![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 12:29:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 sm jo že najdla na netu! majo pa res luškane stvari! a je v lj tud kje ta štacuna? po moje bi morala bit,jaz jo imam pred nosom v žalcu zato vem da je .Je pa to večina po teh trg. k so bile včas mana,pri nas je bila tu mana in v celju tud je zdaj nkd kjer je bila mana
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 12:38:58
|
|
|
|
sonček85
|
evo danes sem kupila to in to pa dala za oboje 19,80e pa še super material je.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 12:40:55
|
|
|
|
maj2009
|
ja glih to sm tud gledala na netu, ja res je ful luškano pa mehko, ane?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 12:41:28
|
|
|
|
maj2009
|
kolk si pa velikost uzela?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 12:43:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 kolk si pa velikost uzela? res je full mehko komaj čakam ,da naš Aleks to obleče ja vzela sem 56 da bo imel tko za kam it v prvih 2-3m,ker sem imela sam 1-2 kompletka ,pa je malo premalo,une večje cifre pa mam malo več k mi je sestrična nekaj posodla.
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 26.2.2009 12:44:12 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 13:09:00
|
|
|
|
maj2009
|
men se zdi 62 kr velika, jst mislm, da najin ne bo glih ne vem kok velik, jst sm bla 48cm pa 2800, moj pa 54 pa skor 4kg.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 13:12:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 men se zdi 62 kr velika, jst mislm, da najin ne bo glih ne vem kok velik, jst sm bla 48cm pa 2800, moj pa 54 pa skor 4kg. ja zato je bolje da kupiš nekaj 56 št.ker je za prve mesece dovolj. Jaz iamm kr nekja bodijev 56 ker to se veliko nuca,pa 3-4 kompletke 56 ,potem pa še žabice pa tko malo plajšeke ,mikice kar rabi,ker hitro rastejo,pa če je slučajno še široko povijanje ,....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 13:13:59
|
|
|
|
sonček85
|
maj jutri pa stopiš v 9 t in si že naslednji dan v 10t,jaz pa jutri dopolnem 32t in sem naslednji dan že v 33t
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 13:31:04
|
|
|
|
maj2009
|
bravo tudi tebi zdej pa že skor čakaš da boš rodila, ane? a ti gre trebuščk že kej na živce?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 13:43:21
|
|
|
|
malaMravljica
|
soncek, sej pol sem pa jaz tudi danes se 9 t in jutri zacnem 10. teden. pa jaz kar danes ze govorim,d a sem zacela 10. teden, da ne gre tolk pocasi naprej morem pogledat na net o kateri tgovini govoris, pa prevert ce jo imajo tukaj tudi. se 55 minut morem cakat, ker perem se zadnja dva stroja cunj, pol obseim, nekaj znosim ze notri in potem se preoblecem in grem v mesto. tako se veselim, komaj cakam da grem v hm po stopnicah dol. toliko stvari sem ze kupila otrokom v hm, danes bo pa za mojega, jeeeeee.. sem prejle spet kuhala kosilo in je prsou se en sodelavc pa je vprasal kdaj imam rok, pa takoj zracunal kolk se, pa sprasval ce bom za spol vprasala. tej kolegi od mojega se tolk veselijo nasega dojencka, pa vsi ze imajo otroke. prau lepo mi je, ker se drugi tudi veselijo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 13:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kok ste srčkane s temi bodiji. Toook zlo vas je lepo brat. Rees. Jst bom mal počakala, ker sm boječka. Vam bom pa vsem neki kupla.... pa poslala naokol... ress nooo... za spominčka od Rižkoota. Sonček85 k tebi pa kr kmalu pridem na kavo. Maj2009 sej ne moreš predvidet kolk bo dete velko... jst sm se en mesec prej rodila, sm bla taka drobtinica, pravi mami. 44 cm pa 2400. Sm komi preživčkala. In jst in mami. e mela manj kg ko me je rodila kot pa pred zanositvijo. Jst pa nočem met trebuha v poročni obleki. Sm čist čudna, a ne?! Sm se sam smejala, sva šla z dragijem na kosilčka in je privlekel seznam gostov z njegove strani... Jst pa sploh ne študiram o tem. Mam tok mal časa, da si bom kšnga organizatorja porok umislila... Nimam časa, nimam živcev...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 13:57:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jeee same pohvale za mojo izbiro vozicka. Ga bom sla se v trgovino pogledat in ce mi bo vsec se z vozicki ne bom vec ubadala. Ma ja, malo tezek je, sam saj bom imela vecinoma prakticen avto, da ni tako visoko za dajat vozicek notri. Trenutno ciljam na zeleno barvo tega vozicka.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 14:03:04
|
|
|
|
maj2009
|
k bom šla zdej spet kej v trgovince gledat bom pa 56 kupla, da bo moj že na začetku cortkan. mu bom mehke cotke kupla, pa bo pol k medvedek, mejčken in mehek rižko a sta že dorekla datum? to je najbl važn, pol pa v akcijo! pomoč prihaja!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 14:07:24
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 sonček! kaj je pa to za ena trgovina?prvič slišim to kratico? in kje je? a nimate te trg.pri nas je v žalcu,celje,pa mb se mi tud zdi je pa v LJ tud.http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/StartView?storeId=10001&catalogId=10051&maktiv=home Soncek, to je bilo sedaj pa tako neprofesionalno, nesramno in oh in sploh Pa to se da vse na netu narocit in tako cortkane zadeve majo, kako naj se pa sedaj obvladam? jooooj grem to spltno stran raziskovat zdej, suuuuoper. Soncek, cmok zate!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 14:09:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: maj2009 sonček! kaj je pa to za ena trgovina?prvič slišim to kratico? in kje je? a nimate te trg.pri nas je v žalcu,celje,pa mb se mi tud zdi je pa v LJ tud.http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/StartView?storeId=10001&catalogId=10051&maktiv=home Soncek, to je bilo sedaj pa tako neprofesionalno, nesramno in oh in sploh Pa to se da vse na netu narocit in tako cortkane zadeve majo, kako naj se pa sedaj obvladam? jooooj grem to spltno stran raziskovat zdej, suuuuoper. Soncek, cmok zate! ni zakaj,sej čene pa priddte vse v Žalec pa gremo skp kupvat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 14:17:42
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, zaenkrat sem gledala itak samo trikolesnike, morem pogledat kako je s tezo, 3 in 4 kolesnikov. Sam 3 kolesnik se mi zdi da je tko manjsi za po trgovinah in tam kjer je dosti ljudi, kaj pa vem. Kaj imas pa ti, 3 ali 4?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 14:51:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, zaenkrat sem gledala itak samo trikolesnike, morem pogledat kako je s tezo, 3 in 4 kolesnikov. Sam 3 kolesnik se mi zdi da je tko manjsi za po trgovinah in tam kjer je dosti ljudi, kaj pa vem. Kaj imas pa ti, 3 ali 4? jaz bom imela brevija štirikolesnika ,samo ima spredaj una dva kolesa zlo skp ,tko da skor zgleda k trikolesnik klikni na sliko za povečavo slikice
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 14:56:55
|
|
|
|
tassika
|
sonček a bo modre ali oranžne barve, ker barva mi je všeč, ampak ta dva koleščka spredaj pa ne, sploh ne vem zakaj mi ne potegnejo. No pa saj važno je da je tebi všeč
< Sporočilo je popravil tassika -- 26.2.2009 14:57:11 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 17:46:25
|
|
|
|
*manca*
|
ojoj! res ste se tok načvekala, da vas komi dohajam. si bom mogla prav dopust vzet, da bom vas lohk prebrala pa čestitke vsem nam za 100. stran RIŽKO tebi pa čestitke za srček sem ful vesela zate. in seveda tudi čestitke za zaroko nevestica boš? res lepo. je bilo najlepše, ker je bila snubitev nepričakovana, ane? res lepo!! BODOČE MAMICE ve pa že kar po nakupih? res sem vam malo fovž komaj čakam, da se bom lahko tudi sama podala v trgovine in izbiala cotke za mojga bebija in ne za bebija od prijateljic. čeprav že zdaj sem ter tja kdaj zavijem kakšno otroško trgovino in si delam lušte saj bo kmalu čas... ve pa kar izkoriste popuste! veliko užitka!! le da vam slabosti ne bi tok nagajale!! Nič, zdaj pa šibam še na eno kavico s kolegico. Lepo se imejte! pa pridne bit
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 18:01:47
|
|
|
|
twixy
|
Punce, jaz se malo poslavljam od vas Upam,da mi bo cas dopuscal,da vam se kaj napisem pred poroko.. Upam,da bomo ze vse nosecke,ko pridem nazaj Jaz imam vse znake , test ze imam doma tako,da mogoce pa bo kaj-se sploh nismo obremenjevali Tudi izcedka ni(ponavadi ga je bilo malo)
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 18:05:20
|
|
|
|
maj2009
|
ja kdaj pa naj bi pršla ?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 18:07:21
|
|
|
|
malaMravljica
|
sem nazaj s trgovin. Pa se ni izslo cist po nacrtih. Takoj ko sem zaparkirala in hotla sibat v HM me je zacela tista kost v riti tolk bolet, da sem naprej sam se tko cudno hodila. Pol me je kmalu itak vse minilo, ker sem komaj hodila, sedaj sem pa doma in me boli tudi ko sedim in se kaj premaknem. Ne vem kaj za boga je to, se bo sploh nehalo, da ne bo kaj narobe z mojo nogo. Zato bom tudi sklenslala nakupovanje v Münchnu, saj nisem sposobna niti enkrat gor cez celo pes cono it. No, v HM sem vzela dva bodija 56 st in dva 62, vse z dolgimi rokavi in na preklop. Sam sedaj razmisljam, kaj tisti gumbki tam pri strani, tisto nic ne tisci pol jaz bom verjetn kar se eno majcko spod dala, da ga ne bo kaj tiscalo. Vrece nisem dobila, imeli so ene, sam so mi bile smotan material. Pol sem se v eni drugi trgovini iskala in so imeli sam kombinnizone na nogice, tisto pa ni tako prakticno, ce bo imel celo zimo eno stevilko in mal vecje na zacetku. Eni so mi bili se fajn videt, sam so bli pa roza la pa svetlo modri, to pa mi ni tolk lepo. oh, sedaj pa spet stopnice gor in dol, ker hodim menjat cunje po radiatorjih. Ni se cist posusilo in sedaj tako susim 6 strojev cunj, mi katera zavida?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 18:13:21
|
|
|
|
maj2009
|
ja to pa ni dobr da te tko boli. ja glede cunj, je pa men ful dobr ker mam sušilca, tko da če kej na hitr rabm met suho notr vržem in je ful hitr suho.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 18:36:43
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, kako mislis kar poslavljas. Nujno moras povedat ce bo + in pol nujno ostat nasa cveka. Maj, men bi vcasih tudi tko fajn prsou susilc, pa susim vedno zunaj, ker pol tako lepo disi. Ne vem kaj pomeni ta bolecina. Bom sedaj par dni malo bolj pocivala in bomo vidli kaj bo. Upam, da ni kaj povezano z zlomom noge.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.