Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, maj2009, sm zagledala in sm v šoku. Kr ne verjamem... obenem pa bi kričala..., pa ne upam, ker nism sama v hiši.... A to zihr drži, če je en dan pred pričetkom M. Če je jutr ne bo, potem znorim od sreče, enostavno znorim. In bom pol noora...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:04:14
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Jst gledam v + in ne morem verjet svojim očem... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ojojoj rižkoo ne rabis vrjet ampak jaz imam solzne oci Neskoncno sem vesela za tebe.... Kako suuuuuuper
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:05:15
|
|
|
|
twixy
|
Jaz ti recem,da ce je + je + In bo tudi ju3..tako,da kar vrjemi da si srecka nosecka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:05:20
|
|
|
|
maj2009
|
jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee smo ti rekle, da bo!!!!!!! ful sm vesela zate!!! ti si bla tud zame! zdaj si pa 3. srečka !!!! bravo!!!!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst jokaaaaam... HVALA vam, lepotičke moje,... tok močno čutim srečo... pa mejčkan strahu... O ****..pa to sploh ni mogočeeeeeeee..., jst nikakor nism verjela v tooo.... , da bo. Pa kr... o ****.., norrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooo...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:10:25
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jeeeeeeeee Rizkoooooooooooo se enkrat Rizko zate Enostavno super!!!!MA KAJ BOMO VSE OKTOBRKE???? Suuuuper! Se veselim zate tako kot se veselis sama. Res super, joj bomo cvekale me oktobrke. Aja Rizko, cestitke a ne pa seznam popravi in se v roza preobleci!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:11:56
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, te dni vse pluse gledamo, pejt test delat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:13:32
|
|
|
|
maj2009
|
rižko!TI KAR JOKAJ!! to so solze sreče!! ! super, super!!!!! no vidš, nisi si upala pogledat, tud jst ne v ponedelk, pa je blo!! sigurno si srečka !!! presrečna sm zate!!!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, veš kaj.. ti si ena jasnovidka... Preberi si kaj si mi napisala včeraj.. al predvčerajšnjem..?? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hvala pikice moje... Ej.., ja! Piše, da mam 8. 10. rokec.. Uf.., sam da bo vse ok.. ta cista baje ss povzroča. Ne, optimist bom. Pa veste kaj..., samček sm v tem velkem stanovanju. Mojga ni in sm se odločla..., da.... , ker vem da bo žalostn, ker sm sama delala test... Jutri mu bom poslala kartico, da mu čestitam..., ker sm nosečka.. In jo bo dobil v petek, ko pride domoooov.... Ej.., a smem sploh verjet v to al... raj do jutr počakam...!! Moji najboljši prjatlci sm takoj zjala v telefon in... že med lulanjem... .. pol sm pa takoj mojo mami poklicala. Sej vseen.., tud če se zalomi..., hočem da vesta. Prejšnjič ni vedel noben... in nočem, da bo tako. Moja mami, pa prjatlca pa vse moje ringarajice... hočem, da vesteeeeeeeeee.... Ooooooo...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
maj2009, hvala pikica moja...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
twixy ... ja testa nared..., dej, dej... HVALA tudi teeebi..... Jst grem mal skakat... Pa mravljico vpraši, kakšn občutek ima..., men je zadela... Joooojjj...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:20:16
|
|
|
|
malaMravljica
|
Saj nisem se cisto prisebna, ker se tako veselim, ampak res iz dna srca. Punce, kaj ni to tako lepo. Spoznale smo se v takih tezkih trenutkih, ko smo imele pred ocmi tako crne oblake, sedaj zadnje dni pa je med nami taka sreca, je posijal soncek tudi k nam. Zdej pa vse pridno cuvat nase trebuscke. Joj pa se nekaj vam od mene povem, moj ljubi je en tak zabavljac in zadnje dni tako srecen, da se non stop neki vame utika, kot tamali otroci. In ce mi kaj naredi, me uscipne al pa zgrabi za rit al pa kaj podobnega, pol mu jaz vedno recem :" Pusti mami pri miru!" Po se pa nazaj smeji. Ha ha, pa tecaj slo. slovnice sva imela danes in ugotovila, da sedaj lahko vadiva ednino, dvojino in mnozino
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:23:12
|
|
|
|
malaMravljica
|
mravlca pa itak misli, da je Twixyica tud , sam ona tega se ne ve samo prosim ne razlasajte me za carovnco. Joooj kolk bo fajn na temi oktobrk! Mali Rizkoo bo imel pa rojstni dan cist blizu mene, jupii!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:23:40
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Twixy, te dni vse pluse gledamo, pejt test delat Oooo a ves kako me mika Ampak bi mogla it stanovanje obrnit,da bi najdla test. Ce ga sploh mam doma Pa se mi zdi,da si ne upam.. Ampak mislite,da bi vseeno?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:24:36
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica mravlca pa itak misli, da je Twixyica tud , sam ona tega se ne ve samo prosim ne razlasajte me za carovnco. Hihihi... jasnovidka a si priznana??? A se kdaj pa kdaj tut lahko zmotis? Jaz te upostevam samo,ce si fuuul priznana in se nikdar ne zmotis
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:28:19
|
|
|
|
maj2009
|
ja! sm ful vesela zate, sama pa jokam, ker me je moj zdele tko neki zabiu da sm ga kr nekam poslal! matr je smotan učash!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:29:06
|
|
|
|
malaMravljica
|
v bistvu nimam pojma o prihodnosti samo zadnji teden imam res tak mocan obcutek, da nas bo ful oktobrk od tu, in ze od zacetka je bila med temi Rizkica in ti Twixyca tudi. Joj Twixy, jaz mam pa se en cb doma, ce bi mogla bi ti ga dostavla, pa si tako dalec stran. Heh.. lahko pa zate naredim test kar jaz, pa recem da je rezultat tvoj pol si pa itak za zihr nosecka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:30:06
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 ja! sm ful vesela zate, sama pa jokam, ker me je moj zdele tko neki zabiu da sm ga kr nekam poslal! matr je smotan učash!! Ma pusti te moske Sej so vsi isti.. Tako,da se ne sekirat! Pusti ga pri miru.. Ti pa si naredi en cajcek se vsedi pred racunalnik in uzivaj z tvojim v trebuscku.. Zdaj si srecka nosecka in se ne smes sekirat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo... men ni nič jasno, še zmer... Ampak brskam pa že... pa iščem datum poroda.. Jaaaa..., če bo vse ok.. bo mali Rižkoo blizu mravljici mali.. Po tem mojem koledarju kaže, da bo punčkica. Punčka Lia. twixi..., priznana al pa ne.., men je zadela. Sam ni čarovnica ampak dobra vila. Twixy takoj bi ti en test poslala..., takooojjj...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:30:48
|
|
|
|
malaMravljica
|
Maj2009, moj je mene pa vceraj v jok spravu. Vceraj se mi je zdelo tako tragicno, danes pa samo se komicno. To so pa nosecniski hormoni drgac, ne tvoj ljubi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:32:09
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, kaksen koledar? Izracunaj se meni ce lahko, je fantek ali puncka?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:32:19
|
|
|
|
twixy
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica v bistvu nimam pojma o prihodnosti samo zadnji teden imam res tak mocan obcutek, da nas bo ful oktobrk od tu, in ze od zacetka je bila med temi Rizkica in ti Twixyca tudi. Joj Twixy, jaz mam pa se en cb doma, ce bi mogla bi ti ga dostavla, pa si tako dalec stran. Heh.. lahko pa zate naredim test kar jaz, pa recem da je rezultat tvoj pol si pa itak za zihr nosecka Hihihi... ja daj pol pa poslji po zracni posti pa bo hitro tukaj bom jaz tudi imela ze danes v roki rezultate Jaooo zdaj sem cisto neucakana bi kar zdaj naredla ta teeest Pa se bom pomoje 2dni cakala.. Razen,ce se bom ju3 dobro pocutila,da grem do mesta
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:33:26
|
|
|
|
twixy
|
Bejbe nehaaajte Jaz bom kar kolegico poklicala naj mi test prinese Drugace itak ne bom mogla spat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:34:07
|
|
|
|
Anonimen
|
mravljica... povej mi kdaj si mela zadnjo M?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 28.1.2009 18:34:30
|
|
|
|
zvesta
|
rižko.... baba hecna... zdaj še jaz jokam.... pa me mali tak čudno gleda... čestitke še tukaj....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?