Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Ayo, ti se pa že dolgo nisi javila. Kako si kaj? Lana, hvala za vprasanje. Mi smo super. Sploh sedaj, ko ima Gabriel druzbo (sestrico, ki ima ze celih 5 mesecev!!). Neverjetno kako jo ima rad, prva stvar ko vstane zjutraj ali ko pride domov je vprasanje kje je Ilaria. In da ne govorim o lupckanju, bozanju in on bi jo nosil...skratka sem v ko vidim svoja2 otrocka skupaj. Ona pa tudi ima oci prilepljene na njemu, sem jaz vedno manj zanimiva Drugace pa Gabriel je priden fantek, ki zna ze skoraj vse, samo se kaka in lula v plenicke. Ne in ne na kahljico! Ogromno govori, dvojezicno, zapomne si vse, npr. ko ga kaj vprasas kam je dal kaksno stvar, gre in jo poisce...skratka nas vsak dan znova preseneca. Veliko poje, rad poslusa pesmice, lista knjige. Vozicka nimamo vec, rad hodi in tudi ko smo na sprehodu z Ilario se lepo drzi vozicka in spancira Zobov imamo 16. V vrtec hodimo dopoldne, saj sem doma na porodniski, se do konca februarja, potem pa bom brezposelna, ker sem zavrnila sama sluzbo; namrec sem hotela polovicni del. cas, pa mi niso odobrili. Pri dveh majhnih otrocih, brez babic tukaj in z del. casom do 17.30 v pisarni, se ne mislim razpolovit na pol in bom z jesenjo iskala novo sluzbo. Gradimo tudi naso novo hisko in se bomo nekje septembra/oktobra selili, tako da bo tale moja brezposelnost relativna in jo bom se kako potrebovala za urejanje novega domeka Hokejistka za sluzbo in ste si kar lep izlet privoscili za NL! Pa pikepoke za Julijo; zakaj res ne probas privat varstvo? Ali ti nisem sama enkrat poslala cifro od ene moje znanke v Siski (super varuska!!!)? No, pa se ena slikca nasga fanta: LP
< Sporočilo je popravil Ayo -- 19.1.2010 16:00:14 >