mismis
|
večer, a mi verjamete, da imam dovolj tega zimskega veselja . Sva se s kužonom danes eno uro in pol potepala, potem me je pa še čakalo kidanje, ko sem domov prišla. Klinc pa tak dec, ko je na poslovni poti, ko je treba kidati . A ja, sej on je kidnu na poslovno pot Evo, malo našega zimskega veselja sva pa danes full uživala, toliko enega valanja po snega pa še ne. Žal vam ne morem dati nobene take fotke, ker sva bila s kužonom sama na sprehodu in nekako ne znese valati se in slikati obenem. Miška, ta fu:)kiš pas za nogavice imam jaz že zeloooo dolgo, pa štumpantlne tut. Nekako je seksi perilo moj fetiš, ok poleg seksi tipov. Res pa je, da ga navlečem nase le vsake toliko časa, ker to so priprave, meni se pa vedno nekam mudi. Žižek, nihče ne pričakuje ali zahteva od tebe, da čisto prenehaš, tudi to bo, ko bo čas ta prav. Ampak, kot si sama rekla, ena manj na dan, je že velik uspeh. M1979 in T1979, prva stvar, ki sem si jo rekla, ko se je M1979 prijavila, je bila: "Evo zdaj se bodo pa začele zmešnjave." Ampak ne, zdaj vaju imam, vaju že ločim, pazita pazita, mismis vse vidi in vse ve Noki, dober je ta tvoj bojni plan. Upam, da ti ga bo uspelo uresničiti. Sonček moj, ti kaj jamraj, saj itak tako malo jamraš, ma še J od jamrnja nisi. Čakaj da meni vstavijo pingvina, boš videla kaj se to pravi Jamrati... Netka, ti naredi tako, kot je tebi prav, nima smisla kaj forsirati, potem je pa samo živčna vojna, kar sigurno ni dobro za uspešnost postopka Barbi, super da si dobila napotnico, glede na to, kako hitro pa čas leti, boš pa na vrsti tik tak. moram hitro tale post oddati, preden mi vse skupaj ven vrže...
< Sporočilo je popravil mismis -- 14.1.2009 19:22:06 >