|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
28.1.2009 18:03:41   
Anonimen
Ja, maj2009, sm zagledala in sm v šoku. Kr ne verjamem... obenem pa bi kričala..., pa ne upam, ker nism sama v hiši.... A to zihr drži, če je en dan pred pričetkom M. Če je jutr ne bo, potem znorim od sreče, enostavno znorim.user posted image  In bom pol noora...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 601
28.1.2009 18:04:14   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Jst gledam v + in ne morem verjet svojim očem...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ojojoj rižkoo ne rabis vrjet ampak jaz imam solzne ociuser posted image
Neskoncno sem vesela za tebe....user posted image user posted image  Kako suuuuuuper

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
28.1.2009 18:05:15   
twixy
Jaz ti recem,da ce je + je +     user posted image user posted image user posted image
In bo tudi ju3..tako,da kar vrjemi da si srecka noseckauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 603
28.1.2009 18:05:20   
maj2009
jjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo ti rekle, da bo!!!!!!!

ful sm vesela zate!!! ti si bla tud zame!

zdaj si pa 3. srečkauser posted image !!!!

bravo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
28.1.2009 18:08:15   
Anonimen
Jst jokaaaaam... HVALA vam, lepotičke moje,... tok močno čutim srečo... pa mejčkan strahu... O ****..pa to sploh ni mogočeeeeeeee..., jst nikakor nism verjela v tooo.... , da bo. Pa kr... o ****.., norrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooo...

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
28.1.2009 18:10:25   
malaMravljica
Jeeeeeeeee  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rizkoooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se enkrat Rizko zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enostavno super!!!!MA KAJ BOMO VSE OKTOBRKE???? Suuuuper! Se veselim zate tako kot se veselis sama. Res super, joj bomo cvekale me oktobrke.

Aja Rizko, cestitke a ne user posted image user posted image user posted image user posted image  pa seznam popravi in se v roza preobleci!!!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 606
28.1.2009 18:11:56   
malaMravljica
Twixy, te dni vse pluse gledamo, pejt test delat  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
28.1.2009 18:13:32   
maj2009
rižko!TI KAR JOKAJ!!
to so solze sreče!!user posted image user posted image user posted image !

super, super!!!!!

no vidš, nisi si upala pogledat, tud jst ne v ponedelk, pa je blo!!

sigurno si srečkauser posted image !!!
presrečna sm zate!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 608
28.1.2009 18:16:36   
Anonimen
Ej, veš kaj.. ti si ena jasnovidka... Preberi si kaj si mi napisala včeraj.. al predvčerajšnjem..??
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hvala pikice moje...
Ej.., ja! Piše, da mam 8. 10. rokec.. Uf.., sam da bo vse ok.. ta cista baje ss povzroča. Ne, optimist bom. Pa veste kaj..., samček sm v tem velkem stanovanju. Mojga ni in sm se odločla..., da.... , ker vem da bo žalostn, ker sm sama delala test...  Jutri mu bom poslala kartico, da mu čestitam..., ker sm nosečka.. user posted image  In jo bo dobil v petek, ko pride domoooov.... Ej.., a smem sploh verjet v to al... raj do jutr počakam...!! Moji najboljši prjatlci sm takoj zjala v telefon in... že med lulanjem... user posted image .. pol sm pa takoj mojo mami poklicala. Sej vseen.., tud če se zalomi..., hočem da vesta. Prejšnjič ni vedel noben... in nočem, da bo tako. Moja mami, pa prjatlca pa vse moje ringarajice... hočem, da vesteeeeeeeeee.... Ooooooo...

Neposredna povezava do sporočila: 609
28.1.2009 18:18:10   
Anonimen
maj2009, hvala pikica moja...

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
28.1.2009 18:19:44   
Anonimen
twixy ... ja testa nared..., dej, dej... HVALA tudi teeebi..... Jst grem mal skakat...
Pa mravljico vpraši, kakšn občutek ima..., men je zadela... Joooojjj...user posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
28.1.2009 18:20:16   
malaMravljica
Saj nisem se cisto prisebna, ker se tako veselim, ampak res iz dna srca.

Punce, kaj ni to tako lepo. Spoznale smo se v takih tezkih trenutkih, ko smo imele pred ocmi tako crne oblake, sedaj zadnje dni pa je med nami taka sreca, je posijal soncek tudi k nam. Zdej pa vse pridno cuvat nase trebuscke. 

Joj pa se nekaj vam od mene povem, moj ljubi je en tak zabavljac in zadnje dni tako srecen, da se non stop neki vame utika, kot tamali otroci. In ce mi kaj naredi, me uscipne al pa zgrabi za rit al pa kaj podobnega, pol mu jaz vedno recem :" Pusti mami pri miru!" Po se pa nazaj smeji. Ha ha, pa tecaj slo. slovnice sva imela danes in ugotovila, da sedaj lahko vadiva ednino, dvojino in mnozino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 612
28.1.2009 18:23:12   
malaMravljica
mravlca pa itak misli, da je Twixyica tud user posted image , sam ona tega se ne ve user posted image user posted image user posted image
samo prosim ne razlasajte me za carovnco.

Joooj kolk bo fajn na temi oktobrk! Mali Rizkoo bo imel pa rojstni dan cist blizu mene, jupii!

Neposredna povezava do sporočila: 613
28.1.2009 18:23:40   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Twixy, te dni vse pluse gledamo, pejt test delat  user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooo a ves kako me mikauser posted image Ampak bi mogla it stanovanje obrnit,da bi najdla test. Ce ga sploh mam domauser posted image
Pa se mi zdi,da si ne upam.. Ampak mislite,da bi vseeno?

Neposredna povezava do sporočila: 614
28.1.2009 18:24:36   
twixy

mravlca pa itak misli, da je Twixyica tud user posted image , sam ona tega se ne ve user posted image user posted image user posted image
samo prosim ne razlasajte me za carovnco.

Hihihi... jasnovidka a si priznana???user posted image A se kdaj pa kdaj tut lahko zmotis?
Jaz te upostevam samo,ce si fuuul priznana in se nikdar ne zmotisuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
28.1.2009 18:28:19   
maj2009
ja!

sm ful vesela zate, sama pa jokam, ker me je moj zdele tko neki zabiu da sm ga kr nekam poslal!

matr je smotan učash!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
28.1.2009 18:29:06   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  v bistvu nimam pojma o prihodnosti  samo zadnji teden imam res tak mocan obcutek, da nas bo ful oktobrk od tu, in ze od zacetka je bila med temi Rizkica in ti Twixyca tudi.

Joj Twixy, jaz mam pa se en cb doma, ce bi mogla bi ti ga dostavla, pa si tako dalec stran. Heh.. lahko pa zate naredim test kar jaz, pa recem da je rezultat tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image  pol si pa itak za zihr nosecka  user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 617
28.1.2009 18:30:06   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

ja!

sm ful vesela zate, sama pa jokam, ker me je moj zdele tko neki zabiu da sm ga kr nekam poslal!

matr je smotan učash!!

Ma pusti te moskeuser posted image user posted image user posted image Sej so vsi isti.. Tako,da se ne sekirat!
Pusti ga pri miru.. Ti pa si naredi en cajcek se vsedi pred racunalnik in uzivaj z tvojim user posted image v trebuscku..
Zdaj si srecka nosecka in se ne smes sekiratuser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 618
28.1.2009 18:30:12   
Anonimen
oooo... men ni nič jasno, še zmer... Ampak brskam pa že... pa iščem datum poroda.. Jaaaa..., če bo vse ok.. bo mali Rižkoo blizu mravljici mali.. Po tem mojem koledarju kaže, da bo punčkica.user posted image  Punčka Lia.

twixi..., priznana al pa ne.., men je zadela. Sam ni čarovnica ampak dobra vila.user posted image  Twixy takoj bi ti en test poslala..., takooojjj...

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
28.1.2009 18:30:48   
malaMravljica
Maj2009, moj je mene pa vceraj v jok spravu. Vceraj se mi je zdelo tako tragicno, danes pa samo se komicno. To so pa nosecniski hormoni drgac, ne tvoj ljubi user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 620
28.1.2009 18:32:09   
malaMravljica
Rizkoo, kaksen koledar? Izracunaj se meni ce lahko, je fantek ali puncka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 621
28.1.2009 18:32:19   
twixy

user posted image user posted image user posted image  v bistvu nimam pojma o prihodnosti  samo zadnji teden imam res tak mocan obcutek, da nas bo ful oktobrk od tu, in ze od zacetka je bila med temi Rizkica in ti Twixyca tudi.

Joj Twixy, jaz mam pa se en cb doma, ce bi mogla bi ti ga dostavla, pa si tako dalec stran. Heh.. lahko pa zate naredim test kar jaz, pa recem da je rezultat tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image  pol si pa itak za zihr nosecka  user posted image user posted image

Hihihi... ja daj pol pa poslji po zracni posti pa bo hitro tukaj bom jaz tudi imela ze danes v roki rezultateuser posted image user posted image user posted image
Jaooo zdaj sem cisto neucakana bi kar zdaj naredla ta teeestuser posted image
Pa se bom pomoje 2dni cakala.. Razen,ce se bom ju3 dobro pocutila,da grem do mesta

Neposredna povezava do sporočila: 622
28.1.2009 18:33:26   
twixy
Bejbe nehaaajteuser posted image
Jaz bom kar kolegico poklicala naj mi test prineseuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugace itak ne bom mogla spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 623
28.1.2009 18:34:07   
Anonimen
mravljica... povej mi kdaj si mela zadnjo M?

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
28.1.2009 18:34:30   
zvesta
rižko....

baba hecna... zdaj še jaz jokam.... pa me mali tak čudno gleda...

čestitke še tukaj....

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?