|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
18.5.2010 11:11:24   
lana38
andreja2000!user posted image user posted image user posted image Naj se Eva čimprej pozdravi. Vem, kako hudo je, ko je otrok bolan.
Naš Tim je pa izgleda spet imel 6. bolezen, že 3. Pa bi naj izjemoma bila lahko samo 2x. Tri dni je imel visoko vročino in potem se je pojavil izpuščaj. Izgleda, da je nek ekstrem.
Blaž je pa na Švedskem od nedelje s šolo. Izmenjava med šolami. Drugo leto pa pridejo oni k nam. Vren se šele v soboto pkrog polnoči. Zelo ga pogrešam. Tim pa tudi kar naprej sprašuje, kje je Blaž.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
18.5.2010 18:53:54   
andreja2000
Lana38 ja,res upam,da se naši Evi ta zadeva z to bulico čim prej reši,ker nam že res dela psiho 100 na uro.Sem danes klicala v LJ na onkologijo,kamor pač sedaj hodimo z Evo,zaradi tega dvignjenega CRP-ja in mi je zd.rekla,da ga je treba kontrolirat in da mora padat,kontrolo na onkologiji pa imamo v začetku junija in močno upamo,da bo do takrat ta bulica,ki je sedaj velika 1,5 cm izginila in da gre za pač neko vnetje in ne kaj hujšega.

Lana,vaš Blaž pa gotovo uživa na Švedskem,res zanjimivo in fajn,da imate take izmenjave na šoli,jaz nič ne vem,če je pri nas tudi tako,do saedaj to ni bilo nikoli omenjeno.Ja,Tim pa Blaža sigurno pogreša,vidim kako je pri nas,če kdaj ni predvsem Lare.

Bodite fajn!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
19.5.2010 12:01:53   
lana38
Ja, Tim še kar naprej išče Blaža. No, pa saj bo hitro sobota in spet vse po starem. Naša OŠ je pobratena s to šolo na švedskem. Je fajn, da otrok malo sveta vidi. Na Švedsko že ne greš kar tako, sploh pa v nek majhen kraj, kot je ta Saffle, kamor so šli.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
20.5.2010 8:25:51   
lili8
andreja2000 upam, da bo z Evo vse v redu user posted image .

Pri nas je novo to, da je Zala čez dan brez plenice user posted image . Ponoči pa je še ne upam pustit. Včasih ji še kaj uide, sploh, če je kakšna tekoča voda v igri user posted image , drugače pa kar pridno hodi na kahlico, tudi vsakih pet minut, če je treba, pa vedno mora spodnji del oblačil čisto sleči user posted image  in seveda mora vse sama, potem se pa tako razburja, če ji kaj ne gre kot si je zamislila user posted image .

Drugače je pa tast zadnjič mojega spraševal, če imamo pri nas kaj user posted image  naročenega, ker Zala vsem razlaga kako bo bratca dobila, pa kako mu bo ime in kako jo bo moral ubogat user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
20.5.2010 11:15:38   
andreja2000
Lana38,res je fajn,da ima Blaž možnost videti Švedcko!
Naša Lara pa je danes prav v vašem mestu,imajo tekmovanje v atletiki.

lili8,hvala za lepe želje Evi,tudi sama pričakujem,da bo ta reč kmalu izginila,kot je prišla.

Eva pa  še vedno ni nič kaj zainteresirana za kahlico,tako imamo še vedno pleničke.Tudi za dnevno spanje se ne navdušuje in redko kdaj gre spat čez dan,sicer pa je itak vedno malo spala...
Še vedno je zelo polna energije,redko kdaj,da jo vidiš pri miru,mora pač bit v nenehnem gibanju in tekanju.Ponoči,kadar je zdrava sedaj spi in včasih se spomnim tistih hudih neprespanih noči,ko se je zbujala na 15-20 minut in HB je to za nami.

Včeraj pa je minilo že 5 let,odkar je naša Tina odšla med user posted image user posted image ,jaz pa jo še vedno vidim pred očmi,kot tistega majskega jutra,ko se je rodila...user posted image

Vsem lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
20.5.2010 11:37:53   
lana38
andreja2000, sem bila pred 1.majem v Parku zvončkov in videla ploščico vaše zvezdice Tine. Vsaj mislim, da je to njeno, ker je tudi ta datum gor napisan. Zdaj sem prvič bila tam in mi je nekako lažje pri duši. Kot da bi se zdaj dokončno poslovila od svoje pupe.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2556
20.5.2010 12:17:38   
soncek.djukelica
Živjo mamice,

Andreja, verjamem da ti hudo! Meni je tudi, ko samo berem tako žalostno zgodbo!
Moje sedaj  že kake 3 tedne spita brez zbujanja ponoči!user posted image Se vidi,da sta bolj utrujeni, ko več hodimo ven in se zgonita!user posted image
Kahlica, očitno bo še počakala! Sem en dan probala mal eksperimentirat in sem eni hlačke dala gor in ji rekla,da mora povedat, če bo šla lulat, pa itak da ni in je lepo v hlačke lulala in kakala!user posted image Sicer pa kdaj sama rečeta,da bi šle, ampak mislim,da se hočeta bolj igrat in samo sedita na kahlici, kdaj pa kraj kateri rata lulat, ampak tudi to je bolj poredko!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.5.2010 12:39:13   
lana38
Tim brez plenice. Sigurno še lep čas ne. Ga sploh ne zanima, da bi hodil na WC kakat. Lulat še gre, če ga jaz dam. Sam pa nima interesa. Enkrat že bo. Saj je vendar Blažev brat. Blaž pa je imel plenice do 3,5 let.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.5.2010 13:28:45   
Skyline
ojlaaaaaaaa!

Po doooolgem času se tipkamo!

Mi smo OK, rasemo, malo jemo, smo navihani in nagajivi, poleg zeloooo ljubeči, skratka ta pravi!

Ravnokar preselili, kupili družinski avto, ker 3 vrata NE pridejo v poštev:)))

Vidim, da ste super....lepo se imejte, se tipkamo ITAK! :)user posted image

papauser posted image  Sabina

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.5.2010 14:26:37   
lana38
No, pa smo spet kompletni doma. Blažu je bilo všeč, samo je rekel, da je lepše doma.
Skyline, res se že zelo dolgo nisi oglasila.
LP

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.5.2010 15:13:11   
pikica*
Saj je res lušno prit domov, amapak tudi hudičevo paše kam it:).  Jaz trenutno komaj čakam petek, ko si bova privoščila podaljšan vikend v Berlinu, piko na i pa bo dal koncert Michaela Buble-ja. Jaz pa se veselim kot majhen otrok:)).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.5.2010 15:20:33   
lana38
Seveda paše kam iti.  Jaz tudi komaj čakam, da kam grem. To je čisto normalno. Blaž se tudi ni mogel dočakati, da je šel na Švedsko. pa je zdaj po vsem vseeno priznal, da je rad doma.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.5.2010 20:57:57   
soncek.djukelica
dober večer,

tudi jaz sem si privoščila koncert Severine in sicer sem po 3 letih šla nekam ven! In je resnično pasalo!
Pikica, uživaj v Berlinu!
Skyline, welcome back!
Naše so tudi aktivne, celo tek se jima je izboljšal! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
26.5.2010 21:05:16   
soncek.djukelica
da nas malce dvignem gor....user posted image
pri nas je vse po starem, veselo razgrajamo in se vsak dan malce potepamo!

Neposredna povezava do sporočila: 2564
27.5.2010 6:50:46   
lana38
Mi tudi uživamo na sončku vsak dan, zdaj ko so taki lepi dnevi. Tim gre najraje v park na igrala. Že ko me zagleda, reče Tim gre v Ljudski vrt na tobogan. Pa tudi meni je tam zelo všeč. Vedno je vse polno otrok. Pa tudi urejeno je.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2565
27.5.2010 7:57:09   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Brez skrbi, bom:)). Tamaladva že komaj čakata, da gresta za tri dni na počitnice k mojim staršem, midva pa komaj čakava svoje počitnice. Sem že praktično pozabila kako izgleda it sam nekam za tri dni in se čisto odklopit.

Neposredna povezava do sporočila: 2566
27.5.2010 9:55:39   
lana38
pikica*, saj ne rata, da se čisto odklopiš. Boš kar z mislimi doma pri otrocih, boš videla.
Lp

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
27.5.2010 21:04:21   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

in se čisto odklopit.

še kako pivo zame popij!user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
28.5.2010 15:01:50   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

andreja2000, sem bila pred 1.majem v Parku zvončkov in videla ploščico vaše zvezdice Tine. Vsaj mislim, da je to njeno, ker je tudi ta datum gor napisan. Zdaj sem prvič bila tam in mi je nekako lažje pri duši. Kot da bi se zdaj dokončno poslovila od svoje pupe.
LP

Ja,to je Tinina ploščica,čisto spodaj.
No,vidiš,Lana,pa je prišel tisti čas,ko si tudi ti zbrala moč in se dokončno poslovila od svoje pupice in vrjamem,da ti je sedaj nekako lažje.

Mi smo vredu,z Evo sva danes bile na kontroli krvi,v ponedeljek bodo pa izvidi.Jaz pa sem potem še šla na krvodajalsko akcijo in to po kar dolgem času,ampak prej se resnično nisem čutila sposobno,da bi darovala kri,no sedaj pa je prišel ta čas...
Mi smo seveda veliko na našem vikendu,kjer blazno uživamo,tamala pa tam prosto teka in se igra,skratka uživa...

Lep vikend!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
28.5.2010 15:14:31   
lana38
Res je fajn nekam iti malo ven v naravo. Tudi mi smo kar radi na vikendu, samo čez teden je bolj malo časa, čeprav imamo samo 10 minut vožnje z avtom. Čez vikend pa grem jaz včasih kar peš s Timom v vozičku, okrog 45 minut hoje. Tim se še vedno rad vozička. Tu in tam celo zaspi še v vozičku. Mi prav paše včasih.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2570
31.5.2010 7:45:31   
pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

in se čisto odklopit.

še kako pivo zame popij!user posted image

Par pivičk pospravljenih, noge utrujene (Berlin ni tako zelo grozno velik, ampak, če ga hočeš v dveh dneh pregledat, se nabere km - kljub podzemni), duša pa nafilana do vrha:). Koncert je bil fantastičen. Edina stvar, ki jo obžalujem, je ta, da nismo imeli kart za parter. Ampak sem vseeno zelo uživala. Tipo je totalen car. Pa še en utrinek s koncerta...... http://www.youtube.com/watch?v=e3qFgXERPzM&feature=related

Neposredna povezava do sporočila: 2571
31.5.2010 12:45:33   
lana38
pikica*, fajn, da sta uživala.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
2.6.2010 21:42:41   
soncek.djukelica
dober večer,

tudi jaz sem vesela,da si uživala!
Mi smo pa malce bolani, mlajša kreha, ji na Ventolinu( nevem, kaj bi brez njega) in čakam konec meseca, ko si bosta otroka vezla dolge počitnice! user posted image
Tudi jaz svoji peljem vsak dan ven, pa magari med premori med dvema nevihtama! In tako smo pred nekaj dnevi šle ven in vse lužice poskakale!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
3.6.2010 6:55:00   
lana38
Mi gremo ven, tudi če rahlo dežuje. Oblečem Timu dežni plašček. Samo ne sme biti premrzlo in preveč vetrovno, ker potem niti meni ne paše, da bi zunaj hodila.
s.d. a bosta celo poletje na morju tvoji pupi? Boš kaj v Izoli. MI gremo od 18.7. do 1.8.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2574
4.6.2010 21:31:43   
soncek.djukelica
čer,

moje bodo na morju, julija kar ziher, kdaj točno pa se še nismo zmenili! Se bove že zmenile!
Pikica, kako pa sta otroka preživela vikend? In stari starši, so jima bili kos?user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ime za fantka?
Ajšolina

Jakob (46%)

Anže (45%)

Job (9%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!