|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
14.1.2009 14:56:34   
miklarom
no da vam poročam, sem klicala v MB in so mi rekli, da šele v roku 1.meseca bom dobila vabilo za postopek. sem tak žalostnauser posted image user posted image , kako dolgo to traja

PINKY36 - ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu M1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.1.2009 15:00:49   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

IN Z VELIKIM VESELJEM SPOROČAM........

PINKI36 RODILA LEPO PUNČKO SABINO...9.1.2009...

Netkica, super!user posted image

Pinki, iskrene čestitke za krasno deklico! Vse lepo za naprej in veliko družinske sreče!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.1.2009 15:06:53   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška še vedno sem pridna glede palčk. Eno četrtinko nikorete sem prežvečila. Sem kar ponosna sama nase user posted image

user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.1.2009 15:15:34   
M1979
gigi1 še eno vprašanje. A te tablete DHEA, 7-KETA in CELL DEFENCE se jemlje ne glede na user posted image  cilus, se pravi brez prekinjanja, s tem da se te Cell Defence celo 3x na dan?

in se pridružujem svojim predhodnicam PINKY36 ISKRENE ČESTITKE IZ SRCA!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.1.2009 15:17:03   
lara light
Zarjica, ma joj, kako mi je žal zateuser posted image ..nimam pojma o tej injekciji, samo upam in molim, da čimprej minejo bolečine, fizične in še hujše psihične, tisoč objemčkov!user posted image

Netkica moja, kdaj se vidiva, da ti vse povem? Nič še vem za parček, enga lulčka pa sva vidlauser posted image , kako si?

Gigi, verjamem, da ni enostavno. Čestitamuser posted image in bodi lepouser posted image

Shuki, ma ti bogi ti!user posted image Tvoj mali bo zagotovo najbolj priden dojenček na tej zemlji, nič jokajoč, le smejoč, ker se toliko žrtvuješ zanj...naj ti bo čimlažje prenašat! Objemček!user posted image

Blanči, Ajsi, MisMis, Lučka, T1979,...pozdravček!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.1.2009 15:18:09   
T1979
Aha prijateljica M1979 se mi zdi, da te poznam. user posted image  Upam, da se ne bom z imenom zagovorila.

Dobrodošla med nami.user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.1.2009 15:18:47   
T1979
Ojla Larči.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.1.2009 15:35:40   
M1979
user posted image user posted image  T1979, upam da jst tudi ne

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.1.2009 15:48:17   
nokes
T1979 in M1979, to bo štala vama rečem, vidve že vesta kdo sta oz. kdo nista user posted image , kaj pa me? no, počakajmo, bomo videli kako bo šlo!user posted image

gigi, kako gre brez palčke? pa je.beš to palčko, boš vidla, kako bo super, ko boš noseča in ne boš mogla dihat, ker te bo v pljučka pikec al pa pikica brcal/-a!!!user posted image  držim pesti, da boš vztrajala, ker se res splača!

miklarom, ne bit žalostna, bodi vesela, ker se je začelo dogajat, pa kaj vse te čaka na koncu! user posted image

pinkici tudi jaz čestitam za Sabino! plosk - plosk!user posted image

sonček, bravo, da še vztrajaš!! si že kaj na trnih? 11 dni do 40. tedna???? user posted image  joj, kmalu dihamo!user posted image

nokes

(odgovor članu M1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.1.2009 15:51:19   
sonček33
Nokes ojla, kako si ti?

ja jaz sem kar precej živčna in me je  strah poroda...sam sej vem, nimam kej tega pisat tukej gor...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.1.2009 16:11:24   
Serendipity
Ojla pupe,

sunshine - ti kar napiši svoje strahove. Je lažje. Pa še vedela boš, da smo ob tebi. Na žalost boš skozi to mogla it sama - ampak v mislih imej, da smo v mislih ob tebi in da s tabo dihamo. Hja, si misliš ko skoraj cel RR diha s tabo v porodni? Gužva, ni kaj

No, pa da vidimo kaj lepega ste napisali v teh dneh ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.1.2009 16:15:35   
M1979
user posted image user posted image Nokes- upam, da bomo kmalu ugotovile kdo smo/nismouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.1.2009 16:16:09   
nokes
tako kot je Se* napisala, bo gužva od vseh RRjevk v porodni ...user posted image user posted image  nič bit strah, to je še zadnja stvar, preden dobiš svojega pikeca v roke, a ni to fajn! user posted image

kak bomo dihale, kaj si ti nora! saj maš vezo na forumu a ne, da sporočiš, kdaj začnemo?  

nokes

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.1.2009 16:16:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nokes ojla, kako si ti?

ja jaz sem kar precej živčna in me je  strah poroda...sam sej vem, nimam kej tega pisat tukej gor...

Mene je zdej strah, da mi ga na naslednjem pregledu ne bi sprožili z amnioskopijo, drugače se pa prepuščam toku in ne razmišljam toliko o tem, me bo že babca vodila in bom delala kot bo rekla, si ne morm privoščit strahu, ker preveč poseže v psiho in zavira pozitivne emocije.

Sonček
- sej bo vse kul, ko boš škratka dobila na prsi bo vse pozabljeno.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.1.2009 16:18:22   
sonček33
Punce hvala. Sej vem, da bo z vami vse lažje.
Šuka kako da imaš amnio*

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.1.2009 16:23:37   
nokes
jooooj šukec, pol pa ti kmalu!!!! jaz še vedno upam, da bom tam nekje konec februarja, čeprav... user posted image  glede strahu, mi je prijateljica svetovala, da naj bolečino, strah in vse skrbi obrnem sebi (in otroku) v prid, takrat ko predihujemo popadke se sprostimo in se ne mučimo, takrat ko je treba potisnit pa na juriš, PUUUUSH!! user posted image  baje če sodeluješ z babico, da je res ful lažje, ker rabiš samo nekaj popadkov za porod, tak da jaz sem se, kljub temu, da rada nekaj po svoje štrikam, odločila, da bom pridna in upam, da se bom spomnila tega, kar tukaj pametujem, ko bom na porodni mizi. me pa ni strah!!! hočem moje zdrave otroke in za njih bom šla skozi pekel, če je treba! tak. user posted image

nokes

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.1.2009 16:41:00   
sonček33
hočem moje zdrave otroke in za njih bom šla skozi pekel, če je treba! tak.

Evo, to je pa res. kaj smo že vse dale skoz, tale porod bo ena mala malca.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.1.2009 16:49:36   
gigi1
M1979 tako 7 keto, kot cell defence se jemlje ne glede na ciklus cca 3 mesece. Edino kar je kaj s ciklusom povezano je Maca. Če računaš na možnost naravne zanositve jo nehaš jemat ob O in spet začneš s prvim dnem M. Če pa ne računaš na možnost naravne zanositve jo jemlješ tudi kar skoz...le da je dobro, da se Maco začne jemati 1. dan M, ker uravnava hormone in lahko poruši cikel, če se jo začne jemati kar vmes.

MinT1979 sem vaju že zaradi nickov imela malo na sumu user posted image

Sonček razumem te in si želim, da bi ti vsaj delček tega strahu lahko odnesla...user posted image  in nič ne jamraš lubica. Tolk malkdaj kot ti pojamraš, pa mislim da nobena ne.
Evo vidim že nekaj nasvetov. Tale od Noki se mi zdi še kako uporaben user posted image . Pridna bit pa poslušat babico, pa dihat in potiskat user posted image . To bo pravi recept.

Noki še se držim. Me pa že mal glava boli zarad pomanjkanja user posted image .

Šuki zakaj bodo delali AS?

Punce ne polagat prevelikih upov vame brez palčk. Se trudim zmanjšat (zaenkrat). Že to bi bila zmaga po 30 letih. Vsekakor hvala za spodbujanje user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.1.2009 17:29:36   
bbpikica
Lučka 25 saj že zdaj sijem da je kar jojuser posted image

Bravo Pinky36user posted image user posted image

gigi bravo za abstinencouser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.1.2009 17:39:50   
miska73
Ajsi obvezno moraš pridet na srečanje. Jst te res želim spoznati.

M1979 in T1979 tole so neka sumljiva posla... user posted image M dej si kakšen avatarček naštimaj, da te bomo lažje ločili od T.

Miklarom
kako pa to, da si šla v MB? Po lokaciji sodeč bi tej prej pričakovala v LJ. Pa ravno v MB se boš verjetno res najbolj načakala.

Noki ampak tvoj nov avatarček je pa res fajn... sam imam mal probleme brati zraven tekst, ker mi pogled kar naprej na slikco uhaja...

Pinki še od mene čestitke user posted image

Mišmiška a veš kaj sem jst včeraj nabavila... seksi pas za nogavice... se je moj čist razživel user posted image

BBpiki user posted image bravo za folkle in za stopko. Nisi povedala kateri te stimulira...

Šuki mi je žal, da je varianta "šuti i trpi"

Zarji  lubek. Mi je tolk hudo za tebe in tvoje težave. Upam, da bo vsaj ta hudičeva tableta pomagala in opravila svoje. Mislim nate.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 14.1.2009 17:45:08 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.1.2009 18:32:29   
netka34

Netka, tudi jaz navijam zate, koliko ciklusov še?

Mismis, u bistvu bi morala zej pr tej user posted image že poklicat....pa mi nekako križa ful načrtov...tko d ne vem, kaj čm nardit...

Gigi, hvala na pitanju.user posted image Ma kaj čm govort, k je življenje pač tako....user posted image

Šuki, bogi ti naš miha zeleni......potrpi kolkr se da, sej to ni najhujš na svetu....user posted image user posted image

Larči, sej bom en dan pridrvela z gasom in dolgimi lučmi, se bova čule...user posted image user posted image Sm...šolsko, ubadam se z glasbeno teorijo in malokdo razume, da mi gre praksa lažje od teorije...user posted image user posted image

Ma sonček zlati!! Še zej se spomnem, kako te je blo strah punkcije...user posted image user posted image user posted image pol pa mala malca!!!user posted image Lih tko bo zej! sam sprosti se, da si ne boš otežila pozitivnih stvari...Poslušaj svoje telo in sodeluj z babico in tiktak boš pikeca držala v rokah!!user posted image user posted image user posted image

Noki, res krasna oblekca!!user posted image

Miškamojaletnica, kako si ti meni?user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.1.2009 18:38:51   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Iiiiiiiii KRUCE, dons si se pa prou spešl potrudu, še rožca zravn pa mal priboljška... ma zlat si... a to tvoja ve?

Kak to misliš? A da če ve da tu kavo pražim al da sem zlat?
Ja itak da ve za kofi, da sem zlat je pa samoumevno aneuser posted image

Danes sem bil na seminarju o pravilni uporabi otroškega avtosedeža. Zanimivo, kdo bi si mislil koliko komedij je predno pritrdiš avtosedež z otrokom po pravilih v avto
Z aprilom naj bi Postojnska porodnišnica in še nekatere druge ( Murskosoboška itd) sposojala avtosedežeuser posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.1.2009 18:55:05   
BarbiG
Dobr večer.

Sem že lastnica napotnice za nov postopek. Zgleda da je vse O.K in spomladi lahko štartamo. Joj kako se bo ta čas še vlekel. Pa še tale sneg ne pomaga kaj dosti, da bi počasi zunaj vsaj začelo malo spominjati na pomlad. Mislim, da bi čas potem vseeno hitreje stekel.

M1979 mislim da bove skupaj navijale ena za drugo, ker jaz bom tud tam nekje začela s špikanjem. Sem pa ravno danes dobila iz Anglije 7-Keto in Dheo. Pijem pa še Q10.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.1.2009 18:57:19   
miska73
Baje ene pupe rabijo stimulacijo za rast foliklov...

user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.1.2009 19:04:31   
Serendipity
miši - jao, jao, jao - tile lepotci resnično hasnijo. Moji folikčki so rasli ko gobe po dežju. Prav zaradi teh stimualcij. Aja in pira seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Večer
F*R*U

kaj delate zvečer ko gredo otroci spat?

zlekljena na kavču si ogledam dober film (25%)

berem knjigo (3%)

sem na internetu (28%)

ukvarjam se z gospodinjskimi opravili (14%)

stisnem se k lubiju (29%)

opravljam službene obveznosti (1%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!