kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* ojoj kasso vama se je pa res na slabš obrnlo brez dojenja . Sej te čist štekam, verjetno bi blo pri nama isto, če ne bi mel mali alergij. Je ful luštno, ko ga podojiš pa zaspita, brez kompliciranja... Upam, da se bo Varja navadila vsaj na dudo a si probala dat kapljico proti krčem gor? Pri nas včasih to ful pali, če vse drugo odpove. Kdaj boš kej v logatcu? Eno vprašanje za vse, ki mate izkušnje z zobki... naš drugi zobek je ful dolgo ven rinil. In zdej počasi raste, sem pa opazila, da je na sprednji strani med zobkom in dlesnijo rdeča pikica, kot bi košček mesa gledal iz dlesni... Mali je pa ful jokav zadnje dva dni in bi se kr crkljal, verjetno ga to boli. Kaj naj naredim? mogoče bi pomagal Calgel ...V Logatcu...če ne prej pa po novem letu, ko peljem Gašperja plavat. En dan pa nameravam k Estrelli na obisk s Gašperjem, a je zdaj Varja tako boga, da ne vem, če je kam z njo za hodit Varja pa dude niti s kapljicami noče...malo poliže, se igra z njo, če je pri volji, ampak da bi se pa potolažila, ko je sitna, pa nikakor, se le še bolj razburi, če ji probam dat dudko. Včeraj zvečer sem jo okopala in prvič ni hotela bit v vodi, tako da smo hitro opravile. Kmalu po kopanju se je pokakala bolj na mehko in je šlo vse po trebuhu. Mogla sem jo jovo na novo preobleči, ona pa ni dovolila, vreščala za znort. Ko sem jo končno preoblekla in prijela, je začela še kašljat, prav prisiljeno, da ji je želodec obrnilo, tako da je vse pobruhala...ni se mogla pomirit, kar sisila se je na kašljanje in jokala...k sreči je prišla svakinja in ko jo je zagledala, je bilo kot da bi odrezal, nasmeh in hopa k njej se crkljat...očitno me je imela poln kufer.
|