malaMravljica
|
Maj09 dobro jutro! Jah, navijacice so ene zaspanke, me nosecke resujemo cast strani, da nismo zaspanke Kako pa ves, da mu ze srcek bije, si dobila podatek na kaksni strani? Ker mojemu bi po podatkih ta teden tudi moral zacel biti, joj pol bosta pa dva srcka v meni bila, suuuuper! Jaz tudi gledam te spletne strani in slikce teh malih bejbijev, sem cist navdusena. Pa ene par novih imamo na strani. Pozdravljene, ni lepo, da smo se spoznale tukaj na taki temi, bomo pa postale prave zaveznice. Pozitivno gledat naprej pa se bomo kmalu tudi vasih pluskov veselile. Sedaj pa pridno stiskajte pesti za nas nosecke, da bo tokrat z nasimi malimi vse ok, pa za tiste, ki nam sledijo, da plusek zagledajo. Twixy, tebe moram pa okregat. Jaz sem namrec nosecka, se ne smem razburjat in srcek mi ne sme prevec utripat, to itak ves. Samo ko sem prejle prebrala, da je pri tebi ponavadi m kot urca tocna,, sedaj je pa se ni, to mi je dalo mislit, sem ze celo telenovelo napletla v glavi in mi je srce prav hitro bilo. Ma ti ne ves kako mocno si zelim, da bi ti plus zagledala. Ce hoces ti posljem tisti moj test, ki mi je se ostal, ti mogoce sreco prnese, al pa ti jaz enega kupim s srecno roko. Jaz sem sicer malo vrazeverna postala, tokrat morem ves cas imet se en test doma, pa tampone po vseh torbah. Zadnjic sem naredila se drugi test in tampone glih iz torb spravla, pol se je pa koncalo. Twixy, jaaa se kaksno slikco. Pa sestri povej, da ima eno tko lepo hcerkico. Ce je slucajno ne rabi jo lahko kar meni da Punce, moj svak me je vceraj okol prenesu. Zvecer smo se dobil na vecerji, sva midva z mojim cel popoldne delala, da bo danes malo manj. In pol je rekel zakaj pijem vodo. Pri njem je namrec tako, da mi ponavadi nalije pol kozarca vina in pol mi ga cez eno uro odlije, ker je ze toplo in rece, da morem sveze imet. Jaz alkohol itak pijem po kaplcah. Je pa res, da po vecerji z njim ponavadi ramazzottija popijeva. In je spraseval zakaj mam vodo, ja sej drgac jaz vedno vodo pijem. Po, je pa rammazzottija naroco za vse in je gledal kaj bom naredila. Pol je reku, noseca si, ker nisem hotla pit. In sem se neli zmotavala vn, pol sem rekla pa psssssstt, nobenmu povedat in je reku, da ne bo. Punce ta moj svak je 2 m visok, zgelda en tak robustnes, samo se je tko raznezu pol. Takoj na uho vprsaal kater tedn, pol pa pazu, da me ne bi pomotoma v trebuh butnel, pa stolice mi odmikal stran. Na to bi se hitro lahko navadila. Sem vam dala za brat sedaj, kaj. Uff, se to. Midva sva vceraj sla v korak s casom. Sva si koncno dvd player kupila, ga se nisva mela pa novo tv za spalnco, stara se je pokvarla kaksen mesc nazaj. Zdej sva pa tko fency smency. si bom kupila dvd Friends in bom pol to gledala, pa Lost vse sezone, jupii
|