malaMravljica
|
Rizkoo, tolk me je firbc matral kaj je s tabo in sem sla tko pocasi in previdno brat, pol pa tak rezultat, grrrr... Sam kaj pa ce jutri ne bo, kaj bo pa pol s testom? Maxy, tebe sem pa tako vesela, da si spet malo med nami, ravno vceraj sem razmisljala, da si nam pobegnila. En objemcek zate. Tassika, jaz tudi nimam pojma kaj je to za ena zadeva, iz tvojega opisa se ne slisi tako nevarno. Da vam povem kako je z mano. Sem zagotovo noseca, ker: mi to pravi trebuh, me je zacelo nekaj cudno spikat v predelu jajcnikov, imam apetit da je noro, se moram zacel malo bremzat, da ne bom kregana. Mi niha razpolozenje in od slej naprej samo lepo govorit z mano, da ne bom jokala je to dovolj dokazov? Na pregled pa se bom narocila tam konec 7 tedna, je to ok? Takrat mi bo pa zagotovo tudi ze kaj povedal glede nuhalne, nimam pojma kako je s tem tukaj. Zvesta, meni je tudi vsec tvoj sopek. In ideja poroke na hitro, oz obcudujem, da si to tako speljala, ker meni se tako ne da vse to organizirat. V bistvu kaj mislite, saj ko pridem cez 12 teden bi lahko tudi z letalom letela, nekam blizu seveda. Jaz kar ne morem tako na hitro spustit mimo ideje o poroki na Mallorci. Plan je bil itak poroka na eni plazi v Braziliji, pa sam en bel zgornji del kopalk in ena ruta cez rit, joooj romanticno, jaz te romantike enostavno ne morem zamenjat s poroko tam v enem porocnem uradu. Punce, vas pridem kasneje se mal brat. Lp, nosecamalaMravljica
|