|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
26.2.2009 10:58:17   
maj2009
a unga z zajčki? ja tega sm tud mela v rokahuser posted image user posted image sam ga nism kupla.

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
26.2.2009 10:58:59   
malaMravljica
Rizkoo, ves saj njegovim tukaj je tudi logicno,da bi se tukaj, samo meni se zdi total ne fer, ker pol morejo vsi moji se gor vozit in prenocisce placvat, pride en ornk strosk. In meni je ze od vedno jasno, da se zelim porocit na tak nacin, pa ce se drugi na trepalnice postavijo, to bo najin dan.
Saj moje sanje so tudi malo dlje stran, samo tega sedaj ne moreva reskirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
26.2.2009 10:59:19   
Anonimen
maj2009
Piiikicaaaaaaaaaaaaa.. a si že poročenaaa??! Pa BRAVO ti!! user posted image  Boš mi kšn nasvet dala.
Lepo, da si kupla bodije, jst še nism nič. Mam samo en kombinezonček kupljen za fantka od kolegice.. pa se še nisva vidle. No mali je star 1leto.user posted image  Bo pa zame..

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
26.2.2009 10:59:25   
maj2009
mel so tud 3 v paketku luškane, samo so ble sam cifra 50 al pa 80user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
26.2.2009 10:59:46   
malaMravljica
ja Maj, z zajcki in vevercami user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
26.2.2009 11:02:27   
maj2009
ja ni problema! za take stvari dajem z veseljem nasvete, jst sm za najino vse sama zrihtala. moj je samo z mano hodu in govoru ja in ne...sm vse prebrskala kje je kaj in kolk stane.....to mi je blo ful v veselje! sm prou uživala v tem! ti kr vpraš!user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
26.2.2009 11:07:27   
maj2009
ej pol morš kupt še kompletek trenirkice al si to misla? ja pa dve kapci majo z istim motivom! ja jst pa ne najdem na netu mojih žabic, da bi ti jih pokazala. u bistvu je to pajac brez rokavov, kje to pogledam? lohk pa da nimajo na netu tega izdelka?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
26.2.2009 11:34:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sončnica moja...nisem vedela, da sta tudi vidva čakala toliko na pluska...vesela sem zate...še malo, malo....pa bomo meli prvega najmlajšega člana tuki user posted image user posted image user posted image
ja tko dolgo smo čakaliuser posted image zdaj zdaj bo pa tukaj mali vragec .Še malooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maj.ti si prava faca,še malo pa boš res videla svojega bebija user posted image user posted image user posted image
rižkoo:a potem si res bila aprilčica,sam javila se nam pa nisi,al sem jaz spregledala.a  te dam na seznam -z veseljem
jupi ženka bošuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
joj meni je tudi moj rekel da me zaroči k zanosim oz. k bo bebi pa čakam ,pa čakam kdaj bouser posted image user posted image
mM:a ti tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sami zvončki bodo peliuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi danes kupila eno jaknico in kompletek vse po 9,99e,joj vse je tko cart,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-komaj čakam april

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
26.2.2009 11:38:48   
maj2009
ja sonček me že kr mal živčki dajejouser posted image upam, da bije srčk! more! ker drugač......
tok je dobr po trgoinicah hodt pa te majhne cunce gledatuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
26.2.2009 11:48:22   
tassika
Ojla punce, mene se pa loteva utrujenost in sama sebi grem na živce, ker me tako bolijo noge od kolen navzdol da ne morem ne sedet ne hodit in pojma nimam zakaj me tako bolijo, nisem včeraj nič takega delala, sem samo sedelauser posted image .
No še malo pa domov, upam da bo šlo hitro okol.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
26.2.2009 11:48:33   
sonček85
seveda srček bije ,kake sploh imaš.Mali nagaja in lepo raste ,da te bo razveselil k boš imela pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
26.2.2009 11:48:41   
malaMravljica
ker tolk razlagate o teh malih oblekcah sem se odlocila, da grem jaz danes popoldne tudi gledat. Jeeeee... kolk se veselim.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
26.2.2009 11:49:10   
sonček85
a je to mogoče kak znakec-ne ne more bit ,če nista smelauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
26.2.2009 11:49:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ker tolk razlagate o teh malih oblekcah sem se odlocila, da grem jaz danes popoldne tudi gledat. Jeeeee... kolk se veselim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2539
26.2.2009 11:51:25   
malaMravljica
Soncek,

vceraj sem odprla svojo temo o vozickih in je ena punca napisala, da o tem je ze tolk napisano in da se vozicki nic ne spreminjajo. Pa to sploh ni res, speedi recimo se mi zdi, da ima sedaj v originalu varovalo, prej ga je bilo treba pa dokupit. No, in ker si ti ze tudi nastudirala vozicke, kaj menis o quinny speedi ?

Neposredna povezava do sporočila: 2540
26.2.2009 11:51:55   
tassika
Rižko ne vem, sva pa res zadnjič malo zgoljufala, ampak je bilo takoj po M tko da glede na moje cikluse in koledarček je bil to čisto neploden dan in mislim da to res ni to. Bomo danes delali na tem, ko so že plodni dneviuser posted image  samo ne vem če bom sposobna da ne bom zaspalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
26.2.2009 11:53:47   
maj2009
hvala za vzpodbudne besedeuser posted image sej res ne vem kako lahko na to  tko kdaj pomislmuser posted image sj bo .
zdej mor bit pozitivna, ane? ja pa cunce sm kupla tko da more bit vse ok, ker jih ne bom nobenmu drugmuuser posted image dala!

ja jst bom mogla it na rudnik v hm in ca pomoje majo velik več izbire, ane?

mm jst caplam za tabo!

moj user posted image bo pa tud mogu bit že okol 2cm velik v ponedelk, ane?

Neposredna povezava do sporočila: 2542
26.2.2009 11:54:45   
tassika
MM moja kolegica ga ful hvali samo pravi da je res težek, ostalo ji je všeč

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2543
26.2.2009 11:59:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek,

vceraj sem odprla svojo temo o vozickih in je ena punca napisala, da o tem je ze tolk napisano in da se vozicki nic ne spreminjajo. Pa to sploh ni res, speedi recimo se mi zdi, da ima sedaj v originalu varovalo, prej ga je bilo treba pa dokupit. No, in ker si ti ze tudi nastudirala vozicke, kaj menis o quinny speedi ?
moja sodelavka ga ima in je prezadovoljna z njim,jo lahko še kaj povprašam če želiš,je pa rekla da je imela prej P in da je po 3 mesecih ga prodala ,ker se ni dalo šp.del obrnat v obe smeri ,da otročku ne piha.In je rkela da s quinnyjem je pa prezadovolna in ga je še meni priporočila ,a me je brevi premamil.user posted image
maj,mM:v NKD imajo full izbire in tudi material je super,jaz sem dans tam kupila kompletkeuser posted image user posted image user posted image pa še drago ni

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2544
26.2.2009 11:59:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Rižko ne vem, sva pa res zadnjič malo zgoljufala, ampak je bilo takoj po M tko da glede na moje cikluse in koledarček je bil to čisto neploden dan in mislim da to res ni to. Bomo danes delali na tem, ko so že plodni dneviuser posted image  samo ne vem če bom sposobna da ne bom zaspalauser posted image
pusti se presenetituser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
26.2.2009 12:01:05   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ojoj sonček sori šele zdele vidla da sem te preimenovalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
26.2.2009 12:16:18   
maj2009
sonček!

kaj je pa to za ena trgovina?prvič slišim to kratico?
in kje je?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
26.2.2009 12:26:24   
maj2009
sm jo že najdla na netu! majo pa res luškane stvari! a je v lj tud kje ta štacuna?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
26.2.2009 12:26:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

sonček!

kaj je pa to za ena trgovina?prvič slišim to kratico?
in kje je?

a nimate te trg.pri nas je v žalcu,celje,pa mb se mi tud zdi je pa v LJ tud.http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/StartView?storeId=10001&catalogId=10051&maktiv=home

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
26.2.2009 12:26:53   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ojoj sonček sori šele zdele vidla da sem te preimenovalauser posted image
ne sekiraj se,se zgodi k si utrujenuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.