lorch
|
podbudnih besed Sej mene sploh ne moti da otroci dobijo sladkarije, pač v mejah normale. Ampak moti me pa to, da ne upošteva dejstva da je Tjaši po nekateri hrani hudo in potem ponoči joka in se zvija. sem povedala da ji proti večeru ne dajem jabolk, pa ji ga je vedno znova dala, pa ko sem kaj rekla je bil vedno izgovor: eh sej je čist mal, sej to pa res ne more bit krivo.menda sem pa dva otroka gor spravla, pa mam dost izkušenj, to so zdajšnje finte in podobno. To je samo en primer. Danes jo je npr pazila in ko sem prišla domov, sem takoj vidla, da jo je peljala ven, čeprav je bolana, vreme se je poslabšalo in je močno pihalo. Mogoče se vam bo zdelo mim, ampak na čeveljčkih sem zavezala vezalke in, ko sem prišla so bli odvezani, tricikel je bil pa zelo očitno v uporabi, zato sem takoj vedla, pa mi je gospa hotla najprej še enmal tajit, sam si je hiter gor prišla, da je ne sprašujem ampak pravim, da vem, da sta bili zunaj, pol je pa zmutila nekaj da pa ravno pred to hišo pa ni pihalo, pa čisto malo samo pred kletjo, ampak po triciklu sodeč tudi to ne drži, samo ne bom tako pikolovska. le moti me neresnost in da se pri mojem otroku mene ne upošteva. Poleg tega ji je pa še plenico narobe gor dala in je mela rito spredaj . Pa spala je 4 ure kar je očiten znak (vsaj za našo Tjašo) da je bila veliko več časa zunaj in da jo je dodobra zdelalo, ni še treba pretiravat z izhodi po takem vremenu, če je otrok bolan, sej če bi bla zdrava bi blo ok. Ampak mene tudi to nekako nebi tako iz tira vrglo, kot to, da mojga ščuva proti meni, povrhu sem jo že zasačila na laži in od takrat je nekako ne maram več. Žal pa smo pod isto streho in čeprav sem tu že 6 let, sem šele zadnji dve začela odpirat oči. Bi bilo pa vse veliko bolje,če bi mi šli od tod, ampak ima moj dragi tako oprane možgane, da ga do zdaj še nisem uspela spravit od tod,zaenkrat še vztrajam tukaj, ker se imamo radi, ampak vse ima svoje meje in moji živci so že konkretno načeti. Sem pa ravno danes ugotovila, da je Tjaša moja, ko gre za obveznosti in najina ali celo naša ko gre za pravice. To pa ni ravno lepo, saj je tašči uspelo tako zastrupit možgane mojega , da mi včasih oz zadnje čase kar pogosto servira kako so včasi ženske več naredile in da bi lahko bolje pospravila po stanovanju. to je pa v veliki meri njeno maslo, ker vsi ki prihajajo k nam pravijo, da tega pa ne zastopijo, saj pa imamo prav fajn. z otrokom v hiši je pač tako, da ni vse kot iz škatlice. ma, zdj sem se pa res razpisala, pa nisem imela takega namena, sory
< Sporočilo je popravil lorch -- 19.3.2009 17:09:00 >