Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:36:36
|
|
|
|
tally
|
kako bi pa jaz špagete za Emilijo naredila? a kr zelenjavo skuham in zmiksam in not dam špagete?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:37:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:39:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kako bi pa jaz špagete za Emilijo naredila? a kr zelenjavo skuham in zmiksam in not dam špagete? Jaz vse skupaj zmiksam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:39:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) A mlekeca ne pijeta več?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:39:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) aha sem mislila da ima kakšen poseben repertoar, mi imamo skoraj isti repertoar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:40:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je mami kupila termo krožnik za Nejca, in je prav super, vse ostane toplo, samo kaj ko pozabim da ga imam. Men je ostalo kar zadovoljivo hitro, samo če so pa kosi pa se prelevimo v pravega polža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:41:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kako bi pa jaz špagete za Emilijo naredila? a kr zelenjavo skuham in zmiksam in not dam špagete? jst sem kuhala po paprici, prepražila bučke na maslu, dodala paradižnik in sir ter zmiksala, potem pa skuhala špagete in jih narezala na 3 cm dolgo in vse skup dala v omakco, pa je pojedu kr nekaj, ne pa vse.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:42:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kako bi pa jaz špagete za Emilijo naredila? a kr zelenjavo skuham in zmiksam in not dam špagete? Jaz vse skupaj zmiksam Kdaj mu pa ne boš več miksala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:43:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) aha sem mislila da ima kakšen poseben repertoar, mi imamo skoraj isti repertoar mi smo pa postali prav leni odkar smo na AM, ob 9h zjutraj še spije AM, pol pa sadje, kosilo, in kašica, al pa kaka skuta, kruhek in zvečer spet AM.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:43:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da sem zamudila ta hudo debeto Sicer sem zadnje dni res bolj odsotna in ne vem kaj se dogaja na RR Debata je res bila ja, samo ni bila nevem kako huda. Nisem mela časa za nazaj brat, ker potem zamudim še trenutno prisotne A veš kaj, kako da je mali na hikoncil alergičen, na amoksiklav pa ne? Nimam pojma. Na sestavine se itak ne spoznam. A penicilina ne prenaša? Ne bi vedela, ker sploh niso ugotavljali, kaj je težava. Vem, da ga moj ne prenaša in možno, da je to podedoval.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:43:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally kako bi pa jaz špagete za Emilijo naredila? a kr zelenjavo skuham in zmiksam in not dam špagete? Jaz pretlačim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:43:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) Ti tolikokrat tale segedin omenjaš, da zgleda kot da samo to jete. Jaz ga že dolgo nisem pa ga imam zelo rada.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:43:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 men je mami kupila termo krožnik za Nejca, in je prav super, vse ostane toplo, samo kaj ko pozabim da ga imam. Men je ostalo kar zadovoljivo hitro, samo če so pa kosi pa se prelevimo v pravega polža pr nas pa traja da frutek poje, ampak samo zato ker ke tako tekoč, druga vse poje dokaj hitro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:44:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) A mlekeca ne pijeta več? Že lep čas ga niti povoha več ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:44:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kako bi pa jaz špagete za Emilijo naredila? a kr zelenjavo skuham in zmiksam in not dam špagete? Jaz vse skupaj zmiksam Kdaj mu pa ne boš več miksala? jst špagetov in rezancev ter riža za juho ne miksam več, je preveč vse pacasto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:44:54
|
|
|
|
Estrella*
|
Mi smo danes jedli špagete alla Matej in je mala skoraj da ne skoćila v Andraža in hotla jest(pol ure po njenem kosilu ) Sej ji narezala na čist dropcene kolutke in ji dala .Ene 2 žlički je šlo, pol se je pa začel zaletavat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:45:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) Ti tolikokrat tale segedin omenjaš, da zgleda kot da samo to jete. Jaz ga že dolgo nisem pa ga imam zelo rada. A veš, da sem jaz enako pomislila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:45:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kako bi pa jaz špagete za Emilijo naredila? a kr zelenjavo skuham in zmiksam in not dam špagete? Jaz vse skupaj zmiksam Kdaj mu pa ne boš več miksala? jst špagetov in rezancev ter riža za juho ne miksam več, je preveč vse pacasto. Jaz tudi ne miksam. Se mi zdi, da tudi na okusu zgubi. Se da fino pretlačit rezance in rabano kašo, ki jo obožujem, mala pa jo ima tudi rada. Jaz sem še vedno lačna, pa sem jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:46:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo danes jedli špagete alla Matej in je mala skoraj da ne skoćila v Andraža in hotla jest(pol ure po njenem kosilu ) Sej ji narezala na čist dropcene kolutke in ji dala .Ene 2 žlički je šlo, pol se je pa začel zaletavat ja suhi so, more bit kaka fajna omakca zraven,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:46:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) Ti tolikokrat tale segedin omenjaš, da zgleda kot da samo to jete. Jaz ga že dolgo nisem pa ga imam zelo rada. O ja, saj ga v "sezoni" skoraj 1x tedensko jemo Ali vsaj 1x na 14 dni Ga namreč vsi obožujemo. Skuham orjaški lonec in dam po porcijah zamrznit Če mi jemo segedinar in polento, Gregi dobi polento z zmiksano breksvijo iz kompota.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:47:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kako bi pa jaz špagete za Emilijo naredila? a kr zelenjavo skuham in zmiksam in not dam špagete? Jaz vse skupaj zmiksam Kdaj mu pa ne boš več miksala? Še nisem razmišljala o tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:47:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) A mlekeca ne pijeta več? Že lep čas ga niti povoha več ne Saj bo s sladoledom vse noter prinesel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:47:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) Ti tolikokrat tale segedin omenjaš, da zgleda kot da samo to jete. Jaz ga že dolgo nisem pa ga imam zelo rada. A veš, da sem jaz enako pomislila METLA!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:47:38
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally kakšen "repertoar" pa ima Gregi? Zjutraj in zvečer linote (je toliko drugih sort, da do čokolinota še nismo prišli, ni potrebe ), dopoldan sadje, popoldan razne mlečne izdelke (jogurti, skute), za kosilo pa tisto, kar jemo mi - razen določenih izjem (segedinar ipd.) A mlekeca ne pijeta več? Že lep čas ga niti povoha več ne Jaz pa opažam pri Vidku, da če mu kateri dan ne dam mlekeca pred spanjem, da je zelo nemiren in noče zaspat. Ker ta čas, ko pije mlekeca po flaški, se midva nacartama, in me tako gleda s temi rjavimi očkami . Saj se drugače tudi cartama, ampak tisti čas ko pije, je nekaj posebnega. Bom prav pogrešala, ko bo nehal po flaški pit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:47:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw . Jaz sem še vedno lačna, pa sem jedla. jst tud, se mi sline cedijo ko gledam mojga ko njamsa lazanjo, pa me sprašuje če bom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.