Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:35:55
|
|
|
|
drobtinica29
|
mala mravljivca ja maš prav ja, bom še morala kar 1 teden dopusta za vse tole prebrat v krajnsko goro grem, boma pa se kopat tud šla ja seveda, pa probala uživat 100 na uro, pa se za + borila ,... šele zdaj sem vidla da gre sašaš tud v kr. goro! kdaj pa greš, mogoče se še kje vidiva?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:37:42
|
|
|
|
malaMravljica
|
drobtinica ves kako se bosta s sasos prepoznali. Obe bosta zjutra povozeni, ker bosta ponoci prevec za plusek delali
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:38:40
|
|
|
|
drobtinica29
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:39:15
|
|
|
|
*manca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica drobtinica ves kako se bosta s sasos prepoznali. Obe bosta zjutra povozeni, ker bosta ponoci prevec za plusek delali
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:40:30
|
|
|
|
drobtinica29
|
punce dobre ste, zdaj ste me nasmejale kar do solz !
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:46:55
|
|
|
|
sašaš
|
Jaaaaaaaaaa, mi tudi v Kr. Goro. Ampak šele čez en teden. Ampak tam se ne bo več treba trudit za , zdaj je, kar je. Bom že kar test s sabo imela - verjetno ga bom delala že kakšen dan preden bi mogla dobit . Aja, Tinuška, včeraj sem te pozabila pozdravit.
< Sporočilo je popravil sašaš -- 31.1.2009 9:49:48 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:52:32
|
|
|
|
drobtinica29
|
no, pol pa se midva ne boma vidle, ker jaz pa grem v petek že proti domu! želim pa ti vseeno lep dopust! in pa da seveda zagledaš en velik +!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:53:09
|
|
|
|
maj2009
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica drobtinica ves kako se bosta s sasos prepoznali. Obe bosta zjutra povozeni, ker bosta ponoci prevec za plusek delali [/quote] drobtinica uživaj še zame!! jst sm si pa letos kupla nove pancarje, zdej sm pa kr žalostna ker ne bom več smučala. no sej neki sm sva bla za vikend na Rogli pa enkrat na Krvavcu. in to bo vse za letos! na žalost in na veliko veselje!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:56:01
|
|
|
|
*manca*
|
maj2009, boš pa pancerje za naslednjo leto prišparala. zdaj maš pod svojim srčkom večje veselje itak bo pa kmal tuki že nova sezona!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:56:55
|
|
|
|
drobtinica29
|
maj09 seveda bom še zate malo uživala! boš pa drugo leto spet smučala intoliko bolj uživala, saj pancerji te bodo počakali, pa smučke tud ti sedaj samo čuvaj tvojo pikico in jo čuvaj!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 9:59:59
|
|
|
|
sašaš
|
Hvala, Drobtinica! Vidva pa veselo ! Samo, da ne bo potresa v tistem koncu! Jaz smučala ne bom, se bom samo na tekaške spravila. Ma ne vem, kar ne upam na smuči, če bi bila slučajno res . Pa če fejst padem... Saj verjetno sem trapasta... Se bom zdaj pa preveč pazila. Greva zdaj z Elo malo na luft. Danes sva spet cel dan sami. Popoldne greva malo v šoping, upam, da mi danes uspe kaj zame kupit! Čau!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 10:03:49
|
|
|
|
maj2009
|
men se pa ne da it u lj.sm kr lena ratala! ja moja smučarska oprema bo zihr 2 sezoni počivala! če bo oktobra pol sigurno ne bom vidla krvavca še neki cajta! no mogoče spomlad z vozičkom?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 10:09:04
|
|
|
|
malaMravljica
|
ah, moja oprema bo tudi zagotovo dve sezoni pocivala. pa mi je cist vseeno, nee... se veseli me, da ne smem smucat, ker sem nosecka. Mogoce drugo sezono proti koncu, bo oci mal z vozickom laufal, pa se bom se jaz enkrat po progi spustila. punce, en dopis pisem in ga hocem na emailu poslat pa ne greeeeeee. ze 5x napisala, pol pa napako javi. ta email je tolk blesav, neuporaben pa se napake javlja. ga bom pocasi skenslala.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 10:16:18
|
|
|
|
maj2009
|
nč punce moje! jst vas zapuščam za par urc, pol se pa popoudne spet javm! pridne bodte!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 10:18:20
|
|
|
|
malaMravljica
|
maj, pejdi si moj ticker se prej pogledat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 10:55:27
|
|
|
|
twixy
|
jutro pucne! Ve pa ste prave cvekice v jutranjih urah Jaz pa komaj gledam malaMravljica hihihi...dobis slikice Mam nove zdaj Joj daj kupi mi ti ta test,ce mas srecno roko ker si fuuul zelim zagledat +++... Skoda,da nisma blizje bi se ze zdaj organizirale ker ocitno mam jaz nesreco z testi tinuska ja hotela sem ti slikico poslat,da bi vidla kako dobro jem Ampak sem pol malo zasustrala ker sem sla spat in cisto pozabila na tebe Mi je pa tvoj dragi ziher hvalezen,da ni rabil v trgovino letet sasas upam,da v Kr.gori zagledas .. Drzim pesti! In uzivaj Oooo nosecke kako lepe tickerje imate So mi ful vsec Nooo...moje M. se kar ni Tako,da bom mogoce se danes 1test kupila pa ju3 probala,ali pa ze danes.. Ampak se mi zdi,da imam kar malo strahu,da bi bil spet -
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 11:01:42
|
|
|
|
malaMravljica
|
joj, bi ti sla zdej po test, samo v tem trenutku ne morem. Ce zdrzis par dni, mi daj naslov na mail, pa ti bom testek po posti poslala. to z veseljem naredim zate! sicer pa, ce si mi kaj podobna je tale tvoja izvedba : "Nooo...moje M. se kar ni Tako,da bom mogoce se danes 1test kupila pa ju3 probala,ali pa ze danes.. Ampak se mi zdi,da imam kar malo strahu,da bi bil spet - " izgledala tako, da si ze sibala po test in sibas nazaj iz lekarne in ga bos zdej zdej naredila tako je s testi pri meni. recem jutri zjutraj naredim in ga ze tecem iskat in takoj odpakirat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 11:02:39
|
|
|
|
pilotina
|
jutro dekleta...kako lepo čvekate , pridne ste počasi se prebujam...že tri ure ...ampak zdej res, grem si kavico skuhat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 11:08:06
|
|
|
|
pilotina
|
nosečke naše, imate zeloooo lepe tickerčke
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 11:09:39
|
|
|
|
strumf
|
čav punce. moram vam sporočiti žalostno novico. včeraj me je vseeno obiskala . tako da je bil tisti plusek kratkotrajen . sem bila cel dan na WC, ker mi ni bilo jasno. ampak zvečer, pa je že bilo to to. tako da vas prosim, da me obarvate nazaj v črno. in upam, da bo drugi mesec boljše. plusek je bil sicer bolj malo viden, ampak sem ga delala tisti dan ko bi M mogla priti, ampak se mi je očitno zopet ciklus podaljšal (neredne), tako da je to to. vsem srečkam nosečkam želim zdravo nosečnost navijam za vas punce moje , midva z dragim pa greva v nove boje.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 11:14:29
|
|
|
|
*manca*
|
strumf tako mi je hudo! res mi je žal.... ne vem kaj naj ti napišem.... res mi je hudo....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 11:16:51
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina jutro dekleta...kako lepo čvekate , pridne ste počasi se prebujam...že tri ure ...ampak zdej res, grem si kavico skuhat Jutrooo!! Si skoraj kot jaz Brez kavice zjutraj sploh gledat ne morem
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 11:17:56
|
|
|
|
twixy
|
Ojojojojjj stumf Brez besed sem.... Resnicno nevem kaj naj napisem
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 11:22:47
|
|
|
|
strumf
|
hvala punce. sej ni tako hudo, ker mi je bil tisti + mal čuden, pa še občutek sem imela kot da se bo vsaki čas nekaj vlilo. tak da sem bila kr živčna. potem pa ko sem vidla kri, pa sem rekla boljše da sedaj, kot pa kasneje. tako da sem kr nekako pričakovala da ne bo o.k. nisma nobenemu povedala, tako da ni problemov z razlago. v prihodnje pa bom sigurno delala test en teden kasneje. mam tak čudne cikluse .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 31.1.2009 11:33:50
|
|
|
|
tinuška
|
Spet jaz! ja vidim, da sem zjutraj izgubila medaljo... Joj, joj... še dobro, da ni bila zadnja tekma! Strumf - NE SEKIRAJ SE PREVEČ! (čeprav mi je žal da ni... ) Naslednji mesec bo zagotovo bolje in bo tak debel ! Saj sama izdelava je pa kar zabavna, a ne?! Twixy - tale tvoja tečka je tudi že nadležna?! Reči ji naj ne prihaja več!! In res upam, da si .... In moj dragi ti je zagotovo hvaležen! Bogega reveža cele dneve sprehajam sem ter tja... Ampak nič zato - mi bo že vrnil! (po moje že komaj čaka) Jaz pa za spremembo od vaju že komaj čakam ! Upam, da me čimprej obišče!!! Punce moje - vi ste pa res face! Prav VSE!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?