|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
27.1.2009 18:41:50   
tassika
Maj saj je v redu, samo vseeno se naroči še na nuhalno, saj se jo lahko tudi skensla potem, da slučajno ne bi predolgo čakala in zamudila.

Meni je pa ati prinesu tortico, pa sem rekla da danes ne bom več jedlauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 551
27.1.2009 19:16:40   
twixy
Evo mene..

Sem ravno prilezla iz postelje. V glavi mi nabija,da se mi bo zmešalouser posted image Zebe me kot psa in se samo zavijam v odejeuser posted image Sem vzela nekaj za zbijanje vročine in mam zdaj 38,čakam pa da mi še bolj pade.

maj2009 kak se pa ti počutiš nosečka? Ti je že kaj slabo?user posted image

Jaz zdaj čakam,da pride moj bodoči mož domov pa se morama zmenit kdaj boma vabila začela nosit okoli.. Koliko prej sploh morama začet?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 552
27.1.2009 19:23:05   
tassika
jah odvisno, jaz bi tam ene tri mesece prej, da si pač vsak lahko zorganizira stvari.

Punce jaz sem pa vidla da pri nas organizirajo poroke na Santoriniju, takoj bi se tam poročilauser posted image .

Aja glede dopusta je pa tako ali santorini ali lefkas, zdaj pa metat kocko, jaz za santorini moj za lefkasuser posted image .

Bomo vidli katera bo prevladala

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 553
27.1.2009 19:26:43   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

jah odvisno, jaz bi tam ene tri mesece prej, da si pač vsak lahko zorganizira stvari.

Se je tudi meni nekaj takega zdelo..user posted image Ja bomo pocasi sli v akcijouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 554
27.1.2009 19:30:36   
maj2009
twixy!

midva sva se julija, pa sva aprila vse povabla, zato da so lahko dopust planiral.

tassika! sm se naročila, za vsak slučaj 23.3.

ja men ni nč slabo, me boli glava, kašlam, smrkam zarad prehlada, edino kar je dobro, da nimam preveč apetitauser posted image

srečkauser posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 555
27.1.2009 19:44:00   
tassika
hihi takrat ima moj roj.danuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 556
27.1.2009 19:51:31   
maj2009
pol bo pa sigurno en lep dan in bo vse lepo pokazalouser posted image !

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 557
27.1.2009 19:53:07   
zvesta
twixy, midva sva jih povabla 14 dni prej.... je pa res, da sa se šele 3 tedne prej odločla, da se ženiva....

me pa tak kurblaš, da bom še jaz moj šopek prilimala... ker mi je bil ful všeč...

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 558
27.1.2009 19:57:16   
tassika
no daj, zbiramo vse fotke, se bomo potem zamudnice lažje odločile, itak je vedno boljše vse videti in slišati od drugih ne iz salona, sploh vse izkušnje glede organizacije in poteka so zaželjene user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 559
27.1.2009 20:04:46   
zvesta
Prstana in del šopka
user posted image

Najin angelček (hkrati smo meli krst oz. midva sva se vštulila h krstu)
user posted image

Šopek:
user posted image

In midva:
user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 560
27.1.2009 20:06:27   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

me pa tak kurblaš, da bom še jaz moj šopek prilimala... ker mi je bil ful všeč...

Uuu jauser posted image user posted image Ti kr prilimaj :))

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 561
27.1.2009 20:08:07   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: twixy

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Uuu jauser posted image user posted image Ti kr prilimaj :))

Prepozno... sem že. user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 562
27.1.2009 20:08:37   
twixy
A si me ze prehitelauser posted image user posted image user posted image
Ja fuul mi je vsecuser posted image Res. Kale so moje najljubse roze in sm bla prepricana,da bodo v sopku. Samo tukaj ni za dobit tak zivih barv in smo se pol za druge odlocili..

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 563
27.1.2009 20:09:44   
zvesta
Midva sva jih posebej naročila. Pa ni blo nobenga problema. So ble pa kar drage, ker ni bla sezona.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
27.1.2009 20:43:20   
maj2009
jst bi tud kako fotko prlimala, pa ne znamuser posted image .
v albumu tud nimam nobene slike, mam jih na računalniku.
dejte mi pomagat!men je biu tud moj šopek ful ušeč, pa bi vam ga rada pokazala.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 565
27.1.2009 20:47:37   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

jst bi tud kako fotko prlimala, pa ne znamuser posted image .
v albumu tud nimam nobene slike, mam jih na računalniku.
dejte mi pomagat!men je biu tud moj šopek ful ušeč, pa bi vam ga rada pokazala.user posted image

Lahko greš na slikomat ali pa na shrani.si  tam poiščeš datoteko,ti vrže ven kodo in tisto kodo prekopiraš sem in to je touser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 566
27.1.2009 21:34:30   
tassika
ali lažje, daš jih v labum na ringarajiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 567
27.1.2009 22:22:05   
MAŠKA
Hojla čveke!

Sem na hitro preletela, sicer bolj površno, ampak zasledila, da imamo še eno srečkouser posted image !

Maj2009, bravouser posted image , čuvaj svojo pikico! Lepo, lepo nosečnost ti želim, predvsem brez vsakršnih skrbi!user posted image

Rižko, zate držim pesti! Seveda tudi za vse ostale, ampak Rižko je menda prva, ki bo delala test.

Pilotina, tebi pa čestitke za user posted image , to je že en korak naprej!user posted image

Jaz pa sem bila danes na samoplačniškem UZ pregledu. Pregrade ni, pravi, da je videti vse OK. Po eni strani sem vesela, po drugi strani pa sem si skoraj potiho želela, da bi bila pregrada in bi bilo z njeno odstranitvijo konec težav.... Pa menda je vseeno bolje, da je ni, mogočebo pa v tretje uspelo.

Pa ko je že toliko govora o poroki, v album sem dodala nekaj malega iz najine poroke in krsta naše princeskeuser posted image . Je pa že dobri dve leti od tega...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 568
27.1.2009 22:34:57   
pilotina
Maška...tvoja princeska je pa res en srček srčkani user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 569
27.1.2009 22:41:48   
MAŠKA
O, hvala...user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 570
28.1.2009 6:43:16   
natasa28
Pozdravljene, na sosednji temi sem še samo vpisala da je prišla druga user posted image  sedaj pa se lahko preselim v to temo. Čeprav osebno še vedno ne vem če sem pripravljena na novo rundo. Sploh zato ker prihajajo dnevi ko naj bi pri prvi nosečnosti imela PDP, me še kar vrže s tira.
Tako da za user posted image se ta mesec še ne bomo posebej trudili, če bo pa tudi OK. Rezultatov od ta druge citogenetske preiskave (poslani drobci z abrazije 2. 12.08)pa še vedno nisem dobila, bo pa 2 meseca drugi teden, ne vem kaj rabijo tako dolgo. Sploh zato ker mi je gin rekla da naj se z njimi pri njej javim še na pregledu.
Za vse čakajoče pa navijam da jim čimprej uspe.
bo že mogoče pa nam bo to leto bolj naklonjeno

< Sporočilo je popravil natasa28 -- 28.1.2009 6:54:31 >

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 571
28.1.2009 8:12:30   
Maxy
Punce, sem ZELO vesela da berem take novice. Čestitam, nosečkam? Joj, super. user posted image user posted image user posted image

Do krajev, kamor se splača iti, ni nobenih bljižnic. B.Sills

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 572
28.1.2009 8:33:49   
tassika
Nataša jaz bi poklical ginekologinjo, ker moje je dobila ona, jaz nisem dobila nič.

Rižkoooooo kje siuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 573
28.1.2009 8:42:29   
Anonimen
Jutroooo prjatlceeee...., u ste se raspisale... user posted image
Stvar je naslednja... Sneg, dež, grozne vremenske razmere... , do Domžal sm se vozila skot 1h. Potem sm kofetkala in klepetala, ker se s prjatlco nisva vidle skor pol leta..., no in.. je bla ura 19:00 in so mi zaprli lekarne.. pol sm pa laufala v Dm-ja, pa so bli sami neki nekvalitetni.
Skratka, učer ni blo usojeno..., dons ga ne bo delala, jutr pa že pride M, če bo hotla. Upam, da niste jezne name...user posted image
Zvesta, hvala za take pohvale... kadarkoli še kaj.. Važn, da sva zrihtale in zadeva funkcionira. Boš zadovoljna, boš vidla. HVALA še enkrat...
Mravljica nosečkica lepa...., tebi tudi hvala. Upam, da se vam pridružim pri oktobrčkah, čaprav mi občutek pravi drugače. Iskreno. Mam kr močne filinge in so me malokrat prevarali... , tko da... jutri pričakujem M. Bom pa kasnej nosečka..., pa mi boš oz. tudi maj2009 lahko dale kakšen nasvet..... , ko bosta že daleč pred menoj.

Slikce od poroke mate pa prv luškane in šopke... in... ja, jst sm pa poroko odmislila. Sm bla prisiljena. Pa mi kr rata na hitr prebolet ene želje in... sm. Enkrat, ko bo namenjeno, bo vse...

Danes končam že ob 12:30, mam opravke... naspala sem se močno..., saj sem ostala v Lj. Čist se super počutim... sam me kr preveč boli in špika v trebuščku.

(odgovor članu Maxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
28.1.2009 8:43:39   
Anonimen
Skratka, na koncu bo bo Tasskino..., testa ne bom delala. Tok pa nism nepotrpežljiva, da ne morem do jutri počakati....
Tass, si že zdrava?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?