|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
30.1.2009 20:02:39   
twixy
Evo moji rogljicki so peceni tako,da grem zdaj v napaaaduser posted image user posted image user posted image
Pa pred TV sem si sposodila grozljivko upam samo,da me ne bo prevec strah glede na to,da sem samauser posted image user posted image

tassika ejj..to pa sploh ni vec tako dalec.. No ravno blizu tudi ne,ampak ze boljse kot pa cakat do septembrauser posted image

tinuska no vidis pa si ze dobila delo,ko je tvoj prisel domovuser posted image A bos malo rogljickov?? Ti jih posljemuser posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 851
30.1.2009 20:46:35   
sašaš
Ojla, Babuške! user posted image

Zdaj sem pa že boljše volje! Po mojem sem bila za povrhu vsega malo vremenska - kot kakšna tečna stara baba. user posted image  Pa vikend je pred vrati in sem takoj bolj user posted image ! Se bom naspala. Na srečo je moja čebela zaspanka in se za vikend vsi dobro naspimo.

Vidim, da kar vse po vrsti veselo hodite v gledališče. Super! Midva tudi greva večkrat. Nazadnje sva gledala Briljantino v Tivoliju in sva bila razočarana. Pa še rit mi je skoraj zmrznila.

Jaz sem tudi včeraj dopust vplačala. Ampak ta dopust je tik pred vrati. Naslednji teden šibamo v Kr. Goro, na snegca. user posted image  Se pravi, da bom tam zvedela, ali bo user posted image  ali user posted image .

Zgleda pa, da pri meni že psiha deluje! Imam takšne bolečine spodaj - kot v user posted image . Ker po parih dneh pa res še ne more bit konkretnih znakov. user posted image  Upam, da nimam kakšnega vnetja. user posted image

Nosečkice, pazite nase in lahko nočko vsem! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 852
30.1.2009 21:54:13   
twixy
Nic punce jaz grem spat.
Ze na velikooooo zehamuser posted image user posted image user posted image In imam komaj oci odprte,ceprav sem prejle spala 3ure...

user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 853
30.1.2009 22:29:29   
*manca*
punce, grem tud počas spat!
lahko noč in kaj lepga sanjajte!

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 854
30.1.2009 22:44:21   
tassika
Evo tudi jaz grem spat, sem gledala en težek film in grem z svojimi mislimi vodoravno.

nočko

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 855
31.1.2009 7:33:29   
maj2009
dobro jutro!!! dons sm pa prvauser posted image user posted image user posted image .
kako ste?
jst sm dons prou dobr spala.
zdej si morm pa lase umit pol grem pa prot lj, sm dons sama doma, ma moj obveznosti.

čau čau! pridne bodte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 856
31.1.2009 8:47:52   
maj2009
mojmuuser posted image pa od dons že srčk bije!!!user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 857
31.1.2009 9:09:30   
malaMravljica
Maj09  dobro jutro! Jah, navijacice so ene zaspanke, me nosecke resujemo cast strani, da nismo zaspanke user posted image user posted image user posted image
Kako pa ves, da mu ze srcek bije, si dobila podatek na kaksni strani? Ker mojemu bi po podatkih ta teden tudi moral zacel biti, joj pol bosta pa dva srcka v meni bila, suuuuper! Jaz tudi gledam te spletne strani in slikce teh malih bejbijev, sem cist navdusena.

Pa ene par novih imamo na strani. Pozdravljene, ni lepo, da smo se spoznale tukaj na taki temi, bomo pa postale prave zaveznice. Pozitivno gledat naprej pa se bomo kmalu tudi vasih pluskov veselile. Sedaj pa pridno stiskajte pesti za nas nosecke, da bo tokrat z nasimi malimi vse ok, pa za tiste, ki nam sledijo, da plusek zagledajo.

Twixy, tebe moram pa okregat. Jaz sem namrec nosecka, se ne smem razburjat in srcek mi ne sme prevec utripat, to itak ves. Samo ko sem prejle prebrala, da je pri tebi ponavadi m kot urca tocna,, sedaj je pa se ni, to mi je dalo mislit, sem ze celo telenovelo napletla v glavi in mi je srce prav hitro bilo. Ma ti ne ves kako mocno si zelim, da bi ti plus zagledala. Ce hoces ti posljem tisti moj test, ki mi je se ostal, ti mogoce sreco prnese, al pa ti jaz enega kupim s srecno roko. Jaz sem sicer malo vrazeverna postala, tokrat morem ves cas imet se en test doma, pa tampone po vseh torbah. Zadnjic sem naredila se drugi test in tampone glih iz torb spravla, pol se je pa koncalo.
Twixy, jaaa se kaksno slikco. Pa sestri povej, da ima eno tko lepo hcerkico. Ce je slucajno ne rabi jo lahko kar meni da user posted image user posted image

Punce, moj svak me je vceraj okol prenesu. Zvecer smo se dobil na vecerji, sva midva z mojim  cel popoldne delala, da bo danes malo manj. In pol je rekel zakaj pijem vodo. Pri njem je namrec tako, da mi ponavadi nalije pol kozarca vina in pol mi ga cez eno uro odlije, ker je ze toplo in rece, da morem sveze imet. Jaz alkohol itak pijem po kaplcah. Je pa res, da po vecerji z njim ponavadi ramazzottija popijeva. In je spraseval zakaj mam vodo, ja sej drgac jaz vedno vodo pijem. Po, je pa rammazzottija naroco za vse in je gledal kaj bom naredila. Pol je reku, noseca si, ker nisem hotla pit. In sem se neli zmotavala vn, pol sem rekla pa psssssstt, nobenmu povedat in je reku, da ne bo. Punce ta moj svak je 2 m visok, zgelda en tak robustnes, samo se je tko raznezu pol. Takoj na uho vprsaal kater tedn, pol pa pazu, da me ne bi pomotoma v trebuh butnel, pa stolice mi odmikal stran. Na to bi se hitro lahko navadila.

Sem vam dala za brat sedaj, kaj. Uff, se to. Midva sva vceraj sla v korak s casom. Sva si koncno dvd player kupila, ga se nisva mela user posted image user posted image user posted image   pa novo tv za spalnco, stara se je pokvarla kaksen mesc nazaj. Zdej sva pa tko fency smency. si bom kupila dvd Friends in bom pol to gledala, pa Lost vse sezone, jupii

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 858
31.1.2009 9:13:25   
*manca*
Jutro, punce!

Kako ste danes? Jaz sem super. Naspala sem se pa tud.
Grem danes tudi v lj, staro mamo malo pogledat in k njej na kosilo.

sem premišljevala, če bi šla malo prej od doma in bi šla še na žale. malo me vleče, da bi šla v tisti park zvončkov prižgat en svečo za mojo pikico. vendar me je strah, da me bo to potolkel.... ne vem.... bo videla, kako bo, ko se bom proti lj pelala. svečko imam že dalj časa  kupleno....

punce, želim vam lep vikend!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 859
31.1.2009 9:16:51   
maj2009
ja fino si se mela učer malamravljica!

a ni ful dobr občutek, ko nekomu nehote poveš da siuser posted image , ane!

ja tvojmuuser posted image že 2dni srčk bije, sj ti v tickerju piše, buča!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 860
31.1.2009 9:20:42   
malaMravljica
Ojoj, pa sem res ena buca. Te buce me pa zaznamujejo zadnje case. Caki, ti dam neki na zs, ker mi je tukaj nerodno napisat. Te bom nasmejala.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 861
31.1.2009 9:21:45   
tinuška
Dobro jutro! Nisem ravno prva, sem pa druga.... user posted image user posted image user posted image  (srebrna medalja zame!!!  - juhuhu!!!!)

Twixy - prav zanimivo bi bilo videti, kako bi ti rogljički potovali do mene... Verajetno v takšni obliki, da bi me samo zdražili (kakšna slika...)user posted image  in potem bogi moj dragi... bi ga spet user posted image  v trgovino... Upam, da si se ti najedla. Grozljivka pa zgleda le ni bila tako grozna, če si (kakor sem jaz razumela) še pred zadnjim vpisom na RR pančala 3 ure.user posted image

Sašaš - upam, da v Kranjski gori zagledaš velik in debel user posted image user posted image !
(user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - za srečo! Stiskam pesti)

Maj2009 - A srček mu že bijeuser posted image ... Kako lepo... Zdaj pa le leti v Lj in se zabavaj!

tassika - tudi tebi v petek dišijo težki filmi? Tako kot twixy grozljivke? Groza!!!user posted image  Upam, da si vsaj spala dobro.

In DOBRO JUTRO vsem!!!user posted image user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 862
31.1.2009 9:23:01   
malaMravljica
Tinuska, tretja si, za rep si medaljo ujela user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 863
31.1.2009 9:24:01   
sonček85
jutro!!!!!!!!!
Tassika:bravo za vplačan dopust,kam gresta?
malamravljica:ti si se pa lepo včeraj imela ,le pusti se malo razvajatuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 864
31.1.2009 9:26:24   
maj2009
tinuška!
ha ha nisi druga! bronassta medalja je zate dons!user posted image
prva sm jst, druga je malamravljica in tretja si ti!
čestitke vseeno!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 865
31.1.2009 9:28:15   
*manca*
ne, ne tretja sem bila jaz.
zgleda smo vse naenkrat vstale in se priklopile na net user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 866
31.1.2009 9:29:06   
tinuška
Ja sej - sem tako dolgo pisala, da je še mala mmravljica notr padla! user posted image user posted image user posted image

Super! Saj je vseeno. Sem pa bronasta!! user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 867
31.1.2009 9:29:36   
malaMravljica
Joj pa res, Tinuska je celo brez medalje ostala. Ves, saj cetrto mesto tudi ni tako slabo user posted image

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
31.1.2009 9:29:49   
drobtinica29
jutro punce!!!

kako smo kaj?

jaz sem fullll dobro! grem jutri na dopust, juppppiiiiii!  user posted image user posted image user posted image

se greva z mojim mal odpočit user posted image .  punce Vas bom kar pogrešala,... user posted image  

no pa upam da ko pridem nazaj kaj lepih novičk preberem! 

uhhhhh, ko smo take čveke, bom tak rabila 2 dni da bom vse za nazaj prerala user posted image user posted image ...

lp

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 869
31.1.2009 9:30:46   
maj2009
malamravljica!
si me pa ornk nasmejala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 870
31.1.2009 9:32:00   
malaMravljica
drobtinica, dobro jutro. Kam pa gresta na dopust? Joj, ti kar zavidam, zihr so kaksne terme. Da bos pol vse prebrala bos pa spet dopust rabila user posted image user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 871
31.1.2009 9:33:16   
malaMravljica
ves, jaz sem pol sla nazaj v posteljo in malo jokala od bolecine, malo pa se smejala ob misli kaj mi je ratalo naredit.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 872
31.1.2009 9:33:33   
maj2009
men se zdi, da gre v kranjsko goro, ane?

Neposredna povezava do sporočila: 873
31.1.2009 9:34:32   
*manca*
drobtinica, kam pa gresta?sem ti tud kar mal velik fovž....
bi tud kuj šla se mal potepat.
sam bom mogla še mal počakat.

Neposredna povezava do sporočila: 874
31.1.2009 9:35:49   
malaMravljica
madonca ja, saj sem prej brala. Ena buca sem dons user posted image user posted image   vidis, smucat pa ne smem vec. pa v bazen tudi ni prevec priporocljivo, pa sauna tudi ne, joj pa na masaze ne pozabi drobtinica. Vse izkoristit, ok.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?