lili8
|
hokejistka, kar zoprna situacija. Ampak je res, da ti včasih tako na živce stopijo, da enostavno ne veš več kaj nardit, pol pa vpit začneš. Se še dobro spomnim, kako je bilo, ko je bila Z. dojenček, kakšen glas je imela. Mi je tudi večkrat kakšen sosed rekel, da se sliši, kako joka. Ali pa, če sva šli na sprehod, je morala v začetku nujno na ves glas jokat čez celo ulico, preden je zaspala. Mi je bilo v začetku tako zoprno, potem se pa nisem več sekirala. Jaz tudi razmišljam, da bi bil čas še za kakšnega , pa moj tudi ne kaže kakšnega posebnega navdušenja. No, v b bistvu vesel bi bil, če bi se kaj zgodilo, ampak načrtno pa še ne bi delal na tem . Želva za Jerco, da se čimprej pozdravi. Z. ima pa zdaj mami fazo. Samo, da grem iz sobe, že sprašuje, kam pa je mami šla. Ali pa zjutraj, ko vidi, da ura zvoni, pravi, mami ne gre v službo. Če imata pa z očijem kakšna nesoglasja, mu pa reče v službo pejt . Če joka, pa pride k meni v joku, pa iz solz ven reče mami zakaj jokam, objemi me . Zdaj se mi zdi, da je bolj čustvena postala. Velikokrat hoče v naročje, pa se objemat, pa lubice dajat.
|