Anonimen
|
galeaaaa, pozdravljena! Oo kok lepoo, da se mi javiš. Mi boš takoj napisala, če je vse ok s teboj in piko malo. Ja, je dobr občutek, če veš.. da boš pregledan . Mu bom dons kr sto vprašanj postavla..., no mogoče pa res kakšnega manj. Ne, meni res ni nič slabo..., nič.., nobenih znakov razn tega, da grem mejčkan večx lulat. To je pa to. Ne hujšaj preveč, to ni ok. Jst sm tud drobcana, pa se bo hitro poznalo mi. Sicer mam trebuh napihnjen, kot bi bla v 12t. Sam nič ne vidijo... Le jej, prosim. Na silo, če treba. Jst zajtrka nikol ne jem.., zdej pa brez banane al pa jogurta v torbici sploh ne grem od doma. Javi se. Aja, Tassi itaq, da za kri je treba kaj spit. Pregled maš pa kmalu.., komaj čakam, da vidimo kaj bo pri tebi. A slončkata že kej?! Mislim a smeta? Sorry, če ga firbcam sam tko... vem, da je blo prepovedano, ne? sonček85 Lih so me klicali iz te moje ginekološke klinike. Da preverijo, če drži današnji datum, ker sm bla naročena za 9.2. Sm vprašala, če majo izvide in.. je brskala in jih našla... Je rekla C1 za pap test, a sm prv razumela? Nič hudega baje, vse ok... naročena naj bi bla na pregled po 9 mesecih. Jeeeeeeeee....., zdej bom pa kr večx vmes skočila.., nepredvidena nosečnost.. Dons še zvem podrobnosti... Ej, sm optimistična do konca... Ma noben mi ne vzame tega optimizma... Mravljica, Twixy... , maj2009.... zveeestaaaaaaaa..., kje steeeeeeeee??? Zaspanke
|