vetrnica
|
pozdravljene vse skupaj najprej pošiljam vsem bolančkom, da se čimprej pozdravijo čestitke še zadnji decembrki za hojo Andreja2000 - super, da se vam spanje ureja Pri nas je tudi malo boljše spanje - se zbudi samo 3-4x na noč. Imamo pa drug problem oz ne vem, kako naj rečem. Odvajamo se od dojenja oz smo kar prenehali. Sama sem že nekaj časa razmišljala o prenehanju dojenja, zdaj me je pa še mož spomnil, da sem mu obljubila, da bom do začetka pomladi nehala. Zdaj je že skoraj postavil pogoj - konec dojenja, ali pa se on ponoči prestavi v dnevno sobo. V bistvu sem v tem času, ko sem razmišljala o koncu dojenja, že poskusila zmanjšati na različne načine, a ni šlo. Tako sem se zdaj odločila, da kar neham. Prvo noč je bilo kar nekaj joka, včeraj pa že manj. No, več joka je kot prej, ko je takoj dobila zizo, ampak sem mislila, da bo hujše.Je pa zdaj tako, da hoče (za)spati na meni oz včeraj je zvečer zaspala na meni, ko se je pa kasneje zbujala pa ji je bilo dovolj, da je spala na moji roki. No, upam, da se čimprej sprijazni s tem, da ni več dojenja in bomo imeli bolj mirne noči. Problem je še edino v tem, da se men mleko še vedno dela in imam ful polne in kar malo boleče dojke. Malo si jih že ven stisnem, da ta glavni pritisk mine, veliko si pa ne upam, da se ne bi še zraven delalo mleko.