jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča jst bom hrenovko narezala kot mesek, pa dajala po koščkih, ja sej drgač tk ne gre , kruh ma moj ful rad, pa upam da bo z hrenovko in salamo isto.Ker poli imam jst tud ful rada , sploh s sirom. hijenca čokolina pe nisem dala, bom pa v kratkem probala, keksolino pa že je. tana mi jemo kruh že od 6.meseca, in poje cel kos, samo srdico, če mu dam pa škorjico, sem pa vedno zarven, ker si odtrag prevlik kos in ne zna pržvečit., namažem ga pa z margarino ali z zdenka sirom. Pri nas bi jedla 3h, da bi se najedla za obrok Moj je vse tako počasi. Če jema juhico, jo moram vmes 3x pogret, ker prav mrzla vmes postane. men je mami kupila termo krožnik za Nejca, in je prav super, vse ostane toplo, samo kaj ko pozabim da ga imam.