![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 10:58:17
|
|
|
|
maj2009
|
a unga z zajčki? ja tega sm tud mela v rokah sam ga nism kupla.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 10:58:59
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, ves saj njegovim tukaj je tudi logicno,da bi se tukaj, samo meni se zdi total ne fer, ker pol morejo vsi moji se gor vozit in prenocisce placvat, pride en ornk strosk. In meni je ze od vedno jasno, da se zelim porocit na tak nacin, pa ce se drugi na trepalnice postavijo, to bo najin dan. Saj moje sanje so tudi malo dlje stran, samo tega sedaj ne moreva reskirat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 10:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
maj2009 Piiikicaaaaaaaaaaaaa.. a si že poročenaaa??! Pa BRAVO ti!! Boš mi kšn nasvet dala. Lepo, da si kupla bodije, jst še nism nič. Mam samo en kombinezonček kupljen za fantka od kolegice.. pa se še nisva vidle. No mali je star 1leto. Bo pa zame..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 10:59:25
|
|
|
|
maj2009
|
mel so tud 3 v paketku luškane, samo so ble sam cifra 50 al pa 80
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 10:59:46
|
|
|
|
malaMravljica
|
ja Maj, z zajcki in vevercami
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:02:27
|
|
|
|
maj2009
|
ja ni problema! za take stvari dajem z veseljem nasvete, jst sm za najino vse sama zrihtala. moj je samo z mano hodu in govoru ja in ne...sm vse prebrskala kje je kaj in kolk stane.....to mi je blo ful v veselje! sm prou uživala v tem! ti kr vpraš!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:07:27
|
|
|
|
maj2009
|
ej pol morš kupt še kompletek trenirkice al si to misla? ja pa dve kapci majo z istim motivom! ja jst pa ne najdem na netu mojih žabic, da bi ti jih pokazala. u bistvu je to pajac brez rokavov, kje to pogledam? lohk pa da nimajo na netu tega izdelka?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:34:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina sončnica moja...nisem vedela, da sta tudi vidva čakala toliko na pluska...vesela sem zate...še malo, malo....pa bomo meli prvega najmlajšega člana tuki ja tko dolgo smo čakali zdaj zdaj bo pa tukaj mali vragec .Še malooooooo maj.ti si prava faca,še malo pa boš res videla svojega bebija rižkoo:a potem si res bila aprilčica,sam javila se nam pa nisi,al sem jaz spregledala.a te dam na seznam -z veseljem jupi ženka boš , joj meni je tudi moj rekel da me zaroči k zanosim oz. k bo bebi pa čakam ,pa čakam kdaj bo mM:a ti tudi sami zvončki bodo peli jaz sem tudi danes kupila eno jaknico in kompletek vse po 9,99e,joj vse je tko cart,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-komaj čakam april
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:38:48
|
|
|
|
maj2009
|
ja sonček me že kr mal živčki dajejo upam, da bije srčk! more! ker drugač...... tok je dobr po trgoinicah hodt pa te majhne cunce gledat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:48:22
|
|
|
|
tassika
|
Ojla punce, mene se pa loteva utrujenost in sama sebi grem na živce, ker me tako bolijo noge od kolen navzdol da ne morem ne sedet ne hodit in pojma nimam zakaj me tako bolijo, nisem včeraj nič takega delala, sem samo sedela . No še malo pa domov, upam da bo šlo hitro okol.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:48:33
|
|
|
|
sonček85
|
seveda srček bije ,kake sploh imaš.Mali nagaja in lepo raste ,da te bo razveselil k boš imela pregled
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:48:41
|
|
|
|
malaMravljica
|
ker tolk razlagate o teh malih oblekcah sem se odlocila, da grem jaz danes popoldne tudi gledat. Jeeeee... kolk se veselim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:49:10
|
|
|
|
sonček85
|
a je to mogoče kak znakec-ne ne more bit ,če nista smela
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:49:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica ker tolk razlagate o teh malih oblekcah sem se odlocila, da grem jaz danes popoldne tudi gledat. Jeeeee... kolk se veselim.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:51:25
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, vceraj sem odprla svojo temo o vozickih in je ena punca napisala, da o tem je ze tolk napisano in da se vozicki nic ne spreminjajo. Pa to sploh ni res, speedi recimo se mi zdi, da ima sedaj v originalu varovalo, prej ga je bilo treba pa dokupit. No, in ker si ti ze tudi nastudirala vozicke, kaj menis o quinny speedi ?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:51:55
|
|
|
|
tassika
|
Rižko ne vem, sva pa res zadnjič malo zgoljufala, ampak je bilo takoj po M tko da glede na moje cikluse in koledarček je bil to čisto neploden dan in mislim da to res ni to. Bomo danes delali na tem, ko so že plodni dnevi samo ne vem če bom sposobna da ne bom zaspala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:53:47
|
|
|
|
maj2009
|
hvala za vzpodbudne besede sej res ne vem kako lahko na to tko kdaj pomislm sj bo . zdej mor bit pozitivna, ane? ja pa cunce sm kupla tko da more bit vse ok, ker jih ne bom nobenmu drugmu dala! ja jst bom mogla it na rudnik v hm in ca pomoje majo velik več izbire, ane? mm jst caplam za tabo! moj bo pa tud mogu bit že okol 2cm velik v ponedelk, ane?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:54:45
|
|
|
|
tassika
|
MM moja kolegica ga ful hvali samo pravi da je res težek, ostalo ji je všeč
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:59:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, vceraj sem odprla svojo temo o vozickih in je ena punca napisala, da o tem je ze tolk napisano in da se vozicki nic ne spreminjajo. Pa to sploh ni res, speedi recimo se mi zdi, da ima sedaj v originalu varovalo, prej ga je bilo treba pa dokupit. No, in ker si ti ze tudi nastudirala vozicke, kaj menis o quinny speedi ? moja sodelavka ga ima in je prezadovoljna z njim,jo lahko še kaj povprašam če želiš,je pa rekla da je imela prej P in da je po 3 mesecih ga prodala ,ker se ni dalo šp.del obrnat v obe smeri ,da otročku ne piha.In je rkela da s quinnyjem je pa prezadovolna in ga je še meni priporočila ,a me je brevi premamil. maj,mM:v NKD imajo full izbire in tudi material je super,jaz sem dans tam kupila kompletke pa še drago ni
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 11:59:36
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Rižko ne vem, sva pa res zadnjič malo zgoljufala, ampak je bilo takoj po M tko da glede na moje cikluse in koledarček je bil to čisto neploden dan in mislim da to res ni to. Bomo danes delali na tem, ko so že plodni dnevi samo ne vem če bom sposobna da ne bom zaspala pusti se presenetit
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 12:01:05
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: tassika Rižko ne vem, sva pa res zadnjič malo zgoljufala, ampak je bilo takoj po M tko da glede na moje cikluse in koledarček je bil to čisto neploden dan in mislim da to res ni to. Bomo danes delali na tem, ko so že plodni dnevi samo ne vem če bom sposobna da ne bom zaspala pusti se presenetit Ojoj sonček sori šele zdele vidla da sem te preimenovala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 12:16:18
|
|
|
|
maj2009
|
sonček! kaj je pa to za ena trgovina?prvič slišim to kratico? in kje je?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 12:26:24
|
|
|
|
maj2009
|
sm jo že najdla na netu! majo pa res luškane stvari! a je v lj tud kje ta štacuna?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 12:26:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: tassika Rižko ne vem, sva pa res zadnjič malo zgoljufala, ampak je bilo takoj po M tko da glede na moje cikluse in koledarček je bil to čisto neploden dan in mislim da to res ni to. Bomo danes delali na tem, ko so že plodni dnevi samo ne vem če bom sposobna da ne bom zaspala pusti se presenetit Ojoj sonček sori šele zdele vidla da sem te preimenovala ne sekiraj se,se zgodi k si utrujen
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.