|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
29.12.2008 20:33:47   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Soncnica Sandra ***, user posted image  za taščo in tasta.

barbaw, odhajamo jutri po kosilu.
Kdaj pa boš ponoči morala dajati malima dvema zdravila?
A si morala omeniti kuhano vino?! Jaz imam začimbe, vina pa ne!!!!!!!!

hijenca, ex-lastnik bi se moral bolj bati zaradi tožbe in bi morala to biti boljša motivacija za "primaknjena sredstva" kot usmiljenje user posted image

Ja, sem mogla omenit kuhano vino. Pri nas imamo vedno veliko vina, ker ga dobivamo, pije pa ga nihče.

jst pa imam vse, začimbe in vino, pa sem prelena da bi ga skuhala

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
29.12.2008 20:33:59   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

ja komi sem vas najdla!!!

Dan!

men se zdi, da maš ti tud novi igračko, tako kot nekatere, ki ne najdejo več poti do RR user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
29.12.2008 20:34:07   
Estrella*
barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60mluser posted image Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudičauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
29.12.2008 20:34:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

barbaw te čist štekam kok je to z AB, midva sva bila oba z Nejcem na njih, in jst sem jih jemala 4 ure za njim, se pravi sem se sredi noči zbujala zarad njega ihn zarad sebe. kriza ti povem...sej HB da je to samo en teden a ne?

Nekje od 7-10 dni je treba jemat ja. Pri nas se bo tudi treba 2x ponoči vstajat. Če si ne bi naštimala zdravil tako, bi se mogla 1x več.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
29.12.2008 20:36:55   
Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

OOOOOOOOO Darmar a si računalnik najdla po dolgem času???

Kdo to reče?! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
29.12.2008 20:37:48   
Soncnica Sandra ***

Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. user posted image  Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. user posted image  Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah.

Oh groza, pa kaj vas je doletelo?! user posted image
Kako je pa kaj s spanjem pri vas?

Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. user posted image  Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma.
user posted image  pa ti deci user posted image

user posted image user posted image  za Jaka
user posted image user posted image  za Majo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
29.12.2008 20:39:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

tilči a je lahko mleko že pripravljenouser posted image ? js sm nekje prebrala, da je lahko max eno uro, tko da pol mixam... sicer si probam merce pa vse naštimat, da kr skupi stresem, sam ene dve minute vseen traja.

Eno uro je lahko na sobni temperaturi,drugače pa 12 ur v hladilniku

A pa veste, da tiste mamice, ki v porodnišnici ne morejo ali pa ne smejo dojiti, da jim natočijo ful mleka v flaško, potem ga otrok spije kar ga spije, nato pa ga grejo mamice samo pogret k sestram, ko je otrok spet lačen.

No zdej nej mi pa ena pove, zakaj doma naj nebi mleko stalo na sobni temperaturi v porodnišnici pa lahko???

Pa ne mislim to kot napad na vaju tilči in Naty, samo zanima me.

SEj jz ga tud dam v hladilnik drugače

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
29.12.2008 20:39:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60mluser posted image Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudičauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem dala Jaku kolobarčke narezane na četrtinke pa je znal jest. Drugače pa ene pretlačijo hrenovko. Saj se jo da, samo malo se je treba namatrat. Pašteto pa sem jaz dala lepo na kruh in trgala čisto male koščke. Za mini grahec velike koščke Maja lepo poje. Jih z jezikom meče sem in tja po ustih in poje. Tako ona poje kruh z margarino.
Kaj pa puding?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
29.12.2008 20:39:36   
hijenca

To bi jaz tudi rada vedla, kako mu naj dam npr. kruh s kakšnim namazom za jest?? Edino če mu čisto majhne koščke trgam, samo takrat bom siva poleg ratala, ker pri njemu gre hranjenje takoooooo počasi.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 3284
29.12.2008 20:41:04   
Soncnica Sandra ***

jaz sem ji narezala čisto micene kockice. zraven je pa pire krompir imela, pa je nekako šlo, če je bil pa malo večji košček ga je pa s prsti ven vzela user posted image  frača mala

vidim da je tudi tvoja na jogurte prešaltala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3285
29.12.2008 20:42:12   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

To bi jaz tudi rada vedla, kako mu naj dam npr. kruh s kakšnim namazom za jest?? Edino če mu čisto majhne koščke trgam, samo takrat bom siva poleg ratala, ker pri njemu gre hranjenje takoooooo počasi.

jz ji trgam male koščke, samo tega ne poje za cel obrok

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
29.12.2008 20:43:27   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

jz ji trgam male koščke, samo tega ne poje za cel obrok

moja se pa naje zraven, poje pol kosa kruha

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
29.12.2008 20:43:30   
barbaw

Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. user posted image  Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. user posted image  Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah.

Oh groza, pa kaj vas je doletelo?! user posted image
Kako je pa kaj s spanjem pri vas?

Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. user posted image  Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma.
user posted image  pa ti deci user posted image

user posted image user posted image  za Jaka
user posted image user posted image  za Majo

Spanje je kar ok. Sprejemljivo dobro. Mislim, da Anitka pa še katera vseeno slabše spijo kot mi.

Neposredna povezava do sporočila: 3288
29.12.2008 20:45:51   
Soncnica Sandra ***

Halo!

Videk je skopan, sedaj pa v mamini postli kamelo je, je reko, da so njenen noge boljše od mlekauser posted image .

user posted image user posted image user posted image  mogoče bo pa kamelje mleko pil user posted image

Prejšnji lastnik je celo primaknil nekaj evrotov za popravilo, po moje je imel slabo vest, ko je izvedo, da ga je kupila mlada mamica z dojenčkom. Sma se pa midva z Vidkom že zelo navadila na atijev avto in se kar z njim vozima. Ati ima namreč ta teden dopust in seveda šraufa mamin avto, midva pa uživama.

user posted image user posted image user posted image  za evrote
pa user posted image user posted image user posted image  za atija, da je tako priden

Jaz pa sem tako lačna sedaj postala, do 1.1, je še čas, tako da si grem nekaj za jest nardit.user posted image .

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
29.12.2008 20:48:47   
tana7
dober večer

vidim, da ste ravno pri tapravi temiuser posted image
ravno se pogovarjala, kaj je zdej "next level" pri GH pri nas
zaenkrat papamo 3x dnevno
najprej sadna kašica, čisto gladka
potem zelenjavna kašica s kvinojo, rižem... tudi čisto gladko zmiksana
potem pa mlečna kašica - to zadnje dni ful rada papa, prav gode zraven in ful usta odpira

ampak kaj zdaj naprejuser posted image
nekako bo treba prit do "navadne" hrane...
mlečne izdelke še čakamo do 8. meseca
vse pa zaenkrat papa brez soli, maščobe....

Neposredna povezava do sporočila: 3290
29.12.2008 20:49:52   
tilči

A pa veste, da tiste mamice, ki v porodnišnici ne morejo ali pa ne smejo dojiti, da jim natočijo ful mleka v flaško, potem ga otrok spije kar ga spije, nato pa ga grejo mamice samo pogret k sestram, ko je otrok spet lačen.
To mi je pa poznanouser posted image

No zdej nej mi pa ena pove, zakaj doma naj nebi mleko stalo na sobni temperaturi v porodnišnici pa lahko???
Se mi je že zgodilo,da se je mleko skisalo na sobni temperaturi poleti,tako da gre pri meni pripravljeno mleko raje v hladilnik

Pa ne mislim to kot napad na vaju tilči in Naty, samo zanima me.

SEj jz ga tud dam v hladilnik drugače

Neposredna povezava do sporočila: 3291
29.12.2008 20:51:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

dober večer

vidim, da ste ravno pri tapravi temiuser posted image
ravno se pogovarjala, kaj je zdej "next level" pri GH pri nas
zaenkrat papamo 3x dnevno
najprej sadna kašica, čisto gladka
potem zelenjavna kašica s kvinojo, rižem... tudi čisto gladko zmiksana
potem pa mlečna kašica - to zadnje dni ful rada papa, prav gode zraven in ful usta odpira

ampak kaj zdaj naprejuser posted image
nekako bo treba prit do "navadne" hrane...
mlečne izdelke še čakamo do 8. meseca
vse pa zaenkrat papa brez soli, maščobe....

Naprej je samo še to, da je še zjutraj GH, da namesto miksanja preidete na pretlačeno in da bo s časom jedla slano in z maščobo. Malo olja ne škodi, ker se bolj vitamini vežejo.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
29.12.2008 20:52:05   
tana7
barbaw, o hudo tole pri vasuser posted image user posted image user posted image

SS, estrella, hijenca, danes sem jaz Brini poskusila dat mal polnozrnatega kruha - košček začuda sploh ni dala v usta, čeprav vse ostalo daje v ustauser posted image , potem sem ji skoraj na drobtinice dala, pa je ni zanimalo... kako sploh prvič daš otroku recimo kruh???

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
29.12.2008 20:55:00   
barbaw

barbaw, o hudo tole pri vasuser posted image user posted image user posted image

SS, estrella, hijenca, danes sem jaz Brini poskusila dat mal polnozrnatega kruha - košček začuda sploh ni dala v usta, čeprav vse ostalo daje v ustauser posted image , potem sem ji skoraj na drobtinice dala, pa je ni zanimalo... kako sploh prvič daš otroku recimo kruh???

Odtrgaš mali košček in ji daš v usta ali pa ji daš skorjo (jaz dam "zgornjo") in jo imaš pod nadzorom, da se ji ne odrtga večji kos. Ali pa ji daš žemljico. Moja lahko zgloda tudi celo žemljico, če je zainteresirana.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
29.12.2008 20:55:31   
hijenca
Jaz pa Videku drugače dam skoraj vse, kar mi jemo. Danes je jedo juhico in makaronovo meso. S kruhom sma imela enkrat slabo izkušnjo, ko se mi je skoraj zadušil, zato mu mogoče ne upam dat preveč kruha. Je pa zadnjič pri moji mami jedo krompirjev zos (krompirjev golaž) s puranjim mesekom in je jedo kot nor. Zjutraj in zvečer pa mu dam še vedno flaško mlekeca, zvečer dam v flaško eno žlico žitne kašice, da je bolj sitostno.

A čokolino ste že dale?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
29.12.2008 20:56:44   
tally
čer user posted image

o čem teče debata user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
29.12.2008 20:57:21   
Soncnica Sandra ***

naše je kruh probala kmalu po dopolnjenem 6.mesecu, ampak res probala

zdej pa je poje recimo 1/4 kosa, ampak pol je še kako sadje al pa jogurt čez

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
29.12.2008 20:57:24   
tally

Jaz pa Videku drugače dam skoraj vse, kar mi jemo. Danes je jedo juhico in makaronovo meso. S kruhom sma imela enkrat slabo izkušnjo, ko se mi je skoraj zadušil, zato mu mogoče ne upam dat preveč kruha. Je pa zadnjič pri moji mami jedo krompirjev zos (krompirjev golaž) s puranjim mesekom in je jedo kot nor. Zjutraj in zvečer pa mu dam še vedno flaško mlekeca, zvečer dam v flaško eno žlico žitne kašice, da je bolj sitostno.

A čokolino ste že dale?
jaz ga še nisem bom pa v kratkem ker ga imam domauser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
29.12.2008 20:58:08   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tally

čer user posted image

o čem teče debata user posted image

čer

o t.i.č.i.h user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
29.12.2008 20:58:35   
tally
barbaw veliiiiiiiiiiiiiiiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja sončka da se čimprej pozdravita,

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.