|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
14.1.2009 8:38:54   
M1979
Pija 76, hvala za odgovor.
Me pa še zanima ali ga lahko jemljem vsak dan ali je treba med user posted image  narediti kako pavzo?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
14.1.2009 8:42:13   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ŠUKI kr ne neha user posted image user posted image user posted image  ja pišuka no... pol pa res tanrtabol pametno, če se greš mal pokazat pa da kej pametnega pogrunta tvoj G... in pol jst jamram sama pr seb, cccc... sm že nehala...
Včer sem z babco govorila k me bo mela pr porodu pa je rekla, če je tko naj grem kr do g. ampak ker moj g. vedno pravi, to so nosečniške težave bo minilo po porodu, nisem hotla delat gužve, sam tole gre pa čez vse meje. Zdele me tolk pečejo, da se mi zdi, da se mi bodo zažgaleuser posted image
Sej če mal pojamramo še greuser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.1.2009 9:10:00   
Reby
Jutro.
Punce, dejte mi povedat, če morm paničart (Blanč, ti imaš še posebi izkušnje), zjutraj sem imela rjavo-rdeč flek na hlačkah, zdej imam še samo malo rjavega izcedka.
Me je kr malo strah, čeprav ste mi že zadnjič rekle, da mora biti prav kri, da je čas za obisk urgence. Danes nič ne bom delala, samo počivam.

Pikica - jeeee, kako sem vesela, zdej pa da v petek povlečeta ven z atom sama kvalitetna jajčeca user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 14.1.2009 9:13:01 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.1.2009 9:17:41   
nokes
jutro!

iiii, kak je fajn, če doma gledaš skozi okno, pa zunaj tak lep snegecuser posted image . saj vem, da dela preglavice vsem, ki ste in še boste na cesti! punce počasi, lepo v drugo in brez žlajfanja!!! user posted image  sva danes z mojim že vse uredila na centru za socialno delo in sem ful zadovoljna.

šukec, upam, da ti bo tvoj g kaj pametnega svetoval! verjamem, da so bolečine neznosne, drži se! user posted image

bbpikica, bravo za folikle in stopko, v petek, pa stiskamo pesti za kvaliteto!

pija, pazi na cesti danes, počasi in za ziher!

miška73, kak fajn, da si me tak vesela, veš da si edina pohvalila mojo oblekco?? ja no, imava pač samo midve izbran okus user posted image  

ups, sem spregledala lučko, tud ona me je pohvalila user posted image . vidim, da si v službi nenadomestljiva user posted image , te bodo toliko bolj veseli, ko prideš s porodniške!

vsem ostalim lep dan! ne se preveč jezit na cesti!user posted image

nokes

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.1.2009 9:22:43   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jutro.
Punce, dejte mi povedat, če morm paničart (Blanč, ti imaš še posebi izkušnje), zjutraj sem imela rjavo-rdeč flek na hlačkah, zdej imam še samo malo rjavega izcedka.
Me je kr malo strah, čeprav ste mi že zadnjič rekle, da mora biti prav kri, da je čas za obisk urgence. Danes nič ne bom delala, samo počivam.

reby, če ti ful teče, te boli in zvija kot pri menstruaciji, idi na urgenco. al pa če te je ful strah, pa bi rada vidla pikico. krvavela sem sama cel mesec, pa je bilo vse ok. nič ne nardijo, lahko se samo potolažiš, ko prideš na uz. ležanje ne bo ničesar spremenilo. najverjetneje je počila kakšna žilica, pa se ti je zjutraj ščistilo iz telesa, ko si vstala. meni so predpisali dabroston in buscopan (za krče), ki pa ga nisem jemala. drži se!

nokes

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.1.2009 9:29:02   
Shuka
Zarja - medvedek moj user posted image , še vedno stiskam pestke, da začne Hcg padati in da ti ne bo potrebno na laparoskopijo.user posted image

zup2 - ja S-fact ti hudičevko zamakne.user posted image

Bbpikica - lepo napreduješuser posted image

Larči - hvala za virtualno masažicouser posted image

noki in dakec
- jest sicer ne bi več sodelovala v klubu bolečih rok ampak upam, da nas kmalu minejo te težave.user posted image user posted image user posted image javim kaj bo g. rekel, če bo kej pametnega rekel.
Noki, super da sta uredila na CSD-ju, sam lih dons k sneži, a?user posted image user posted image Sam si pa boušček s tole sladkorno, sej do 34  bosta pikeca že počakala, sam ne naprezaj se preveč, da kej ne sprožiš prečasno. Uuuu si že v 33 tednuuser posted image
Glede na to kera gre naslednja rodit je relativno. Na seznamu je prva Zvezdi, bomo vidl če je ne bo sonček prehitela, pol se mi zdi da sem jest, al pa kera od vas k mate dvojčke, te so ponavadi prej rojeni, ne, tko da ko bojo otroc rekl, da je treba ven pol se bo vedlo kera je naslednja.user posted image

Reby - dokler je tako nimaš skrbi, če se pa kri vsuje pol pa na urgenco. To je stara krvavitev.

Lučkica - te pokličem, za kafeuser posted image

mismis
- kolk pa kužonu dogaja zdele a?user posted image

mojsonček - a si pridričala v službo?user posted image

Grem še enkrat poklicat sestro kva je s terminom za pregled danes. Če ne bom šla pa kr tja.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.1.2009 9:29:48   
Shuka
Zarja

user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.1.2009 9:32:29   
nokes

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 14.01.
BarbiG - gre po napotnico za 4.ICSI
BBpikica - UZ + stopka

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a
Pikovit - UZ
BBpikica - punkcija

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja
mismis - preverjanje hormonov

Sreda, 21.01.
Gigi - UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image  

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)
Mlinčkovi - pregled

Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS
Obayifo - pregled

Torek, 03.02.
ledenka - pregled
Se* - NS
Bumo - NS

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.
Obayifo - NS

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

Četrtek, 29.01.
Zvezdica

user posted image
user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
user posted image

Zvezdica (24.01.09)
Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image
  user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ, marec)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Špelka12

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image      

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič,20.1.razgovor)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn) 
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)

user posted image

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

user posted image  
    user posted image : Zvezdica, Sonček33, Ledenka,
    user posted image : Pinki36, dakec, Jadrnica, Sabsa  
    user posted image user posted image : Hedviga user posted image user posted image , Nokes user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Goldy, Jazzz27, Kalina, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity
    user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

Prijatelji in prijateljice dobre kapljice, user posted image
    ker smo že krepko zakorakali v leto 2009 in naše špikanje, trepetanje, čakanje in navijanje,

je čas, čas da se zberemo, da si pademo objem (ali pa dva)user posted image user posted image user posted image , si povemo najnovejše novičke,...user posted image

Torej kraj zločina je znan, to je naš priljubljeni Kongo, za katerega se mi zdi, da ni več potrebno objavljati zemljevid, pa še vedno imajo mrzlega Heinekena zame, kar je mimogrede zelo, zelo pomembno. Dan in zločina in čas sta pa tole:  petek, dne 23.01., od 19.ure dalje. Tako sedaj veste več kot en teden prej, zato prestavite vse svoje zdajšnje plane, kajti naslednji petek se vidimo.
    user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 14.1.2009 9:34:14 >

nokes

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1258
    14.1.2009 9:45:42   
    mismis
    Dobro jutro vsem skupaj,

no tudi mi smo končno pridrsali v službo, danes je pa res cel kaos na cestah, smo se po obvoznici vozili celih  km/h. No, važno je, da smo prišli v službo živi in zdravi in pa seveda dobre volje.

Noki, lepo da si z nami, pa saj veš da te vedno pogrešam. Tvoje oblekice se pa spomnim, skoraj vseh, ki si jih imela, od nogometaša pa do gimnastičarke user posted image

bbpikica, danes pade stopka praviš, ma to je super user posted image user posted image user posted image . Upam, da bodo folikli še naprej rastli, praviš da danes pade stimulacije, jupi. Nekako se mi je zdelo, da ne boš mogla priti v Konga. boš misana

M1979, selen in cink kupi v lekarni od Nordpharma, ali pa vzami od Fidiprotekta, ker imaš notri še q10, pa vitamin E. Čeprav če jemlješ slučajno Centramedmami ima ta selen in cik že notri. Tega zadnjega lahko jemlješ tudi med user posted image , in to1x na dan med jedjo. Centramedmami se tebi tudi bolj splača jemati, če se trudiš zanositi, ker vsebuje tudi folno kislino.

mrudovič, bravo za pobčka user posted image user posted image user posted image , a tako hitro je šlo, se še spomnim, ko si nas razveselila s svojim pluskom

Reby, upam da tale izcedek čimprej izgine, pupa naša počivati je treba user posted image user posted image

miška, seveda bo srečanje, saj veš da morava z Žižekom ornk zapiti tole zadnjo user posted image , potem dolgo časa ne bova mogli več. Svojega pa lahko pripelješ zraven, če mu ne bo preveč neugodno med samimi ženskami

Pija, a ti nisi še šla med jodlarje? Današnji dan pa res ni dober za oddaljene vožnje

Kruce, a kar dve budilki, si pa ziheraš. No saj hvala bogu, smo vsaj kavo dobile

Lučka, kako smo mi danes? Sigurno še spiš v topli posteljici user posted image

Shuka, upam da ti je bila današnja noč lažja, pa sporoči nam, kaj ti bo rekla teta G. Našemu kužonu se pa čisto trga, po moje bom šla danes kar prej iz službe, da bova šla uživati na sneg

BarbiG, dobro zrihtaj danes...

dajamaja, dobro jutro tudi tebi. Se vaš kužon kaj veseli snega?

mojsonček, upam da si na izi pridrajsla do LJ, se mi zdi, da bo še težje domov priti

Žižek, kje si, a moram res že sedaj začeti s fotostimualcijo, da te izbezam iz luknje user posted image user posted image

Pikovit, kako nam kaže, še malo pa bo drugi UZ, bomo videli kako folikli rastejo user posted image user posted image

Daisy, upam da si videla datum in kraj srečanja, evo PIR BO!!!

Zarja, ali greš danes tudi že kri dati, držim pestke, da bo beta začela padati user posted image user posted image

Gretka, upam da si lepo pridrsala do službe, ti ubogi revež, ki vstajaš že sredi noči, kakšne so bile ceste

tudi vsem ostalim želim prav lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 1259
    14.1.2009 9:58:42   
    blanč
    IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jutro.

Pikica - jeeee, kako sem vesela, zdej pa da v petek povlečeta ven z atom sama kvalitetna jajčeca user posted image  user posted image  user posted image

Reby, jaz že od 6 tedna nisem imela niti enega dneva brez izcedka. Včasih malo sveže krvi pa potem spet izcedek in tako kar naprej... Diagnoza je dva hematoma, ki se čistitita. Reševa izjava pa je "vi ste ena tistih, ki spuščate". Jaz sem se jih že navadla tako, da me ne iztirjo več toliko, je pa res, da sploh še ne računama, da sva noseča in nič še ne načrtujema. No jaz že malo, moj je pa realist in pravi, da še počakma in bova videla kaj bo. Učeraj sem dobila pošto od zzzs in so mi dali bolniško do marca in danes moram poklicat v službo, da jim povem kako je na stvari. Me je malo strah, kako bodo to sprejeli, saj sem na tem delovnem mestu šele dobro leto. Nič kar bo bo. Kličem čez 15 minut.
    Reby, jaz sem na začetku kar naprej laufala na urgenco pa so mi vsakič naredili UZ, da so me pomirili in potem seveda povedali, da itak ni kaj nardit. Kakor se narava odloči tako bo.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
    (Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1260
    14.1.2009 10:10:34   
    Reby
    Hvala vam punce, sem se kar pomirila. NO, pa če ste same bile na tem, veste kako je in takoj panika user posted image
    Blanči - ti se nič ne sekiraj zaradi službe, samo ti si pomembna in hvala bogu, da si dobila podaljšano bolniško, držim pesti, da bo vse vredu. Jaz sem se tudi sekirala najprej zaradi službe, namesto zarad sebe, po laparo in histero lani pa se je vse obrnilo, ko sem vidla, kaj je zares najbolj pomembno. Jaz grem nazaj delat 26.1., pa je direktor bil tako dober, da mi je odobril, da bomo še zaposlili eno punco, ker se jaz ne mislim preveč naprezat in bit skoz pod stresom.

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 1261
    14.1.2009 10:11:12   
    Reby
    Mismis - ce bom ok, pridem v Kongo, vsaj za kako urco, da vas pozdravim user posted image

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1262
    14.1.2009 10:16:49   
    bbpikica
    Dan se enkratuser posted image

Miška sem čist na pravi poti da takle mali prikriti pijanček ratamuser posted image

barbiG jaz bom tud držala pesti da bodo čm boljšeuser posted image , ti pa dobr zrihtaj danes pri G. navijam zateuser posted image

dajamaja hvala za podporo in dobre želje ti se tudi počasi približuješ akcijiuser posted image

mojsonček špikic nisem tolk sita kot stranskih učinkov so pauser posted image user posted image user posted image , sem pa vse pridno pila in jedla oziroma nejedlauser posted image user posted image

Shuka bogica jaz si res ne znam predstavljat kake muke ti mučiš in mi je ful težko ker ti ne znam kaj pametnga svetovat, upam da danes z doktorjem najdeta kakšno učinkovito rešitev

Reby glede na vse kar sem zdaj tri mesece papala pa nepapala pa pila pa počela ma da so
    jajčeca prve klaseuser posted image , verjamem da tale tvoj izcedek ni nič drugega kot samo normalni potek nosečnosti, ti pa vseeno raje počivajuser posted image

nokes hvala za lepe želje, jaz sem tudi vesela ker tebi poteka nosečnost tako kot je treba, kar tako do koncauser posted image

Pija upam da nisi imela težav na cesti ko si šla k jodlarjem, sem se zjutraj ko sem se drsala k atu prav nate spomnla

blanč tudi tvoji izcedki se bodo umirili in te zapustili potem boš pa lahko mirno zadihala in uživala v svojih dveh čudežih. Ja reš ima pa čist svoj slog, je meni zadnjič reku ja vas bom mal zalepu sem vas čist naluknjaluser posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 1263
    14.1.2009 10:32:00   
    Shuka
    user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 14.01.
    BarbiG - gre po napotnico za 4.ICSI
    BBpikica - stopka (21h)

Petek, 16.01.
    miska73 - začetek 2. IVF-a
    Pikovit - UZ
    BBpikica -punkcija (8h)

Torek, 20.01.
    tassi - 1.UZ
    Naska - začetek špikanja
    mismis - preverjanje hormonov

Sreda, 21.01.
    Gigi - UZ

Ponedeljek, 26.01.
    n74 - 1.UZ

user posted image  

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Četrtek, 15.01.
    mojsonček - pregled
    Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

Sreda, 21.01.
    Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
    Lučka 25 - posvetovalnica
    Kicsi - UZ (pri Cerarju)
    Mlinčkovi - pregled

Četrtek, 29.01.
    Dakec - pregled

Petek, 30.01.
    Stijan - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
    Blanči - NS
    Obayifo - pregled

Torek, 03.02.
    ledenka - pregled
    Se* - NS
    Bumo - NS

Četrtek, 05.02.
    Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
    Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
    Reby - NS

Torek, 10.02.
    Sulfinija - pregled
    Bumo - pregled

Petek, 13.02.
    Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.
    Obayifo - NS

Sreda, 25.02.
    Kruce Fiks - NS

user posted image

user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
    Womanpolice

Četrtek, 29.01.
    Zvezdica

user posted image
    user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
    user posted image

Zvezdica (24.01.09)
    Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
    user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image
      user posted image T R E P E T A L K E user posted image
    (beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Spelka12

• user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič,20.1.razgovor)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn) 
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec) 

sayuri
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia
    user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image   user posted image , Konina user posted image   user posted image , Hope2 user posted image , Abra user posted image

user posted image  
    user posted image : Zvezdica, Sonček33, Ledenka,
    user posted image : Pinki36, dakec, Jadrnica, Sabsa  
    user posted image user posted image : Nokes user posted image user posted image , Hedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Goldy, Jazzz27, Kalina, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity
    user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

Prijatelji in prijateljice dobre kapljice, user posted image
    ker smo že krepko zakorakali v leto 2009 in naše špikanje, trepetanje, čakanje in navijanje,

je čas, čas da se zberemo, da si pademo objem user posted image (ali pa dva)user posted image , si povemo najnovejše novičke,...user posted image

Torej kraj zločina je znan, to je naš priljubljeni Kongo, za katerega se mi zdi, da ni več potrebno objavljati zemljevid, pa še vedno imajo mrzlega Heinekena zame, kar je mimogrede zelo, zelo pomembno. Dan in zločina in čas sta pa tole:  petek, dne 23.01., od 19.ure dalje. Tako sedaj veste več kot en teden prej, zato prestavite vse svoje zdajšnje plane, kajti naslednji petek se vidimo.
    user posted image

(odgovor članu bbpikica)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1264
    14.1.2009 10:32:35   
    lara light
    Lepotičke moje in fanta, dobro jutro!

Ma sej ne morem verjet, da vas je toliko Shuki, Noki, Dakec...s tem trpečih....žal mi je!user posted image user posted image  Naj vam dobre misli, ki že letijo proti vsaki posebej pomagajo!user posted image

Mismis, priden v službiuser posted image , hvala srčica, saj imam malo za povedat, otročka pridna in mirna po očiju, po meni ziher neuser posted image , trebuh ogromen...pol ure za njim vstopim v sobo še jazuser posted image

Pija, pozdravček nazaj, ne delaj preveč! Te vidim!user posted image
    Noki, lep si, novi!user posted image

Reby, naj vse zgine! Samo mirno, drži se, zmagovalka moja!user posted image

Pridem še potem! Lep danuser posted image in akterke, navijam!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu Reby)
    Neposredna povezava do sporočila: 1265
    14.1.2009 10:33:33   
    T1979
    user posted image  user posted image  bbpikica super za foliklčke. V petek pa naj bo polno jajčkov. user posted image  user posted image

(odgovor članu M1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1266
    14.1.2009 10:34:46   
    T1979
    bbpikica kakšno terapijo si imela sedaj?
    Hvala

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1267
    14.1.2009 10:46:10   
    bbpikica
    IZVIRNO SPOROČILO: T1979

bbpikica kakšno terapijo si imela sedaj?
    Hvala

tokrat sem imela Puregon 200enot na dan. Ja upam da bom zvalila sama zlata jajčka brez trpotcevuser posted image

(odgovor članu T1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1268
    14.1.2009 11:00:25   
    jazzz27
    Helov koreninice!!

Kako smo? No jaz sem se prišla mal javit, da povem kakšno je stanje in še vedno navijam za vsako, da vam čim prej uspe.

Iz pregleda: na UZ nisem šla...sem pa na negativna na toxo, glede poroda pa bom morala na posvet k okulistu, da poda mnenje. Na hitro smo poslušali srčka in to je to. Naslednji pregled čez 6 tednov..morfologija. Večina gledaš kako g. piše v materinskouser posted image

Lep dan vam želim....

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1269
    14.1.2009 11:03:16   
    gigi1
    Daaan

Ufff ste napisale user posted image , kje naj začnem user posted image

BB user posted image  user posted image  user posted image  za velike frnikolce in stopko user posted image . Naj bodo zdaj še polne in punkcija neboleča, pa smo že skor zmagal user posted image . S kom že tebe stimuliramo?

Zarči lubika moja nenehno mislim nate in ti pošiljam tople in lepe misli  in kup objemčkov.

Šukica upam, da bo G kaj pametnega svetoval. Ne se mu pustit odpravit kar tako. Kar teži mu tam dokler se ne zmiga in kaj naredi, da ti bo lažje user posted image . Mislim nate lubica.

Dakec, a tudi tebe tako zdelujejo bolečine? Bogica. Res mi je hudo, ko berem kako vas matra...naredit pa nič ne morem. Pri takih stvareh niti kakšnega pametnega nasveta ne morem dat. lahko samo upam, da boste kmalu bolje.

Nokica draga smo te močno pogrešale. Sem zadnjič k dvojčicam poškilila, da vidim kako si user posted image . Res si nas malo zapostavila user posted image , vendar čisto razumljivo. Žal mi je, da imaš težave s sladkorjem in bolečine. Kot praviš, sam da je za bajbike dobro, pa se vse potrpi user posted image

Mlinčka user posted image  za pregled. O kilah itak ne bomo....user posted image . Upam, da boste vi 4je najdli čas za Kongo. Pa še Dejziko nam pripeljite zraven, pliiiz user posted image

Reby upam, da te teli izcedki hitro zapustijouser posted image user posted image user posted image . Res je bilo že toliko napisanega o tem...in kako pogosto se pojavljajo nam po IVF postopkih...pa vseeno...ko ravno tebe doleti se sigurno prestrašiš. Jaz bi se na tvojem mestu (bolj zaradi psihičnega počutja) šla pokazat h G. Saj vemo kaj bo povedal, pa vseeno se bolje počutiš, ko ti pove da je vse OK user posted image

Pija draga sem prav v skrbeh, ker moraš na pot. Ceste so pa daner res en ttl shit user posted image

Blanči upam, da se hematomi kmalu sčistijouser posted image user posted image user posted image . Zdaj bi bil pa že časuser posted image

Miška evo jaz se prva prijavljam za petkov žur user posted image user posted image  user posted image  user posted image . Se morva dostojno poslovit od user posted image  in Hajnija za dalj časa user posted image  user posted image  user posted image

Podganca kaj pravi tvoj? A pride na žur? Ti boš pa glih spodobno na s-factu in se boš tud poslavljala od žurk za nekaj časa user posted image . Naj bo uspešno user posted image

Kruce res si nas razvadil s temi kavicamiuser posted image . Hvala.

Larči pozdravček user posted image

Aja se moram pohvalit user posted image . Jajčka sem danes pojedla in zaenkrat še zdržala brez palčke user posted image . Ne delam si utvar, da mi bo kar ratalo nehat...upam, da mi uspe zmanjšat. Vsaka palčka manj na dan je zame že zmaga user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bbpikica)
    Neposredna povezava do sporočila: 1270
    14.1.2009 11:47:00   
    bbpikica
    Jazzz važno da ni nobenih zapletov in da nosečnost leponapredujeuser posted image

gigi za stimulacijo bo dobrodošel vsak ki je temnolas in lepo grajenuser posted image user posted image user posted image  za nebolečo punkcijo sva pa s Krucetom nekaj mešetarlauser posted image user posted image

Kruce paketek je prišel zdaj pa sam gasa in še enkrat hvalauser posted image

Punce tale kruce je res en super fejst fant vam rečemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1271
    14.1.2009 11:50:12   
    zarja1
    samo tolko, da se vam javim...še diham, še se borim, samo ta injekcija me bo pokopala. To je šele grozno. Čist se bom posušla. A je že katera to imela?

Shuki moj hvala, da sem tolk lepa navijačkauser posted image user posted image user posted image . Navijam, da boleče rokce zginejo TAKOJ.

Gigika lepa in Larči lubek, Mojsonček, Lučka, BBpikica hura za folikle!!!!!, Pija lubek, Mišek moj 73 ratatujski, Mismis kužonova, Dakec in Nokes boleči klubski pupi, Želvica pogrešam te, Goldy, Reby, Blančka naša, Grethy,Pikovitka, Tassi, Baci, Kiwi se je javla vidim, Pikapo, BarbiG, Pika79 in vse ostale srčice.....rada vas mam....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 14.1.2009 11:51:06 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1272
    14.1.2009 12:09:06   
    lučka 25
    Jutro, dan. user posted image

kruce, si mi naredil take lušte. Hvala. Pa super za 2 budilki, jaz imam vedno 2 budilki pripravljeni, ker eni ne zaupam, sem takrat vedno zaspala.user posted image

bbpikica, bravo za lepo rast folikelčkov in petkovo punkcijo. Takrat boš šele zasijala v vsej svoji veličini, ko bodo še lepe celice. user posted image  user posted image  user posted image

BarbiG super az nove plane in marec bo tudi kmalu tu.user posted image  user posted image  user posted image

mojsonček in Goldy, jaz sem ene hlače oz. kavbojke po veliki sreči dobila znižane v C&A v kranju. Sem pa bila zadnjič v Popku, pa so imeli kar veliko  izbiro, pa tudi cene niso bile pretirane. Kepica pa je trako draga, kot da bi bila vsa oblačila zlata.

Shuka, upam da si se kaj zmenila z G. Drugače pa pojdi naslednjič tja kar med 7.30 in 8 uro, ko sprejemajo za v bolnico in vzamejo tudi take primere. Meni so to sestre omenile že 2x, enkrat za krvavitve in enkrat za vnetje. Pa te bo že tam dežurni oz. sprejemni G pregledal. Držim pesti na najboljše. Za kafe pa kar zavrti. user posted image

Reby, jaz kadar so bili samo izcedki nisem nič šl na urgenco. To poči kaka žilca, ko se maternica širi, ali p se še kaj čisti. Če je pa kri, potem je p malo bolj smotano. Meni je G po krvavitvah, ki sem jih imela, rekel da naj kar kak magnezij spijem na dan, da je to tudi proti krčem in podobno. Danes pa le počivaj.user posted image

nokica, ja pozdravljena. Tako lepo plešeš tam na slikci, da si te kar predstavljam tudi s trebuhom. user posted image  Do konca je še malo, a hkrati veliko. Naj gre vse po planih.

mismis, vidim da si pridrsala do službe. Še dobra da sav šla midva včeraj v šoping, pa mal gledat za sušilca, pa pohištvo,...ker danes nimam namena strašit zunaj. Ker  ni nič spluženo (al pa za en....), pa ne bi reskirala kakega padca. Tako, da se grejem na toplem.

Blanč, dobro uredi v službi. Pa nič bat, kaj si bodo mislili, zdaj ste vi najbolj pomembni. Kar se pa izcedkov in hematoma tiče pa se bo umirilo, ko se bosta ščistila. Men se k sreči tisti mali hematomček od zadnje krvavitve je. Sem bila včeraj še pri svojem G na UZ, pa je pregledal če je vse v redu, ali je še hematom in ga ni user posted image , pa drugi plod se je tudi čisto posušil in ni nevaren za najino pikico. Res mam super G, ga moram pohvalit. Shuki je tudi všeč, n vem če mi ga ne bo šrevzela.user posted image

lara, ti pa si faca. Najprej trebuh, čez pol ure pa še ti.user posted image  To izjavo si moram pa zapomnit.

jazzz, super za vse izvide,.. Moja svakinja ima kar močno dioptrijo, a še vseeno ne premočno. Ni bila nič na posvetu pri okolistu, ker je bila skoz doma ali bolnici in strogo ležala. Pa so pri porodu babce same rekle, da bodo pohiteli s porodom, da se vid ne bi poslabšal. In je bilo vse v redu. Ti se pa kar pojdi pogovorit k okolistu, da boš  pomirjena in da imaš ene mnenje kako med porodom.

gigi, bravo za jajčka in trenutno brez palčk. Če zmanjšaš je že veliko. Bravo punca. Si pridna. user posted image  user posted image  user posted image

Zarja drži se in upam, da vse skupaj čim prej mine in se umiri. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1273
    14.1.2009 12:18:33   
    netka34
    Juuutro!!

šPELKA, POŠILJAM TI SAME DOBRE MISLI ob novem začetku!! Srečno!!user posted image user posted image

Šuki, upam, d si kej pogruntala, in da is kej boljš!user posted image sej pa konc koncow, če bo treba prej rodit, jebga. Sam d se rešš, pa še cartala boš!!!user posted image

Zarji..user posted image user posted image user posted image Avgust je pa tak močn mesec!!!user posted image user posted image

Gigi, upam, d ti lepo laufajo pike! Marička, js ze zej trepetam zate!!user posted image

LL, kje sem pa js zamudila, d bo parček???user posted image

Zup2, tudi meni je ornk zamujala! Takrat k jo najbl čakaš, d bi prišla, je ni user posted image !!user posted image

Mišmiš, naviiiiijaaammm!! In kumi čakam, da lulaš na palčko! Kr bo pluuuusek!!user posted image user posted image

Oh, mlinčka, kako te  (vas) js z veseljem berem!!user posted image user posted image user posted image

Grety, ma dej no...zameni smeno pa je?!? držim pesti, d jeuser posted image ne bo!!ITAK!user posted image user posted image

Uaaaauu BB, ti si pa turbo tole zrihtala!!! Sej boš še januarska nosečka!!! Jeeeee!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1274
    14.1.2009 12:20:46   
    sonček33
    Bejbe in dečkota - a smo ok?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu M1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

note
    čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (28%)

ne (47%)

za vse (0%)

na kater e-mail naslov (15%)

nikoli (4%)

za katero kitaro (6%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!