|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
14.1.2009 20:40:38   
miska73
Netka pa saj te nisem hotla odgnat... oprosti.
Sem pogledala album, so ful cukrčki.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.1.2009 20:42:52   
bbpikica
Netka ful so kjut, saj nema veze če si uletelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.1.2009 20:54:10   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

že v redu lubica! sej itak nism preveč na volji... me daje en kontra šit...

Ampak še vedno ful navijam za vse in fula mislm na vas!!

Lavjuol!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.1.2009 21:00:07   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

že v redu lubica! sej itak nism preveč na volji... me daje en kontra šit...

Ampak še vedno ful navijam za vse in fula mislm na vas!!

Lavjuol!

Srčica user posted image sej bo bolš.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.1.2009 21:06:37   
bbpikica
Evo STOPKA je padla zdaj pa samo še počakat na punkcijouser posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.1.2009 21:08:31   
netka34
O bravo BB!! Sam d ni preveč bolela, pa da bo mizi ni zletela. Ampak itak kar je je, zej pa sam še pridno čakat!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.1.2009 21:11:58   
bbpikica

O bravo BB!! Sam d ni preveč bolela, pa da bo mizi ni zletela. Ampak itak kar je je, zej pa sam še pridno čakat!!

Ma je*bem*tiš da je bolela ampak kar se mora se morauser posted image , po mizi pa ni letela, je šlo vse v ritouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
14.1.2009 21:14:59   
mismis

nove slikce pupijev.....user posted image

joj Netka, kok so kjut, pa vsak ima svojo barvo, bemti sem se čisto raznežila. Pa glih zdaj, ko mojega naštimujem, da bi nabavila še eno kužiko za mojega kužona, da bi imeli puppy-je. Pa se moj ne da, pravi da že s tem enim čisto preveč kompliciran, kaj bi šele bilo, če bi imela dva.

Jest bi tudi imela spet puppy-ja. user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
14.1.2009 21:15:55   
ledenka
bbpikica user posted image user posted image user posted image  super za stopko! naj jajčka lepo dozorijo do konca, da bo čim več pridelka!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.1.2009 21:16:45   
n74
netka, za pohrustat so, k bi bili skoz taki kužki

mimšmiš, tud tvoj je krasen, men so všeč kosmati user posted image

BB, a že odštevaš minutke od stopke? Mirno pa počasi, pa sej znašuser posted image

gigi, sem razmišljala za kakšne palčke gre, pol si pa omenila nikoret, mi je pa potegnilo user posted image

pija76, ne vem a sem se ti že zahvalila za recept, nisem še sprobala, ker sem že dvakrat jedla ajdovo kašo z zelenjavo, dons mam pavzo od tega, jutri pa mogoče tvojo varjanto s slivami

Babnce, a boste kar prestavljale postopke, še mene mal panika daje, ker sem šele v ponedeljek začela bolj resno s pripravami (prehrana in vitaminčki). Se mi zdi da bo mesec dni prej bolj slaba priprava. Sam tud malo pretiravam, ker sem štiri kapsule vitaminov naenkrat ruknila, pa me je začelo pečt v požiralnikuuser posted image .
Ste pa nekaj postov nazaj pisale, da se npr.fidiprotekt jemlje samo od menstr.pa do ovulacije, če sem si prav zapomnila. A je tud z drugimi vitamini tako (Q10,E vitamin)? Kaj pa krvomočnica?

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.1.2009 21:19:14   
n74
Pišuka pišem pol ure, potem pa vidim da je BB že opravila svoje user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.1.2009 21:22:33   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Pišuka pišem pol ure, potem pa vidim da je BB že opravila svoje user posted image

Se men to tud dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.1.2009 21:22:39   
sonček33
mismis - joj, kakšna mrcina lepa...jaz bi tut

netka - puppyji so lepi ful

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.1.2009 21:37:21   
miska73
BBpiki bravo za stopkico. Sam da je šlo vse kamor je moralo. user posted image

N74 vitamine lahko jemlješ ves čas, tudi fidi-protekt.
Krvomočnico ne smeš piti v času menstruacije.
Za Maco pa je menda malo bolj škatljivo. Poglej nekaj postov nazaj, je ravno Žiži napisala nekaj na to temo.

Drgač si pa razporedi malo tele vitamine čez dan, pa probaj čimveč zaužit zraven obroka.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.1.2009 21:38:04   
Kruce Fiks
Čestitke za stopko, v petek pauser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.1.2009 21:40:44   
bbpikica
Sonček saj strah je čist naravna stvaruser posted image , ena moja kolegica je dobr mesec pred porodom rekla babici da njo je pa tolk strah da kar nebi rodilauser posted image , pa ji je babica rekla: Ja to ste se pa mal pozn spomnlauser posted image . Ko boš prišel tvoj trenutek boš pozabila na strah in boš komaj čakala da dobiš svojo štručko v naročjeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.1.2009 21:47:37   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Čestitke za stopko, v petek pauser posted image

se kar podpišem, ko se tlo lepo rimauser posted image user posted image user posted image  naj bo petek tvoj dan!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
14.1.2009 21:48:34   
bbpikica
Miška a vse vitamine lahko jem skoz? ker jaz ne vem kaj lahko zdaj po punkciji nadaljujem, jemljem Q10, evitol, tifol. omega3-6-9, matični mleček.user posted image  Za maco pa je blo men rečen če ne zavira rasti foliklov do punkcije dve tabletke na dan, če jo pa zavira pa prekineš do ET, potem do pozitivnega testa eno potem pa spet dve.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
14.1.2009 22:35:28   
pika.po
Čer punce!

Uf, mi sploh ne sfolga sledit zadnje čase! user posted image user posted image user posted image

No stimulacije sem vsekakor opazila in so ble hudeeeeeeeeeee!          user posted image user posted image user posted image

Go, go girls! user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
14.1.2009 22:43:29   
M1979
user posted image user posted image user posted image Uau punce, kaki hudi tipčki. Mi je žal da se nisem že prej prijavila na RRuser posted image user posted image

Si bom pa nik malo popravila (ko bom znalauser posted image ) iz M1979 na M&B1979 da me ne bo katera zamenjala s T1979. Že zdej samo ko sem pisala se mi zdi cela zmešnjava user posted image . Vam pa moram povedat, da sem full vesela da ste me tako lepo sprejele medse. Super!!

BarbiG-super. Se že veselim skupnih dogodivščin s ponovnim špikanjem

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
14.1.2009 22:52:04   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

M1979 tako 7 keto, kot cell defence se jemlje ne glede na ciklus cca 3 mesece. Edino kar je kaj s ciklusom povezano je Maca. Če računaš na možnost naravne zanositve jo nehaš jemat ob O in spet začneš s prvim dnem M. Če pa ne računaš na možnost naravne zanositve jo jemlješ tudi kar skoz...le da je dobro, da se Maco začne jemati 1. dan M, ker uravnava hormone in lahko poruši cikel, če se jo začne jemati kar vmes.

Upsssssssss jest pa tegale o Maci nisem vedela in sem jo začela jest kar tak na juriš, ko se mi je zazdelo. user posted image user posted image user posted image  Upam, da mi ne bo kaj zaježkalo sistema in da dobim user posted image  tako kot treba. Pol pa dolge luči, pa gas v postopek. user posted image

Greti te moram mal za ušesa, k nisem dobla vseh informacij. Sem lahk pa tud kaj preslišala k sva tok čvekali in regljali.user posted image user posted image user posted image

Zakaj naj bi se jo nehalo jemati ob ovulaciji?

A je se pa dve tableti na dan naenkrat? Al eno zjutraj drugo zvečer naprimer?

Jest sem od teh dodatkov že čist zmešana. Sploh ne vem več kdaj kaj jest.
Zdej sem nabavla še E vitamin v kapljicah.

A je katera slišala, da naj ne bi bilo dobro predolgo jest CENTRAMED MAMI zaradi joda????? To je meni danes v lekarni rekla, da eni G tako pravijo...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
14.1.2009 23:42:14   
MBT1979
Evo sem se kar prijavila z novim imenom, da ne bo zmešnjave.

mismis- lepo prosim samo popravi na seznamčku iz M1979 v MBT1979. hvala

Lahko noč punce.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
14.1.2009 23:57:25   
pika.po
BBpikica user posted image user posted image user posted image  za stopko!

Naj jajčka lepo dozorijo, v petek pa nebolečo punkcijo!

In seveda super duper zarodke!  2 bosta šla k mamici na toplo, kakšen pa naj bo še za v frižider! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.1.2009 0:13:21   
pika.po
user posted image Zarja, srčica kako si?  Tudi zate bo kmalu posijalo sonce. user posted image

En velik in topel objem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi čestitke, za vsako smotko, ki jo NE pokadiš. user posted image user posted image user posted image
Se splača! To govori bivša kadilka. user posted image  Bo kmalu tri leta. user posted image
Sem hotela zadnjič že eno ekspertizo tule gor napisat, vam moralko nardit in vas malo zamorit ampak HB nisem imela časa. user posted image
V glavnem dejstvo je da otroček za delček sekunde preneha dihat vsakič ko mamica potegne cigareto. Meni je to grozljiv podatek.
Preden uspemo dočakat naše user posted image  v trebuščku, pa nam cigareti delajo škifo, saj je poleg ostalega ful slabša prekrvavitev (posledično tudi prekrvavitev maternice), celice dobijo premalo kisika...

Tko da punce moje drage čimprej stran s smotkami, da se organizem vsaj en pikič opomore in regenerira in da tako težko pričakovanim otročkom ne delamo škode.

Drage moje splača se potrudit, saj bi, da bi prišle do cilja user posted image  naredile vse, kajne? Morda kateri manjka samo še ta kamenček, do popolnega mozaika.

Jah, pa upam, da vas nisem zamorila. Je tule noter vseeno en mičkeno moralke. user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.1.2009 5:27:57   
Kruce Fiks
Br'jutro! Mi smo OK!
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Starost
Erin

Odgovorite le ženske :) Vaš partner je:

isto star kot ve (15%)

starejši (67%)

mlajši (18%)

Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!