|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
27.2.2009 9:53:46   
pilotina
tinuška...a tko...no tudi prav...sam, da se boš mela fajn user posted image ...ja, pričakujem jo...čutim, da je nekje za vogalom in bo vsak čas tu

tassika...a si našla likalnik...majo ga tudi v Merkurju...si pogledala tam?

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
27.2.2009 9:56:10   
pilotina
tassika...v Merkurju majo te...da primerjaš cene...KLIK

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
27.2.2009 9:56:15   
tinuška
Evo Tassika!

Tretji, četrti...

KLIK

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
27.2.2009 10:20:26   
tassika
Hvala obema, itak moram še malo počakat, do plačeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
27.2.2009 10:27:29   
sonček85
tassi.ja seveda bosta ,kake pa imaš,da te ne cčujem več tajke govort,mi komaj čakamo plus ti pa tkole -al bi al nebi.BOŠ user posted image
pilotina:ja nekaj moram,če pa danes pride sestra in je rekla če bom kaj pekla k una ni tip za pečenje ,pa seveda sestrica mala to narediuser posted image user posted image mmm kremšnite ,super,boš lepo dragega presenetla

tassika:jaz sem si -no dragi mi je kupil 2 leti nazaj za novo leto tega remington in sem prezadovoljna z njim ,glede na to da imam drugače naravno skodrane lase.Polika k da bi bila pri frizerju-pa sem sama frizerkauser posted image user posted image user posted image user posted image tega imam jaz ,no takrat je bil 12.000situser posted image pa poglej kako je poceni zdaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
27.2.2009 10:28:54   
sonček85
aja ti pa svetujem da ne kupuješ babylis likalnika za lase,razen preko dobavitelja od frizerja 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
27.2.2009 10:31:39   
tassika
Ma sonček saj vem, ampak me je kar tko težko rečt zdaj pa bova, pomoje bo tako kot je bilo zadnjič, a ga morm vn dat, ne ne ti kar dajuser posted image .
Malo se bojim vsega. Saj pravim sigurno ne bo tko da bi se dogovrila, da ga bova naredila.
Ja tega remnigtona sem gledala, ni drag, mislim da je manj kot 30 eur.

Aja pa odločila sem se, da bom naredila jafikouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
27.2.2009 10:33:43   
sonček85
mmmmmmmmmmm jafika:danes imao vse dan za pečenjeuser posted image user posted image user posted image
ja ta remington je super
ja sej malo vama pripraviš svečke in muzko tko k sem jaz naredila za valentinovo in je bilo.Malo romantikeuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
27.2.2009 10:40:35   
tassika
hihi dobra ideja, samo mene največkrat prime zjutraj pa ni časa tega štimat, pol pa še malo zasoim nazaj in je dan lepšiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
27.2.2009 10:44:37   
malaMravljica
Sedaj priznam, sem preskocila dve strani, prisla sem do tam, da Tassi isce likalnik za lase. Ves kaj, sem hotla ze zadnjic sem gor napisat. Tukaj sem jih videla najprej v Müllerju in potem se v eni drugi drogeriji in so tam cca 20 eur od Remingtona. Ne vem kasne so cene v Slo in model bi ti morala pogledat, sam zdi se mi, da je bil isti kot moj in tolk poceni. Meni so ga kupili za roj dan pred svemi leti, v Slo. in je bil zagotovo 60 eur, sedaj pa tukaj tako poceni. Ce ne rabis nujno takoj jutri ti ga lahko zrihtam.

In Tassika, ti povem nekaj. Pri delanju dojencka najbolj pomaga, da pozabis na dneve, uzivaj z dragim, ne delat nekaj na silo. Jaz sem obakrat tako zanosila, da sploh nisem vedla kdaj so pravi dnevi, v drugo sem pol se vse zamesala in sem bila prepricana, da bi bili plodni dnevi teden kasneje, takrat sva pa tolk sportala, da sva zvecer mrtva v postlo padla.

Sedaj vas grem pa prebrat za nazaj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
27.2.2009 10:54:02   
malaMravljica
ja, vidim, da si ze odlocena. Ma daj, ko bos vedla kater model mi sporoc, da ti pogledam ceno tukaj. A lahko.

Rizkoo, hi hi hi...ma morem skapirat tisti album na moj album in dam notri kaksno mojo fotko, da me bos vsaj videla kdo sem. Al pa mi daj mail na zs pa ti dam na mail nekaj fotk.

Soncek, ne vem kaj se gre ta Rizkoo, ona bi pa kar k tebi na kavo prsla, mislis, da jo se sploh za spustit  k tebi user posted image user posted image  

Moja rit me boli vedno bolj. V ponedeljek grem k fizioterapevtu, mogoce bo on kaj vec vedel. Danes pa pocivam, jutri grem v München, tam bo en cel kup bivsih kolegov. ´

Ja, pa slaboti so pri meni nazaj. Samo tokrat so znosne, to bom z lahkoto prezivela. Ja, v desetem tednu sem ze. Iiiii,

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
27.2.2009 11:00:34   
tassika
MM nisem še čisto odločena, ampak je itak plača naslednji teden in lahko še zbiramuser posted image .
Tole s tvojo nogo pa res ni fajn, kaj pa če si si kakšno vez nategnila? Boš videla kaj ti bodo rekli v pon.
Glede user posted image  pa itak jaz ne morem če mi kdo reče zdajle takoj, ko me prime me pa če so to P dnevi ali pa kaj drugega, niti si ne predstavljam kako se je dogovorit zdaj pa greva, samo verjamem pa da tiste, ki težko zanosijo pač ne gre drugače kot da se dogovoriš in delaš to na točno določene dneve. Vem ker je od mojga kolegica imela te težave, no saj na koncu je zanosila na umetni in mislim da ima julija rok.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2612
27.2.2009 11:02:32   
malaMravljica
xxx

Neposredna povezava do sporočila: 2613
27.2.2009 11:04:58   
malaMravljica
joj, napisala sem ze cel roman in je izginil, ni bil vec viden, pol sem sla se enkrat tipkat in sta se pojavila oba potem, sem zadnjega popravila v xxx sedaj. Joj ne, kaj delam.

Neposredna povezava do sporočila: 2614
27.2.2009 11:06:53   
tassika
MM mal te sistem je....user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2615
27.2.2009 11:06:54   
pilotina
sonček...si pa pridna mlajša sestrica user posted image , vse ubogaš  user posted image

tassi...ne rabita študirat...ti se samo zjutraj zbudi ... user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa lepo pol zaspančkaj nazaj user posted image
a jaffo user posted image  boš pekla user posted image

malaMravljica...če te tko močno boli, da niti po trgovinah ne moreš uživat user posted image , pa le pojdi k zdravniku...če so slabosti znosne, je okej...te stalno spominja...da si noseča user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
27.2.2009 11:30:46   
malaMravljica
Pilotina, nisem upala na javno napisat, imas zs user posted image  

Tassika, verjetno bo kaj takega ja.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
27.2.2009 11:44:07   
pilotina
malaMravljica...prebrala in odgovorila user posted image user posted image user posted image

punce grem jst za kako urco vn...ma moja nona RD danes, pa grem k njej na kosilo

lepo čvekajte, da bom mela kaj brat, ko se vrnem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
27.2.2009 12:04:36   
tassika
Pilotina uživaj, jaz sem ravno nazaj s kavice, pa bi raje vidla da ne bi, ker je tako lepo in toplo. Me tako mika,da se jutri zapeljem na morjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
27.2.2009 12:35:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

In Tassika, ti povem nekaj. Pri delanju dojencka najbolj pomaga, da pozabis na dneve, uzivaj z dragim, ne delat nekaj na silo. Jaz sem obakrat tako zanosila, da sploh nisem vedla kdaj so pravi dnevi, v drugo sem pol se vse zamesala in sem bila prepricana, da bi bili plodni dnevi teden kasneje, takrat sva pa tolk sportala, da sva zvecer mrtva v postlo padla.

se podpišemuser posted image

http://www.otroski-vozicki.si/narocilo.php  če katero zanimauser posted image

Soncek, ne vem kaj se gre ta Rizkoo, ona bi pa kar k tebi na kavo prsla, mislis, da jo se sploh za spustit  k tebi  
po moje da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pilotina:ja mal pa moramuser posted image user posted image user posted image user posted image bo botrca Aleksu-se mora mama zdaj mal prilizvatuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2620
27.2.2009 13:07:18   
pilotina
tassika....ja ma veš, da je prou lepo tuki...sonček, pa še toplo je...maš ZS

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
27.2.2009 13:15:10   
tassika
ne delauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
27.2.2009 13:15:31   
tassika
a to mi je pa objavu pacekuser posted image   jaz pa pišem pa pišem pa me vedno vn vrže. Sem hotla vprašat Pilotino kak je bilo na kosilcu in se pohvalit, da grem danes s sodelavko na kosilo v mc donaldsa ker je ravno post in je treba jesti zdravouser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 27.2.2009 13:16:27 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
27.2.2009 13:15:58   
pilotina

sem tudi jst tko mislila, sam res...ampak, ko si enkrat v tem...ne gre na žalost čisto naravno...tolko sva se že navadla, da nisva na komando...ampak vseeno...ko npr. G meni da injekcijo in mi reče v naslednjih dveh dneh bo mogoče O...ni druge, če želiva kej narest...a zastopite...to je tako smotano, ko ni O, res...ampak kaj pa čmo...pa ostale dneve v mescu delava po svoje user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 27.2.2009 13:16:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2624
27.2.2009 13:19:09   
pilotina
fino sm se mela tassika...napapcala in naklepetala...zdej pa sem spet v dobri družbi... z vami user posted image

uf to bo pa tako naravno kosilce a tassi user posted image ...no sam fino pa je ane user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.