|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
14.1.2009 12:23:02   
netka34
IN Z VELIKIM VESELJEM SPOROČAM........

PINKI36 RODILA LEPO PUNČKO SABINO...9.1.2009...

Je še na int. v Lj, ko pride domov, bo javila kaj več....

Bravo pupeeeeeee!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
14.1.2009 12:29:49   
gigi1
Zarči srčica moja prijateljica jo je imela...približno vem kako se počutiš user posted image . Lubika vseeno je bolje to, kot operativni poseg. Drži se srčica. Tudi jaz bi se tako kot Lara najraje presvetlila k tebi, te ujčkala in negovalauser posted image

Jazzy super za izvide in da lepo napredujete. Upam, da bo okulist rekel, da ni nobene panike user posted image .

Blančika prej sem ti pozabila napisat...Delodajalci niso nikoli veseli, če za daljše obdobje izgubijo delavca, sploh če je ta dober. Vendar probaj odmislit te zadeve. Sedaj je nekaj drugega bolj pomembno. Bodo pa sigurno veseli v službi, če boš pogosto z njimi v stiku in jih obveščala o tem kako lepo napredujete user posted image , pa še sama ne boš čisto out, ko boš prišla nazaj iz porodniške user posted image

Lučka hvala user posted image

Netkič danes je pa kar trajalo 20 min, da sem cel proces opravila. 4 ampule menopurja so kar projekt user posted image . No, pa saj je dobro ratalo...samo malo bolj je peklo, k je bolj skoncentrirano. kako si mi ti?

Sonček kakšno je počutje danes?

OOOOOOOOO KAJ TO VIDIM???

BRAVO PINKY36 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . SE MI JE KAR ZDELO, DA BO ŽE ČAS user posted image  user posted image  user posted image . ČESTITKE MAMICI, OČKU IN SABINCI user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
14.1.2009 12:34:31   
Shuka
Ojla pikice mojeuser posted image

evo mene s pregleda, a čem sploh kej omenituser posted image

Evo na kratko povedano : ŠUTI I PATI  al pa rodi pa bo minilo.user posted image Samo zarad tega pa štruco ne bom preganjala iz bušija, bom pač šutila i patila.user posted image

Ni zdravila za to, še pri čaju za odvajanje vode iz telesa je skeptik, ampak sej je razumljivo on je stroka konvencionalne medicine, in te redko kdaj priznajo, da je kaka alternativna zadeva dobra.

Lučka
- tvojga g. sem vidla, mi je blo tolk, da bi se kr z njim zmenila pa pogovorila, pa sem gledala njegovo čakalno dobo, pa sem rekla, čak se čak, da jest rodim, se bom kuj prešaltala k njemuuser posted image Sam veš kako, jest sem vljudna in uvidevna do tistih, ki so naročeni, če mi res voda v grlo ne teče, no ker sem predvidevala, da mi ne bo v kako velko pomoč sem zato prej poklicala za termin. Pol morš zmer počakat do zadnjega. Pol sem pa včeri rekla, da te bom dons poklicala za kavo, pa poglej to vreme, mal težje sicer hodim po tem snegu ampak je pa lepo k tko sneži, joj jest mam tolk rada sneg.user posted image

Drgač pa nosečke k se vam še ne pozna, dokler se da nosite svoje hlače, jest mam ene 3 kom doma, pa sem jih sam 2x oblekla, čist bv nakup, tko da ne prehitevat, no se ne splača. Razen če je kriza, pa ni nč več prav pol ja.user posted image Sem si pa v C&A na Rudniku kupila ene elastične hlače k so za čez trebuh in sam te še nosim, so super.

Zarja medika moj - počivaj in pazi nase, saj bo mimo.user posted image

Gigi - vidm bremzaš se, a ti znese, sam si pa pridna no jest navijam za to da ti dokončno rata.user posted image

mismis
- joj bi jest tud po snegcu rada tekala s kužonom, men je to tolk lepo, našga tud meša.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
14.1.2009 12:35:04   
Shuka
ooooo bravo PINKY36 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.1.2009 12:46:52   
Shuka

user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 14.01.
BarbiG - gre po napotnico za 4.ICSI
BBpikica - stopka (21h)

Petek, 16.01.
miska73 - začetek 2. IVF-a
Pikovit - UZ
BBpikica -punkcija (8h)

Torek, 20.01.
tassi - 1.UZ
Naska - začetek špikanja
mismis - preverjanje hormonov

Sreda, 21.01.
Gigi - UZ

Ponedeljek, 26.01.
n74 - 1.UZ

user posted image  

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

Sreda, 21.01.
Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
Lučka 25 - posvetovalnica
Kicsi - UZ (pri Cerarju)
Mlinčkovi - pregled

Četrtek, 29.01.
Dakec - pregled

Petek, 30.01.
Stijan - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
Blanči - NS
Obayifo - pregled

Torek, 03.02.
ledenka - pregled
Se* - NS
Bumo - NS

Četrtek, 05.02.
Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.
Obayifo - NS

Sreda, 25.02.
Kruce Fiks - NS

user posted image
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
Womanpolice

Četrtek, 29.01.
Zvezdica

user posted image
user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
user posted image

Zvezdica (24.01.09)
Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image
  user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 20.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Spelka12

• user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič,20.1.razgovor)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn) 
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec) 

sayuri
    user posted image user posted image
    Lovro&Zara , pf user posted image , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,

user posted image  
    user posted image : Zvezdica, Sonček33, Ledenka,
    user posted image : dakec, Jadrnica, Sabsa  
    user posted image user posted image : Nokes user posted image user posted image , Hedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Goldy, Jazzz27, Kalina, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity
    user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

Prijatelji in prijateljice dobre kapljice, user posted image
    ker smo že krepko zakorakali v leto 2009 in naše špikanje, trepetanje, čakanje in navijanje,

je čas, čas da se zberemo, da si pademo objem user posted image (ali pa dva)user posted image , si povemo najnovejše novičke,...user posted image

Torej kraj zločina je znan, to je naš priljubljeni Kongo, za katerega se mi zdi, da ni več potrebno objavljati zemljevid, pa še vedno imajo mrzlega Heinekena zame, kar je mimogrede zelo, zelo pomembno. Dan in zločina in čas sta pa tole:  petek, dne 23.01., od 19.ure dalje. Tako sedaj veste več kot en teden prej, zato prestavite vse svoje zdajšnje plane, kajti naslednji petek se vidimo.
    user posted image

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1280
    14.1.2009 12:48:29   
    sonček33
    Pinki - čestitke za sončico Sabino! naj vam bo pot posuta s cvetjem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1281
    14.1.2009 12:56:40   
    miska73
    Za en kratek intermeco...
    Nekaj na temo zdravega prehranjvanja - malo za šalo, pa malo zares...

http://www.genspot.com/MySpot/Blog.aspx?username=goga&blog_id=8958

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1282
    14.1.2009 13:22:09   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pinki - čestitke za sončico Sabino! naj vam bo pot posuta s cvetjem.
    SONČEK - KAKO  SI TI?

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1283
    14.1.2009 13:23:04   
    M1979
    mismis, najlepša hvala za odgovor. Si me zelo razveselila. user posted image
    Drugače, je pa za mano že 3-ji IVF, s tem da so se na konziliju (ki je bil decembra) odločili da bo tokrat, v aprilu/maju ICSI. Do takrat bi si rada malo izboljšala kvaliteto celic. Vsakič jih imam dosti (vedno do 10) ampak nazadnje nismo prišli niti do ET-ja. Biologinja je rekla, da je donor ok - zato sklepam da so pri meni celice vprašljive.

100x hvala za odgovor

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1284
    14.1.2009 13:35:13   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: M1979

mismis, najlepša hvala za odgovor. Si me zelo razveselila. user posted image
    Drugače, je pa za mano že 3-ji IVF, s tem da so se na konziliju (ki je bil decembra) odločili da bo tokrat, v aprilu/maju ICSI. Do takrat bi si rada malo izboljšala kvaliteto celic. Vsakič jih imam dosti (vedno do 10) ampak nazadnje nismo prišli niti do ET-ja. Biologinja je rekla, da je donor ok - zato sklepam da so pri meni celice vprašljive.

100x hvala za odgovor

M1979, če imaš slabe celice jih probaj izboljšati tudi s prehrano. Tam, kjer imamo obljavljen seznam bork je tudi link do strani, kjer piše vse kar je potrebno za postopke IVF, ICSI,... Na tej strani je tudi obljavljen seznam priporočljivih živil pred punkcijo in po ET-ju. Čaki, evo linka: http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm

To se ti splača pogledati (seveda če ga še nisi)  in če se le da ravnati po tem, namreč veliko je bilo deklet, ki do le deloma upoštevale te napotke in jim je uspelo izboljšati kvaliteto celic in pa seveda tudi zanositi.

Veliko sreče

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu M1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1285
    14.1.2009 13:42:15   
    mismis
    Pinki36, čestitke tebi in očiju za princesko Sabino, lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image

Shuki, tale odgovor tvoje dr. je slabše kot nič. Še dobro, da se počasi približuje tudi tvoj dan D, potem bo pa lažje

Zarja, nas zelo zelo veseli, da še dihaš user posted image , kar tako naj ostane, saj te potrebujemo za dobro voljo med nami

Žižek, bravo za opuščeno smotko, kako napredujemo s tem zdaj ko je že pol dneva za nami? Za petek se pa seveda tudi jaz prijavljam, kako pa drugače, saj v Kongota se tako ali tako ne gre brez mene user posted image user posted image user posted image  Potem bomo imeli v petek Hajni pogrebuser posted image user posted image

miška, če bi hotela vse to izvajati kar gor piše, bi moral imeti moj dan 40 ur. Je za zanimiva tista ideja o seksu z zobno krtačko in pomivanjem po tleh user posted image user posted image

Sonček, kako si nam ti in pobč, počasi počasi se približuje dan, ko bo šlo zares

Netka, tudi jaz navijam zate, koliko ciklusov še?

Lučka, ti kar danes ostani doma, tudi jaz bi, ampak kaj čmo je treba dopust šparat za dnevo po ET-ju.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1286
    14.1.2009 13:44:51   
    M1979
    user posted image user posted image user posted image  mismis zlata si!!! Hvala miljonkratuser posted image user posted image
    Si bom zadevico ornk prebrala. Sem pa bežno videla da je mišek uporabljala cinkov citrat. Mogoče veš kje bi lahko to dobila?

Hvalauser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1287
    14.1.2009 13:47:35   
    mismis

user posted image user posted image user posted image  mismis zlata si!!! Hvala miljonkratuser posted image user posted image
    Si bom zadevico ornk prebrala. Sem pa bežno videla da je mišek uporabljala cinkov citrat. Mogoče veš kje bi lahko to dobila?

Hvalauser posted image

Jaz žal ne vem, lahko pa Miška vprašaš kar po z.s., samo sedaj jo najdeš pod imenom Hope2, mogoče se bo pa samo javila, čeprav se sedaj odkar je zaposlena s svojim brcačom bolj redko javlja.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu M1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1288
    14.1.2009 13:53:32   
    lučka 25
    shuki, a potem si bolj dobila v odgovor to, kar si že sama vedela. Ja, če boš še za po porodu, te njegove pacientke z veseljem sprejmemo k sebi.user posted image  Upam, da se bo vse vsaj malo popravilo, pa ti kar pij čajčke, ker škodit tako ne morejo. Kaj naj reče, drži se! Ja sneg je pa fleten, ampak sem rekla da sam ne bom hodila okoli, moj ma pa danes cel dan treninge. Bom jutri izkoristila to belino.user posted image

sonček, kako si ti? Še vse pod kontrolo?

pinki36, čestitam za pupo Sabino. Zdaj pa se lepo crklajte. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1289
    14.1.2009 14:06:18   
    sonček33
    Šuki, mismis, lučka - jaz sem ok. trebuh je sicer trd,a mapk mali je pa tudi tolk še živahen, da zgleda ne bo kej kmal iz garsonjere ven prišel :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1290
    14.1.2009 14:06:51   
    M1979
    mismis najlepša hvala za vse. si bom tale link, ki si mi ga poslala ornk pogledala in prebrala.

želim si da ti (in seveda vsem nam) tokrat uspe in zelo zelo navijam da bo. sem pa tudi jaz pri dr. Drobniču

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1291
    14.1.2009 14:13:39   
    mismis

mismis najlepša hvala za vse. si bom tale link, ki si mi ga poslala ornk pogledala in prebrala.

želim si da ti (in seveda vsem nam) tokrat uspe in zelo zelo navijam da bo. sem pa tudi jaz pri dr. Drobniču

aha konkurenca. Še ena, s katero se bo potrebno user posted image za njegovo pozornost  user posted image user posted image user posted image

Se hecam, se mi je kar zdelo, da si pri njem, glede na to, da si napisala, da imaš donorja.
    Al želiš, da te s Shuki dodava na seznamček, da te bomo spremljali in navijali zate?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu M1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1292
    14.1.2009 14:13:59   
    gigi1
    M1979 Hope2 ali Mišek je jemala Cell defence, ki vsebuje vse kar se priporoča za nas, med drugim tudi cink v obliki cinkovega citrata. Priporočam, da naročiš 4-5 škatel (3 mesece x 3 tbl na dan). Nekaj časa se čaka (cca 14 dni) in potrebno je plačati tudi carino (cca 10 EUR) poleg cene in poštnine.

Miška še vedno sem pridna glede palčk. Eno četrtinko nikorete sem prežvečila. Sem kar ponosna sama nase user posted image

Šukica sem se kar bala, da bo G to rekel. Ti vseeno kaj poskušaj z alternativo. Hmmm kaj pa Bownova? Vem, da jo v visoki nosečnosti zelo priporočajo.
    Tukaj je link

Podganca, ja bi bil dan res prekratek, če bi hotele vse to izvesti, kar nam priporočajo user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1293
    14.1.2009 14:15:07   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška še vedno sem pridna glede palčk. Eno četrtinko nikorete sem prežvečila. Sem kar ponosna sama nase user posted image

priden, priden Žižek user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1294
    14.1.2009 14:22:51   
    ledenka
    pinki36 user posted image user posted image user posted image  čestitam za pupo, lepo se cartajte!

žiži user posted image user posted image user posted image  čestitam za dopoldanski uspeh pri odpovedovanju cigaret!

mišmiš, super ideja za srečanje user posted image  bom videla, če mi morda rata... petki zvečer pri meni niso ravno prosti user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1295
    14.1.2009 14:33:15   
    M1979
    user posted image user posted image  ja, priznam. Najlepše na teh postopkih so dr.Drobničeve učkeuser posted image user posted image  in potem (si lahko predstavljam in upam, da kmalu) plusek na palčkiuser posted image

bom pa vesela če me date na seznam. Posvet imam 02.03.09, s tem da bom šla v postopek aprila/maja (glede na mojouser posted image , ker je zelo zelo neredna).

gigi1 - prijateljica mi je naročila DHEA in 7-KETO tablete. Upam, da bo to tudi kaj pomagalo. omenila si tudi cinkov citrat za katerega sem že prej mismis spraševala kje se ga dobi. Bom zelo vesela vsakega odgovora.

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1296
    14.1.2009 14:41:46   
    gigi1
    M1979 Tudi jaz jemljem 7 keto vzporedno z cell defence.  V mojem prejšnjem postu je link kje ga lahko naročiš. Te tablete vsebujejp cinkov citrat, vitamin E, C, selen, propolis, l-arginine...in skoraj vse razen 7 keto dhea... Torej, če to dvoje, ali vse tri skombiniraš in dodaš Maco mislim, da ti nobena priporočljiva zadeva več ne manjka user posted image

(odgovor članu M1979)
    Neposredna povezava do sporočila: 1297
    14.1.2009 14:47:06   
    mismis
    user posted image

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 14.01.
    BarbiG - gre po napotnico za 4.ICSI
    BBpikica - stopka (21h)

Petek, 16.01.
    miska73 - začetek 2. IVF-a
    Pikovit - UZ
    BBpikica -punkcija (8h)

Torek, 20.01.
    tassi - 1.UZ
    Naska - začetek špikanja
    mismis - preverjanje hormonov
    Kiwi - razgovor 

Sreda, 21.01.
    Gigi - UZ

Ponedeljek, 26.01.
    n74 - 1.UZ

user posted image  

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Četrtek, 15.01.
    mojsonček - pregled
    Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

Sreda, 21.01.
    Shuka - posvetovalnica

Sreda, 28.01.
    Lučka 25 - posvetovalnica
    Kicsi - UZ (pri Cerarju)
    Mlinčkovi - pregled

Četrtek, 29.01.
    Dakec - pregled

Petek, 30.01.
    Stijan - morfologija

user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Ponedeljek, 02.02.
    Blanči - NS
    Obayifo - pregled

Torek, 03.02.
    ledenka - pregled
    Se* - NS
    Bumo - NS

Četrtek, 05.02.
    Kisci - morfologija

Petek, 06.02.
    Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
    Reby - NS

Torek, 10.02.
    Sulfinija - pregled
    Bumo - pregled

Petek, 13.02.
    Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.
    Obayifo - NS

Sreda, 25.02.
    Kruce Fiks - NS

user posted image
     user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Sreda, 28.01.
    Womanpolice

Četrtek, 29.01.
    Zvezdica

user posted image
    user posted image TA MESEC BODO CARTALE user posted image
    user posted image

Zvezdica (24.01.09)
    Sonček33 (27.01.09)

user posted image

OBJEMČKI
    user posted image 11122337.., Zarja, Kajatinauser posted image

user posted image
      user posted image T R E P E T A L K E user posted image
    (beri TESTI)

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, začetek špikanja)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš) 
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki) 
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Spelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš)

• user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn) 
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • M1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 02.03.09)

sayuri
    user posted image user posted image
    Lovro&Zara , pf user posted image , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,

user posted image  
    user posted image : Zvezdica, Sonček33, Ledenka,
    user posted image : dakec, Jadrnica, Sabsa  
    user posted image user posted image : Nokes user posted image user posted image , Hedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
    user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Goldy, Jazzz27, Kalina, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity
    user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  JANUAR user posted image           

user posted image   Oktavija (N)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo.

Prijatelji in prijateljice dobre kapljice, user posted image ker smo že krepko zakorakali v leto 2009 in naše špikanje, trepetanje, čakanje in navijanje, je čas, čas da se zberemo, da si pademo objem user posted image (ali pa dva)user posted image , si povemo najnovejše novičke,...user posted image

Torej kraj zločina je znan, to je naš priljubljeni Kongo, za katerega se mi zdi, da ni več potrebno objavljati zemljevid, pa še vedno imajo mrzlega Heinekena zame, kar je mimogrede zelo, zelo pomembno. Dan in zločina in čas sta pa tole:  petek, dne 23.01., od 19.ure dalje. Tako sedaj veste več kot en teden prej, zato prestavite vse svoje zdajšnje plane, kajti naslednji petek se vidimo.
    user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 14.1.2009 14:50:17 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1298
    14.1.2009 14:48:52   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Šuki, mismis, lučka - jaz sem ok. trebuh je sicer trd,a mapk mali je pa tudi tolk še živahen, da zgleda ne bo kej kmal iz garsonjere ven prišel :)

jupi, mali že ve, da je v garsonjeri prav fino, tam je sam svoj gospod, ko pa pride ven si bo moral pa svoj bivalni prostor deliti z mamico in atijem user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1299
    14.1.2009 14:50:53   
    M1979
    ODLIČNO!!!user posted image  gigi1 hvala. Evo, sem že bojše voljeuser posted image
    Vidim da sem tudi že na seznamčku. Hitre ste punce, ko bi bila tako hitra tudi pot douser posted image  in potemuser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?
    endrina

da, občasno po potrebi (44%)

da, redno ker je imel-a ful krčeke (18%)

ne, ni bilo potrebe po tem (29%)

ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (8%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!