|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
26.2.2009 18:55:25   
sonček85
tassi:modre barve bo.Ja kolešča je bolje da sta dva k pa en zaradi stabilnostiuser posted image
twixy:navijamo da bo plus pa le javi se nam še kaj ,da vemo kako potekajo priprave na poroko in da si zagledala plus nam moraš povedat.user posted image user posted image user posted image
mM.ojoj to pa boli ,pazi nase

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
26.2.2009 19:15:34   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

ja kdaj pa naj bi pršlauser posted image

Ju3 ali pa v soboto..
Ce bo plus vam pa itak sporocimuser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
26.2.2009 19:29:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

ja kdaj pa naj bi pršlauser posted image

Ju3 ali pa v soboto..
Ce bo plus vam pa itak sporocimuser posted image
čakamo ,ker bomo pile na tvoj račun

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
26.2.2009 20:21:24   
Anonimen
O shit.. celo zgodbo sm napisala... in me vrže vn.. Ej pa sej to znoriš..user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
26.2.2009 20:23:03   
Anonimen
sonček85
Ti nima in nimaš in nimaš pojma kaj mam jst za tvojga malega Aleksandra.... komaj čakaj..., da pridem na kavico!!! Komaj!!! Tako čudovito presenečenje mam...user posted image
Kr vpiši me med apriličice, zakaj pa ne? Takrat še nism bla na RR, zato me nisi zasledila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
26.2.2009 20:27:16   
Anonimen
malaMravljica...
TI SI ENA ČUDOVITA PUNCA IN SM ČIST BREZ BESED. TAKO LEPO PRESENEČENJE SI MI NARDILA IN MENI IN MOJEMU RIŽKOTU TER DRAGIJU. TOK SI POZORNA, DA KONC. VRNILA TI BOM TO, DA TI JASNO NE BO. user posted image HVALA TI MILJON IN JA... ŠE BAJSKE BOVA SKUPAJ. KOMAJ ČAKAM DA TE SPOZNAM.. PA SEJ NE VEM NE KDO NE KAJ SI.. user posted image  AMPAK TE MAM RADAAAADADAD... user posted image  ČUDOVITA PUNCA SI IN... JUUUPI, JUPI.. IN HVALA ZA PRESENEČENJE...!!!!NORO RES...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
26.2.2009 20:30:31   
Anonimen
Twixy,
maš zs.
Nimaš dovoljenja kr tko it. Moraš nas razveselit ne pa sporočit in rečt, da nas zapuščaš. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
Veš draga moja... sm un prstan tko čakala januarja, pa me moj dragi šokira.. čez en mesec in izrazi željo... Še pred tabo bom ženica!! No moja porokica bo mala... Rižko je vzrok, da sva pospešila... Še miljon vprašanj bom mela za vse naše ta poročene...
Drugač pa držim pesti, da M ne pride... in ne odhajaj.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
26.2.2009 20:55:07   
Anonimen
Ni vas.... , prv.. user posted image  pol pa grem....
Grem gledat filmčka Milk.
LAHKO NOČ, punce... do jutri..
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
26.2.2009 21:33:52   
sonček85
Z veseljem te vpišemuser posted image user posted image

Pa kake imaš ,jaz bom vesela če prideš na kavico ,ni potrebno pa nič nosit,te bo Aleks vesel ,če boš samo prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa Borat FILM GLEDAM IN NE VEM A NAJ SE SMEJIM AL BRUHAM POLEGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
26.2.2009 21:37:26   
sonček85
rižkoo:tudi tebi lahko noč in vsem ostalimuser posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.2.2009 7:37:07   
tassika
Jutro punce
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.2.2009 7:50:24   
sonček85
jutrooooooooooooooo!!!!!!!!!

evo malo za zajtrk ,da vam postrežemuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
27.2.2009 8:26:03   
pilotina
dobro jutro user posted image

sonček, fino si spekla user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.2.2009 8:42:32   
tinuška
Jutro user posted image  moje!

Twixy: Ne moreš nas kar tako zapustit! user posted image  Ah saj vem, da se le malo hecaš! Držim pesti za +!! user posted image user posted image user posted image

Malamravljica: Zapravljivka mala! user posted image  In če se ne motim si v 10. tednu!! user posted image user posted image user posted image  

Pilotina: DOBRO JUTRO! Spet delaš!? Jaz tudi!!! ZADNJI DAN!!! Pa sem le dočakala!!!  user posted image  Sem takooooo vesela!!!

Rižko: Bejbika moja še enkrat hvala za programček! user posted image  Se bom lotila izračunov! Saj zdaj bom imela veliko časa. Bom še za vse ostale lahko računala... user posted image  In tisti kavči za tašče! user posted image user posted image  Najnovejši modeli ja...

Sonček: sem mislila, da sem sita... Ob pogledu na tvoj zajtrk me je pa taka lakota pograbila! Bom jaz tudi k tebi prišla...pa ne na kavo, ampak kar na cel zajtrk! user posted image user posted image

Tassika: mačkica si danes kaj bolje? Si se vsaj malo spočila? PETEK je! Še malo in boš v času polne ovulacije!! Bom držala pesti, da se čim prej mala Tassika vgnezdi! user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.2.2009 8:45:23   
pilotina
user posted image  tinuška...pa je res prišel ta dan...juhuuuu user posted image ...res sem vesela, da se boš končno rešla teh muk...ka pa boš jutri delala user posted image ...a mogoče uživalaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.2.2009 8:48:01   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

user posted image  tinuška...pa je res prišel ta dan...juhuuuu user posted image ...res sem vesela, da se boš končno rešla teh muk...ka pa boš jutri delala user posted image ...a mogoče uživalaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

JAAAAAAAAAAA! Po bajti s sesalcem gor in dol! Je taka bomba! Ampak je to veliko boljše in zadoščenja polno delo! No saj ne bom cel dan! Z uživanjem začnem že danes. Grem zvečer na en roj.dan k enemu prijatelju! Nisem ga videla že pol leta, prej sva pa kar veliko skupaj visela. Komaj že čakam!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
27.2.2009 8:59:34   
sonček85

dobro jutro user posted image

sonček, fino si spekla user posted image
ja hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ko bi le jaz to naredila,bom pa res danes pekla črno belo pecivo-njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tinuška:le naglej se danes službe ,ker je nekaj časa ne boš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede zajtrka pa dogovorjenouser posted image ,sam pol bom res morala kako tako pecivo spečt(štručke in to)
tko si grem pa raje v Tuš kupit kraljevo štručko ,ki je pa res noro dobrauser posted image user posted image user posted image no in potem ne morem mimo malih čokoladic,kot danes npr.TWIXuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.2.2009 9:17:18   
tassika
Tinuška jutro, jaz te kar vidim kako si vesela, zgleda nekako takole neuser posted image
user posted image

Moji plodni dnevi se res bližajo, zraven pa še strah a gremo ali ne. Ne vem, res ne vem a bi ali ne še. Ah sej ko bom prišla do tega me bo pomoje minilo.

Pilotina kako pa kaj tebi kaže, si še sitkanauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.2.2009 9:28:13   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Tinuška jutro, jaz te kar vidim kako si vesela, zgleda nekako takole neuser posted image
user posted image  

JA JA!!! TAKŠNA SEM DANES JAZ!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.2.2009 9:31:49   
pilotina
sonček...ti si pridna...stalno neki pečeš...ko pride moj dragi nazaj bom naredila kremšnite po tvojem receptu
user posted image

tassika...nisem več...saj me ponavadi drži samo en dan user posted image  in čez tri štiri dni pride tetka

tinuška...a na žurko greš zvečer user posted image ...sam ne se ga preveč, saj veš kaj, da ne boš posesala kaj preveč jutri user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 27.2.2009 9:32:19 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.2.2009 9:37:39   
tassika
joj iščem likalnik za lase pa mi stran od bigbenga dela k da mam cel dan cajt grrruser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
27.2.2009 9:41:07   
tinuška

sonček...ti si pridna...stalno neki pečeš...ko pride moj dragi nazaj bom naredila kremšnite po tvojem receptu
user posted image

tassika...nisem več...saj me ponavadi drži samo en dan user posted image  in čez tri štiri dni pride tetka

tinuška...a na žurko greš zvečer user posted image ...sam ne se ga preveč, saj veš kaj, da ne boš posesala kaj preveč jutri user posted image user posted image user posted image

Moj letošnji projekt je sledeč: NE PIJEM ALKOHOLA! user posted image  Ga je bilo popolnoma dovolj v lanskem letu! user posted image user posted image  Nič se bati! Posesala bom ravno prav - ne preveč in ne premalo! user posted image user posted image  (malo mora še za vzorec ostati!)user posted image user posted image user posted image
Me pa veseli, da nisi več tečka! Pričakuješ user posted image ?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
27.2.2009 9:42:49   
tinuška

joj iščem likalnik za lase pa mi stran od bigbenga dela k da mam cel dan cajt grrruser posted image

Tassika: jaz sem si likalnik kupila v BIG BANG-u in je SUPER! Tistega, ki je v več različnih barvah! Ful se hitro segreje  in lahek je pa tak easy to use! Tko da, če ga misliš kupiti, ti priporočam tistega in še drag ni!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
27.2.2009 9:49:53   
tassika
Pa če ne vem katerega, a je od remingtona, bolj ko gledam, manj najdem, mi je včeš en z vitaminom E notri pa se mi zdi BZ dati zato 1x več kot za navadnega, bi pa imela barvnega ne črnega, ker mi je tko lepše, se vidi da sem babauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
27.2.2009 9:53:44   
tinuška

Pa če ne vem katerega, a je od remingtona, bolj ko gledam, manj najdem, mi je včeš en z vitaminom E notri pa se mi zdi BZ dati zato 1x več kot za navadnega, bi pa imela barvnega ne črnega, ker mi je tko lepše, se vidi da sem babauser posted image

Moj je tak roza! Čakaj mogoče najdem in ti pošljem link!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.