slabo in se trebuh jo boli user posted image user posted image

jaz grem pa gledat, ce je na tv slo kaj za gledat.

Maj, tebi dober tek. psssttt... sej jaz sem tudi malo lacna spet.
Twixy, ti pa uzivaj na sprehodu.  Vidis kaj si naredila, govoris o tortiljah, sem kar lacna ratala.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 955
1.2.2009 15:21:48   
twixy
ah ne,ne... Vidve kar dajta!user posted image
Vaju je ful lepo brat,ko tako načrtujetauser posted image In izbirata..

Aha, maj2009 in rizkoo vso sreco na pregledu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa takoj porocajtauser posted image

malaMravljica jaz se okoli 19ih slisim z sestro pa ti porocam,prav? :)

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 956
1.2.2009 15:30:10   
maj2009
ja malamravljica!
saj men je zato všeč, ker je vse v enem, od košare do športnga vozička. ker jst že 15let rolam mi je tud zato všeč ker se bo znjim dalo it na en điro ma tud zavore! men je vsestranski ker rabm pol sam še lupinco kupt pa mam za 2-3leta mir s tem. je pa res drag ampak men je ful ušeč in funkcionalen povrh!user posted image user posted image
no to je moje mnenje, vsak ima svojga,ane?

twixy!kakšn se pa tebi zdi ta moj voz?
aja pa jutr ne grem na pregled!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 957
1.2.2009 15:34:18   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

twixy!kakšn se pa tebi zdi ta moj voz?
aja pa jutr ne grem na pregled!

Joj sorryuser posted image Ja to pa je to,ko nekaj povrsno preberemuser posted image Grem zdaj vozicek na net gledatuser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 958
1.2.2009 15:37:56   
twixy
waaaaaaaaaaaw maj09  user posted image user posted image user posted image meni je ful vsec.. Sploh ker je nekaj posebnega.. Ni tisti navadni se izpred 20letuser posted image Res mi je vsec..Pa se prakticen zgledauser posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 959
1.2.2009 15:40:57   
malaMravljica
menj je pa ze boljse. sem sla ene rio mare pojest in je bilo takoj dobro. Hotla sem pa en cips, sam sem namensko vse s papriko kupila, ker meni niso fini, tako jaz namrec "hujsam" user posted image  

Maj, kako kosara in sportni del v enem? To pomeni, da se sportni del do konca poleze in kosare ne rabis? Jaz bom pa mogla kosaro kupit, ker pozimi je tu tako mrzlo, da bo bejbi fajn na toplem notri.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 960
1.2.2009 15:42:32   
malaMravljica
ja Twixy, ko se pac spomnis vprasaj, saj se ne mudi tako.

Neposredna povezava do sporočila: 961
1.2.2009 15:44:04   
malaMravljica
http://www.babyartikel.de/kp-family/informationen/unsere_marken_kinderwagen/kinderwagen?gclid=CKHQvpnHu5gCFQqT3wodGENZaw

kaj pa menita o tem, je tudi podoben tistemu v izboru od Maj.

Neposredna povezava do sporočila: 962
1.2.2009 15:50:55   
maj2009
ja ta tud ni slab!
pejd na uradno stran pegperego pa klikni na video pa boš vidla kako se lahko spreminja jst si ful rada pogledam te filmčke! pejd pa boš poročala kako se ti zdi!

Neposredna povezava do sporočila: 963
1.2.2009 15:55:06   
malaMravljica
joj, na tem prenosniku mi ne delajo filmcki user posted image  bom pogledala v pisarni drugic.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 964
1.2.2009 16:02:05   
maj2009
boš pa jutr pogledala!
midva sva se zdele na eno milko vrgla, mi je ful cukr zapasau, čeprou pol mam ful trebuščk napihnen pa zgleda ko da sm že ful nosečkauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
1.2.2009 16:04:21   
maj2009
no sej tud tko glih nism suhica sm bl majhna pa mal bl okrogla in mam že tko mal trebuščka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 966
1.2.2009 16:04:59   
malaMravljica
joj no, ma ne omenjajte hrane tukaj!!!! Meni zapase vse kar omente. Zdej sem si pa milke zazelela user posted image  tiste srcke i love milka imava in ne vem kako bom to izvedla sedaj. Ne smem tolk jest no. Pa se prej sem se hvalila sama sebi, da kako mi sladko ne pase. ja, pa ja de.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 967
1.2.2009 16:08:01   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

joj no, ma ne omenjajte hrane tukaj!!!! Meni zapase vse kar omente. Zdej sem si pa milke zazelela user posted image  tiste srcke i love milka imava in ne vem kako bom to izvedla sedaj. Ne smem tolk jest no. Pa se prej sem se hvalila sama sebi, da kako mi sladko ne pase. ja, pa ja de.

Lubica jej,jej,..ce ti paseuser posted image Zdaj ti je vse oprosceno ker imas v busiju enega user posted image ki ga moras nahranituser posted image Za kg se pa bos ze kasneje sekirala..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 968
1.2.2009 16:11:21   
maj2009
ja mivda sva  milka srčke pojedla, te kot jih ti omenjaš malamaravljica!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 969
1.2.2009 16:11:49   
Anonimen
user posted image Ooo ste se naklepetale in ste že čiisst daleč... Uf, jst pa ne upam že k vozičkom. Res ne. Ko bom tam nekje... si ga bom zbrala... in sigurno iz Nemčije, ker vem, da so ceneje. Midva kr prek ebay-a nabavljava skor vse... , se splača.
No, Mravljica, ko boš tukaj, se seveda oglasi. Nujno. Če bom pa kaj rabila..., mam pa še mal časa za razmislit, a ne? Drugač pa čist prijazno od tebe. Pridkana mravljica..
Jst pa nč preveč nism lačna, nobenih znakov... Čudn. Tud pri prejšnji ni blo nič... Ja, pregleda se pa kr veselim... sploh pa zarad ciste. Baje da poči, če je vodena do 3 meseca. Zaenkrat še ne vem je vodena al krvna... user posted image  Jutri zvem vse in ja... komaj čakam.
Maj2009, mislila sem, da nebi bo slabo it na pregled zato, ker ti je tvoja nekaj odkrila.. oz. sumi na pregrado al kaj... Zato sm misnla, da ni slabo se pogledat... , ne zarad bebija. Zdej ga itaq sploh vidit ne morejo. Jst grem jutr cisto pogledat in kje nosečnost sploh je.... Tko mi je G rekel. Skratka bolje preventiva kt kurativa. Tebi pa držim pestke kakorkoli si se že odločila. Škoda, da se ne vidiva.
Tasssiiiiii..., ja sej ti jst tud pojamram dostkrat na mojga. Taki so, veš... Ne jezi se in ne bodi žalostka... , se sploh ne splača in jutri je že šiht. Boš zadnji dan izkoristla v tečnobo in slabo voljo, prosim ne. Sej si moja, moja.... user posted image Aja.., sej si najbrž že cool po šalčki Nescafeja Vanilijeeeeee....., mnjamii..user posted image  Evo spet neki podobnega.. Zdej vem kaj bova na drinku pile. Jst te vrečkice kr s seboj vlačim.
Twixy.., jst dobre tortilje nardim... Upam, da boš enkrat moje probala. Za pregled pa itax poročam... Prejmi objemčka.., najbrž te buši boli, hm?

Drugač sva bla pa dons pr babici od mojga v bolnici, je tkooo boga in... sva ji povedala, da bomo mel bebiko in bo prababica. In so se učke ji tko zasolzile, da me še zdej pr srcu stiska. Boga je in nam počasi odhaja.... , sm si prv zaželela ji povedat. Sej skor nič ne ve.. ampak sva tak nasmeh dobila in... ooo hudo je to.
Aja... sva pa tud njegovim povedala. Kaj me briga..., nočm skrivat kot prejšnjič, ko sm mogla klicat in rečt..., ne bo me domov, sem v bolnici, ker sm splavila. Ne, paa tud, če se še enkrat ponovi.... Nej me majo za princesko..user posted image
Grem perilčka obesit..

Neposredna povezava do sporočila: 970
1.2.2009 16:12:06   
malaMravljica
Twixy, ma ves kolk jem. Sploh ne vem kam gre vse to. Za kosilo sem testenine, zrezke, gratiniran krompir - mmmmmmm je bil dober, in solato. pa piskote meljem ze cel dan. Pa en kruh s semeni imam, njam njam .

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 971
1.2.2009 16:13:58   
maj2009
jst nimam zaenkrat še problemov pri hrani, pr men je bl problem ker premalll pijem in se morm prou silt tko da grem zdele ene 0,5l vode popit!user posted image  

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 972
1.2.2009 16:19:25   
malaMravljica
he he Maj, jaz grem pa sedaj po milka srcke user posted image  user posted image  

Ja Rizko, mas se cajt za se odlocit. Drugace pa, si en teden za mano, lakota te ze se dohiti. Uf a ves, jaz pa upam,da tasca ne bo nic posumila, ona bo takoj celmu svetu raztrobila. Moji mami bi pa za njen rojstni dan zacetek maja. Mislis da mi bo ratalo? Saj videla me itak ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 973
1.2.2009 16:25:24   
Anonimen
Uuuu, veš kje je maj.... Upam, da ti ne rata user posted image  Mami mora prej vedet, da bo dlje časa vesela....  Moja že ve in mi je danes poslala sms.. "Poljupček za bodočo mamico od njene mamice, ki jo ima najraje!"user posted image  Se z mami zlo razumeva.
Moja tašča pa ni taka, no ne vem še. Ma nej raztrobi, samo, da bo vse ok. Briga me... sam, da nama z Rižkotom rata. Moj je tako vesel... , je dons reku "kaj pa poroka?"... pa sm rekla..., naj prvo magisterij zrihta, da poroka bo že,... ,da na poroki ne bom vsa okrogla in utrujena... in s trebuhom. Nikakor.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 974
1.2.2009 16:27:13   
maj2009
mi2 sva mojim že povedala, ker sm itak v bolniški in sm doma!pa 3 prjatlcam!
drugim bova pa povedala po nuhalni 20.3.
privošči si malamravljica!

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?