Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:07:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila opa, si bla pa pridna a je kdo slučajn sladkorno fasal?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:07:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A čokolino ste že dale? Zaenkrat še ne čutim potrebe, da bi mu ga dala. Ima dovolj pester "repertoar" brez tega Jaz mu do sedaj dajem kašice od DM-a. Sma že vse sprobala, najraje ima keksolino. Včasih mu še kakšno sadje zraven primešam, da je drugačen okus. to jaz tudi dajem, občasno pa zamenjam s čokolinom. Ji je bil zelo všeč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:07:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila A imaš vročino? Hecam se. pridna mami Ve sploh ne veste, koliko me je to stalo, ne mislim evrotov, ampak mojega notranjega jaza, sem potisnila v kot in sem bila prijazna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:08:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila opa, si bla pa pridna a je kdo slučajn sladkorno fasal? Saj moj tast je vredu, njega bi bilo škoda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:09:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila A imaš vročino? Hecam se. pridna mami Ve sploh ne veste, koliko me je to stalo, ne mislim evrotov, ampak mojega notranjega jaza, sem potisnila v kot in sem bila prijazna. vemo vemo koliko te je stalo. Toliko pa te že poznam, da vem, da se je bilo težko klonit, si pa se. Mogoče se bo stanje malo izboljšalo in ti ne bo več tako na živce treskalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:10:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila A imaš vročino? Hecam se. pridna mami Ve sploh ne veste, koliko me je to stalo, ne mislim evrotov, ampak mojega notranjega jaza, sem potisnila v kot in sem bila prijazna. vemo vemo koliko te je stalo. Toliko pa te že poznam, da vem, da se je bilo težko klonit, si pa se. Mogoče se bo stanje malo izboljšalo in ti ne bo več tako na živce treskalo. Veš kolikokrat sta že imela namen prit na kavo, ampak sem se vedno izgovorila, v tem sem namreč prvakinja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:11:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila opa, si bla pa pridna a je kdo slučajn sladkorno fasal? Saj moj tast je vredu, njega bi bilo škoda kva pa tašča? na kvadrat ???
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:12:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila opa, si bla pa pridna a je kdo slučajn sladkorno fasal? Saj moj tast je vredu, njega bi bilo škoda kva pa tašča? na kvadrat ??? Je zelo velika potenca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:13:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila A imaš vročino? Hecam se. pridna mami Ve sploh ne veste, koliko me je to stalo, ne mislim evrotov, ampak mojega notranjega jaza, sem potisnila v kot in sem bila prijazna. vemo vemo koliko te je stalo. Toliko pa te že poznam, da vem, da se je bilo težko klonit, si pa se. Mogoče se bo stanje malo izboljšalo in ti ne bo več tako na živce treskalo. Veš kolikokrat sta že imela namen prit na kavo, ampak sem se vedno izgovorila, v tem sem namreč prvakinja Saj veš, da ne rabiš biti z njo prijateljica, ti bo pa vseeno lažje, če sta na neki solidni ravni, da ji lahko pustiš Vida brez skrbi. Nikoli ne veš, kdaj ti bo prav prišla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:15:04
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila A imaš vročino? Hecam se. pridna mami Ve sploh ne veste, koliko me je to stalo, ne mislim evrotov, ampak mojega notranjega jaza, sem potisnila v kot in sem bila prijazna. vemo vemo koliko te je stalo. Toliko pa te že poznam, da vem, da se je bilo težko klonit, si pa se. Mogoče se bo stanje malo izboljšalo in ti ne bo več tako na živce treskalo. Veš kolikokrat sta že imela namen prit na kavo, ampak sem se vedno izgovorila, v tem sem namreč prvakinja Saj veš, da ne rabiš biti z njo prijateljica, ti bo pa vseeno lažje, če sta na neki solidni ravni, da ji lahko pustiš Vida brez skrbi. Nikoli ne veš, kdaj ti bo prav prišla. Da bom pa do tega prišla, bo pa še veliko vode preteklo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:16:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Punce jaz odhajam v miževo deželo Manca je donc zaspala že pred 20.uro, ker je čez dan spala minimalno in še to vse samo v avtu, tako da zjutraj najbrž zgodaj budnica. NOČKO vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:16:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pozabila sem povedat, da sem imela danes prvič na obisku tasta in taščo. Sem bila prijazna in sem še južno nardila A imaš vročino? Hecam se. pridna mami Ve sploh ne veste, koliko me je to stalo, ne mislim evrotov, ampak mojega notranjega jaza, sem potisnila v kot in sem bila prijazna. vemo vemo koliko te je stalo. Toliko pa te že poznam, da vem, da se je bilo težko klonit, si pa se. Mogoče se bo stanje malo izboljšalo in ti ne bo več tako na živce treskalo. Veš kolikokrat sta že imela namen prit na kavo, ampak sem se vedno izgovorila, v tem sem namreč prvakinja Saj veš, da ne rabiš biti z njo prijateljica, ti bo pa vseeno lažje, če sta na neki solidni ravni, da ji lahko pustiš Vida brez skrbi. Nikoli ne veš, kdaj ti bo prav prišla. Da bom pa do tega prišla, bo pa še veliko vode preteklo. Mogoče boš kdaj prisiljena tako kot sem bila jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:17:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce jaz odhajam v miževo deželo Manca je donc zaspala že pred 20.uro, ker je čez dan spala minimalno in še to vse samo v avtu, tako da zjutraj najbrž zgodaj budnica. NOČKO vsem skupaj Nočko, pa držim pesti, da bo Manca spala vsaj do 6-ih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:17:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally čer o čem teče debata čer o t.i.č.i.h mogoče bo kera, ki zdej samo bere, gor priletela Bi bilo bolj zanimivo, če bi se res o tem pogovarjale. Imaš prav - samo tič-mojstrica manjka uzela jo magla Nima deca doma in je polno zaposlena z mulci barbaw
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:17:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz komaj čakam, da boma lahko skupaj jedla čokolino , bo končno eno stvar mama do konca pojedla. Sem mu pa zadnjič kuhala mlečni riž na vodi in proti koncu sem dodala AM in malo sladkorja. Ampak riž mu pač ne gre v rit. jaz sem ji dala in ga sicer poje, vendar ni navdušena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:18:07
|
|
|
|
hijenca
|
Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:18:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nima deca doma in je polno zaposlena z mulci barbaw tale metla mi je pa vedno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:18:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce jaz odhajam v miževo deželo Manca je donc zaspala že pred 20.uro, ker je čez dan spala minimalno in še to vse samo v avtu, tako da zjutraj najbrž zgodaj budnica. NOČKO vsem skupaj NOČKO pa mirno in dolgooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:18:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? a jaz sem megla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:20:15
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? a jaz sem megla Takoj ko sem post poslala, sem vidla, da si prišla. Oprosti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:20:28
|
|
|
|
Estrella*
|
Vidim, da sem zamudila ta hudo debeto Sicer sem zadnje dni res bolj odsotna in ne vem kaj se dogaja na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:21:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? Naša mega čveka se je prikopala do rač.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:21:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Barbaw a se nobena noče več z nama pogovarjat?? a jaz sem megla Takoj ko sem post poslala, sem vidla, da si prišla. Oprosti sem opazila. No in kako je uspel obisk?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:21:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce jaz odhajam v miževo deželo Manca je donc zaspala že pred 20.uro, ker je čez dan spala minimalno in še to vse samo v avtu, tako da zjutraj najbrž zgodaj budnica. NOČKO vsem skupaj a že Lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:21:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sem zamudila ta hudo debeto Sicer sem zadnje dni res bolj odsotna in ne vem kaj se dogaja na RR Debata je res bila ja, samo ni bila nevem kako huda.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
VaranjebinyyAli bi prevarali svojega partnerja,če le ta nebi nikoli izvedel?da, takoj (
7%)
ne, nikoli (
58%)
mogoče (
11%)
ne vem (
18%)
sem ga že (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!