|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
31.1.2009 11:39:19   
twixy
hihihi..tinuska moj si bo pomoje kar odpocil zdaj,ko je v Anglijiuser posted image user posted image Sem jaz cisto ista.. Ampak mi pol on tut vrne,ko mene posilja sem in tja.. Se prav norca delauser posted image

Jaz sem pa zdaj gledala tenis.. Sem vbistvu navijala za Safino ampak je zmagala Serenauser posted image
Pa spravljam se likat ampak kar sedim za racunalnikom in bulim v ta RR user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 901
31.1.2009 11:51:51   
tassika

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo              (20.6.82) 26     Celje                28.01.2009user posted image
02. MalaMravljica (12.10.78) 30     EU                  22.01.2009 user posted image
03. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               xx.01.2009
08. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              xx.02.2009
09. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009       (18.6.84) 24    ok.Domžal           26.01.2009user posted image
11. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
12. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009
15. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11. 2. 2009
16. Tinuška                                                                   xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

PREGLED         PPD
MalaMravljica user posted image                                 10/2009
Maj2009 user posted image                                         10/2009
Rižko user posted image                                              10/2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti

< Sporočilo je popravil tassika -- 31.1.2009 11:53:12 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 902
31.1.2009 12:00:35   
tassika
Ojla punce, nisem čisto zadnja vstala, ampak sem si že dala delo z pralnim strojem, me moti vsaka umazanija ki jo vidim in tašča mi je pustila tak stroj da je groza in sem se lotila čiščenja. No ja saj to ni prva stvar ki sem jo tako podedvala, ni bila ravno mahnjena na čistočo, jaz pa nemaram umazanih stvari, sploh ker jih mislim še nekaj časa imet. Potem pa sem pekla bananino torto za sestrico, je imela včeraj roj.da.Za evidenco sem pa vstala ob 9-ih.

Pilotina prej je bil pa tukaj sonček, no ja še vedno se nekam malo kaže. A kavica je prijelauser posted image

Štrumf, veš kaj bo pa drugi mesec bolje, saj zato smo pa tukaj, da se bodrimo in se zabavamo, da nam čas hitreje mine. Vem pa da ti je bilo hudo kljub temu, da je bil + bolj šibek, meni bi bilo tudi. Držim pesti da drugi mesecuser posted image .

Tinuška, jaz sem te vseeno dala na seznam, ker si prijazna in čvekaš z nami, je bolje videti če si z nami. Daj še kakšne podatke da te imamo v evidenciuser posted image .

Twixy ne vem kaj je s tabo zdej, nehaj misliti pa bomo videle rezultat, drugače pa hitro v prvo lekarno, lahko da bo danes drugačen rezultat. V teh primerih se test ponavlja na 2 dniuser posted image .

Malamravljica tale tvoj svak je res facauser posted image .

Uf Rižko je pa zgleda še vedno v postelji zdaj ko je njen dragi prišel z Londonauser posted image .

Sonček na Zakintos pičimuser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 903
31.1.2009 12:24:41   
malaMravljica
Strumf user posted image  zal mi je, da se ta tvoja m tako heca. Ampak kar pogumno naprej, navijam za plus prihodnji mesec.

Tassika, tisto o Rizkici pa nisem pogruntala jaz, ceprav sem pa, priznam, cisto isto imela v mislih. Ocitno je veliki Rizkoo dobro sprejel novico, gospa Rizkova pa sedaj nima casa za nas. Kar naj uziva, ji privoscim.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 904
31.1.2009 12:27:33   
sonček85
strumf:kaj jaz to berem ,ne no user posted image user posted image user posted image Sem v mislih s tabo naslednji mesecuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 905
31.1.2009 13:30:38   
tinuška
Tassika - Kakšne podatke potrebuješ? (Upam, da bodo tile zadoščali: starost: 27 let, prebivališče: Ljubljana, v pričakovanju plusa: pojma nimam...user posted image ; čakam user posted image  (po abraziji) in potem BAJE še enouser posted image , potem je pa nočem več....user posted image user posted image user posted image težko je pa v tej fazi določiti datum. Bom pa definitivno obvestila, ko bom kaj več vedela)
Aha, HVALA KER SI ME DODALA NA SEZNAM.user posted image

Twixy: kaj za vraga pa tvoj dragi v Angliji dela? Upam, da kaj prijetnega...
Tenis si gledala?!user posted image  No, takrat, ko bom pa jaz napisala, da gledam tenis, pa to pomeni, da sem tik pred smrtjo... Vzrok smrti pa bo: dolgočasjeuser posted image user posted image user posted image

Zdaj  grem pa nazaj počivat in polnit baterije!user posted image

P.S.: tassika: je user posted image uspela?

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 906
31.1.2009 13:42:56   
twixy
tinuska moj dragi je sel k druzini v Angljo.. Sva se ravno prej slisala in je baje ful mrzlo. Pa tudi nekaj za sluzbo ureja tako,da mu pomoje ni dolgcasuser posted image
Hahahahaha... a ti pa bi kaar umrla od tenisauser posted image No jaz moram rect,da zelo rada gledamuser posted image Sploh,ko moski igrajo Federer:Nadal user posted image user posted image

Jaz si pa grem zdaj naredit piscancje meso v solati.. Mmmm je dobro touser posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 907
31.1.2009 13:46:22   
maj2009
strumf!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pestke za drug mesec!!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 908
31.1.2009 14:05:54   
Anonimen
struumfiii..., neeeeeeeeeee, neeeeeeeeeeeee... , kaj naj drugega napišem?! Žalostna sm, res sm. Sao ne izgubi upanja... , maš čist prav bolš zdej, kot pa kasneje... čeprav sm upala, da nam vsem rata... Objemči zate, topel in iskren.

Babe moje.. Tassika in Mravljica, itaq..., mata prav. user posted image  Jst sm se sam slončkala in uživala... sm vas pa mela v mislih.
Ni blo tko kot sm se bala..., blo je fenomenalno... Nalimala sm mu listke od 1-5, na vsakemu nekaj napisala... in moral je od prvega do zadnjega, da je prišel do presenečenja.... Učke so mu vn padle (sm jih ujelauser posted image ). Tok me je objel, me dvignil... uuuuu.. kakšna želja je bla to... Se vidi, ko poveš to pričakovana novičko.... Skratka..., takoj pa tudi, da ga je strah. Sm rekla mene tudi ampak.. tokrat bom pozitivna.... Uglavnem, lepo, lepo in lepoooo.... Lenarla sva, jedla.. klepetala, filmčkala..... zdej je pa čas za kosilčka.
Aja..Mravljica, svak je res carski...user posted image

Joj... hodim po Mercatorju in... brez vozička, s košarico... skoz bolj polna je bla.. in skoz bolj teška in sm se spomnla, da sm nosečka in neeeee smem teško nosit in sm se mal zarotirala in vidla en brazen voziček s polno nekih kartonov... pa sm rekla.. ah.. in sm ga vzela.. in mojo poolno košarico lepo not položila... in porivam vozček, pa pride prodajalka za mano... in reče "Lahko vsaj kartone vzamem?" Sm user posted image  pol pa pobegnila... user posted image

tinuška, najlepše dobrodošla. Ti bo lažje z nami, ti garantiram....

Twixy, prej sm na brzino preletela.. saj ste prave čvekice moje.. in sm naletela na rogljičke... Veš kaj? Kupla sm jih... !! Mnjami... z lešnikovim polnilom.user posted image   

Tassi, pa torta?! Iiiiiiii pa na dopust greš prej... carsko. Boš na moj roj. dan uživala...user posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
31.1.2009 15:34:11   
malaMravljica
user posted image  user posted image  user posted image  Rizkoo je iz postelje prilezu.
In Rizkoo, poglej malo ta tvoj ticker, meni pri tvojem ne pokaze nic. Pa bi moral, ker me itak vedno firbc matra za vse nas nosecke kolk se rabjo ansi mali, da na svet pokukajo. Rizkoo in Maj, to je tisti trenutek, ko bomo tulile od bolecin user posted image   user posted image  user posted image  
Si te kar predstavljam ob kraji vozickauser posted image  user posted image  user posted image  ma si ti faca. Jaz pa ze vem, da morem iz preventive kar voz vzet, da ne tovorim kosarice.

Ja punce, ta moj svak je zakon. Jaz mu sicer recem kar moj najljubsi brat tukaj. Sploh si ne morete predstavljat, ko sem ustala, ker sva midva ze sla, za njegovo stolico ni bilo lih tolk full prostora, ampak dovolj, pol se je prepozno spomnu in se je opraviceval, ker sem mogla ne tako na komot mimo it. Kolk je bil smesn. No, in zdej vesta moja sestra in brat od mojga. Oba obljubila, da bosta tiho, bomo videli kdo bo res tiho. Mah jaz naivno verjamem, da kar oba.

Jaz cakam, da mi moj eno vreco prinese, delam cistko in nekaj zadev gre v garazo.

Se eno vprasanje. Da lahko eno kavo na dan, to mi je jasno. Kaj pa ce bi kdaj dve spila? To tudi gre a ne, ker sem ratala ena kofetarca in sedaj imam krizo ob pomankanju kave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
31.1.2009 15:40:01   
tinuška
Rižko: sej vidim, da je z vami zelo luštno!user posted image  In čestitke!user posted image user posted image user posted image
Zdaj se pa le pazi in se pusti razvajati 100%... vse bo O.K.! Pa negativne misli STRAN! Če te popadejo pa kr kaj na RR napiši!!user posted image  

Twixy: Sicer sem že slišala za zgoraj omenjena  tenisača (in mislim, da je tisti Nadal kar user posted image ) ampak mi je ta šport še vedno tako zelo tuj in dolgočasen... Mi je pa tvoj okus za hrano toliko bolj pri srcu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
31.1.2009 15:46:46   
twixy
hello babuskeuser posted image

Konec skrbi in upanjauser posted image Mene je obiskala user posted image ... Sem samo nekaj mokrega zacutila in sem tocno vedela zakaj gre. Sem po tihem pricakovala in sem cisto vsakdanje odreagirala. Zdaj moram pa se samo dragega poklicat,da morama spet user posted image user posted image ko pride domovuser posted image

rizkoo iii superuser posted image user posted image Sem vesela,da je tvoj dragi tako precudovito odregiral! No zdaj se moras kaj navadit na vozicekuser posted image Tako,da ga redno uporabljaluser posted image Cez 9mesecev se pa sploh ne bos locila od njegauser posted image

tinuska hahaha... Vazno,da imama isti okus za hrano,ki najbolj rediuser posted image user posted image Pa kaj,ce pa je to takooo dobrouser posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 912
31.1.2009 16:00:35   
tinuška
user posted image EEEEEEEEEJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj TWIXY!!! Lepo, da te ni preveč ganila user posted image !!! Jo kr en lep kl... gleda!! user posted image user posted image  Mogoče bo pa naslednji mesec... ali pa še malo počakaj - pa bova skupaj user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
kar se pa hrane tiče je pa itak tako - boljša kot je, bolj redi... user posted image user posted image user posted image  Ah dokler grem še v normalne hlače je čist O.K., ko pa to ne bo izvedljivo pa user posted image  in še več user posted image  (ha ha ha - zdej mi pade na pamet, ko do user posted image  ne smem...) in potem user posted image  kilogramčki...

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 913
31.1.2009 16:06:18   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška

user posted image EEEEEEEEEJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj TWIXY!!! Lepo, da te ni preveč ganila user posted image !!! Jo kr en lep kl... gleda!! user posted image user posted image  Mogoče bo pa naslednji mesec... ali pa še malo počakaj - pa bova skupaj user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
kar se pa hrane tiče je pa itak tako - boljša kot je, bolj redi... user posted image user posted image user posted image  Ah dokler grem še v normalne hlače je čist O.K., ko pa to ne bo izvedljivo pa user posted image  in še več user posted image  (ha ha ha - zdej mi pade na pamet, ko do user posted image  ne smem...) in potem user posted image  kilogramčki...

Hahahah...sej bos videla,ko bova noseci boma nonstop jedle taksne stvari ampak se boma lahko izgovarjale na user posted image v busijuuser posted image In ne bo nic narobe ce se boma redileuser posted image user posted image
Kdaj pa ti pricakujes + ?
Midva pomoje ta mesec ne boma kaj dosti user posted image v tapravih dneh.. Bomo pa potem naslednji mesec toliko vec delali,da bomo potem decembra dobili dojenckauser posted image

malaMravljica bom ju3 sestro poklicala pa jo zaslisala prav? Je danes prisla domov in pociva.. Jaz pa o tem vem se manj kot ti,se mi zdiuser posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 914
31.1.2009 16:20:57   
Anonimen
Sm skor pop******. Napisala sm vam vsega bogaaa... in mi zmrzne vse in se seveda zbriše...

mala lepa nosečka Mravljica..
Res sm sam lenarla... iii je blo lepoooo veš, pa še bo. user posted image  Ma ni mi jasno zakaj tickerja ne vidiš, če ga pa st vidim. Pa tko mam lepga medvedka... Nč, bom zamenjala, da boš lahko na tekočem.
Kar se kavice tiče. Hm.., jst pijem Nescafe vanilijo... skoz... polno mleka je not pa še z mlekecom jo nardim in je to to... Mlekec je pa dobr v nosečnosti. Se sam bojim, da se mi ne upre.... Za mlekom se pa zjokam..user posted image . Obožujem ga..
Dej povej mi, kdaj že prideš... Se mi sam zdi ali si neki pisala a ne?? Dej na zs ..

twixy... še malooo, še maloo.. pa boš za nami... , boš vidla. Boš ti vozička pred sabo tiščala.. user posted image .. Pa še prstančka boš mela.. iii boš lepaaa... Mlda poročena mamica...
Drugač pa...a ti meni nebi poslala slikice od male sestrine štručke..., dej nooo... pa ti pošljem en rogljiček... user posted image  Tko bi jo vidla..., tko mam rada te mejhne obrazke...

tinuška
ja.. skoz priracam na RR karkoli me že muči. Sej ti pravim.. smo prave prjatlce... zato pa si tudi ti pršla k nam..., te je pritegnila debata. Boš vidla kako se vzpodbujamo in... tolažimo... Ma moje RRajice... user posted image  Negativnih misli pa ni velik... verjamem, da tokrat pa bo mali Rižko ob meni... Mora bit, če ne bom tak jokc.., da vas bom zalila s solzami.

sonček85
Hvala za vzpodbudne besede. Prijazna si. Veš kot ena mamica naša si.... , ker si že tolk pred nami. To boš znala dat dobr nasvet. Aja, izcedka pa več ni.... Sm pa vesela, da mam že v ponedeljek pregled. Bom vsaj mal umirjena. Pa lahko sploh vidi kaj??? Ni prezgodaj? Skratka, dušica si.. Mami, ti kr bodi tukaj ..mene niti mal ne moti.. da si.user posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
31.1.2009 16:41:08   
maj2009
ojla punce!
jst sm pa mal dremuckala.
rižko!
meni tvoj ticker pokaže medija samo mal morm počakat!user posted image
zdej si me spomnla, da se morm odjavt od pregleda pri Možini v ponedeljek, ker mislm da se bo še premal vidl, pa tud dobr ni, če imaš preveč uz na začetku. tko mi je rekla g. tko da lahko greš moj terminuser posted image ob 17.15

no sm vedla, da bo tvoj bodoči očka čist navdušen!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
31.1.2009 16:43:33   
maj2009
o zdej maš pa drug ticker!user posted image
lepo!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 917
31.1.2009 16:46:26   
Anonimen
maj2009
Oooooo lej too noooo... , smola...!! Ti bi bla takoj za manooo..., noooo... Pa bi se vidle in...
Jst mam ob 16:45. Škoda. Baje je G res carski... je porodničar in skrben in pozoren in sej ti pravi... Je rekel naj kr takoj pridem, da nič ne bova čakala... Je dubu + pri meni..user posted image  Tvoja G je ok.., če ni pr njemu ostan sam mu reč, če te lahko sprejme na Leonišču kot osebni G....  Jst mam namen to naredit...
Povej mi kako si? Kej novga.., kej čutiš? Jst sm napeta za crknt... Nič slabosti, nič ničesar... Baje se v 5t vse to začne... jst nej bi bla zdej v tem...

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
31.1.2009 16:56:20   
maj2009
ja šit bi se pa res vidle! zdej me pa kr mal matra a naj grem al ne, sam jst nimam nobenih težav, razen to da sm fuuuull zaspana in se mi skos spi.
slabo mi ni, preveč apetita tud nimam, nobenga izcedka, samo na vsake tok cajta me mal stisne spodi, da vem da je user posted image v trebuščku. to je vse!
tud ko sm bla 1.user posted image nism imela nobenih problemov pol pa kr naenkrat na konc 12.t tko, da jst bom mela čudn občutek do 13t pol bo pa vse ok. sej veš mal bojo živčki delal!

ampak zdej bo vse ok! sm prepričana!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
31.1.2009 17:01:35   
Anonimen
maj2009
Ti kr bodi prepričana, tudi jaz sem. Pozitivno naprej. user posted image Za G pa res premisli. Unih 35 EUR ni nič u primerjavi s tem, da si zihr, da je ok oz. da ti en stručko pove kako in kaj... Jst ti svetujem, da pejt. Svetoval ti bo, se pogovoril.... Ne vem, sporoči kako se boš odločila.... pa se mogoče res srečava. Jst sm za., da si stisneva rokice in si zaželiva vse naj, naj.... user posted image
Grem mal pred TV... Lupčka

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
31.1.2009 17:07:31   
maj2009
sam zdej pa res ne vem a naj grem, samo glej, nebo mi nč novga povedu.
itak sm mela pregled 20.1. ko mi je rekla, da nekaj vidi v maternici, to je blo to, čeprou je misla na pregrado. to pomen, da je moja user posted image v maternici! druzga pa ne bo vidu. je še vse preveč majhno, lahko da še ne bo vidt srčka kako bije in bi bla samuser posted image .

sej bo hitro 2.3. no čez 1 mesec pa bom vidla svojouser posted image ko bo že velika!!
če se bom pa kej čudn počutla bom šla pa itak prej k g. na uz.

kaj mislte še druge punce? prosim za vaše mnenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
31.1.2009 19:18:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo
sonček85
Hvala za vzpodbudne besede. Prijazna si. Veš kot ena mamica naša si.... , ker si že tolk pred nami. To boš znala dat dobr nasvet. Aja, izcedka pa več ni.... Sm pa vesela, da mam že v ponedeljek pregled. Bom vsaj mal umirjena. Pa lahko sploh vidi kaj??? Ni prezgodaj? Skratka, dušica si.. Mami, ti kr bodi tukaj ..mene niti mal ne moti.. da si.user posted image

hvala tudi tebi za povratne prijazne in lepe besede.
Super da izcedka ni več user posted image user posted image user posted image user posted image in tako je prav ,ne smemo se pstit da nas kaj heca.
Še dva dni in imaš pregled.
Ja jaz k sem šla na pregled na sredo(zarad izcedka) k je bilo prvič se je videl samo mehurček  in da je plodek notri in potem v nedeljo je pa že srček lepo bil in delal tika taka ,hitro vem ja a tako je bilo,sem bila zelo pomirjena ,saj sem vedela da naše sonce raste user posted image user posted image user posted image in tako bo pri tebi ,ne skrbi.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
31.1.2009 19:53:43   
twixy
Ojla babe.

Evo mene iz sopingauser posted image Sem spet zapravljala.. Malo za dusouser posted image
Sem bila v peek&cloppenburg in si 2majcki privoscila in ene kavbojkeuser posted image Pol pa sem se sla v trgovino z cevlji in so bli eni ful hudi spicaki tam in sem si jih seveda mogla kupituser posted image   Tako,da sem danes kar nekaj € zapravila user posted image

Kaj pa ve kaj pocnete v Sloveniji? Se kaj pametnega dogaja?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 923
31.1.2009 19:54:22   
twixy
Aha, rizkoo a si dobila ZS?

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 924
31.1.2009 20:05:01   
Anonimen
Twixy
Zapravljivka mala.... user posted image  Jst sm tud taka, ko moje polovičke ni...
Ne zs-ja ni.
Mi tukaj v Sloveniji bomo jedli rogljičke in pili vrooočega mlekaaa.. mnjamiiii....

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?