|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
2.2.2009 8:32:01   
Anonimen
Ne, zime ne bo konec, ne maram je...
Zjutri sm bla pa taka boga... user posted image
Moj dragi se uči, je ostal doma... Jst pa u sneg. user posted image

Želim vam pa en lep dan.... Moj je, mam dons pregled in ga že nestrpno pričakujem... Baje, da se že lahko vidi na UZ-ju pikica. Na RRji mam pod nosečnost v 5t eno UZ slikico..

Tko, da mogoče ga pa vidim RIžkota, pa se bom mal pomenla z njim.. user posted image
Evo user posted image

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
2.2.2009 8:52:06   
sonček85
Rižkoo:veliko sreče na pregledu in javi se kasneje da poročaš vesele novičke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja lahko se pa že vidiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
2.2.2009 8:52:28   
tassika
Tudi jaz ne maram več zime, saj imam rada snega pa to, samo more bit še malo sončka da pride do izraza, ne pa tole oblačno sivo vreme bljak. Bom začela štrajkat.

Moj predragi se je privlekel domov okoli 8-ih, še nikoli ni bil toliko časa tam, ampak je bilo tako dobro biti sam, prav pasalo mi jeuser posted image .

Rižko a to je slikca od prejšnjega rižka?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
2.2.2009 8:56:23   
tinuška
Oj Rižko! user posted image

Tudi ti ne maraš zime?user posted image

Pregled imaš danes?user posted image  SUPERCA! To bo še luštn... Ja, pri 5 tednih bi se rižko že moral videti... Bosta kakšno rekla! Tako na 4 oči! Samo trebušček bo vmest!user posted image user posted image  Gre tudi dragi s tabo?
Tudi moj dragi ima bližnje srečanje s knjigami danes... Pa še 3 tedne ga bo imeluser posted image . Jaz pa samevam doma.

Evo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tele so za srečo! Upam, da jih je dovolj! Če ni bomo pa še kakšno dodali!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
2.2.2009 8:58:53   
Anonimen
Ne, Tassi to je slikca iz RR. Kaže, da sem v 5t in slikca iz UZ-ja je. Pa sm jo prilimala, da vam pokažem, da lahko da bo dons poklepetala z Rižkotom. A veš? Dosti jih pravi, da se ne vidi nič... To je dokaz, da se. Od Rižija je nebi kr limala po forumih veš... Nikakor.

sonček85
HVALA ti .... ja veš, komaj čakam in verjamem, da bo čist ok. Sam si srčno želim, da ciste nebi blo več. Zna bit ovira pri porodu in take sm brala. SKratka vsega boga piše. Bom se javla, bom, bom... Lep dan mej.. ti k maš malo brciko že v bušiju. Mami naša. Že veš kaj boste mel v hišici? Pa imena...?? Si mela kake težave?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
2.2.2009 8:59:12   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Tudi jaz ne maram več zime, saj imam rada snega pa to, samo more bit še malo sončka da pride do izraza, ne pa tole oblačno sivo vreme bljak. Bom začela štrajkat.

Tassika - zapri se v vinsko klet, gladovno štrajkaj in odklanjaj vodo...user posted image user posted image user posted image  A bi šlo? user posted image user posted image user posted image  
Saj bo te zime kmalu konec - UPAM!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
2.2.2009 9:03:26   
Anonimen
Faca si , tinuška. Uuu kok pikapolonic... Vse jih bom zbasala v žepe in grem na pregled. user posted image  Ja, rekla bova kakšno oštro..., da se bo ustrašil in me ubogal. user posted image  Očitu ni potrebno it danes zraven... Neki se je bunil ampak ga ne rabim danes. Bo... , če bo vse ok... šel z menoj tm v 9-10t, pa potem na nuhalno pa tko... Na te ta bolj konkretne preglede. Ma pa jutri izpit in bom še njemu par pikapokic porinla v žepe. Hvala ti, zlata si.
Zima mi je pa mim..., ne prenesem je. SPloh pa te vožne v zimi in ta folk, k ne znajo vozit sam če kapljica pade z neba. Sm dons rabila spet več kot uro do šihta. Sm kinkala.
Kaj pa ti..? Samček si??

(odgovor članu tinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
2.2.2009 9:09:02   
tassika
Bi šlo, samo v sodih bi moglo biti kaj sladkega ala rumeni muškat pa bi nekaj časa preživelauser posted image .

Rižko poročaj kako bo na pregledu, držim pesti.

Tinuška ti pa kar čvekej, meni je blo tudi dolgčas ko sem bila na bolniški sem cel teden visela na RRuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
2.2.2009 9:09:39   
tinuška
Rižko: Ja, jaz pa samevam. Ampak mal DVD-je gledam... Sej veš - po tistem obisku v KC mi pripada cel teden poležavanja,lenarjenja in podobnih traparij. Ampak mi na vsake toliko že kar malo paše! Do takrat, ko bo treba v službo se bom ravno lepo navadila!user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
2.2.2009 9:12:26   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Bi šlo, samo v sodih bi moglo biti kaj sladkega ala rumeni muškat pa bi nekaj časa preživelauser posted image .

Rižko poročaj kako bo na pregledu, držim pesti.

Tinuška ti pa kar čvekej, meni je blo tudi dolgčas ko sem bila na bolniški sem cel teden visela na RRuser posted image

ja, ja tudi jaz bi bila v kleti z muškatom v sodih!!user posted image user posted image user posted image

In tole čvekanje mi kar gre. zgleda, da bom tudi jaz kar članarino za kakšno leto, dve ali več vplačala na RR!user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
2.2.2009 9:19:11   
Anonimen
tassika.. probaj raje SLADKI muškat. O šit mava pa podobn okus... Muškat ampak sladki ga rula.... Sam zdej ga bom pa sam po kapljicah. Odrečem se ne!!
Ja, ti poročam... za pregled..
A sta se s tvojim kej pomenla al je ostal na štrajku? Jst tud nism preveč navudšena nad familijarnimi obiski in ... brrrrrrrrrrr...., ne ne bom pisala, znam napisat preveč. Kdaj maš kej preglede?? Aja, hvala za pestke.user posted image

tinuška
Uživaj, počivaj. Men je blo full good, ko sm bla doma. Takrat sm bla u bistvu privič odkar sva se vselila v bajto... saaama, samcata in sm se lahko bolje spoznala z pojstlo in sedežno, tv-jem ter kuhinjo in ostalimi ne človeškimi družinskimi člani... user posted image  Nism tok jokcala... Je blo težko it nazaj v službo... , veš? No, odvisno kje in kaj delaš in seveda s kom. brrrrrrrrr.... Joj, upam, da pride dan in se nasmejim in povem novičko....

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
2.2.2009 9:29:05   
sonček85
rižkoo:tudi jaz navijam da ciste ne bo več in ne verjemi vsemu kar piše ,čim manj bereš bolje je ,ker potem si v strahu.Jaz poslušam mojo  G in sem takoj pomirjena.
Ja naš mali nagajivček je pa začel brcat veselo mami v rebra že ob 4.15 in potem spet ob 7.30 da je dal vedet da bo potrebno vstat a mami se ni dala in še spala lepo sladko 1 uro dalje.user posted image Je pa to naš mali nagajivček Aleksander.Na začetku malo ,sem opisala par dni nazaj k me je maj spraševala ,potem pa srečno do sedaj (trkam na les)na začetku pa seveda brez slabosti in bruhanja,samo mleko mi je malo škodilo in sem se počutila zmatrano po njemu in čudno ,pa sem spila potem koazrec vode pa je bilo boljeuser posted image ,sedaj ga spet lahk pijem kot prej ,po pol litra do liter na dan ,če je nujauser posted image user posted image user posted image

Kdaj pa imaš pregled?Da držimo pesti in navijamo zate da boš videla malega Rižka ,ter da dobiš slikicouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.2.2009 9:30:38 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
2.2.2009 9:40:25   
galea
pozdravljena Rižko. Vidim, da imaš ti tudi danes pregled zako kot jaz. Jaz imam sedaj 8 tednov. Vidim, da ti še vedno ni nič slabo. Bodi srečna. meni je namreč od 5 tedna nenormalno. Sem že kar nekaj shujšala, tako, da mi sploh ni nič videti. Glede na to, da je to za mene tretja nosečnost, trebuščka pa še čisto nič. Tako da še vedno nobeden razen moža in pa moje mame (njej sem morala povedat, da mi ne kuha stvari, ki mi ne pašejo) ne ve. Tudi jaz se veselim že današnjega pregleda, da vidim, če je vse okej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
2.2.2009 9:40:28   
tassika
Uf ja samo d aje sladko vino, imam doma zdele eno mešanico, rumenega muškata, zelenega slivanca in sivega pinija mnjami kako je to dobro.
Rižko sicer pa kakšen deci ga pa tudi v nosečnosti priporočajo za kri user posted image .

Jaz imam pregled v torek čez 1 teden za ostalo pa še ne vem, ker vse zvem sproti. Se moram pa danes naročit k okulistu se mi spet nekam sumljivo megli vid.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
2.2.2009 9:54:24   
Anonimen
galeaaaa, pozdravljena!
Oo kok lepoo, da se mi javiš. Mi boš takoj napisala, če je vse ok s teboj in piko malo. Ja, je dobr občutek, če veš.. da boš pregledan user posted image . Mu bom dons kr sto vprašanj postavla..., no mogoče pa res kakšnega manj.user posted image
Ne, meni res ni nič slabo..., nič.., nobenih znakov razn tega, da grem mejčkan večx lulat. To je pa to. Ne hujšaj preveč, to ni ok. Jst sm tud drobcana, pa se bo hitro poznalo mi. Sicer mam trebuh napihnjen, kot bi bla v 12t. Sam nič ne vidijo...user posted image
Le jej, prosim. Na silo, če treba. Jst zajtrka nikol ne jem.., zdej pa brez banane al pa jogurta v torbici sploh ne grem od doma.
Javi se.

Aja, Tassi itaq, da za kri je treba kaj spit. Pregled maš pa kmalu.., komaj čakam, da vidimo kaj bo pri tebi. A slončkata že kej?!user posted image  Mislim a smeta? Sorry, če ga firbcam sam tko... vem, da je blo prepovedano, ne?

sonček85
Lih so me klicali iz te moje ginekološke klinike. Da preverijo, če drži današnji datum, ker sm bla naročena za 9.2. Sm vprašala, če majo izvide in.. je brskala in jih našla... Je rekla C1 za pap test, a sm prv razumela? Nič hudega baje, vse ok... naročena naj bi bla na pregled po 9 mesecih. Jeeeeeeeee....., zdej bom pa kr večx vmes skočila.., nepredvidena nosečnost.. user posted image  Dons še zvem podrobnosti...
Ej, sm optimistična do konca... Ma noben mi ne vzame tega optimizma...

Mravljica, Twixy... , maj2009.... zveeestaaaaaaaa..., kje steeeeeeeee??? Zaspanke user posted image

(odgovor članu galea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
2.2.2009 9:55:36   
pilotina
Rižkoo...močno stiskam pestke, da boš danes videla vajinega Rižka in da bosta malo poklepetala user posted image

čestitam Galea user posted image ...te razumem popolnoma glede slabosti...meni se je tudi začela v 5 tednu in sem do 8 tedna shujšala 9 kg...ni je bilo stvari, ki bi jo lahko dala v usta...voda mi je obračala...uf, sem mela res hudo slabost...upam, da te čimprej mine 

tassika...boš vidla, en za drugim bojo šli zile pregledi, pol pa aprila...akcija user posted image user posted image
kaj nosiš očala

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
2.2.2009 10:04:01   
tassika
Itak da bodo šli, saj pravim za polip se mi že dozdeva da ga ni več, ker pravijo da povzroča vmesne krvavitve in lani sem jih še imela čez cel čas, zdaj pa nič več in upam, da je šel stranuser posted image .

Očala ja moja obvezna oprema že od drugega letnika srednje šole, sam se švercam mal z lečami sploh potem ko je lepo vreme, zdajle pozimi mi je pa vseeno.

Rižko že malo po malo, si ne upam kaj preveč, prvič zaradi tega da ne bi prišlo do česa nepričakovanega, noben mi ni povedal če se moj lahko naleze in si ne upam pol pa tko ene 2x na mesec pa se celo spraviva k zadevi in komaj čakam da je bo torek.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
2.2.2009 10:08:22   
galea
pilotina, kako dolgo so trajale tvoje slabosti? meni je že v obeh nosečnostih bilo slabo, samo tako kot pa mi je zdaj tretjič pa je groza. Ni stvari, ki bi mi bila dobra. Vse mi smrdi od čistil, do hrane. če se silim pa je še slabše, ker potem obvezno bruham.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
2.2.2009 10:27:11   
pilotina
galea...meni je bilo slabo stalno...od petega do desetega tedna...pol pa sem šla na čiščenje, ker je moja pikica nehala rasti
verjamem, da ne moreš nič jesti...večini je po jedi boljše...meni pa je bilo še slabše, če sem kaj imela v želodcu...tako, da te zastopim...si bila že na pregledu?...ne smeš preveč shujšati...no če še nisi nič gvorila z G bi bilo fajn, da ga pokličeš...ponavadi ko nastopi taka huda slabost dajo infuzijo
pravijo pa, da naj bi se slabosti nehale nekje do 16 tedna najkasneje, večini pa še prej...upam in želim ti, da bi te čimprej minilo...se mi kar smiliš, ker vem kako je bilo meni
osmi teden si ane

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
2.2.2009 10:32:51   
MAŠKA
Rižkooo, držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
2.2.2009 10:37:40   
Anonimen
HVALA MAŠI..., joj ko vidim tega tvojga Garfilda bi jokala..
tok je tak žaloostn...
Kako si kaj? Kaj novega?

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
2.2.2009 10:40:03   
malaMravljica
Punce dobro jutro.

Rizkoo zelim ti lepe novice danes na prgledu. Malega bos videla, samo bo res majhen, jaz imam slikco iz uz od zadnjic iz 5. tedna. Sem jo sla vceraj zvecer pogledat in lupcka dat, pa na vse vas nosecke sem se takrat spomlna.

Jaz danes sploh nisem nic optimisticna, mi dela slabo ze celo jutro. Prejle sem si sla kupit grozdje in sem malo pojedla, pa mi sploh ne gre, me je minil ves apetit. Sedaj je sicer malo bolje, zjutraj pa sem razmisljala ali grem bruhat in kako bom to izvedla user posted image  upam, da ne bo treba.

Vsem vam pa zelim en lep in topel dan.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
2.2.2009 10:42:30   
Anonimen
Na.., da ne bom sama se basala...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
2.2.2009 10:51:06   
Anonimen
malaMravljica, uuu se je začel? Kok sm za tabo..? Čaki, moram pogledat.. 1 teden. Jaooo..., še mal, še mal pa ti bom najbrž pojamrala...  Za enkrat pri meni nič. Vseeno bodi optimistična. To ti pikica, ki si si jo želela, dela.. user posted image
Evo neki zate..
user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
2.2.2009 10:52:11   
pilotina
punce, se vam da, me malo poslušati...drugi mi ne pašejo, vi pa...

sicer sem vam hotela narediti presenečenje, ker vem, da bi se ful veselile z mano...zdej pa ne morem več...mi je hudo...moj dragi se je pred časom odločil, da se vrne k meni domov in da ne gre več daleč proč...da bo z mano...in zdej, ko se je vse zmenil, da danes prileti domov, so mu rekli, da se ne bodo vezali v luko in da bo verjetno šele jutri zvečer lahko prišel domov...sej vem, da en dan razlike res ne zgleda toliko...meni pa se zdi, da bo to cela večnost...ufff...sem čisto na dnu danes...ni je stvari, ki bi šla tako kot si želim...črnogledo ali ne enostavno sm se odločila, da si nočem več nič toliko močno želeti...preveč boli, ko se ne uresniči...kako že pravijo, da je sreči treba odpreti vrata...ne vem...zgleda, da jih jaz ne znam...ne vem, mogoče bluzim...ampak vem kaj vse mi je šlo narobe od lanskega leta tako, da sem čisto out...s čim sem si vse to zaslužila ne vem, očitno sem si...nočem se smiliti sama sebi, sploh ne...ampak, vsakič ko se poberem, vsakič, čisto vsakič se zgodi ena taka, ki me spet totalno vrže dol
prejšnji teden sem se dala na štiri v službi, da sem lahko ta teden doma...zdej pa sem tu sama, dva dni dobesedno vržena stran...pa še kasneje si ne morem vzeti dopusta
pa še to...sploh nisem hotela gledati napovedi, ne nič...sem pa sestrici javila, da dragega danes še ne bo, pa mi je rekla, da samo, da pride srečno domov...da je včeraj gledala poročila, da kako vse stoji na letališčih zaradi vremenskih razmer
sem en mali občutljivček od vedno... sem pa močnen občutljivček, marsikaj prenesem...ampak vse ima očitno svoje meje...sesuta sem

punce hvala vam za poslušanje

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?