|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
15.2.2010 7:13:04   
lana38
Mi nismo bili na karnevalu, ker je Tim ob 13.30 rekel, da gre ajat in sem ga dala spat. Tudi drugače v tem času spi. Sem mislila, da bo pač šel malo kasneje spat, pa je kar 2x rekel, da gre ajat in se v posteljo spravil, tako da je šel samo ati ven. Mi2 z Blažem pa sva gledala prenos po RTS. Blaž je bil utrujen od tekmovanja in mu ni bilo za iti.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
15.2.2010 10:34:37   
vetrnica
Mi smo tudi mislili it na kakšen karneval (mogoče Ribnica al pa kar v lj), sam je Zoja v noči iz petka na soboto zakuhala in smo bili potem kar doma. Zdaj se je že drugič zgodilo, da je kar naenkrat dobila vročino, ki je trajala približno 1 dan pol pa nič več. Pa tudi nič drugega ni bilo - nič nahoda, kašlja,... V nedeljo pa že čisto vredu.

Lana38- sicer malo iz teme. Zanima me, zakaj si se odločila za tabletke oz zakaj se nisi za mireno. Kot sem brala imata obe metodi enak učinek in se lahko oboje uporablja med dojenjem. Zdaj po drugem porodu se bo potrebno odločiti za nekaj, ker si zdaj nekaj časa ne želimo še enega presenečenja user posted image .

Drugače pa jaz doma čakam, da se bo kaj zgodilo. Sicer imam do PDP še slabe 3 tedne, amapka eni pravijo da je lahko v drugo prej. Meni se pa niti ne zdi in nimam še nič pripravljeno. Zoja je kar v varstvu, le en dan na teden jo nameravam obdržati doma. Se mi zdi boljše, da je navajena brez mene, kot pa da se zdaj spet navadi bit po cele dneve z mano in bi lahko bila v jeseni kriza, ko bo treba v vrtec. Sicer se pa itak super počuti v varstvu.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
15.2.2010 11:16:57   
lana38
Mirena zame ni primerna, ker mi je UPN pustil zarastline v maternici in zdaj ne vemo, kakšno je točno stanje po tej zadnji user posted image in porodu. Bi morala potem spet na preiskave, pa lahko da je vseeno ne bi mogla imeti. Je bolj enostavno vsak dan pojesti tableto. Pa tudi neprijetne so te preiskave.
vetrnica, jaz sem 10 dni prej rodila Tima. Je bila pa to 3 user posted image . Na UPN sem bila pa v 20. tednu user posted image . Sem pa tudi slišala, da je drugič in naprej vedno prej. Pa tudi sam porod je pri meni drugič trajal 3 ure, tretjič pa samo 1 uro. Prvič pa 6,5 ur.
LP

lana38

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
16.2.2010 11:36:42   
lili8
andreja2000, to je pa res grozno, ubogi fantekuser posted image . Se mi zdi, da je nekaj najhujšega, če izgubiš otroka.

vetrnica, zala je tudi že imela vročino samo en večer, drug dan je bila pa čisto v redu, tako da ne vem, kaj bi to bilo.

Na pustovanju smo bili, no v bistvu smo samo iz hiše ven stopili, pa smo bili tam user posted image . Zala je bila čisto navdušena nad kurenti, ostale maske je pa niso kaj pretirano zanimale. Ko je videla kurente, je vsem razlagala kurenti so!, pa smejala se je in kar poskakovala. Jaz sem pa mislila, da se jih bo bala.

Drugače pa vse govori na fanta. Jaz jo popravljam tako, da ko reče npr. bom šel, ji rečem, a šla boš. Ne vem, najbrž ima samo obdobje. Ali pa če ji rečeš, če je punčka, začne vpit, da ni punčka, potem jo pa vprašaš, ja kaj pa si, pa reče Zala semuser posted image . Ja, res so posrečeni, tile naši user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
17.2.2010 7:14:42   
lana38
lili8, zanimiva tale vaša Zala, ki pravi, da ni punčka.user posted image
No, pust je za nami. Včeraj je Tim bil še medo in žabica. Bila sva tudi v mestu, da je malo videl pustno vzdušje. Za pusta mi vedno delamo samo do 12h. In mi to zelo paše. Pa z Blažem sva šla na pizzo. Prav fajn je minil dan.
LP

lana38

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
18.2.2010 7:03:39   
lana38
Ku-ku, kje ste? So vas maske odnesle? Ali počivate po norčavem pustu?
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
22.2.2010 17:44:48   
lana38
A se ne bo več nobena tukaj javila?user posted image Vas zelo pogrešam.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
22.2.2010 18:13:07   
hokejistka
Tudi mi smo preživeli pust. user posted image J. je bila v soboto in nedeljo vila, v vrtcu pa pikapolonica. Je noro uživala, še posebej v oblačenju in mazanju z barvami po obrazu.

Vsak dan bolj uveljavlja svojo voljo, tako da nama gre kar precej energije da dosežemo tisto, kar mi2 hočeva.

Naši dnevi so polno zasedeni. Čez teden služba, vrtec, malo poležavanja, kakšni opravki, čez vikend pa rojstni dnevi in obiski. Se mi zdi, da kar preveč okoli hodimo, ker J. večkrat reče, da bo pa danes raje kar doma.

Jaz počasi razmišljam, da bo čez kakšno leto čas, da se J. pridruži še kakšen bratec ali sestrica, ampak mož ni nič kaj navdušen nad tem. Bomo videli, zaenkrat še pridno papcam tabletke.

Drugače sem pa vesela, ker se zaščitna terapija za J. pljučka dobro obnese in kar ne morem verjet, da nič ne kašlja.

Dajte napisat kaj smešnega so izjavili vaši user posted image . J. zadnje čase ponavlja "ja, itak mami". Mi2 se je večkrat po tihem smejiva, ko kaj smešnega pove, samo se zdaj ne spomnim user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
23.2.2010 10:40:15   
lana38
Timove najbolj posrečene izjave so, da je zunaj mrzlo, zima in tema, kadar mu ni kam za iti. Potem vse to našteje in reče, da Tim nikamor ne gre.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
23.2.2010 11:12:14   
želva
n!

Mi smo bolni, tako, da sem na bolniški, že spetuser posted image .Zdaj ima Jerca vročino in driska in bruha. Danes že 2. spiuser posted image .

Hokejistka, lepo ,da se julijino zdravje obrača na bolje. In mislite imeti še enga članauser posted image user posted image Jaz tudi že malo razmišljam, moj tudi, ampak , ne vem, lepo mi je bit noseč, ni mi pa fajn ne spat cele noči(se še zmeri nisem naspala), pa pol majhen otrok ti hočeš nočeš zabremza življenje. MA , ko bo oz. če bo čas za še enega bom že vedla in o teh stvareh ne bom razmišljala.

KAj ga kej naša biksa? Ja non stop, saj midva se ji tud na skrivaj smejiva. In spomnem se pa itak nič pametnega. Aja, danes je imela eno pripombo "jaz tudi besedni zaklad imam"user posted image , pa take ima, ko ji rečeš ne: "ja, pa ja".Kakšne bolj sočne se pa ne spomnem.

Iam pa naša zdaj obdobje, ko povsod lula. Se gre kam skrit, pa nardi svoje in pol se smeje.Doma in v vrtcu, ko je bila pa res že čist suha. In sploh ne vem kaj ji dogaja. Al pa ji rečem nej gre lulat, in frajla namest v kahlo počepne nad odtok in v odtok lulauser posted image . Men se pa že kar rola od teh poscanih cunj.

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
23.2.2010 11:44:58   
lana38
To je pa res zoprno, če kar lula okrog. Naš Tim pa sploh še nima interesa povedati za lulat ali kakat.
Sem se spomnila, da Tim včasih zvečer, ko ga dam spat, še niti ne leže v posteljo in reče: Ne bom več ajal.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
23.2.2010 20:21:38   
hokejistka
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Iam pa naša zdaj obdobje, ko povsod lula. Se gre kam skrit, pa nardi svoje in pol se smeje.Doma in v vrtcu, ko je bila pa res že čist suha. In sploh ne vem kaj ji dogaja. Al pa ji rečem nej gre lulat, in frajla namest v kahlo počepne nad odtok in v odtok lulauser posted image . Men se pa že kar rola od teh poscanih cunj.

No, tole je pa nekaj user posted image Kaj takega pa še nisem slišala in upam, da J. prav tako ne, ker bi se mi zmešalo. A počisti tudi za sabo? Ker J. je nora na čiščenje - to ima po tašči, definitivno ne po meni user posted image Imam včasih občutek da kaj za nalašč polije, samo da lahko potem čisti in šprica.

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Sem se spomnila, da Tim včasih zvečer, ko ga dam spat, še niti ne leže v posteljo in reče: Ne bom več ajal.
LP

To je tudi J. govorila, ko smo se vrnili iz ZDA in jo je časovna razlika matrala. HB je kmalu minilo.

Danes sem bila na govorilnih urah v vrtcu - nisem izvedela nič novega, iste finte kot jih ima doma, jih preizkuša tudi v vrctu. Trenutno je obsedena z joškami. Še posebno, če imajo kakšni obiski malo večjo številko, takoj izkoristi priliko, da jih malo potipa. hop v naročje in že gleda za majco user posted image Pa nosečniške trebuščke tudi z veseljem malo požoka.

Kaj se mi je zgodilo danes.....Je šel user posted image na telovadbo in je J doživel strašen napad žalosti in je tulila kot jesihar, pa še jaz sem se orenk nanjo zadrla ene parkrat. Nato pozvoni večkrat pri vratih, grem odpret in blazno zaskrbljeno zgornja, nova soseda, povpraša, kaj je narobe, ker se user posted image tako dere. samo po mojem ni prišla zato, ker se je J. drla, ampak zato ker sem se jaz user posted image Me je bilo tako sram, da od takrat naprej samo šepetam.

Zdaj sem ugotovila, da pravzaprav še ne spi in moram v akcijo. Grem šepetaje vpit!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
24.2.2010 7:08:55   
lana38
To je pa kar zoprno, če ti sosedje pridejo na vrata. Tudi meni bi bilo neprijetno, sploh če bi se prej drla. No, pa kaj češ...user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2463
24.2.2010 8:18:41   
lili8
hokejistka, kar zoprna situacija. Ampak je res, da ti včasih tako na živce stopijo, da enostavno ne veš več kaj nardit, pol pa vpit začneš. Se še dobro spomnim, kako je bilo, ko je bila Z. dojenček, kakšen glas je imela. Mi je tudi večkrat kakšen sosed rekel, da se sliši, kako joka. Ali pa, če sva šli na sprehod, je morala v začetku nujno na ves glas jokat čez celo ulico, preden je zaspala. Mi je bilo v začetku tako zoprno, potem se pa nisem več sekirala.

Jaz tudi razmišljam, da bi bil čas še za kakšnega user posted image , pa moj tudi ne kaže kakšnega posebnega navdušenja. No, v b bistvu vesel bi bil, če bi se kaj zgodilo, ampak načrtno pa še ne bi delal na temuser posted image

Želva user posted image za Jerco, da se čimprej pozdravi.

Z. ima pa zdaj mami fazo. Samo, da grem iz sobe, že sprašuje, kam pa je mami šla. Ali pa zjutraj, ko vidi, da ura zvoni, pravi, mami ne gre v službo. Če imata pa z očijem kakšna nesoglasja, mu pa reče v službo pejtuser posted image .  Če joka, pa pride k meni v joku, pa iz solz ven reče mami zakaj jokam, objemi meuser posted image . Zdaj se mi zdi, da je bolj čustvena postala. Velikokrat hoče v naročje, pa se objemat, pa lubice dajat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
24.2.2010 9:42:35   
želva
Ja lili, naša ima tud mami fazo. Če pa nimam časa jo cartat, pol pa reče, da jo trebušček boli in itak jo vzamem v naročje.Včasih ne vem, ali jo res boli ali ne. Tako, da zdaj smo dali že 2. blato za parazite pregledat.
Hokejistka,ja tole lulanje je res ena mora, moj pravi naj jo dam nazaj v plenice. Sej sama tud ne vem več kako in kaj, včasih bi ji res kar plenico dala.

Z j. sva bile včeraj pri zdravniku, ker res na 1 uro driska, samo vodo. In je rekla, da je tamala čist fuč, je je že dehidrirana, uglavnem me je prestrašila. Danes ni še nič bolje in baje se to zna vlečt kar nekaj časa. Reva je čist apatična, 1 uro je pokonc eno uro spi. Je nič, pije že sam ko gre takoj ven iz nje.

Vedno več nas je!

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
24.2.2010 10:01:10   
lana38
lili8, potem pa delajta nenačrtno na user posted image , saj ga ni treba načrtovati. Pač user posted image in uživaš.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
24.2.2010 14:57:16   
andreja2000

Lana38 in lili8 Hvala za sožalje,ja je kar hudo....user posted image

Drugače pa smo mi zdravi.Bom si morala vzet čas in vas malo natančneje prebrat za nazaj,sem sedaj kar površno preletela poste,saj sedaj te dni nekako ni bilo časa in volje za rr,smo bili veliko tudi pri Davorjevih starših,pa to in ono je bilo,potem zvečer pa sem bila od vsega kar preutrujena,da bi še kaj pisala....

Lepo bodite,se tipkamo

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
24.2.2010 14:59:12   
lana38
andreja2000, sem te pogrešala. Res je hudo v taki situaciji, sploh kadar gre za otroka.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
25.2.2010 7:51:45   
pikica*
Še eno hitro oglašanje z moje strani. 24 ur/dan je za nas čisto premalo.

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Dajte napisat kaj smešnega so izjavili vaši user posted image . J. zadnje čase ponavlja "ja, itak mami". Mi2 se je večkrat po tihem smejiva, ko kaj smešnega pove, samo se zdaj ne spomnim user posted image .

Kar se našega Lovreka tiče, kakšnih smešnih izjav ni, ker mulo še vedno bolj malo govori. No, naklada že, ampak ga nihče ne razumeuser posted image . Še pesmice poje tako, da pove vsako ta deseto besedo, vmes pa lepo v ritmu in melodiji poje na-na-na..... No, zdaj ima še fazo, govori "žejna bom" (s tem hoče povedat, da je žejen). Mož mu ponavadi odgovori, da ni problema in naj kar pove, ko bo žejenuser posted image

Ima pa zato Zoja svoje fore. Zadnjič je ves čas nekaj kokodajsala na Lovrota in sem rekla kaj je danes tako alergična nanj. Pa jo je čisto iz tira vrglo. Najprej je rekla "Mami, a si ti rekla, če sem alergična?". Pa ji odgovorim: "Ja, na Lovrota." Pa pravi vsa prestrašena: "A to pomeni, da bom morala zdaj Lovrotovo mleko pit?". Lovro ima laktozno intoleranco in ne sme pit in jest stvari, ki vsebujejo laktozo in jo je blazno zaskrbelo, da bo zdaj na isti dieti, kot onuser posted image .

Drugače pa smo bolni. No, Zoja ima angino, ampak bolj v začetni fazi in upamo, da jo bomo prebrodili z domačimi zdravili. Zaenkrat dobro kaže. Lovro je pa kot tank - nobena bolezen se ga ne primeuser posted image .

To je bilo na kratko to.

Neposredna povezava do sporočila: 2469
25.2.2010 11:17:31   
DANVARI
Ojla punce, sem se malo oglasila, če se me še kaj spomnite :-)

Naši punci veselo rasteta in sedaj pričakujemo še bratca pa bomo videli kako bo šlo v troje :-)

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
25.2.2010 11:39:07   
hokejistka
želva upam, da je J. ušla dehidraciji user posted image

mami faze v tisti pravi obliki pri nas "žal" ne poznamo. Edino kakat in lulat jo moram samo jaz peljat, za vse ostalo je očka skoraj boljši.

andreja2000 verjamem, da ti zmanjka časa za prav vse stvari ob vsem kar se vam dogaja

pikica lepo da si se malo oglasila. Se velikokrat spomnim na vas. Vašo Zojo pa res večkrat virusi napadejo. No, se pa vsaj Lovrota izogibajo.

danvari čestitam za user posted image . Jaz moram samo še user posted image prepričat user posted image . No, pa sebe tudi še malo.

Pri nas je danes končno sonček. Tako da komaj čakam 15.uro, da zapustim pisarno in v vrtec po J. pa malo na sprehod.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
25.2.2010 11:42:51   
lana38
Pri nas je pa že akr nekaj dni tak lep sunček.

DANVARI čestitke za user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2472
26.2.2010 13:22:24   
lili8
hokejistka, a hočva en pakt sklenit, kako najina user posted image  prepričat še za kakšnegauser posted image ? user posted image  Malo heca mora bit!

DANVARI čestitke za user posted image !

Pri nas je pa danes en prav prijeten deževen dan. Mi prav paše tako vreme, ker imam en kup dela po hiši, pa tudi drugače imam rada dež.

andreja2000, upam, da se okoli tebe že končno nehajo dogajati tako žalostne stvariuser posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
26.2.2010 14:50:41   
lana38
Pri nas je tudi en tak deževen dan. Jaz imam pa raje sonček ali pa sneg, če je zima. Samo letos pa ga je tudi že bilo dovolj.
LP

lana38

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
26.2.2010 15:57:04   
hokejistka
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

hokejistka, a hočva en pakt sklenit, kako najina user posted image  prepričat še za kakšnegauser posted image ? user posted image  Malo heca mora bit!

lili8 kar z besedo na dan user posted image Jaz bi sicer še par mesecev počakala, ker bi rada spomladansko dete. Samo ko se spomnim, koliko časa je trajalo, da se je J. prijela bi lahko pa že kar takoj začela. Če pomislim, kaj bi si v službi mislili......user posted image no, pa tudi jaz bi rada nekatere stvari speljala do konca šol.leta.

lana38 vidva planirata še enega, ali ste zaključili pri dveh ?

Jaz ga sicer počasi, zelo subtilno pripravljam na to. Kmalu bom morala po nov recept za tabletke in ga bom takrat vprašala,kaj je zdaj. ampak po mojem bo rekel, ti jih kar nehaj jest, bom pazil user posted image

Mi bomo danes tudi kar doma, ko je tak dež. J. je bila strašno sitna danes v vrtcu, pa nekaj ji je iz noska pričelo tečt. Bom videla, kaj se bo čez vikend razvilo.

LP

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

sindarin

Koliko let je star vaš najstarejši otrok?

0-1 (29%)

1-2 (14%)

2-3 (10%)

3-4 (9%)

4-5 (7%)

5 in več let (31%)

Število vseh glasov: 533

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!