andreja2000
|
Lana38 ja,morda ima res Eva pogoste angine,no nazadnje jo je imela pred več kot enim mesecem,skoraj dvema,vendar pa je Lara še bolj pogosto zbolevala za anginami,ki so potem sčasoma izzvenele,upam,da bo tudi pri Evi tako.Nekje enako je bilo tudi pri Gegorju. lili8 to je res fajn,da hodita na take urice,kjer se počnejo različne stvari in hkrati sta v družbi otrok.Jaz sem zelo zadovoljna ker je Eva v vrtcu,ker je tudi Eva zadovoljna in rada obiskuje vrtec,kjer res počnejo vse mogoče,če pa ne bi bila v vrtcu,bi pa se tudi jaz z njo udeleževala takih in podobnih uric. hokejistka naša nosi čeveljčke št.23,kil ima 12,5,velika je pa nekje 87,kolikor smo jo uspeli zmerit. Pri oblačilih so pa številke kar različne,večinoma pa so 86. Ne vem če sem že pisala,da smo Evi prestavili večerno uro spanja na 21,saj se je prej zbujala že okoli 4,pa mi je to bilo res prehitro,no sedaj jo večinokrat potegne vsaj do 6,do pol sedmih se tudi zgodi,so pa izjeme,ko spi tudi nekaj čez sedmo.Čez dan spi okoli pol ure,no danes pa še to ne,nikakor ni hotla zaspat,no je pa pač samo počivala,očitno naša punca res ne rabi veliko spanja. Ja,tudi naša govori in ponavlja vsemogoče,tako,da je res kar treba pazit na izraze,rada poje in gleda že več vrst risank,nodija,telebajske,rdečo kapico,čebelico majo...drugače pa se sama že tudi kar lepo zamoti,da si lahko jaz kaj postorim.No,vzunaj ji je še vedno problem,da bi me držala za roko,a ko greva v vrtec in iz vrtca jaz pri tem kar vstrajam. Tako,sedaj pa grem našo punčaro zrihtat,da jo spravimo v deželo sanj...