Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 18:41:50
|
|
|
|
tassika
|
Maj saj je v redu, samo vseeno se naroči še na nuhalno, saj se jo lahko tudi skensla potem, da slučajno ne bi predolgo čakala in zamudila. Meni je pa ati prinesu tortico, pa sem rekla da danes ne bom več jedla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 19:16:40
|
|
|
|
twixy
|
Evo mene.. Sem ravno prilezla iz postelje. V glavi mi nabija,da se mi bo zmešalo Zebe me kot psa in se samo zavijam v odeje Sem vzela nekaj za zbijanje vročine in mam zdaj 38,čakam pa da mi še bolj pade. maj2009 kak se pa ti počutiš nosečka? Ti je že kaj slabo? Jaz zdaj čakam,da pride moj bodoči mož domov pa se morama zmenit kdaj boma vabila začela nosit okoli.. Koliko prej sploh morama začet?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 19:23:05
|
|
|
|
tassika
|
jah odvisno, jaz bi tam ene tri mesece prej, da si pač vsak lahko zorganizira stvari. Punce jaz sem pa vidla da pri nas organizirajo poroke na Santoriniju, takoj bi se tam poročila . Aja glede dopusta je pa tako ali santorini ali lefkas, zdaj pa metat kocko, jaz za santorini moj za lefkas . Bomo vidli katera bo prevladala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 19:26:43
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika jah odvisno, jaz bi tam ene tri mesece prej, da si pač vsak lahko zorganizira stvari. Se je tudi meni nekaj takega zdelo.. Ja bomo pocasi sli v akcijo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 19:30:36
|
|
|
|
maj2009
|
twixy! midva sva se julija, pa sva aprila vse povabla, zato da so lahko dopust planiral. tassika! sm se naročila, za vsak slučaj 23.3. ja men ni nč slabo, me boli glava, kašlam, smrkam zarad prehlada, edino kar je dobro, da nimam preveč apetita srečka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 19:44:00
|
|
|
|
tassika
|
hihi takrat ima moj roj.dan
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 19:51:31
|
|
|
|
maj2009
|
pol bo pa sigurno en lep dan in bo vse lepo pokazalo !
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 19:53:07
|
|
|
|
zvesta
|
twixy, midva sva jih povabla 14 dni prej.... je pa res, da sa se šele 3 tedne prej odločla, da se ženiva.... me pa tak kurblaš, da bom še jaz moj šopek prilimala... ker mi je bil ful všeč...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 19:57:16
|
|
|
|
tassika
|
no daj, zbiramo vse fotke, se bomo potem zamudnice lažje odločile, itak je vedno boljše vse videti in slišati od drugih ne iz salona, sploh vse izkušnje glede organizacije in poteka so zaželjene
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 20:04:46
|
|
|
|
zvesta
|
Prstana in del šopka Najin angelček (hkrati smo meli krst oz. midva sva se vštulila h krstu) Šopek: In midva:
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 20:06:27
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta me pa tak kurblaš, da bom še jaz moj šopek prilimala... ker mi je bil ful všeč... Uuu ja Ti kr prilimaj :))
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 20:08:07
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy IZVIRNO SPOROČILO: zvesta me pa tak kurblaš, da bom še jaz moj šopek prilimala... ker mi je bil ful všeč... Uuu ja Ti kr prilimaj :)) Prepozno... sem že.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 20:08:37
|
|
|
|
twixy
|
A si me ze prehitela Ja fuul mi je vsec Res. Kale so moje najljubse roze in sm bla prepricana,da bodo v sopku. Samo tukaj ni za dobit tak zivih barv in smo se pol za druge odlocili..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 20:09:44
|
|
|
|
zvesta
|
Midva sva jih posebej naročila. Pa ni blo nobenga problema. So ble pa kar drage, ker ni bla sezona.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 20:43:20
|
|
|
|
maj2009
|
jst bi tud kako fotko prlimala, pa ne znam . v albumu tud nimam nobene slike, mam jih na računalniku. dejte mi pomagat!men je biu tud moj šopek ful ušeč, pa bi vam ga rada pokazala.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 20:47:37
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 jst bi tud kako fotko prlimala, pa ne znam . v albumu tud nimam nobene slike, mam jih na računalniku. dejte mi pomagat!men je biu tud moj šopek ful ušeč, pa bi vam ga rada pokazala. Lahko greš na slikomat ali pa na shrani.si tam poiščeš datoteko,ti vrže ven kodo in tisto kodo prekopiraš sem in to je to
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 21:34:30
|
|
|
|
tassika
|
ali lažje, daš jih v labum na ringaraji
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 22:22:05
|
|
|
|
MAŠKA
|
Hojla čveke! Sem na hitro preletela, sicer bolj površno, ampak zasledila, da imamo še eno srečko ! Maj2009, bravo , čuvaj svojo pikico! Lepo, lepo nosečnost ti želim, predvsem brez vsakršnih skrbi! Rižko, zate držim pesti! Seveda tudi za vse ostale, ampak Rižko je menda prva, ki bo delala test. Pilotina, tebi pa čestitke za , to je že en korak naprej! Jaz pa sem bila danes na samoplačniškem UZ pregledu. Pregrade ni, pravi, da je videti vse OK. Po eni strani sem vesela, po drugi strani pa sem si skoraj potiho želela, da bi bila pregrada in bi bilo z njeno odstranitvijo konec težav.... Pa menda je vseeno bolje, da je ni, mogočebo pa v tretje uspelo. Pa ko je že toliko govora o poroki, v album sem dodala nekaj malega iz najine poroke in krsta naše princeske . Je pa že dobri dve leti od tega...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 22:34:57
|
|
|
|
pilotina
|
Maška...tvoja princeska je pa res en srček srčkani
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.1.2009 22:41:48
|
|
|
|
MAŠKA
|
O, hvala...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 6:43:16
|
|
|
|
natasa28
|
Pozdravljene, na sosednji temi sem še samo vpisala da je prišla druga sedaj pa se lahko preselim v to temo. Čeprav osebno še vedno ne vem če sem pripravljena na novo rundo. Sploh zato ker prihajajo dnevi ko naj bi pri prvi nosečnosti imela PDP, me še kar vrže s tira. Tako da za se ta mesec še ne bomo posebej trudili, če bo pa tudi OK. Rezultatov od ta druge citogenetske preiskave (poslani drobci z abrazije 2. 12.08)pa še vedno nisem dobila, bo pa 2 meseca drugi teden, ne vem kaj rabijo tako dolgo. Sploh zato ker mi je gin rekla da naj se z njimi pri njej javim še na pregledu. Za vse čakajoče pa navijam da jim čimprej uspe. bo že mogoče pa nam bo to leto bolj naklonjeno
< Sporočilo je popravil natasa28 -- 28.1.2009 6:54:31 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 8:12:30
|
|
|
|
Maxy
|
Punce, sem ZELO vesela da berem take novice. Čestitam, nosečkam? Joj, super.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 8:33:49
|
|
|
|
tassika
|
Nataša jaz bi poklical ginekologinjo, ker moje je dobila ona, jaz nisem dobila nič. Rižkoooooo kje si
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 8:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutroooo prjatlceeee...., u ste se raspisale... Stvar je naslednja... Sneg, dež, grozne vremenske razmere... , do Domžal sm se vozila skot 1h. Potem sm kofetkala in klepetala, ker se s prjatlco nisva vidle skor pol leta..., no in.. je bla ura 19:00 in so mi zaprli lekarne.. pol sm pa laufala v Dm-ja, pa so bli sami neki nekvalitetni. Skratka, učer ni blo usojeno..., dons ga ne bo delala, jutr pa že pride M, če bo hotla. Upam, da niste jezne name... Zvesta, hvala za take pohvale... kadarkoli še kaj.. Važn, da sva zrihtale in zadeva funkcionira. Boš zadovoljna, boš vidla. HVALA še enkrat... Mravljica nosečkica lepa...., tebi tudi hvala. Upam, da se vam pridružim pri oktobrčkah, čaprav mi občutek pravi drugače. Iskreno. Mam kr močne filinge in so me malokrat prevarali... , tko da... jutri pričakujem M. Bom pa kasnej nosečka..., pa mi boš oz. tudi maj2009 lahko dale kakšen nasvet..... , ko bosta že daleč pred menoj. Slikce od poroke mate pa prv luškane in šopke... in... ja, jst sm pa poroko odmislila. Sm bla prisiljena. Pa mi kr rata na hitr prebolet ene želje in... sm. Enkrat, ko bo namenjeno, bo vse... Danes končam že ob 12:30, mam opravke... naspala sem se močno..., saj sem ostala v Lj. Čist se super počutim... sam me kr preveč boli in špika v trebuščku.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 8:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Skratka, na koncu bo bo Tasskino..., testa ne bom delala. Tok pa nism nepotrpežljiva, da ne morem do jutri počakati.... Tass, si že zdrava?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?