|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
28.1.2009 18:37:01   
malaMravljica
Rizko, zadnja m 26.12

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.1.2009 18:38:04   
tassika
Rižko čestitam, močno želim, da bo tokrat vse OK.

No sedaj pa ostaneva še jaz pa pilotina, nič bom pa na morčka hodila na sprehod user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.1.2009 18:40:03   
zvesta
tassika, jaz tudi ostajam...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.1.2009 18:40:17   
tassika

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo              (20.6.82) 26     Celje                 28.01.2009user posted image
02. MalaMravljica (12.10.78) 30     EU                  22.01.2009 user posted image
03. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               xx.01.2009
08. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              xx.02.2009
09. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009       (18.6.84) 24    ok.Domžal           26.01.2009user posted image
11. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
12. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.01.2009
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009
15. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11. 2. 2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

MalaMravljica user posted image
Maj2009user posted image
Rižko user posted image

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 629
28.1.2009 18:41:24   
tassika
Evo smo že tri za 2010, saj bomo zdržale, čas kar leti.
Bomo trenutno samo navijačice a je provuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 630
28.1.2009 18:42:43   
malaMravljica
Ma Tassika, ves kako bo fajn kaksen mesec za nami, ti bomo tolk nasvetov znale dat.
Zvesta tebi tudi, ceprav ti ze ves kaj in kako, ma mogoce bomo pa me ta nove se kaj novega izvedle in delile z vami.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.1.2009 18:44:37   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo smo že tri za 2010, saj bomo zdržale, čas kar leti.
Bomo trenutno samo navijačice a je provuser posted image

navijači so tudi pomembni, veš?

mam pa jaz zdaj tudi neke čudne težave.... zadnja M je bila 16.1. zdaj me pa že dva dni čudno špika, pa nek roza izcedek se kaže... pojma nimam, kaj bi to blo... v moji karieri tega še nisem doživela...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 632
28.1.2009 18:45:26   
tassika
evo me user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.1.2009 18:53:42   
malaMravljica
Ojoj, zdejle pa morem it. No ja, malo se greva stiskat, pol smo pa zmenjeni in gremo k italijanu. Obljubim da ne bom pretiravala z narocilom user posted image user posted image

Bom pa jutri cimprej do racunalnika prsla, da vidim kako se pocuti nasa nova nosecka, ce je se kaksna plusek zagledala in kaj mi je Rizkica izracunala.

Nosecke, vesela sem za vasuser posted image user posted image user posted image
Navijacice, brez vas pa tudi ne morem user posted image user posted image user posted image

Nocko zeli

nosecamalaMravljica user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 634
28.1.2009 18:58:44   
strumf
čav punce. po dolgem času zopet pišem. sem bila ful na trnih ta teden, potem pa še berem, da so sami + user posted image user posted image user posted image user posted image .

naj se še jaz pohvalim, postala sem srečka user posted image . in glede na datum, bo mogoče user posted image prijokal ravno na drugo obletnico najine poroke 6.10. punce še sedaj ne morem verjeti. ostalim trem nosečkam pošiljam lubčke. zadnjo M pa sem imela 26.12. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
28.1.2009 18:59:31   
zvesta
strumf... čestitke tudi tebi...

uuu, to pa je blo zgleda nalezljivo zdaj...

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.1.2009 19:01:23   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: strumf

čav punce. po dolgem času zopet pišem. sem bila ful na trnih ta teden, potem pa še berem, da so sami + user posted image user posted image user posted image user posted image .

naj se še jaz pohvalim, postala sem srečka user posted image . in glede na datum, bo mogoče user posted image prijokal ravno na drugo obletnico najine poroke 6.10. punce še sedaj ne morem verjeti. ostalim trem nosečkam pošiljam lubčke. zadnjo M pa sem imela 26.12. jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Waaaaaaaaaaaaa strumf cestitke cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes pa je super dan sploh kaj se tice noseck in pluskovuser posted image user posted image
Upam,da bo ju3 tudi tako... V parih dneh smo dobili 4nosecke!!
Jupiiiiiiiiii

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.1.2009 19:05:03   
strumf
hvala punce, še sedaj ne morem verjeti. upam, da bo tudi jutrišnji dan tako ploden kot je bil ta teden. gremo punce user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.1.2009 19:09:41   
maj2009
strumf!bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj nas je pa že nekaj, ane???ja vse smo mele 26.12. zadno menstro?????tud jst!

zanimivo!

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

zaspanauser posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.1.2009 19:11:16   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009
zaspanauser posted image

Ja zdaj si nosecka se ti bo pogosteje pojavljalo,da bos zaspanauser posted image Pol pa bos naenkrat kar skakala od energijeuser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.1.2009 19:15:33   
strumf
maj2009 mogoče pa bomo še rodile na isti dan, to bi bila fora user posted image user posted image kajne?

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 641
28.1.2009 19:16:29   
Anonimen
Punce moje...
BRAVO za nas in komaj čakam na vse ostale... ampak, mam mejčkan slabo novico, ki me je presekala zdaj.
Na nosečniškem tesu.., ta drugem, ki sem ga kupla piše..
"Nekatera zdravstvena stanja kot sta npr. izven maternična nosečnost ali ciste na jajčnikih lahko povzročijo nepravilen rezultat".user posted image

Počakajmo še mal z mano... "ta tretjo" nosečko... Me je kr stisnl zdej..

strumfikaaaaaaaa.., čestitke ti..., joj neverjetno. Objemček zate.., BRAVOOOO!

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
28.1.2009 19:22:09   
strumf
Rižko slabe misli vrži stran. misli samo na pozitivne stvari. saj je mene sedaj tudi strah in vem, da me bo dokler ne bom rodila otročka. mož je tudi rekel, da se bo najbolj oddahnil, ko ga bo videl. tako, da sedaj počivaj in misli vesele misli. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.1.2009 19:22:27   
Nogavica
Punce, ne morem verjet, par ur me ni, pa kar dve novi nosečki. Norooo! user posted image user posted image user posted image

Tako sem vesela za vas. Res vam želim, da bo vse o.k. in da uživate v tej nosečnosti.
Jaz pa moram še kaka 2 tedna čakat do M ali pa user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
28.1.2009 20:06:06   
pilotina
jaz bo bom definitivno še podaljševala v službi...danes mi šef malo pred štiro reče, da bo treba podaljšat...pridem ob osmih zvečer iz službe, grem k vam, da vas malo pozdravim in kaj vidim...dve naši novi nosečki

punci, ČESTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITAMMMMMMMMMM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem...kaj pa, če kar prespim kdaj v službi...pol bomo pa vse user posted image al kako..hahahaha

tassika...kdaj sva že rekli, da greva v akcijo user posted image ...takrat naju bojo naše zdejšnje nosečke bodrile, da kako bojo najine slabosti in utrujenost hitro mimo user posted image , ... ,..., ...
al pa s tabo zvesta...mogoče pa midve prideva skupi in naju tassika malo prehiti

Rižkoo...ja kar beri, ampak ne sekiraj se...ti bom jaz zdej razložila zakaj tisto piše...tisto piše za take kot sem jaz, ki dobivam hormonske injekcije za sprožitev ovulacije...pa ker imam pco jajčnike, ki sproščajo določene hormone...in ja meni lahko komot test pokaže lažno pozitiven rezultat...ker tile hormoni to lahko povzročijo
ma tebi neeeeeeeeeeee...tvoj je POZITIVNO pozitiven rezultat user posted image

o IMN pa naj nobena niti ne razmišlja...pozabit na slabe reči

sem vesela, vesela, vesela

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
28.1.2009 20:37:46   
Anonimen
pilotina, srce si...
Ja, ta cista, ki jo mam me mal mede... baje povzročajo ss-je.
Nč se ne bom sekirčkala..., nč. Tud G ne bom nč klicarla, itaq sm naročena 9. 2. in ga bom presenetlauser posted image ... al pa on mene negativno.user posted image
No nima veze..., jst sm veseuček.... in bi vse na tem svetu dala, da bi potekalo kot mora... za vse nas trenutne user posted image  in vse, ki še pridete... in boste rozike kmalu.user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
28.1.2009 20:45:18   
tassika

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Rižkoo              (20.6.82) 26     Celje                 28.01.2009user posted image
02. MalaMravljica (12.10.78) 30     EU                  22.01.2009 user posted image
03. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             xx.xx.2009
04. U*                        27                    Tržič                   xx.01.2009
05. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
06. *Manca*              23                   ok.Kranja
07. Drobtinica        (28.9.79) 29        Maribor               xx.01.2009
08. Nogavica          (18.5.77) 31        Maribor              xx.02.2009
09. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
10. Maj2009       (18.6.84) 24    ok.Domžal           26.01.2009user posted image
11. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
12. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic        xx.01.2009user posted image
13. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.01.2009
14. Twixy               (10.2.81) 27      inozemstvouser posted image        10.02.2009
15. sašaš               (2.1.80)  29        Vrhnika                11. 2. 2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

PREGLED         PPD
MalaMravljica user posted image                                 10/2009
Maj2009 user posted image                                         10/2009
Rižko user posted image                                              10/2009
Strumf user posted image                                           10/2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 647
28.1.2009 20:49:39   
tassika
Pilotina midve greva v akcijo aprila, potem bova pa poleti imele tazga lepga trebuščka in še ne bova ko dve goski racali tam po plaži user posted image . Ti samo pij čajčke do takrat pa ostale zadevščine in ko tvoj pride bo pa itak ognjemet user posted image .

Evo sva se odločila kam greva na dopust jutri bova šla pa vplačat in sicer je padla odločitev za Zakintos, ker imajo tiste lepe želvice in dobre izlete, je pa cena 25.9. za all inclusiv, hotel s 4* 505 eur +63 eur za letališke takse in potem minus 80 eur za first minute in - 3% za diners kartico. Kar ugodno a ne.

Samo kje je še sptemberuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 648
28.1.2009 20:54:40   
Anonimen
Ej Tassi..., dobr sta se odločla. Diners kartica je pa itaq zakon. Midva izkoritiva vse ugodnosti, ki jih nudijo. September je res deleč ampak... sej veš kok cajt hitr mineva. Jst sm tud planirala it spetembra v Barcelono ... sam si zdej več ne želim it. Če bo vse ok.. ne morem kot bunka naokol hodit. Jojj kok hitr se upeljemo v vlogo nosečnic...user posted image
A ja.. dons sm mal brala o tisti zadevi, ki si napisala, da jo imaš. Veš, da sm zasledila, da jo je imela ena deklica pri 12 in da to lahko dobiš na kakršnkoli način. Tud z always uložki baje... Skratka.. pa tud odstranijo se in ... sploh ni to neka panika. Sm misnla, da je hujš k si pisala... je pa moteče baje zelo.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
28.1.2009 20:57:37   
tassika
mene nič ne moti, se mi pa sliši grozno, ker meni niso tko rekli, meni so rekli da se prenaša s spolnimi odnosi. Ja da se odstrani, samo baje virus ostane in se lahko hitro spet pojavijo. Nosečnicam sploh, tko da ne vem kakšen smisel ima, bom p akmalu izvedela.

Veš kaj septembra itak ne boš smela več na avion tko da glej junij/julij varianto, a tvojmu si že poslala sms, jaz bi mu, da bo še on vesel.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?