Anonimen
|
struumfiii..., neeeeeeeeeee, neeeeeeeeeeeee... , kaj naj drugega napišem?! Žalostna sm, res sm. Sao ne izgubi upanja... , maš čist prav bolš zdej, kot pa kasneje... čeprav sm upala, da nam vsem rata... Objemči zate, topel in iskren. Babe moje.. Tassika in Mravljica, itaq..., mata prav. Jst sm se sam slončkala in uživala... sm vas pa mela v mislih. Ni blo tko kot sm se bala..., blo je fenomenalno... Nalimala sm mu listke od 1-5, na vsakemu nekaj napisala... in moral je od prvega do zadnjega, da je prišel do presenečenja.... Učke so mu vn padle (sm jih ujela ). Tok me je objel, me dvignil... uuuuu.. kakšna želja je bla to... Se vidi, ko poveš to pričakovana novičko.... Skratka..., takoj pa tudi, da ga je strah. Sm rekla mene tudi ampak.. tokrat bom pozitivna.... Uglavnem, lepo, lepo in lepoooo.... Lenarla sva, jedla.. klepetala, filmčkala..... zdej je pa čas za kosilčka. Aja..Mravljica, svak je res carski... Joj... hodim po Mercatorju in... brez vozička, s košarico... skoz bolj polna je bla.. in skoz bolj teška in sm se spomnla, da sm nosečka in neeeee smem teško nosit in sm se mal zarotirala in vidla en brazen voziček s polno nekih kartonov... pa sm rekla.. ah.. in sm ga vzela.. in mojo poolno košarico lepo not položila... in porivam vozček, pa pride prodajalka za mano... in reče "Lahko vsaj kartone vzamem?" Sm pol pa pobegnila... tinuška, najlepše dobrodošla. Ti bo lažje z nami, ti garantiram.... Twixy, prej sm na brzino preletela.. saj ste prave čvekice moje.. in sm naletela na rogljičke... Veš kaj? Kupla sm jih... !! Mnjami... z lešnikovim polnilom. Tassi, pa torta?! Iiiiiiii pa na dopust greš prej... carsko. Boš na moj roj. dan uživala...
|