andreja2000
|
Lana38 Eva je tudi imela dudo na tisto sponko,pa kaj,ko jo je vedno dol snela in kam vtaknila.Je pa tako,da odkar nima dude,gre spat z Nodijem.Ja,Eva je tudi prej bila skoraj skoz z dudo,zato si res nisem mislila,da nam bo tako lepo uspelo biti brez nje. Lara pa je dudo opustila tako kot vaš Blaž,pri 2,5 letah in to zato,ker si je tako močno želela uhane,pa sem ji rekla,da jih bo dobila,ko ne bo več imela dude,seveda je bila takoj zato.Ko je dobila uhane,pa bi zvečer imela še dudo.Sem ji rekla,ja,prav,ampak potem bova pa uhane dale ven,seveda se pa to ni strinjala,je raje bila brez dude.Gregor pa itak nikoli ni imel dude,je pa zato sesal palec,dokler se mu ni nekje pri 5 letih dobro vnel,pa sva morala zdravniku in tam so mu prstek ovili,tako se je odvadil palčka,na drugi roki pa palček seveda ni veljal. Saj se bo tudi Tim odvadil ko bo čas,jaz zase vem,da sem jo imela precej dolgo. čE Tim kašlja,je res bolje,da se ne zadržujeta preveč na mrzlem.Ali si mu kdaj naredila prežgan sladkor z mlekom,naša ga rada spije in če ni prehud kašelj ji včasih pomaga. Tudi jaz se z Evo nič kaj dolgo ne zadržujem vzunaj,ker ji ta mrzli zrak nekako ne paše,kar hitro dobi angino,zato sva vzunaj kar bolj na kratko po pol ure.