Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:22:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? Naša mega čveka se je prikopala do rač. Ampak res s težavo. Mali se je vnela rit in lulika in se je drla kot sam , Andraž pa je bil bolj kot ne v napoto Sedaj sem ju dala v horizontalo in upam vsaj na nekja miru, da se malo sprostim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:22:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nima deca doma in je polno zaposlena z mulci barbaw tale metla mi je pa vedno metla je svetovna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:23:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? a jaz sem megla Takoj ko sem post poslala, sem vidla, da si prišla. Oprosti sem opazila. No in kako je uspel obisk? Se jim je HB malo mudilo in niso bili dolgo , za mene predolgo, ampak je minilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:23:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? Naša mega čveka se je prikopala do rač. Ampak res s težavo. Mali se je vnela rit in lulika in se je drla kot sam , Andraž pa je bil bolj kot ne v napoto Sedaj sem ju dala v horizontalo in upam vsaj na nekja miru, da se malo sprostim A si menjala plenice?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:23:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sem zamudila ta hudo debeto Sicer sem zadnje dni res bolj odsotna in ne vem kaj se dogaja na RR Debata je res bila ja, samo ni bila nevem kako huda. Nisem mela časa za nazaj brat, ker potem zamudim še trenutno prisotne A veš kaj, kako da je mali na hikoncil alergičen, na amoksiklav pa ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:24:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? a jaz sem megla Takoj ko sem post poslala, sem vidla, da si prišla. Oprosti sem opazila. No in kako je uspel obisk? Se jim je HB malo mudilo in niso bili dolgo , za mene predolgo, ampak je minilo. Saj bo. Kako pa je kaj s tvojo "pastorko".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:24:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sem zamudila ta hudo debeto Sicer sem zadnje dni res bolj odsotna in ne vem kaj se dogaja na RR Debata je res bila ja, samo ni bila nevem kako huda. Nisem mela časa za nazaj brat, ker potem zamudim še trenutno prisotne A veš kaj, kako da je mali na hikoncil alergičen, na amoksiklav pa ne? Nimam pojma. Na sestavine se itak ne spoznam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:25:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? a jaz sem megla Takoj ko sem post poslala, sem vidla, da si prišla. Oprosti sem opazila. No in kako je uspel obisk? Se jim je HB malo mudilo in niso bili dolgo , za mene predolgo, ampak je minilo. Saj bo. Kako pa je kaj s tvojo "pastorko". trenutno je stvar še v mirovanju in nimamo stikov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:25:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? Naša mega čveka se je prikopala do rač. Ampak res s težavo. Mali se je vnela rit in lulika in se je drla kot sam , Andraž pa je bil bolj kot ne v napoto Sedaj sem ju dala v horizontalo in upam vsaj na nekja miru, da se malo sprostim A si menjala plenice? A veš , da sem ji res . Vzela sem šparove, ker je bila sila. Pampersk ne prenaša najbolje. Matr a veš, da mi sploh ne bi prišlo na mislel. Je res kakala ka veliko, samo do sedaj to ni bil problem, jedla pa tud ni nič drugega kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:25:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? Naša mega čveka se je prikopala do rač. Ampak res s težavo. Mali se je vnela rit in lulika in se je drla kot sam , Andraž pa je bil bolj kot ne v napoto Sedaj sem ju dala v horizontalo in upam vsaj na nekja miru, da se malo sprostim o bogica mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:26:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča jst bom hrenovko narezala kot mesek, pa dajala po koščkih, ja sej drgač tk ne gre , kruh ma moj ful rad, pa upam da bo z hrenovko in salamo isto.Ker poli imam jst tud ful rada , sploh s sirom. hijenca čokolina pe nisem dala, bom pa v kratkem probala, keksolino pa že je. tana mi jemo kruh že od 6.meseca, in poje cel kos, samo srdico, če mu dam pa škorjico, sem pa vedno zarven, ker si odtrag prevlik kos in ne zna pržvečit., namažem ga pa z margarino ali z zdenka sirom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:26:24
|
|
|
|
barbaw
|
Sem šla zdaj gledat in vidim, da oboje vsebuje amoksicilin. mogoče mu kaj drugega ne odgovarja. Nimam pojma. Vem samo, da je bil po Hiconcilu v bolnici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:27:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sem zamudila ta hudo debeto Sicer sem zadnje dni res bolj odsotna in ne vem kaj se dogaja na RR Debata je res bila ja, samo ni bila nevem kako huda. Nisem mela časa za nazaj brat, ker potem zamudim še trenutno prisotne A veš kaj, kako da je mali na hikoncil alergičen, na amoksiklav pa ne? Nimam pojma. Na sestavine se itak ne spoznam. A penicilina ne prenaša?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:27:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem šla zdaj gledat in vidim, da oboje vsebuje amoksicilin. mogoče mu kaj drugega ne odgovarja. Nimam pojma. Vem samo, da je bil po Hiconcilu v bolnici. revček mali, mene je tega najbolj srah ,da opazim kako alergojo na kaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:28:32
|
|
|
|
jana81
|
ej končno mi dela wirelless in sem lahko na kavču pod deknco... zdej si samo še puding odprem in pojem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:28:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča jst bom hrenovko narezala kot mesek, pa dajala po koščkih, ja sej drgač tk ne gre , kruh ma moj ful rad, pa upam da bo z hrenovko in salamo isto.Ker poli imam jst tud ful rada , sploh s sirom. hijenca čokolina pe nisem dala, bom pa v kratkem probala, keksolino pa že je. tana mi jemo kruh že od 6.meseca, in poje cel kos, samo srdico, če mu dam pa škorjico, sem pa vedno zarven, ker si odtrag prevlik kos in ne zna pržvečit., namažem ga pa z margarino ali z zdenka sirom. Pri nas bi jedla 3h, da bi se najedla za obrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:29:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? a jaz sem megla Takoj ko sem post poslala, sem vidla, da si prišla. Oprosti sem opazila. No in kako je uspel obisk? Se jim je HB malo mudilo in niso bili dolgo , za mene predolgo, ampak je minilo. Saj bo. Kako pa je kaj s tvojo "pastorko". trenutno je stvar še v mirovanju in nimamo stikov. Ne bit huda, ampak meni se ta otrok smili. Pa ne zaradi vas, ampak zaradi tega, ker vem, da ni bilo vse ok pri mamici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:29:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? Naša mega čveka se je prikopala do rač. Ampak res s težavo. Mali se je vnela rit in lulika in se je drla kot sam , Andraž pa je bil bolj kot ne v napoto Sedaj sem ju dala v horizontalo in upam vsaj na nekja miru, da se malo sprostim A si menjala plenice? A veš , da sem ji res . Vzela sem šparove, ker je bila sila. Pampersk ne prenaša najbolje. Matr a veš, da mi sploh ne bi prišlo na mislel. Je res kakala ka veliko, samo do sedaj to ni bil problem, jedla pa tud ni nič drugega kot ponavadi. Jaz vedno prvo na to pomislim. Boš videla, če bo kaj boljše jutri. Na debelo ji maži rito in lulo pa bo boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:29:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča jst bom hrenovko narezala kot mesek, pa dajala po koščkih, ja sej drgač tk ne gre , kruh ma moj ful rad, pa upam da bo z hrenovko in salamo isto.Ker poli imam jst tud ful rada , sploh s sirom. hijenca čokolina pe nisem dala, bom pa v kratkem probala, keksolino pa že je. tana mi jemo kruh že od 6.meseca, in poje cel kos, samo srdico, če mu dam pa škorjico, sem pa vedno zarven, ker si odtrag prevlik kos in ne zna pržvečit., namažem ga pa z margarino ali z zdenka sirom. Pri nas bi jedla 3h, da bi se najedla za obrok Moj je vse tako počasi. Če jema juhico, jo moram vmes 3x pogret, ker prav mrzla vmes postane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:32:43
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Malo se javim, pa čeprav vem, da me nobena ni pogrešala . Jaz še zmeraj lečem okrog zaradi mojega avta. Danes sem bila že pri prodajalcu, smo se zmenili s prejšnjim lastnikom, da vidim, če bo primaknil kak evro, ker nam je tak avto prodal. Trenutno smo zmetali približno 1000 € za nove dele, še malo pa bomo iz starega avta nardili novega . Upam, da bom danes zvečer imela več časa, da pridem malo poklepetat, ker sedaj pa že pogrešam pravi babji čvek. Videk mi še kar kašlja, ampak malo manj, danes zvečer mu bom podplate namazala s kremico iz materine dušice (Tilči bom preizkusla tvoj recept), jutri pa grema vseeno k P. Trenutno spi že več kot 2 uri in sem končno uspela posodo pospravit. o kriza s temi avti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:32:48
|
|
|
|
kasso
|
Živa, upam da bodo norice kmalu mimo. Kako pa to izgleda? Jo tudi srbi, ima vročino?Od naših je ni še noben prebolel, pa tudi iz vrtca še nista prinesla nobene otroške bolezni...samo virozice. Naty, ja bruha ko zakašlja...se prav prisili, da ji želodec obrne. Če pa jo pravočasno mirim z besedami, se umiri in se ne sili več kašljat, tkao da lahko pravočasno rešim to njeno bruhanje...je ena lisička. Danes ima spet vročino in je prav boga.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:32:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? Naša mega čveka se je prikopala do rač. Ampak res s težavo. Mali se je vnela rit in lulika in se je drla kot sam , Andraž pa je bil bolj kot ne v napoto Sedaj sem ju dala v horizontalo in upam vsaj na nekja miru, da se malo sprostim A si menjala plenice? A veš , da sem ji res . Vzela sem šparove, ker je bila sila. Pampersk ne prenaša najbolje. Matr a veš, da mi sploh ne bi prišlo na mislel. Je res kakala ka veliko, samo do sedaj to ni bil problem, jedla pa tud ni nič drugega kot ponavadi. Jaz vedno prvo na to pomislim. Boš videla, če bo kaj boljše jutri. Na debelo ji maži rito in lulo pa bo boljše. Saj sem ji namazala z bepantenom pol pa še nivejino wunderschutz kremo na debelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:33:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? a jaz sem megla Takoj ko sem post poslala, sem vidla, da si prišla. Oprosti sem opazila. No in kako je uspel obisk? Se jim je HB malo mudilo in niso bili dolgo , za mene predolgo, ampak je minilo. Saj bo. Kako pa je kaj s tvojo "pastorko". trenutno je stvar še v mirovanju in nimamo stikov. Ne bit huda, ampak meni se ta otrok smili. Pa ne zaradi vas, ampak zaradi tega, ker vem, da ni bilo vse ok pri mamici. Nisem huda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:35:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sem zamudila ta hudo debeto Sicer sem zadnje dni res bolj odsotna in ne vem kaj se dogaja na RR Debata je res bila ja, samo ni bila nevem kako huda. Nisem mela časa za nazaj brat, ker potem zamudim še trenutno prisotne A veš kaj, kako da je mali na hikoncil alergičen, na amoksiklav pa ne? Nimam pojma. Na sestavine se itak ne spoznam. A penicilina ne prenaša? Čudno je to, da sta oba delana na bazi penicilina.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:36:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča jst bom hrenovko narezala kot mesek, pa dajala po koščkih, ja sej drgač tk ne gre , kruh ma moj ful rad, pa upam da bo z hrenovko in salamo isto.Ker poli imam jst tud ful rada , sploh s sirom. hijenca čokolina pe nisem dala, bom pa v kratkem probala, keksolino pa že je. tana mi jemo kruh že od 6.meseca, in poje cel kos, samo srdico, če mu dam pa škorjico, sem pa vedno zarven, ker si odtrag prevlik kos in ne zna pržvečit., namažem ga pa z margarino ali z zdenka sirom. Pri nas bi jedla 3h, da bi se najedla za obrok Moj je vse tako počasi. Če jema juhico, jo moram vmes 3x pogret, ker prav mrzla vmes postane. men je mami kupila termo krožnik za Nejca, in je prav super, vse ostane toplo, samo kaj ko pozabim da ga imam.
|
PORODNIŠNICApetrcaaaS katero porodnišnico imate boljše izkušnje?POSTOJNA (
47%)
LJUBLJANA (
53%)
Število vseh glasov: 74Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!