Ayo
|
Hokejistka, jaz bi te pa prosila, ce lahko napises un link, kjer si narocala copatke Robeez? Lana, a Blaza se ne zanimajo punce? Se pa zagotovo punce njegovih let ze zanimajo zanj DANVARI cestike za ! Sem ti pa kar malo fous, ker jaz 3. verjetno ne bom docakala, moj ima dosti 2 otrocka, pa se parcek imamo tako da on pravi, da cez par let ko otroka zrasteta, bo zacel uzivat zivljenje. Jaz bi pa ravno cez par let takoj imela se enega, ceprav sem se cez obe borila z nespecnostjo. Mah, mogoce se pa kdaj ponesreci...pa pridem na svoj racun vetrnica cim lazji in hitri porod ti zelim! Drugace smo pa super, Gabriel je koncno postal priden ponoci, to pomeni da spi, ceprav mogoce vcasih pride k nama, ampak vazno je da spi. Mi smo mu pa ravno zadnjic kupili skiro na 3 kolesa, ampak se mora se nauciti peljati, mu se ne gre dobro, je pa ful navdusen! Ampak mislim, da bo v bliznji prihodnosti padel tudi kolo lili8 za plavanje. Mi nasega lumpa vozimo skoraj tedensko in res ful uziva, vedno sprasuje, kdaj gremo plavat Lep pozdrav!
< Sporočilo je popravil Ayo -- 10.3.2010 14:35:51 >