|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
31.1.2009 9:35:55   
drobtinica29
mala mravljivca ja maš prav ja, bom še morala kar 1 teden dopusta za vse tole prebrat user posted image  user posted image  user posted image

v krajnsko goro grem, user posted image  user posted image   boma pa se kopat tud šla ja seveda, pa probala uživat 100 na uro, pa se za + borila user posted image ,...

šele zdaj sem vidla da gre sašaš tud v kr. goro! kdaj pa greš, mogoče se še kje vidiva? user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 876
31.1.2009 9:37:42   
malaMravljica
drobtinica ves kako se bosta s sasos prepoznali. Obe bosta zjutra povozeni, ker bosta ponoci prevec za plusek delali user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 877
31.1.2009 9:38:40   
drobtinica29
user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 878
31.1.2009 9:39:15   
*manca*

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

drobtinica ves kako se bosta s sasos prepoznali. Obe bosta zjutra povozeni, ker bosta ponoci prevec za plusek delali user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

Neposredna povezava do sporočila: 879
31.1.2009 9:40:30   
drobtinica29
punce dobre ste, zdaj ste me nasmejale kar do solz user posted image  user posted image  user posted image  !

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
31.1.2009 9:46:55   
sašaš
Jaaaaaaaaaa, mi tudi v Kr. Goro. user posted image  Ampak šele čez en teden. Ampak tam se ne bo več treba trudit za user posted image , zdaj je, kar je. Bom že kar test s sabo imela - verjetno ga bom delala že kakšen dan preden bi mogla dobit user posted image .

Aja, Tinuška, včeraj sem te pozabila pozdravit. user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 31.1.2009 9:49:48 >

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 881
31.1.2009 9:52:32   
drobtinica29
no, pol pa se midva ne boma vidle, ker jaz pa grem v petek že proti domu!

želim pa ti vseeno lep dopust! user posted image   in pa da seveda zagledaš en velik +!user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 882
31.1.2009 9:53:09   
maj2009
 IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

drobtinica ves kako se bosta s sasos prepoznali. Obe bosta zjutra povozeni, ker bosta ponoci prevec za plusek delali

[/quote]
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drobtinica uživaj še zame!!

jst sm si pa letos kupla nove pancarje, zdej sm pa kr žalostna ker ne bom več smučala. no sej neki sm sva bla za vikend na Rogli pa  enkrat na Krvavcu. in to bo vse za letos! na žalost in na veliko veselje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 883
31.1.2009 9:56:01   
*manca*
maj2009, boš pa pancerje za naslednjo leto prišparala. zdaj maš pod svojim srčkom večje veselje user posted image itak bo pa kmal tuki že nova sezona!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 884
31.1.2009 9:56:55   
drobtinica29
maj09 seveda bom še zate malo uživala! user posted image

boš pa drugo leto spet smučala intoliko bolj uživala, saj pancerji te bodo počakali, pa smučke tud user posted image

ti sedaj samo čuvaj tvojo pikico in jo  čuvaj!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 885
31.1.2009 9:59:59   
sašaš
Hvala, Drobtinica! Vidva pa veselo user posted image ! Samo, da ne bo potresa v tistem koncu! user posted image

Jaz smučala ne bom, se bom samo na tekaške spravila. Ma ne vem, kar ne upam na smuči, če bi bila slučajno res user posted image . Pa če fejst padem... Saj verjetno sem trapasta... Se bom zdaj pa preveč pazila. user posted image

Greva zdaj z Elo malo na luft. Danes sva spet cel dan sami. Popoldne greva malo v šoping, upam, da mi danes uspe kaj zame kupit! user posted image

Čau! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 886
31.1.2009 10:03:49   
maj2009
men se pa ne da it u lj.sm kr lena ratala!user posted image

ja moja smučarska oprema bo zihr 2 sezoni počivala!user posted image user posted image
če bo oktobrauser posted image pol sigurno ne bom vidla krvavca še neki cajta!user posted image user posted image user posted image
no mogoče spomlad z vozičkom?user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 887
31.1.2009 10:09:04   
malaMravljica
ah, moja oprema bo tudi zagotovo dve sezoni pocivala. pa mi je cist vseeno, nee... se veseli me, da ne smem smucat, ker sem nosecka. Mogoce drugo sezono proti koncu, bo oci mal z vozickom laufal, pa se bom se jaz enkrat po progi spustila.

punce, en dopis pisem in ga hocem na emailu poslat pa ne greeeeeee. ze 5x napisala, pol pa napako javi. ta email je tolk blesav, neuporaben pa se napake javlja. ga bom pocasi skenslala.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 888
31.1.2009 10:16:18   
maj2009
nč punce moje! jst vas zapuščam za par urc, pol se pa popoudne spet javm!user posted image
pridne bodte!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 889
31.1.2009 10:18:20   
malaMravljica
maj, pejdi si moj ticker se prej pogledat user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 890
31.1.2009 10:55:27   
twixy
jutro pucne! Ve pa ste prave cvekice v jutranjih urahuser posted image Jaz pa komaj gledamuser posted image

malaMravljica hihihi...dobis slikiceuser posted image Mam nove zdajuser posted image Joj daj kupi mi ti ta test,ce mas srecno roko ker si fuuul zelim zagledat +++... Skoda,da nisma blizje bi se ze zdaj organizirale ker ocitno mam jaz nesreco z testiuser posted image

tinuska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja hotela sem ti slikico poslat,da bi vidla kako dobro jemuser posted image Ampak sem pol malo zasustrala ker sem sla spat in cisto pozabila na tebeuser posted image Mi je pa tvoj dragi ziher hvalezen,da ni rabil v trgovino letetuser posted image

sasas upam,da v Kr.gori zagledas user posted image user posted image .. Drzim pesti! In uzivaj user posted image

Oooo nosecke kako lepe tickerje imateuser posted image user posted image So mi ful vsecuser posted image

Nooo...moje M. se kar niuser posted image Tako,da bom mogoce se danes 1test kupila pa ju3 probala,ali pa ze danes.. Ampak se mi zdi,da imam kar malo strahu,da bi bil spet -

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 891
31.1.2009 11:01:42   
malaMravljica
joj, bi ti sla zdej po test, samo v tem trenutku ne morem. Ce zdrzis par dni, mi daj naslov na mail, pa ti bom testek po posti poslala. to z veseljem naredim zate!

sicer pa, ce si mi kaj podobna je tale tvoja izvedba :
"Nooo...moje M. se kar niuser posted image Tako,da bom mogoce se danes 1test kupila pa ju3 probala,ali pa ze danes.. Ampak se mi zdi,da imam kar malo strahu,da bi bil spet - "
izgledala tako, da si ze sibala po test in sibas nazaj iz lekarne in ga bos zdej zdej naredila user posted image user posted image user posted image  tako je s testi pri meni. recem jutri zjutraj naredim in ga ze tecem iskat in takoj odpakirat.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 892
31.1.2009 11:02:39   
pilotina
jutro dekleta...kako lepo čvekate user posted image , pridne ste

počasi se prebujam...že tri ure user posted image ...ampak zdej res, grem si kavico skuhat

Neposredna povezava do sporočila: 893
31.1.2009 11:08:06   
pilotina
nosečke naše, imate zeloooo lepe tickerčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 894
31.1.2009 11:09:39   
strumf
čav punce. moram vam sporočiti žalostno novico. včeraj  me je vseeno obiskala user posted image . tako da je bil tisti plusek kratkotrajen user posted image user posted image . sem bila cel dan na WC, ker mi ni bilo jasno. ampak zvečer, pa je že bilo to to. tako da vas prosim, da me obarvate nazaj v črno. in upam, da bo drugi mesec boljše.  plusek je bil sicer bolj malo viden, ampak sem ga delala tisti dan ko bi M mogla priti, ampak se mi je očitno zopet ciklus podaljšal (neredne), tako da je to to. vsem srečkam nosečkam želim zdravo nosečnost navijam za vas punce moje user posted image user posted image , midva z dragim pa greva v nove boje.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 895
31.1.2009 11:14:29   
*manca*
strumf user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
tako mi je hudo!
user posted image user posted image user posted image
res mi je žal.... ne vem kaj naj ti napišem.... res mi je hudo....user posted image user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 896
31.1.2009 11:16:51   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

jutro dekleta...kako lepo čvekate user posted image , pridne ste

počasi se prebujam...že tri ure user posted image ...ampak zdej res, grem si kavico skuhat

Jutrooo!! Si skoraj kot jazuser posted image   Brez kavice zjutraj sploh gledat ne moremuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 897
31.1.2009 11:17:56   
twixy
Ojojojojjj stumf   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Brez besed sem.... Resnicno nevem kaj naj napisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 898
31.1.2009 11:22:47   
strumf
hvala punce. sej ni tako hudo, ker mi je bil tisti + mal čuden, pa še občutek sem imela kot da se bo vsaki čas nekaj vlilo. tak da sem bila kr živčna. potem pa ko sem vidla kri, pa sem rekla boljše da sedaj, kot pa kasneje. tako da sem kr nekako pričakovala da ne bo o.k. nisma nobenemu povedala, tako da ni problemov z razlago. v prihodnje pa bom sigurno delala test en teden kasneje. mam tak čudne cikluse user posted image .

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 899
31.1.2009 11:33:50   
tinuška
user posted image user posted image  Spet jaz!

ja vidim, da sem zjutraj izgubila medaljo...user posted image  Joj, joj... še dobro, da ni bila zadnja tekma! user posted image user posted image user posted image

Strumf - NE SEKIRAJ SE PREVEČ! (čeprav mi je žal da ni...user posted image ) Naslednji mesec bo zagotovo bolje in bo tak debel user posted image user posted image ! Saj sama izdelava je pa kar zabavna, a ne?! user posted image

Twixy - tale tvoja tečka user posted image  je tudi že nadležna?! Reči ji naj ne prihaja več!! user posted image  In res upam, da si user posted image .... In moj dragi ti je zagotovo hvaležen! Bogega reveža cele dneve sprehajam sem ter tja... Ampak nič zato - mi bo že vrnil! (po moje že komaj čaka)

Jaz pa za spremembo od vaju že komaj čakam user posted image ! Upam, da me čimprej obišče!!!user posted image

Punce moje - vi ste pa res face! user posted image user posted image  Prav VSE!!!user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?