Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 14:17:54
|
|
|
|
tassika
|
Twixy seveda da lahko in to zelo močno, lahko pa tudi prehlad in antibiotiki, te tudi radi kaj zamešajo. Lahko pa da je tudi nekaj čisto drugega, boš mogla kar malo počakat pa bomo potem videli kakšno je tvoje stanje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 14:51:08
|
|
|
|
tinuška
|
Čao punce! Hvala vsem za sprejem.... Twixy: psiha itak dela svoje, antibiotiki prav tako... ampak čisto možno je, da kaj drugega dela svoje.... (držim pesti, da je to tretje...) In čestitke za: RIŽKO, MAJ2009, MALAMRAVLJICA IN STRUMF. Sem vesela, da ste v pričakovanju. Se moram pa še malo poglobiti v datume PDP. (lahko pa mi jih poveste, da jih ne bom po celem forumu iskala... ) Želim vam lep vstop v težko pričakovani vikend!! Lepo se imejte in poročajte o novičkah!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 14:59:51
|
|
|
|
pilotina
|
ojla tinuška ...ti kar bodi z nami...je prau fajn
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 15:01:39
|
|
|
|
tinuška
|
ja vidim, da ste kar taprave čveke!!! SUPER!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 15:19:28
|
|
|
|
Nogavica
|
tinuška, žal mi je za tvojo izkušnjo, in dobrodošla med nami. Mene pa danes tako križ boli, da je groza. Vsake toliko me začne zezat in me par dni drži. Upam, da bo kmalu minilo. Jaz pa grem danes s prijateljico gledat 5moških.com in se že fuuul veselim. Malo zato, ker sem si to predstavo res želela videt, malo pa zato, ker si čisto premalokrat vzamem čas zase, odkar sem mama, in mi bo res pasalo. Lepo bodite, punce
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 15:43:55
|
|
|
|
maj2009
|
nogavica!uživala boš, boš vidla! mi2 sva šla gledat oboje 5moških in 5žensk! moški so še boljši!! veliko smeha ti želim!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 16:02:34
|
|
|
|
*manca*
|
nogavica, ti si kar privošči! predstava je pa res ful dobra! polno smeh! midva z mojim sva šla tudi obe gledat in komaj čakam da izide tretji del trilogije.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 16:06:12
|
|
|
|
tassika
|
priporočam še Jamskega človeka tudi noro dobr.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:22:37
|
|
|
|
twixy
|
Jaz sploh vec ne vem Pomoje je samo psiha ker je bil na testu takoj --- Ampak kako bo bo..Se sploh vec ne bom obremenjevala. Bom pa + zagledala,ko bom najmanj pricakovala Sem ravno prilezla iz postelje,si naredila en cajcek in prisla na klepet k vam,ce je katera tukaj Sem pa ze po teh dozah antibiotikov cisto ok tako,da lahko grem ju3 kar v soping Sem se ze zmenila z sosedo nogavica uzivaj danes se za nas
< Sporočilo je popravil twixy -- 30.1.2009 18:23:45 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:23:26
|
|
|
|
twixy
|
.
< Sporočilo je popravil twixy -- 30.1.2009 18:24:22 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:24:21
|
|
|
|
twixy
|
.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:32:38
|
|
|
|
zvesta
|
tvixy, kaj pa ti radiraš?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:34:12
|
|
|
|
drobtinica29
|
twixy kaj ti je dolgčas? pol pa povej kaj?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:40:00
|
|
|
|
tinuška
|
Twixy in drobtinica - vama je obema dolgčas? No... potem smo pa že 3!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:42:29
|
|
|
|
drobtinica29
|
no meni ni ravno dolgčas, gledam malo na netu, pa sem še vmes skočla pogledat če je kaj novega napisanega na naši strani kako sta kaj? jaz že komaj čakam nedeljo!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:44:54
|
|
|
|
drobtinica29
|
aha, pa pozdravljena tinuška med nami! super, pozitivna punca si! tudi jaz sem skoz tako gledala na to, kot ti, treba je it naprej, ... nam je že namenjenega še kaj lepšega,... sam treba je počakat na pravi trenutek!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:44:58
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta tvixy, kaj pa ti radiraš? Uff..ne me sprasevat Se sama ne vem kaj sem ustvarjala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:45:34
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinuška Twixy in drobtinica - vama je obema dolgčas? No... potem smo pa že 3! Pa sem se ze vstrasila,da sem edina! Le kaj bi mi brez RR Mojega dragega ni doma in nimam komu za tezit Zdaj razmisljam kaj bi si za jest naredila.. Ze dva dni nisem kaj prav jedla zaradi grla.. In razmisljam,ce bi si kaksne rogljicke spekla
< Sporočilo je popravil twixy -- 30.1.2009 18:46:35 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 18:52:21
|
|
|
|
maj2009
|
punce! jst sm pa mal razmišlala in v bistvu sploh še ne dojamm, da sm . vem, da mam dokaz na testerju ampak nič ne vem kako je z mojo pikico tm notr. in morm rečt, da se mi zdi tale moj 1.pregled neskončno dolgo........(2.3) in bom pomoje kr živčna ratala.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 19:36:43
|
|
|
|
twixy
|
maj2009 sej bo hitro minilo Glej,zdaj je ze skoraj februar ki pa ima itak samo 28dni in bo potem ze tvoj pregled tudi tukaj Pikica pa itak raste in se razvija tako,da bos potem na pregledu ze presenecena kako je velika
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 19:48:21
|
|
|
|
tassika
|
Punceeee jaz imam pa dopust vplačan
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 19:52:38
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Punceeee jaz imam pa dopust vplačan Oooo..superca Zdaj pa se samo odstevas do septembra
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 19:54:47
|
|
|
|
tassika
|
Ne ne samo do 15.6. sva se premislila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 19:55:22
|
|
|
|
tinuška
|
maj2009: ne sekiraj se, ker bo vse uredu. Po vsej verjetnosti ti na pregledu tvoja pikica že malo pomaha. in ne nerviraj se, ker se potem verjetno še ona... (to pa res ničemo, a ne?) in twixy tudi meni je dolgčas za ponret in še na bolniški sem. zunaj je pa tako vreme, da tudi ni za nikamor. In mojega dragega tudi ni bilo cel dan... Ampak - sedaj je pa doma in zopet imam nekoga, ki mu lahko utrujam! (bravo zame). A ti boš pa kar rogljjičke pekla!? Mmmmmmm.... Jaz bi jih pa jedla... In če že 2 dni nisi jedla si verjetno že malo v minusu, tako, da si jih kar privošči! Jaz grem pa zdaj gledat en film... Saj ne da sem jih danes videla že najmanj 10.... Verjetno ne bo večje škode, če še enega... Punce - lep večer vam želim in lahko nočko, ko bo čas za to!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 30.1.2009 19:57:41
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Punceeee jaz imam pa dopust vplačan Super!!!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?