|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
19.3.2009 10:50:09   
soncek.djukelica
user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
19.3.2009 11:00:36   
lana38
s.d., kaj so tisti posti s smeški?user posted image user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1177
19.3.2009 11:10:44   
andreja2000
lorch sem tudi jaz take sorte,da bi me tvoja situacija kar razjezila,vendar gotovo obstaja kaka pot,ki bi razrešila ta problem.Fajn bi bilo,če bi ti vsaj tvoj user posted image probal stati ob strani,zato se še probaj res dobro z njim pogovorit ob primerni priliki in mu razložiti tudi svoje občutke.Res se tudi meni ne zdi prav,da je tvoja mami celo doma ostala,da bi pazila na Tjašo,potem pa naenkrat to več ni  potrebno ,ker se tako spomni tašča.
No,pri nas Eve ne dajemo v varstvo,razen vrtca.Njegova sta jo par ur pazila le ko je umrla mami in potem sestra,drugače pa gremo velikokrat k njim na obisk in Eva ima najraje dedija,ji pa res čisto vse pustita,in takrat mi gredo tudi lasje po koncu,vendar pa je moj HB,na moji strani,je pa res,da sva z mojim imela daljše pogovore preden sem to dosegla.Ne znam pa si predstavljat kako bi laufalo,če bi živeli skupaj v eni hiši,kot bi oni radi.
Upam.da se tale tvoja zadeva čim prej uspešno rešiuser posted image

No,Eva je danes ponoči pokazala da zna spati v enem kosu kar 6 uruser posted image ,ma to je pa že čudež.
Z ušeskom je zgleda bolje,vročine več ni,pa sitna tudi ni več,naj tako ostane.

Morem it.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1178
19.3.2009 11:11:35   
loncica
Meni ni problem, če mu kdo kdaj da malo kinder čokoladice. Saj jo imam tudi jaz rada. Pa saj v baby piškotih je tudi sladkor, pa jih večina mamic daje otrokom že od osmega meseca naprej.

Tašče, sploh ne bom komentirala. Nimamo stikov, pa mi je boljše tako. Ker sta bili tudi samo dve možnosti: konstantno vtikanje ali pa nič stikov. Jaz po pravici povem, da si ne predstavljam, da bi jih morala skoz poslušat kako mi pamet solijo. Če bi se pa mož na njihovo stran postavil, se mi pa sigurno zmešauser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
19.3.2009 11:27:00   
lana38
andreja2000, imajo pa res finte, najprej te sploh nočejo videti in poznati, potem bi kar radi živeli s tabo v isti hiši. Mislim, halooo....user posted image
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
19.3.2009 12:15:57   
t*e*j*k*a
No, da ne bo pomote, tud jaz svojmu privoščim smoki in čokoladice, ampak obstaja meja. On bi pojedu cel smoki, če bi mu ga pustili, pa je to men čist normalno da je preveč, ampak nekaterim pa se to ne zdi problem in bi mu ga dajali in dajali in dajali... dokler bi ga jedu. Zato sem bol vesela, če mu ne dajo nič, ker itak od mene dobi.

pikica* tvoje stališe je zdej čist iz drugega kota, v bistvu se sploh ne znam postavit v tvojo kožo, tako da nimam kej pametnega komentirat. Res je hvala bogu, da ga počuvajo in popazijo, ampak če bi mu cel dan čokolado dajali pa bi mal premislila, če bi jim ga še zaupala. No ok sej to so že ekstremi, ki se verjento ne dogajajo, ali pač?

Lorch res bi blo najbolš, če bi šla na svoje, ampak kolikor pozam tvojo situacijo se mi zdi, da sta vidva prizidek gradila.  Je pa sigurno čista katastrofa, če še tvoj ne drži s tabo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
19.3.2009 12:57:21   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Drugače se mi pa zdi, da sta Gabriel in naš Lovro po istih navodilih delana, ker sta oba tako na vodo usekana, poleg tega je pa tudi pri nas fen orto super duper igračauser posted image . Non stop ga vlači po stanovanju, tako da ga vedno iščem.

Ja, ves, sem ze razmisljala, da smo si res usklajeni, ne samo Lovro in Gabriel. Se spomnim, da si enkrat rekla, da si imela tudi ti "ne-klasicno" poroko, pa odnos z mamo, pa mislim da obe delava v financah...pa se kaj bi se mogoce naslo user posted image

Ja, bo kar nekaj podobnostiuser posted image . Aja, s to razliko, da sem po fohu financarka (pa še kaj bi se našlo), delam pa na področju, ki med drugim pokriva tudi financeuser posted image .

Evo, se ena usklajenost - tudi pri nas sva midva za VSE sama, nobenih mam in babic v blizini! user posted image

Midva bova sedaj pocasi ze zacela razmisljat, da s septembrom oz. najkasneje z novim letom, ko bo en clan vec, najameva eno varusko, da nama bo vsakodnevno hodila domov. Jaz se bom pa po 6 mesecih porodniske vrnila na delo samo polovicno za nekaj let. Seveda ce mi bojo odobrili, drugace bom pustila sluzbo. Ker prihajat domov ob 6-ih pri 2-eh otrocih in brez pomoci (beri mame tasce), je nemogoce.

No, mi imamo pa danes praznik, pa se ocetov dan je, so v vrtcu otrocki za atije naredili cestitke s sliko, res lusno! user posted image Jaz sem vceraj kupila eno trotico, tako da ga je zjutraj cakala cestitka s tortico. user posted image

Imamo tudi soncek in 20°C, na sreco je Gabriel ob 11.30 zaspal in se kar drnjoha, tako da greva po kosiu lahko za celo popoldne ven. Mogoce bova sla se malo v shoping, tako malo za duso, saj v resnici nic ne rabimo. user posted image
Ati ima pa cel dan neke sluzbene sestanke in kosila/vecerje user posted image

Smo sli pa zjutraj pogledat eno hisko/stanovanje (ja mi se vedno zivimo v najemu in iscemo ze 3 leta kaj pametnega za nakup), no in jaz sem sedaj cisto navdusena in naspidirana, moj pa se preracunava user posted image

Dajte mi malo povedat, kolikokrat na dan umivate zobke?

Pri nas je sedaj aktualno, da si hoce kar naprej sam brisat nos, usta...skratka po satovanju hodi z robcem in se kao skos neki brise user posted image Vceraj je celo na igriscu okoli hodil z robcem v roki user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
19.3.2009 13:03:54   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

pikica* tvoje stališe je zdej čist iz drugega kota, v bistvu se sploh ne znam postavit v tvojo kožo, tako da nimam kej pametnega komentirat. Res je hvala bogu, da ga počuvajo in popazijo, ampak če bi mu cel dan čokolado dajali pa bi mal premislila, če bi jim ga še zaupala. No ok sej to so že ekstremi, ki se verjento ne dogajajo, ali pač?

Mah, saj se bo čudno slišalo, ampak, če bi mi kdo za cel dan počuval oba mulčka, jima lahko tudi cel dan smokije in čokolado dajejouser posted image . Zaradi enega dneva ne bi nikogar vrag vzel.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
19.3.2009 13:09:34   
pikica*

Drugače se mi pa zdi, da sta Gabriel in naš Lovro po istih navodilih delana, ker sta oba tako na vodo usekana, poleg tega je pa tudi pri nas fen orto super duper igračauser posted image . Non stop ga vlači po stanovanju, tako da ga vedno iščem.

Ja, ves, sem ze razmisljala, da smo si res usklajeni, ne samo Lovro in Gabriel. Se spomnim, da si enkrat rekla, da si imela tudi ti "ne-klasicno" poroko, pa odnos z mamo, pa mislim da obe delava v financah...pa se kaj bi se mogoce naslo user posted image

Ja, bo kar nekaj podobnostiuser posted image . Aja, s to razliko, da sem po fohu financarka (pa še kaj bi se našlo), delam pa na področju, ki med drugim pokriva tudi financeuser posted image .

Evo, se ena usklajenost - tudi pri nas sva midva za VSE sama, nobenih mam in babic v blizini! user posted image

Smo sli pa zjutraj pogledat eno hisko/stanovanje (ja mi se vedno zivimo v najemu in iscemo ze 3 leta kaj pametnega za nakup), no in jaz sem sedaj cisto navdusena in naspidirana, moj pa se preracunava user posted image

Dajte mi malo povedat, kolikokrat na dan umivate zobke?

Iskanje hiške....poznam občutekuser posted image .  Mi smo tudi v najemu in na srečo se tukaj dobro počutimo (pa še najemnina je res minimalna), ampak midva sanjava o enem velikem, svetlem mansardnem stanovanju z veliko teraso. V bistvu imava tudi ogledanega.....samo cena nama ni všeč oziroma je čisto izven našega dometa. In tako bomo naprej iskali.

Zobki.....hja, ko se mali spomneuser posted image . Zvečer si jih ponavadi z Zojo skupaj umivata, čez dan pa kakor nanese.

Gremo naprej delat. Ampak danes imam res tak dan, da sploh nimam energije za delo.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
19.3.2009 13:28:48   
lana38
pikica*, to si zdaj misliš, da ti je vseeno, če bi otrok cel dan jedel smokije. Ko bi pa potem bruhal in bi mu bilo slabo, ker smoki se namreč zelo napihne v želodčku, pa bi bila pošteno jezna, ko bi se s tem mučila. Pri meni je Blaž pred kratkim pojedel celo vrečko smokija, pa ni majhen. Potem mu je pa bilo celo noč slabo in bruhal je.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
19.3.2009 13:42:04   
RinkyDinkyDoo
SD- luštni punci sta! Lepo da si se oglasila po dolgem času.

Joj, debata o taščah. user posted image Mene moja tašča pozna že 11 let in hudičevo dobro ve, kaj lahko in kaj ne. Sem bolj trmaste narave.user posted image Tako da na srečo nimam problemov z njo in L. z veseljem peljem tja, da mi jo počuva. Ja, pa tut smoki in kinder čokoladice ji daje, ampak smo zmenjene o količini. Saj sem jst tut nora na ta junk-food. user posted image

Andreja, user posted image za spanje. Sej bo bulš počasi.

Jst mislim, da naše malčke daje "spomladanska utrujenost", ker je L. tut non stop utrujena, prej je bla pa zmerej naspidirana.

Imamo tudi soncek in 20°C,

Ayo, kaj bi jst dala za vsaj 15°C, pr nas na dolenjskem je napovedan sneg!

Zobki- pr nas je dretje, zato umivamo z gazico samo zvečer, preden gre spat, pa še to mi vse prste pogrize zraven. Pa čez dan ji dam njeno malo zobno ščetko, da si sama mal "očisti".

Nič, šibam še kej nardit, dokler mi mala spi.

LP

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
19.3.2009 13:43:51   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

andreja2000, imajo pa res finte, najprej te sploh nočejo videti in poznati, potem bi kar radi živeli s tabo v isti hiši. Mislim, halooo....user posted image
LP

No,saj obstaja vprašanje,kdo si to v resnici želi,moj user posted image  ali njegova staršauser posted image

Ayo naša si tudi že kar nekaj časa ful rada nosek sama briše,potem pa še robček lepo v smeti nese,ko to opravi,pa pride že po nov robčekuser posted image

Jaz sem se pa prej kar prehitro pohvalila,da je Eva brez vročine,no sedaj jo že ima.

sladkarije mi ne gremo ne v eno ne v drugo skrajnost,je pa tako,da niti sama nima velikega interesa po sladkem,vsaj zaenkrat.Ji pa čokoladice ali lizanke še niti nisem kupila,ker menim,da je za to še čas,je pa probala že tudi to in HB,ji lizanka ni bila všeč,čokoladico pa je pojedla.

Joj,me nekaj jezi ko pišem,mi vrjetno Eva kaj stisne.Upam,da spet ni kaj čudnega kot takrat tiste vrtnice za Lano.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
19.3.2009 14:01:42   
andreja2000
soncek.djukelica lepo,da si se spet oglasila.Večkrat pomislim nate,ker si mamica dvojčic in imaš vse podvojeno.Jaz si sploh ne znam predstavljat,da bi imela dve taki Evi,ki bi tako slabo spale kot Eva..
Luškana slikica tvojih puncuser posted image

jE Eva začela sitnarit...grem...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
19.3.2009 14:35:51   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

pikica*, to si zdaj misliš, da ti je vseeno, če bi otrok cel dan jedel smokije. Ko bi pa potem bruhal in bi mu bilo slabo, ker smoki se namreč zelo napihne v želodčku, pa bi bila pošteno jezna, ko bi se s tem mučila. Pri meni je Blaž pred kratkim pojedel celo vrečko smokija, pa ni majhen. Potem mu je pa bilo celo noč slabo in bruhal je.
LP

No, Lana38, saj ni treba vsega tako zares vzet, kaj?user posted image . Verjetno je ni butare, ki bi otroka cel dan filala samo s smokiji in čokoladouser posted image . Hotla sem samo povedat, da se ne bi ravno obremenjevala s tem, jim dajo za pojest malo več sladkarij, če so mi pripravljeni otroka za cel dan počuvat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
19.3.2009 14:50:45   
lana38
Oj, pikica*, moji tašči sploh ni bilo za pustiti Blaža, ker je imel alergije. Ona sploh ni jemala resno, da določene hrane pač ne sme jesti. Je kar rekla, da maličko pa že ne škodi. Tega pa potem ni videla, če sem jaz morala z njim po bolnici letat ponoči, ko se je dušil. Enkrat je bil en mesec v bolnici, pa ni prišla niti na obisk. Moja tašča je ravno tak tip, da bi vse dala, ne glede na to, če škodi. In misli, da ima samo ona prav in je najbolj pametna. Je vedno potem mojega masirala, če sem jaz rekla, da česa ne pustim.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
19.3.2009 15:09:14   
želva
joj, ste se razpričaleuser posted image

evo mene na kratko,ker ni cajta, obe sta posračkane,ena je še lačna, in j. mi zdajle kupčka podira

pri nas tudi jemo in čokolado, palčke smokije, ampak tega ne kupujemo kar naprej ali prav namensko za M, če midva slučajno to jrva, potem dobi tudi M, v nekih zmernih količinah, je pa tako, da ima popolnoma neobčutljiv želodec, lahko vrže vase kar hoče in v čist nenormmalnih količinah.

kaj vaši že pijejo iz kozarcev? jaz sem tok prelena, saj M zna, samko pa ni več žejna začne pa mahat in polivat naokoli, pa mi je lažje kar flaško dat

zobke mi umivamo zjutraj in zvečer

ayo, za tvojga sem tud jest hotla napisat, da je greha vreden, pa nisem vedla če lohkuser posted image user posted image no, glavnem dobr zgleda
a pol boš zdaj po ta 2. pa prava mama?user posted image a to ti morjo prav  službi odborit? ni tako kot pri nas?

Lp, grem riti zrihtat

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
19.3.2009 15:34:20   
želva
andreja, a pol si se malo naspalauser posted image čestitam za 6 uruser posted image user posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
19.3.2009 16:45:49   
t*e*j*k*a
Mi zobke umivamo vsak včer.

Piti zna iz kozarca sam, ampak mu ponavadi jaz držim kozarec, ker včasih preveč nagne in se polije.

Andreja super za naspano nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
19.3.2009 17:03:55   
lorch
podbudnih besed user posted image

Sej mene sploh ne moti da otroci dobijo sladkarije, pač v mejah normale. Ampak moti me pa to, da ne upošteva dejstva da je Tjaši po nekateri hrani hudo in potem ponoči joka in se zvija. sem povedala da ji proti večeru ne dajem jabolk, pa ji ga je vedno znova dala, pa ko sem kaj rekla je bil vedno izgovor: eh sej je čist mal, sej to pa res ne more bit krivo.menda sem pa dva otroka gor spravla, pa mam dost izkušenj, to so zdajšnje finte in podobno. To je samo en primer.
Danes jo je npr pazila in ko sem prišla domov, sem takoj vidla, da jo je peljala ven, čeprav je bolana, vreme se je poslabšalo in je močno pihalo. Mogoče se vam bo zdelo mim, ampak na čeveljčkih sem zavezala vezalke in, ko sem prišla so bli odvezani, tricikel je bil pa zelo očitno v uporabi, zato sem takoj vedla, pa mi je gospa hotla najprej še enmal tajit, sam si je hiter gor prišla, da je ne sprašujem ampak pravim, da vem, da sta bili zunaj, pol je pa zmutila nekaj da pa ravno pred to hišo pa ni pihalo, pa čisto malo samo pred kletjo, ampak po triciklu sodeč tudi to ne drži, samo ne bom tako pikolovska. le moti me neresnost in da se pri mojem otroku mene ne upošteva. Poleg tega ji je pa še plenico narobe gor dala in je mela rito spredajuser posted image .
Pa spala je 4 ure kar je očiten znak (vsaj za našo Tjašo) da je bila veliko več časa zunaj in da jo je dodobra zdelalo, ni še treba pretiravat z izhodi po takem vremenu, če je otrok bolan, sej če bi bla zdrava bi blo ok.

Ampak mene tudi to nekako nebi tako iz tira vrglo, kot to, da mojga ščuva proti meni, povrhu sem jo že zasačila na laži in od takrat je nekako ne maram več. Žal pa smo pod isto streho in čeprav sem tu že 6 let, sem šele zadnji dve začela odpirat oči. Bi bilo pa vse veliko bolje,če bi mi šli od tod, ampak ima moj dragi tako oprane možgane, da ga do zdaj še nisem uspela spravit od tod,zaenkrat še vztrajam tukaj, ker se imamo radi, ampak vse ima svoje meje in moji živci so že konkretno načeti.

Sem pa ravno danes ugotovila, da je Tjaša moja, ko gre za obveznosti in najina ali celo naša ko gre za pravice. To pa ni ravno lepo, saj je tašči uspelo tako zastrupit možgane mojega user posted image , da mi včasih oz zadnje čase kar pogosto servira kako so včasi ženske več naredile in da bi lahko bolje pospravila po stanovanju. to je pa v veliki meri njeno maslo, ker vsi ki prihajajo k nam pravijo, da tega pa ne zastopijo, saj pa imamo prav fajn. z otrokom v hiši je pač tako, da ni vse kot iz škatlice.
ma, zdj sem se pa res razpisala, pa nisem imela takega namena, soryuser posted image

< Sporočilo je popravil lorch -- 19.3.2009 17:09:00 >

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
19.3.2009 17:05:38   
lorch
začetek sporočila je mal odneslo. Sem se vam zahvalila za vzpodbudne besede!user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
19.3.2009 17:43:46   
lana38
lorch, kot da bi opisovala mojo taščo, čisto zares. Meni HB nikoli ni bilo treba z njo živeti pod isto streho. Pa si pač vedno mislim, da bom tako šla domov, ko ima svoje finte. Da bi pa pazila na noje otroke, pa ji ne zaupam.
Ti pa kar vstrajaj pri svojem. Drugače se ti bo zmešalo, če boš popuščala.
LP

lana38

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
19.3.2009 17:47:57   
t*e*j*k*a
lorch ti se kr razpisuj, ti bo kr lažje. Ampak imate pa res pravo štalo. Pa z bolanim otrokom ven v takem vetruuser posted image halo

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
19.3.2009 18:02:29   
Ayo
Mi smo nazaj s sprehoda, iiii je blo lepo, ceprav je na koncu zacelo malo pihat.
Sva sla na sladoled, in tle je tako, da je cena na porcijo (mala, srednja velika) in ne na kepice. No in recem eno malo, pa teta pravi "to je samo za otroke". In jaz cudno pogledam in se enkrat vprasam, ker sem rekla verjetno nisem razumela in ona pove se enkrat isto in jaz da kaj to pomeni, pa pravi da je pac samo za otroke. user posted image user posted image In jz ja sej mam otroka, Gabriel je bil zraven v vozicku, pa me vprasa "ja a je to za njega?". In jz valda da je. Mislm kaj se grejp!?! user posted image user posted image user posted image
Itak da je bil pa sladoled user posted image

No, mi se tudi kar izogibamo sladkarij, prakticno med tednom jih ne dobi, med vikendom pa smatramo da je npr. ze jogurt, v katerem je itak 30-4'% sladkorja, sladkarija. Pa piskote sladkane dobi, no pa ce midva kaj sadkega pojeva mu damo malo za probat. To samo med vikendom. Med tednom pa itak v vrtcu dobi vse sladkano, od caja, marmelade, piskotov...s cimer midva ravno nisva zadovoljna. Zato doma cim manj. Cokoladic nobenih. Gris mu pripravim nesladkan in ga rad je.

Nas tudi ze nekaj casa poizkusa piti iz kozarca. Je sam hotel. Ker hoce vse ponavljta za nama. In je bilo tudi pri nas veliko polivanja, sem ga mogla po vsakem pitju preoblacit, ampak zdaj je zmeraj bolje. Pac malo mu moram pomagat.
Pa tud jedu bi sam, ce ne gre z zlico, pa kar z roko zajema, riz, solato inp user posted image

ja zelva to zaradi sluzbe po porodniski sem mislila, ce mi bodo odobrili da se vrnem za polovicni del. cas. Ce me bodo hoteli samo za cel dan, se ne bom vec vrnila. Ja, tako je to pri nas. user posted image

No, kdaj bi se lahko videli?
Hokejistka, saj ce vas ne bo do 5. aprila, jaz itak ostanem do 10.
Sedaj je super, ker je dan ze prakticno do 7h zvecer, naslednji vikend pa se prestavi se ura in bo skoraj do 8h soncek! user posted image
Tako da tudi ce se dobimo tam nekje okrog 5h je cisto ok.
Malo predlagajte!

Nic grem, mozek rabi pc! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
20.3.2009 9:06:33   
RinkyDinkyDoo
Jutro,

user posted image

Danes ena kavica od mene! user posted image Sem dobre volje, ker je L. spet prespala noč!user posted image Kok je lepo spat 9 ur v kosu!user posted image Pa še petek je, pa ZAČETEK POMLADI!!

Vse, ki ste v službi- naj vam hitro mine!

LP

< Sporočilo je popravil RinkyDinkyDoo -- 20.3.2009 9:07:56 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
20.3.2009 9:49:26   
lana38
Ja, petek, super.
Jaz sem ga pa včeraj popoldan in ponoči pošteno kuhala, vročina 38,3. Ponoči sem se 5x preoblačila, ker sem bila mokra. Zdaj sem pa OK. Morda sem ga čez noč odkuhala. Edino nahod še imam. Upam, da Je Tim imel isti virus in ne bo spet kaj dobil.
LP

lana38

(odgovor članu RinkyDinkyDoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.