želva
|
DAn! Najprej vam želim čim bolj pisane pirhe in veliko počitka! Da se pozdravite in malo spočijete! Mi smo čisto nasprotno od večine tukaj, naspidirani dan in noč, zdravi.Saj vivite, da ni časa za RR. Zdaj spita, jaz sem imela čistilno akcijo in zdaj zgleda vsaj malo domu podobno,smo imeli že peavi svinjak. Naše sta obe non stop v pogonu, Manca je suha in ji res redko uide, samo ponoči pa še ni tako pridna kot Julija. Ima še vedno pleničko in čakam, da se bo sama ponudila, da bo brez. Jerca je ratala pravi mali navihanec, kar naprej nekaj uganja in ponavlja za Manco čisto vse.Ne morem vrjet koliko bolj je Ne vem "napredna", vrjetno samo zato ker skoz ta veliko afno gleda in ponavlja. Pa samostojna. Mi razmišljamo o nakupu skiroja, tistega na 3 koleščke, Manca mi že od lanskega poletja skoz teži. Sam ne vem, če ji bo že uspelo, da se poganja? ČAkam sicer aprilsko plačo, sa ji nabavimoo še tisto kolo brez pedal, da začneemo res uživat v lepem vremenu. Vozička skorajda ne rabimo več, tud J. gre raje peš. Ravno včeraj smo šli za 20 min hodit in tamala je skoz caplala zravn, tja in sem sem jo mogla mal nest, ker drugače bi malo kamenčke nabirala, sicer skoz hodi. Hokejistka ne tok načrtovati, naredita še enga pa bo, sej pol se vse izide. Mi kupujemo nov avto, z mislijo na to, da bo zadaj prostor za 3 sedže, pač enkrat. Zdaj še ne ker preveč uživam v službi, v tem da sem malo stran od svojih otrok, uglavnem v lastni socializaciji. TAkole, pa sem mal zabluzila. Uživajete v praznikih